Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια φεύγω, πάω να πάρω λίγο αέρα. Κάτι με έπιασε, δεν ξέρω.

Ζώπυρον χάρηκα πολύ για τα νέα σας. ΠΑΡΕ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ. Θα στο λέω κάθε μέρα, ώσπου να μας πεις την ημερομηνία του ραντεβου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι σέβη μου, ούτε μιζέρια είναι ούτε τίποτα.

το πρόβλημα που περιγράφεις είναι υπαρκτό (τουλάχιστον για μένα) κι ειλικρινά δεν ξέρω ποιά είναι η λύση του...

εγώ σαν μερική αντιμετώπιση, έφερα τα πάνω κάτω στην επαγγελματική μου ζωή... αν κι απ' ότι βλέπω (ειδικά από του χρόνου που θα πάει δημοτικό) θα με χρειάζεται πολύ περισσότερο...

να μην σου πω βέβαια τι έλεγα πριν αποκτήσω παιδί γιατί θα γελάς, όπως γελάνε και οι φίλοι μου τώρα... πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα τέλεια :lol::lol::lol::lol::lol:

και με όλα αυτά να θέλω να τον πείσω για 2ο παιδί.

εδώ γελάμε:roll::mrgreen::lol::rolleyes::tongue:;):cool:

τα ίδια έλεγα κι εγώ;). όλα θα τα κάνω τέλεια.

εμότικον πουκουνάει το κεφάλι του.

ακούστε κορίτσια...

όταν η ζωή στα έχει φέρει ΟΛΑ δεξιά

και δεν έχεις έρθει αντιμέτωπος με τον πόνο - απώλεια - φόβο - ασθένεια - απόρριψη - εγκατάλειψη - βία - θυμό - απόγνωση κ.λ.π. κ.λ.π

κάνεις ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ τον ΕΞΥΠΝΟ, τον ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ και τον ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΟ - ΚΑΛΟΚΑΡΔΟ...

όταν όμως έχεις φάει ένα οποιοδήποτε από τα παραπάνω χαστούκια (ή και όλα...),

δεν επιδοκιμάζεις φυσικά αλλά συναισθάνεσαι... και δεν σε διακατέχει ΥΠΕΡΟΨΙΑ και ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ...

και για να μην είμαι απόλυτη - εντάξει, έχω κι εγώ φίλους που έζησαν πανεύκολα αλλά κατάλαβαν την... σκοτεινή πλευρά της ζωής επειδή είχαν ανοιχτό μυαλό και κυρίως ανοιχτή καρδιά...

Διαφημίσεις

Παντως πραγματικα.. Τις τελευταιες μερες σκανε τα θεματα και ειναι ενα προς ενα... Και δεν μπορω το απολυτο ρε παιδι μου... Μαθε να κρατας μια πισινη στη ζωη σου, δηλαδη ελεος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλά... έβαλε ΚΑΙ υπογραφή!!! Είμαι περήφανη!

Κι εγώ αυτό πίστευα κιουλτάκι... αλλά μπήκα σε αυτό το φόρουμ και τελικά είδα πως δεν ισχύει! Γιατί άνθρωπος δεν γεννιέσαι... ΓΙΝΕΣΑΙ!

καλημερα κοριτσακι.

γραφω αργα κι αν κανω κανενα λαθος συγχωρεστε με.....τρεμουν τα χεςρια μου και με επιασε ταχυπαλμία με οσα διαβασα στο λινκ που εβαλε η αγγελινα!!!!!!

1ον καταστεναχωρήθηκα για την μανουλα αυτην που μονο η ψυχουλα της ξερει τι περνουσε για να φτασει σε αυτη την κινηση και 2ον μενω αφωνη απο αυτα που γραφουν οι ηδη μανουλες!!!!!!!!!

ζωπυρον μου χαρηκα για τον μικρο...αντε σιγα σιγα να περασουν εντελως ολα και απο τους 2 σας και να αναρρώσετε πλήρως.

μπεμπα εγω σε μια εβδομαδα μεσα οργανωσα τα παντα της βαπτισης και σκεψου οτι ειμασταν στο νοσοκομειο μεχρι την παρασκευη ενω η βάπτιση ηταν την πεμπτη.

κοριτσακια παω να κανω μια αγκαλια στον γιοκα μου,να ηρεμησω λιγο.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Τι έμαθα σήμερα από το φορουμ:

Ότι είστε κομπλεξάρες και ρατσίστριες και αν σταντιστείτε με αυτό που γράφω δικό σας πρόβλημα γιατί δεν είναι ούτε ύβρεις ούτε προσβολή!

ρε ζοπιράκι..δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις περάσει κάτι για να σκέφτεσαι ως άνθρωπος !!!!!!
...Κι εγώ αυτό πίστευα κιουλτάκι... αλλά μπήκα σε αυτό το φόρουμ και τελικά είδα πως δεν ισχύει! Γιατί άνθρωπος δεν γεννιέσαι... ΓΙΝΕΣΑΙ!

έτσι είναι Ειρήνη μου, μόνο που για να είσαι / γίνεις άνθρωπος (εκτός από τις εμπειρίες) πρέπει να μην είσαι υπερφίαλος και στεγνός...

Καλά ειδικά μερικές ειναι ιδιαιτέρως αγενείς! ΠΑΝΤΟΥ! Σε οποιοδήποτε θέμα! Και το ονομάζουν και "τα λέω χύμα"

Ε μα δεν τα λες χύμα κορίτσι μου! Απλά βγάζεις τα απωθημένα σου μέσα από την ανωνυμία σου και πολεμάς την μοναξιά σου μέσα από ανύπαρκτους εχθρούς!

θα συμφωνήσω απόλυτα.

ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι κάποιες το κάνουν επίτηδες για να προκαλούν ή για να αυτοπροβάλλονται

μόνο που αυτό είναι ΑΝΗΘΙΚΟ την ώρα που μέσα στο φόρουμ / στη ζωή υπάρχει ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ...

Καλημέρα δωράκι!

Εντωμεταξύ, το κωμικοτραγικό είναι ότι ενώ σε κάποια θέματα (σε αυτά που συζητάμε) πέφτουν κορμιά, οι άλλοι σφάζονται για την... περμανάντ :roll:

Διαφημίσεις

Τι έμαθα σήμερα από το φορουμ:

Ότι είστε κομπλεξάρες και ρατσίστριες και αν σταντιστείτε με αυτό που γράφω δικό σας πρόβλημα γιατί δεν είναι ούτε ύβρεις ούτε προσβολή!

από ποιό μήνυμα προκύπτει αυτό?:mrgreen:

εμ δεν ειναι σοβαρό θέμα η περμανάντ; με τις ανεύθυνες και άμυαλες και .... και... που δεν σκέφτονται το κακό που κάνουν στα παιδάκια τους;

Τι λες καλέ! Μέγιστο θέμα!

Δεν ξέρω γλυκειά μου ειλικρινά δεν ξέρω! Έχω μέρες τώρα που το σκέφτομαι όλο και πιο πολύ να μην ξαναπατήσω το χέρι μου σε εκείνο το φόρουμ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...