Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη μου, επειδή δουλεύω μέχρι τις 4 παρά, φτάνω σπίτι στις 5 και κάτι. οπότε μας την φέρνουν είτε τα πεθερικά είτε οι γονείς μου. την έχουν εναλλάξ στα σπίτια τους οι γιαγιάδες, ανά εβδομάδα.

:lol:

4 και κάτι φτάνω σπίτι:oops:. το έντιτ μου μέσα!:cool:

χθες γύρισα 5 και, γιατί προέκυψε κάτι:cool:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Σέβη μου να μη σε παίρνει από κάτω... γιατί του χρόνου θα πάρεις μία γυναίκα (1φορά την εβδομάδα) για το σπίτι και θα έχεις όλο το απόγευμα για να ασχοληθείς με το παιδί.

Μπράβο άρρωστη ζώπυρον που έβαλες άβαταρ! Το πρόσεξα από το πρώτο μήνυμά σου! Σειρά της Σεβούλας τώρα χαχαχα να την διδάξεις!

Σέβη... απλώς είσαι μια φυσιολογική μητέρα με τις ίδιες αγωνίες που έχουμε όλες όσες δεν είμαστε στο σπίτι και μοιραζόμαστε τα παιδάκια μας.

Εγώ πήζω. Και έχω χαλαστεί πολύ με το δίπλα...

Λευκή δεν σε έχω ξεχάσει!

τι μειωμένο καλέ??

με μπλοκάκι μειωμένο, δεν έχω ξανακούσει σέβη μου..μπράβο!

εγώ 8.30-4.30 ...

από Ιούνιο θα είμαι κι εγώ στο ίδιο κλαμπ!:tongue:

μπράβο για το μειωμένο; ναι, πάλι καλά.:mrgreen:

πώς να μην κοιμούνται με τη μανούλα μετά;:confused:

εγώ αν ήμουν παιδί, δεν θα ξεκόλλαγα από τη μάνα μου, αφού θα μου έλειπε τόσες ώρες. όσο καλά και να περνούσα σε σταθμό ή σε γιαγιάδες.

Διαφημίσεις

ζόπυρον, λέγε τα μυστικά του άβαταρ. μύησέ με! αργά, βασσανιστικά. με πιάνς;

Χριστίνα, τί σκας πουλάκι μου για δίπλα; εσύ θα μοιράσεις μυαλά; ό,τι έδωσε, έδωσε ο από πάνω.

Νίτσα, και πάλι, κάποιος πρέπει να μαγειρεύει, να σιδερώνει (1 πλυντήριο την ημέρα σχεδόν), να βάζει σκούπα.....

είμαι και ιδιότροπη με το φαγητό μας. τελικά τί γλυκό έκανες χθες; στείλε μου π.μ. συνταγή. πληζ! κάτι πήρε το μάτι μου και μου άρεσε.

Κορίτσια, τόση ώρα διαβαζα το θέμα της γυναίκας που ΄πνίγηκε. Τι το 'θελα? Τρέμω σύγκορμη από τα νεύρα. Έγραψα κιόλας, δεν κρατήθηκα. Σε καταλαβαίνω, Αερικό μου. Δεν γίνεται ρε παιδιά, σου έρχεται να ουρλιάξεις!

...αφού σκέφτομαι, γιατί σπούδασα; για να μην προλαβαίνω να διαβάσω εγώ η ίδια το παιδί μου;

τί θα προλαβαίνω να της πω, να της δείξω, να την αγαπήσω, να την παίξω, να της μάθω τί; πότε;

:roll:

με έχει πάρει από κάτω.

μου κόλλησε τη μιζέρια ο αγαπούλης μου.;):(:confused:

όχι σέβη μου, ούτε μιζέρια είναι ούτε τίποτα.

το πρόβλημα που περιγράφεις είναι υπαρκτό (τουλάχιστον για μένα) κι ειλικρινά δεν ξέρω ποιά είναι η λύση του...

εγώ σαν μερική αντιμετώπιση, έφερα τα πάνω κάτω στην επαγγελματική μου ζωή... αν κι απ' ότι βλέπω (ειδικά από του χρόνου που θα πάει δημοτικό) θα με χρειάζεται πολύ περισσότερο...

να μην σου πω βέβαια τι έλεγα πριν αποκτήσω παιδί γιατί θα γελάς, όπως γελάνε και οι φίλοι μου τώρα... πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα τέλεια :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο άρρωστη ζώπυρον που έβαλες άβαταρ!

τώρα το... μελετάω για να βάλω κάτι πιο... εξελιγμένο :roll::D

Και έχω χαλαστεί πολύ με το δίπλα...

κι εγώ έχω χαλαστεί πολύ με το δίπλα

όχι με τις διαφορετικές απόψεις

αλλά με την αγένεια - απολυτότητα - έπαρση - ειρωνεία - έλλειψη ταπεινότητας και συναίσθησης της ίδιας της ζωής

θα συνεχίσω να γράφω / απλά προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην ρίξω μπινελίκια σε κάποιες που είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τόση ώρα διαβαζα το θέμα της γυναίκας που ΄πνίγηκε. Τι το 'θελα? Τρέμω σύγκορμη από τα νεύρα. Έγραψα κιόλας, δεν κρατήθηκα. Σε καταλαβαίνω, Αερικό μου. Δεν γίνεται ρε παιδιά, σου έρχεται να ουρλιάξεις!

Τελικά εσένα σε μύησα! Τώρα μπορείς να καταλάβεις πως ένιωθα εγώ στο θέμα που είχε ανοίξει τότε η Demi ;) Μερικά μυαλά είναι τόσο ξεκάθαρα ξεροκέφαλα που σου 'ρχεται να ουρλιάξεις μπας και σπάσουν!

Αυτό ακριβώς με χαλάει ζώπυρον... την διαφορετική άποψη την σέβομαι! Τους αφορισμούς δεν τους αντέχω λέμε με τίποτα! Το 'κράτα μικρό καλάθι' δεν το έχουν ακούσει ρε φούστη μου;

Μόνο που εδώ συμφωνούμε, αγαπούλα μου. ;):lol:

Και τότε στο θέμα της ντέμι, μιλούσα περισσότερο για το τι θα έκανα εγώ. Τελοσπάντων.

Τουλάχιστων, έμαθα να βάζω λινκ.

Καλά ειδικά μερικές ειναι ιδιαιτέρως αγενείς! ΠΑΝΤΟΥ! Σε οποιοδήποτε θέμα! Και το ονομάζουν και "τα λέω χύμα"

Ε μα δεν τα λες χύμα κορίτσι μου! Απλά βγάζεις τα απωθημένα σου μέσα από την ανωνυμία σου και πολεμάς την μοναξιά σου μέσα από ανύπαρκτους εχθρούς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...