Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εστειλα πμ στη Γατουλα και μου ειπε για ενα μαγαζι στη Τιτανων απεναντι απο το Μουστακα στο υπογειο.. Κιντ λαντ λεγεται και απο ο,τι μου ειπε εχει στοκ.. Ξεκινανε απο 15 και φτανουν ως 25 ευρω..

Εχεις κατι αλλο κατα νου? Θυμαμαι κατι μου ειχες προτεινει αλλα τι ακριβως...δεν! (Αναθεματισμενο Αλτσχαϊμερ)!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εστειλα πμ στη Γατουλα και μου ειπε για ενα μαγαζι στη Τιτανων απεναντι απο το Μουστακα στο υπογειο.. Κιντ λαντ λεγεται και απο ο,τι μου ειπε εχει στοκ.. Ξεκινανε απο 15 και φτανουν ως 25 ευρω..

Εχεις κατι αλλο κατα νου? Θυμαμαι κατι μου ειχες προτεινει αλλα τι ακριβως...δεν! (Αναθεματισμενο Αλτσχαϊμερ)!!

Υπόγειο είναι το μαγαζί ή στο υπόγειο έχει στοκ? Μήπως είναι αυτό δίπλα στο okaidi? Για πες, για πες :P

Διαφημίσεις

Είπαμε... το δικό σου θέμα θα μου το λύσει η Φαίη :P

Ναι είχα αλλά όχι για τόσο φθηνά.. θα μου πεις εντυπώσεις το απόγευμα γιατί πρέπει να πάρω της μικρής κάτι για τον παιδικό μαλακό αλλά όχι πασούμι... γιατί κανονικά τα έχουν ξυπόλητα και εμάς η παιδίατρός μας δεν την θέλει ξυπόλυτη τη δική μας... Τα αθλητικά δεν κάνουν για τον παιδικό γιατί πατάει τα άλλα παιδάκια οπότε κάτι πρέπει να βρούμε πάλι!

Σεβουλα μια χαρα ειναι Ζυγος με Ζυγο αρκετα ισορροπημενη με μια ταση βεβαια προς εσωστρεφεια και σκεπτικισμο.

εσωστρεφές δεν το λέω το παιδί μου, ίσα ίσα είναι πολύ εξωστρεφές, εκδηλωτική, εκφραστική, αλλά τάση προς σκεπτικισμό... το έχει. παίρνει κ ύφος. όσες είστε στο φατσοβιβλίο την βλέπετε πώς είναι αφού την μαλώσω. ;)

Εσυ παλι πιο ασταθης αλλα και ακρως επικοινωνιακη λογω του διδυμου, σε ισορροπει ομως συνηθως ο Ζυγος.Ευκολη στις αλλαγες και ευμεταβλητη λογω της πολυπλοκοτητας του Διδυμου.

Το Λιονταρι παντα ειναι αρχηγικης φυσης ζωδιο, παθιασμενο και γεματο στοχους, ζηλιαρικο πολλες φορες και τρομερα κτητικο αλλα πολυ γεναιοδωρο με τους ανθρωπους που εχει διπλα του.

ο σύζυγος,κάτι πρέπει να έχει σε καρκίνο ή παρθένο πάντως. θα μάθω τον ωροσκόπο κ θα σε ξαναρώτήσω. πολύ της τάξης, της λεπτομέρειας, του προγράμματος, της καθαριότητας, εσωστρεφής μέχρι παλαβωμάρας.

από την άλλη, αν δεν ήταν ο άντρας μου αποφασιστικός, με αρχηγικές τάσεις... εγώ ακόμα θα ήμουν ελεύθερη, θα .....:cool:

είμαι πολύ αναποφάσιστη, αναλύω τα πάντα σε βαθμό αηδίας κ στο τέλος κάνω ό,τι μου έρθει.:rolleyes:

προσαρμόζομαι όμως εύκολα. μου αρέσει η επικοινωνία, βαριέμαι εύκολα, φουντώνω εύκολα, συνέρχομαι εύκολα,...;):)

Υπόγειο είναι το μαγαζί ή στο υπόγειο έχει στοκ? Μήπως είναι αυτό δίπλα στο okaidi? Για πες, για πες :P

Μωρε εσυ καλα κανεις και ρωτας αλλα ελα που εγω δεν το ρωτησα αυτο... :lol: Παλι καλα που το ειπες γιατι θα εφτανα στο ταμειο και θα πληρωνα σε ειδος.. :lol:

Αερικο θα ερθουμε κατευθειαν σε εσας απο το μαγαζι, οποτε θα κανεις ενα crash test στην ποιοτητα απο τα δικα μας! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε εσυ καλα κανεις και ρωτας αλλα ελα που εγω δεν το ρωτησα αυτο... :lol: Παλι καλα που το ειπες γιατι θα εφτανα στο ταμειο και θα πληρωνα σε ειδος.. :lol:

/QUOTE]

Ενταξει δεν την παλεύω σημερα είναι προφανες :D:D:D:D:D:D

Θα μου πεις γιατί την παλευεις τις άλλες μέρες? τελος πάντων...

Τελικά υπάρχει μαγαζί στην Τιτανων με στοκ?

Λοιπόν και τώρα πείτε... ποια τράπεζα σας βολεύει για να σας δώσω το λογαριασμό της συμπεθέρας να πληρώσετε τις προβλέψεις της; :P :p (ε να βγάλουμε και κάτι βρε αδερφέ) :lol:

Σωστη!!!!!!!!! Μην παει τσαμπα τοσο γραψιμο!!!!! Εχουμε και παιδια να παντρεψουμε!!!!!!

Συμπεθερα διευθυνση θελω για να φερω τον γαμπρο!!!! Στειλε π.μ η να σε παρω τηλεφωνακι μετα???

Λοιπόν και τώρα πείτε... ποια τράπεζα σας βολεύει για να σας δώσω το λογαριασμό της συμπεθέρας να πληρώσετε τις προβλέψεις της; :P :p (ε να βγάλουμε και κάτι βρε αδερφέ) :lol:

Εγώ συνεργάζομαι μόνο με ελβετικές τράπεζες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...