Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εκανα μπανακι αλλα τωρα μπηκε και ο Μπιλης οποτε περιμενω.. Ακυρες οι προηγουμενες καληνυχτες!! :lol:

Ασε μας ρε Ραννια που δεν εισαι αδυνατη! Σαν τη Χριστινα κανεις που πιανει την πετσα κατω απο τη μπλουζα και λεει "εχω κοιλιτσα" :rolleyes:

καλα ρε ...μουρλη εισαι? δεν ειμαι αδυνατη ! και δε χαιδευομαι τωρα...αλλα πραγματικα δεν ειμαι!

δλδ είσαι ξανθιά γαλανομάτα; :D

ναι ναι...και 1,80, με μακρυα καλλιγραμμα ποδια, πλουσιο ψυχικο κοσμο, και ελπιζω για παγκοσμια ειρηνη! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α τώρα είδα ότι το επεσήμανες διακριτικά Ράννια

Για να συμπληρωσω το προηγουμενο ποστ μου....να προσθεσω οτι η διαφορα μεταναστη-λαθρομεταναστη ειναι ενα χαρτι, μια σφραγιδα και μια υπογραφη.

Οχι η αξιοπρεπεια, οχι τα δικαιωματα, οχι τα υπολοιπα αυτονοητα....Και αυτο, επισης, χρηζει στοιχειωδους νοημοσυνης για να το καταλαβει κανεις....

και αερικο, για να συμπληρωσω σχετικα με το θεματακι το πρωινο....εχω να πω.....καλως τα @@ μας τα 2! χεχε!

Για να συμπληρωσω το προηγουμενο ποστ μου....να προσθεσω οτι η διαφορα μεταναστη-λαθρομεταναστη ειναι ενα χαρτι, μια σφραγιδα και μια υπογραφη.

Οχι η αξιοπρεπεια, οχι τα δικαιωματα, οχι τα υπολοιπα αυτονοητα....Και αυτο, επισης, χρηζει στοιχειωδους νοημοσυνης για να το καταλαβει κανεις....

(Οχι.....στα @@ μας τα 2 πηγαινε αυτο....)

Διαφημίσεις

Mπράβο βρε κίνκα γιατί με αυτά που διαβάζω δίπλα ξενερώνω και το διάλλειμα θα γίνει μόνιμο :lol:

Διαφημίσεις

Εγώ την Ράννια την φαντάζομαι ψηλή, γεροδεμένη, με μαλλί τζίβα, μελαχροινή

Το αερικό μέτριου αναστήματος, με μαύρα ίσα μαλλιά και γαλλική μύτη.

εμένα;:P

xm....αδυνατουλα, κοντουλα, ισιο μαλλι, μαυρο, γυαλακια, λιγο ατημελητο (ετσι γραφεται?) λουκ, λιγο....φλου εμφανιση....

γεία σου βρε ράννια με τις επιλογές σου!

:D:D:D:D

Το αερικό μέτριου αναστήματος, με μαύρα ίσα μαλλιά και γαλλική μύτη.

Επειδή με έκανες και γέλασα με τη "γαλλική μύτη" σε έκανα add στους friends εδώ να δεις φωτό :lol:

Εγώ εσένα σε φαντάζομαι... αέρινη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...