Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xm....αδυνατουλα, κοντουλα, ισιο μαλλι, μαυρο, γυαλακια, λιγο ατημελητο (ετσι γραφεται?) λουκ, λιγο....φλου εμφανιση....

:D:D:D:D

Καπως ετσι, αλλα με γυαλακια και ισια μαλλια....

images?q=tbn:ANd9GcRvvhokashzve_2wCIQjFauJdq2bKOs-Cfexndo9unUla5tbfn23A

χιχι λοιπόν έπεσες σχετικά κοντά!

είμαι αδύνατη, σχετικά ψηλή, τα μαλλιά μου είναι κάπως σαν της φωτογραφίας, καστανά σπαστά, και πλέον δεν φοράω γυαλιά γιατί έκανα λέιζερ!

Αερικό και Φαίη είστε πολύ γλυκιές! Και η μυτούλα μια χαρά!:-P

Κοίτα στην αρχή εκνευρίζεσαι μετά αναρωτιέσαι πως τα λένε και αν αισθάνονται ντροπή ή μάλλον καλύτερα θέλεις να αισθανθούν ντροπή

γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και ελπίδα μετά γελάς και στο τέλος

προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου η μόνη/ος χαμένός είναι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα:D:D

χιχι λοιπόν έπεσες σχετικά κοντά!

είμαι αδύνατη, σχετικά ψηλή, τα μαλλιά μου είναι κάπως σαν της φωτογραφίας, καστανά σπαστά, και πλέον δεν φοράω γυαλιά γιατί έκανα λέιζερ!

:D

Κοίτα στην αρχή εκνευρίζεσαι μετά αναρωτιέσαι πως τα λένε και αν αισθάνονται ντροπή ή μάλλον καλύτερα θέλεις να αισθανθούν ντροπή

γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και ελπίδα μετά γελάς και στο τέλος

προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου η μόνη/ος χαμένός είναι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα:D:D

xaxaxa εγω εχω περασει κατευθειαν στη φαση "γελαω"....πιο πολυ γιατι χρειαζεται μονο μια φραση για να γινουν τουρμπο! χαχαχαχα και πολυ με διασκεδαζει αυτο! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

0lmo3eQVdGw

Καληνυχτα κατερινα!

Και με αυτο το τραγουδι, σας καληνυχτω κι εγω... Μπραβο ρε Ραννια!

"Παντα μαζευα ο,τι εμενε απ' τη σταχτη ΜΑ Η ΤΥΧΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΧΤΙ!!" ;)

Καληνυχτα σας!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Παλιότερα, η Σοφία είχε ξεκινήσει το συνήθειο να με δαγκώνει όταν θύμωνε. Της έλεγα λοιπόν με θυμωμένο - αυστηρό ύφος αλλά χωρίς φωνές "Η μαμά ΠΟΝΑΕΙ. Δεν δαγκώνουμε τη μαμά ΠΟΤΕ" και μετά έφευγα από το δωμάτιο, απομακρυνόμουν. Δεν ήθελα να την βάζω "τιμωρία" στο δωμάτιό της, ώστε να μην το συνδέσει με δυσάρεστες σκέψεις και δεν το θέλει, οπότε πήγαινα εγώ στο δωματιο μου για λίγο. Αυτή η απομάκρυνση δεν της άρεσε καθόλου, σε 3-4 μερες το έκοψε τελείως

Κι εμάς είναι σε φάση που δαγκώνει. Αυτό με το δωμάτιο και εγώ το αποφεύγω για τους ίδιους ΄λόγους. Όταν κάνει κάτι που δε μου αρέσει, σκαρφαλώνει πχ στο σύνθετο, στο τραπέζι κτλ βγάζω εκείνον από το δωμάτιο του σαλονιού.

Καλυτερα να αλλαζει τα δικα σας φωτα παρα να αυτομαστιγωνεται, γιατι το εχουν αυτο το χουι οι Καρκινοι λογω υπερβολικης ευαισθησιας.

Αλήθεια είναι αυτό.

Έχω ξαγρύπνια με το τάισμα της μικρής και μπήκα! Λογοδιάρροια σας έπιασε!

Άντε γκουντνάιτ και πάλι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ρε ειστε θεοτρελλες......αλληλομαντευετε το λουκ σας. Και ναι ξυπνησα για το γιογιο της μικρης και ειπα να φαω ενα γιαουρτακι και σας διαβασα και δεν αντεξα. Εγω θα σας βγαλω απο την μιζερια. θα με περιγραψω. Ειμαι ψηλο προς το λιγο κοντο, με μακρι κοντουτσικο μαυρο μαλλι που με ηλιο γινεται ξανθο, ειναι συνηθως ισιο αλλα αμα τα πιει λιγακι γινεται σγουρο, Αν δε καπνισει μαυρο κοκκαλονει προς τα πανω, τα ματια καστανο-γαλαζο-μαυρο-πρασινο-πορτοκαλοκοκκινα (α λα Μυραρακη) και ΠΟΤΕ και τα δυο το ιδιο χρωμα και το βραδυ φωσφοριζουν κιολας......εχω δοντια στραβολοισια και μυτη δοσμενη στην γαλλια (ως γαλλικη) αλλα οταν μου την εδωσαν ηταν νυχτα και κρατουσα και ομπρελα.......οκ?

Αντε παω να ξανακοιμηθω......εχετε γελιο ρε.......Ραννια εσενα πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω παντως.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα κορίτσια... το ξενυχτήσατε πάλι χτες ε?

Πήγα έκανα το φυτικό peeling και είμαι ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ, ΠΡΗΣΜΕΝΗ και χάααααααααααααλια!!! Πονάω, υποφέρω...όσες έχετε κάνει θα ξέρετε!

Μπονζουρ..............από την πανύψηλη, αδύνατη με πράσινα μάτια, κοντό στρατιωτικό κούρεμα........και τεράαααααααστια μύτη.............και που τρώει όσα γλύκα γουστάρει και δεν παίρνει γραμμάριο.

Έτσι, είπα να τα πω μιας και περιγράφεται τους εαυτούς σας!!!!:P:p

Λοιπόν ανταλλάσω τις υπηρεσίες βαψίματος μαλλιού που παρέχω με υπηρεσίες μασάζ..........επειγόντως όμως γιατί θα διαλυθώ ...... κορίτσια help me!!!!:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...