Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοριτσια και εγω φευγω γιατι κουτουλαω κυριολεκτικα απο την νυστα!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια και σας ευχαριστω ολες!!!!!

Ελλ ραντεβου αυριο και θα το φερω εγω το κρασακι ετσι κι αλλιως!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλυτερα να αλλαζει τα δικα σας φωτα παρα να αυτομαστιγωνεται, γιατι το εχουν αυτο το χουι οι Καρκινοι λογω υπερβολικης ευαισθησιας.

αυτό σκέφτηκα κι εγώ, από το να έχουμε κλάψα εις διπλούν στο σπίτι (κι εγώ Καρκίνος γαρ), λέω ας έχουμε και κανένα πιο δυναμικό ζώδιο να μας ξυπνάει λίγο :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ραννια δεν εχω εξηγηση με αποδειξεις απλα το βλεπω γυρω μου χρονια τωρα, δεν εχω γνωσεις να εξηγησω γιατι υπαρχουν τοσα κοινα σε ανθρωπους ιδια ημερα γεννημενους και ας ειναι με διαφορα χρονων.

Καποιος ειδικος θα μπορουσε να μας λυσει την απορια αλλα δεν καιγομαι να το ψαξω αλλα οτι συμβαινει συμβαινει, στανταρ, αν ειχαμε χρονο για παρατηρηση θα το επιβεβαιωνες και εσυ.

Φιλακια και καληνυχτα!!!

Διαφημίσεις

κι εγώ θα πάω για ύπνο σε λίγο γιατί παραπαίω! κι η μέρα αύριο θα είναι (πάλι) δύσκολη!

θέλω να δω τι θα πείτε κι όταν με δείτε από κοντά! εννοώ, σε σχέση με αυτά που είχατε φανταστεί! χαχαχαχαχα! έχουν μια γοητεία οι διαδυκτιακές σχέσεις...

Καληνυχτα και παλι μαρκο! :-)

Παιδια! Αυριο οι γονεις μου θα πανε βουλγαρια και μαντεψτε τι τους παρηγγειλα να μου φερουν! Pampers! Mιση τιμη απο Ελλαντα!

ταύρος με ωροσκόπο λέων...

χαχαχα της έβαλα τα γυαλιά της συμπεθέρας! και όχι δεν το θυμόμουν καν ότι το έχουμε ξανασυζητήσει!

Καπου την ειδαμε την φωτια αλλα στα υπολοιπα το χασαμε.

Εσείς το χάσατε... κι εμένα σωστά μου υπερίσχυσε ο Λέων!!!

αυτο πως το εξηγεις?

Τα ζώδια ως γενική έννοια της θέσης των πλανητών την ώρα που γεννιέσαι έχουν νόημα... ως καθημερινή πρόβλεψη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ... Αλλά το σύμπαν αποτελείται από δυνάμεις που αλληλεπιδρούν πάνω σε ο,τιδήποτε περιέχεται... και οι άνθρωποι είναι ένα κομμάτι από το περιεχόμενο ;)

Διαφημίσεις

Εγω παλι λεω να παω να κανω μπανακι και μετα να αφησω τον αντρακο μου να με τριψει.. Μιας και προσφερθηκε δηλαδη! :lol:

Αυριο δουλευει πρωι και θα ειμαι μονη με το ταλιμπανακι! Οποτε σας καληνυχτω! Θα τα πουμε αυριο το πρωι και με την Ελλ και τη Μαρκοπουλινα το απογευμα απο κοντα! Ζουπυ μακαρι να τα καταφερεις κι εσυ!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τα ζώδια ως γενική έννοια της θέσης των πλανητών την ώρα που γεννιέσαι έχουν νόημα... ως καθημερινή πρόβλεψη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ... Αλλά το σύμπαν αποτελείται από δυνάμεις που αλληλεπιδρούν πάνω σε ο,τιδήποτε περιέχεται... και οι άνθρωποι είναι ένα κομμάτι από το περιεχόμενο ;)

Τωρα αν σου πω οτι δε καταλαβα τιποτα? :oops:

Καληνυχτα φαιη!

βρε αερικούλη πες μου σε παρακαλώ : πως με φαντάζεσαι?

λες να πας για διπλό τζακ ποτ απόψε?

έλα και θα πάω για ύπνο, το υπόσχομαι!:cool:

υ.γ. καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια που αποσύρθηκαν!

Καληνύχτα Φαίη :) Κατερίνα έχει κι άλλες νότιες... έχετε προσπαθήσει να βρεθείτε;

Θα το καταλάβεις το πρωί που θα έχεις καθαρό κεφάλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...