Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

bonjour!!!!!!!

Νιτσα δεν σε πιστεύω ρε εσύ είσαι κούκλα ακόμη και μετά από πήλινγκ!

Έχω γίνει σαν τον κ**ο της μαϊμούς... και δεν με πειράζει το τσούξιμο όσο το πρήξιμο...

Η πλάκα είναι ότι είμαι στο γραφείο κ με δουλεύουνε.

Και είχα σχεδιάσει να κάνουμε πράγματα με τα παιδιά το 3ήμερο γμτ! Από το Σάβ. θα αρχίσει και το ξεφλούδισμα...

Πονάααααααααααωωωωωωωω:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπονζουρ..............από την πανύψηλη, αδύνατη με πράσινα μάτια, κοντό στρατιωτικό κούρεμα........και τεράαααααααστια μύτη.............και που τρώει όσα γλύκα γουστάρει και δεν παίρνει γραμμάριο.

Έτσι, είπα να τα πω μιας και περιγράφεται τους εαυτούς σας!!!!:P:p

Λοιπόν ανταλλάσω τις υπηρεσίες βαψίματος μαλλιού που παρέχω με υπηρεσίες μασάζ..........επειγόντως όμως γιατί θα διαλυθώ ...... κορίτσια help me!!!!:-(:-(:-(

Τι λες? και ψηλή και αδύνατη και πράσινα μάτια? ε τότε τι κάθεσαι παιδί μου! είσαι το επόμενο NEXT TOP MODEL......

Θα σου κάνουν και τσάμπα μασάζ!;)

Εγώ πάλι είμαι πολύ πολύ αδύνατη, με γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά...πόδια 2μετρα και φυσικά χωρίς κυτταρίτιδα, χωρίς πανάδες/ρυτίδες...Τεσπα να μην τα πολυλογώ είμαι Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ!!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Τι λες? και ψηλή και αδύνατη και πράσινα μάτια? ε τότε τι κάθεσαι παιδί μου! είσαι το επόμενο NEXT TOP MODEL......

Θα σου κάνουν και τσάμπα μασάζ!;)

Άσε αγάπη μου, στις γωνίες πρώτα στρίβει η μυτη μου και μετά εγώ:D

Μπαα...δεν αντέχω κορίτσια sorry!:-(

Είμαι σε άθλια κατάσταση, τσούζω πολύ. Και που ήρθα στο γραφείο ήταν κατόρθωμα!

Και γιατί πήγες να το κάνεις αυτό ειπαμε?

Έλα σπίτι μου να σου βάλω λίγο ακοαφόρτε στη μούρη.....το ίδιο αποτέλεσμα θα'χεις και τσάμπα μάλιστα.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

τι κάνουμε?Περιγραφή του εαυτού μας?Εμένα εύκολα μπορείτε να με δείτε στις φώτο!

Είμαι κοντή, αδύνατη, με ξανθά βαμμένα μαλλιά, λάτρης του ξανθού.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Λοιπόν ανταλλάσω τις υπηρεσίες βαψίματος μαλλιού που παρέχω με υπηρεσίες μασάζ..........επειγόντως όμως γιατί θα διαλυθώ ...... κορίτσια help me!!!!:-(:-(:-(

Πολύ ευχαρίστως να έρθεις να σου κάνει ο καλός μου αλλά προσοχή... μην του βγάλεις κανά μάτι με τη μύτη...

Πάντως... επειδή το μασάζ είναι δυσεύρετο... μ

1. Μπαίνεις στη μπανιέρα

2. Ανοίγεις το ντουζ και το ρυθμίζεις όσο καυτό το αντέχει η εξωτερική πλευρά του χεριού σου

3. Ρίχνεις για πολύ ώρα με δύναμη στα σημεία που πονάς

4. μόλις τελειώσει το νερό βγαίνεις από την μπανιέρα σκουπίζεσαι και

5. Βάζεις μια θερμαντική αλοιφή με πραγματικά πολύ ελαφρύ μασάζ έτσι ώστε απλά να περάσει τους πόρους και να εισχωρήσει..

Κάνει ακριβώς ότι και το μασαζ

http://www.yupi.gr/gossip/c27269/Selin_Ntion.html

Όταν βλέπω τέτοιου είδους "ερωτήματα" για celebrity μαμαδες μου'ρχεται να σφυρίξω κα'να φούσκο στον αθρογράφο.

Δηλαδή ρε πουλάκι μου (προς τον αρθρογράφο πάει το πουλάκι μου), αν εσύ είχες από πίσω σου ένα στρατό υπηρέτριες μαγείρους, διαιτολόγους, γυμναστές, ιδιωτικές πισίνες, spa, μασέρ κλπ κλπ..........δεν θα τα έχανες τα ρημάδια τα κιλά?

Μια κοπέλα σαν την Celine Dion που μπορεί να επικεντρωθεί στα παιδιά της και δεν αγχώνεται για μαγειρέματα, καθρίσματα, πλυντήρια κλπ...........γιατί να μην μπορεί να χάσει εύκολα τα ρημάδια τα κιλά?

Και γιατί πήγες να το κάνεις αυτό ειπαμε?

Έλα σπίτι μου να σου βάλω λίγο ακοαφόρτε στη μούρη.....το ίδιο αποτέλεσμα θα'χεις και τσάμπα μάλιστα.

Πές το ψέμματα... Πήγα γιατί παρασύρθηκα από τις ανώμαλες τις φίλες μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...