Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν ρωταω πως με φανταζεστε γιατι αν το κανετε βραδυατικα να καθεστε να φανταζεστε 'εμενα' ειδικα τοτε εισαστε αρρωστες.....τελος......:P μπηκα για να πω στην Χριστινα να δει τα ΠΜ της.....λεμε.......και παλι καληνυχτα σας......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

βρε αερικούλη πες μου σε παρακαλώ : πως με φαντάζεσαι?

λες να πας για διπλό τζακ ποτ απόψε?

έλα και θα πάω για ύπνο, το υπόσχομαι!:cool:

χμμμμ μελαχροινή καστανή... το μαλλί μάλλον μέτριο σε ύψος... ίσιο

κάτι σε 1.68-1.70 και για κιλά έτσι που σαβουρώνεις γύρω στα 75 :P

Ένα είναι σίγουρο... έχεις διεισδυτικό βλέμμα! Ίσως σε βιτρίνα ;)

Θα το καταλάβεις το πρωί που θα έχεις καθαρό κεφάλι!

αν εννοεις, οτι οι δυναμεις αυτες επηρρεαζουν και τον ανθρωπο...οκ! αλλα δε θα επρεπε καθε μηνα να αλλαζουμε ζωδιο? Γιατι οι δυναμεις αυτες να επηρρεαζουν μονο στη γεννηση μας? Καλα....ε.....και δεν εχω δει καθολου χαρδαβελα λεμε! :tongue:

περίμενε συ ανυπόμονη!:rolleyes:

Περιμενω η δολια! Τι να κανω! :tongue:

μπά αερικό μου δεν έχει τύχει δυστυχώς

είναι και ψιλοδύσκολό γιατί εγώ μένω και αρκετά μακριά απο το ηράκλειο,τέρμα νότια νομού ηρακλείου

τέσπα, δεν πειράζει. κάτι μπορεί να γινει στο μέλλον

Διαφημίσεις

Γιατί οι δυνάμεις αλλάζουν αλλά επαναλαμβάνεται η επιρροή της μίας στην άλλη... θεωρία του χάους...

χμμμμ μελαχροινή καστανή... το μαλλί μάλλον μέτριο σε ύψος... ίσιο

κάτι σε 1.68-1.70 και για κιλά έτσι που σαβουρώνεις γύρω στα 75 :P

Ένα είναι σίγουρο... έχεις διεισδυτικό βλέμμα! Ίσως σε βιτρίνα ;)

+ γυαλια!

(μωρη! 75 ειναι πολλα?! παω να κρυφτω!!!!!)

Γιατί οι δυνάμεις αλλάζουν αλλά επαναλαμβάνεται η επιρροή της μίας στην άλλη... θεωρία του χάους...

τι ειπε ρε ο ποιητης! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα τωρα σε εχασα τελειως ομως.....αστο...θα καψω καμια φλαντζα βραδιατικα! χαχαχα.....

Διαφημίσεις

Εκεί πέρασα τις καλύτερες τρίμηνες διακοπές της ζωής μου.... με έδρα την Αγ. γαλήνη όπου δούλευα κιόλας :D

Εγω δεν ρωταω πως με φανταζεστε γιατι αν το κανετε βραδυατικα να καθεστε να φανταζεστε 'εμενα' ειδικα τοτε εισαστε αρρωστες.....τελος......:P μπηκα για να πω στην Χριστινα να δει τα ΠΜ της.....λεμε.......και παλι καληνυχτα σας......

εγώ ειλικρινά ελλ, δεν μπορώ καθόλου να σε φανταστώ (παρ' ότι σε είχα δει στον ύπνο μου - άλλα ντ' άλλα όμως)!

και τα υπόλοιπα κορίτσια όμως... που είχα σχηματίσει μια εικόνα... καμία σχέση... όταν είδα φωτογραφία τους (απ' όσα κορίτσια είδα)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...