Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε κοριτσι δεν πηρα αποτελεσματα ακομα, απλα αναρωτιεμαι αν μπορει να αλλειωθουν απο τα φαρμακα που παιρνω. Σου ειπα ψαχνω αλλοθι αν ειναι ασχημα τα αποτελεσματα να εχω μια ετοιμη δικαιολογια για το οτι ειναι λαθος.

Σα να σε εχω απεναντι μου τωρα......εχεις αγχωθει ε?.....:(:( (λογικο)....

εντιτ: Τι ωρα βγαινουν αυριο? να σε εχω στον νου μου.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ήρθα για ένα τσιγάρο στα γρήγορα...

άρα αν ένας απο τους δείκτες είναι υψηλός δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνο αλλά μπορεί να είναι και κύστες ή κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

Ήρθα για ένα τσιγάρο στα γρήγορα...

άρα αν ένας απο τους δείκτες είναι υψηλός δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνο αλλά μπορεί να είναι και κύστες ή κάτι άλλο;

ω ναι!!! Απο εκκολπόματα, κύστες, ελκωδεις κολιτιδες και ότι άλλο καλοήθες περνάει απο το μυαλό σου.....

Καπνιστρια ειμαι, τρελο αγχος δεν λες οτι εχω Ελλακι μαλιστα ημουν σε πληρη αναισθησια ολο τον μηνα που περασε απλα αποψε επειδη εφτασε η ωρα να τα παρω προετοιμαζομαι και για το οτιδηποτε. Απλα μου μπηκε και η ιδεα οτι τα φαρμακα που εχω ως αγωγη για την παθηση επειδη ειναι πολυ ισχυρα μηπως λεω μηπως μπερδεψουν τα αποτελεσματα.

Διαφημίσεις

Α ευχαριστω Στινακι πολυ τωρα καταλαβα απολυτως γιατι μου τις εδωσε ο γυναικολογος. Λογω της αιμορραγικης ωοθυκης ψαχνει για να ειναι σιγουρος.

Προληπτικά και για να μη του πει κανείς ότι δεν τα έβαλε..Κοινώς ρουτίνα σε τέτοιες περιπτώσεις.... Θα είναι όλα καλά να με θυμηθείς... εμείς σήμερα βρήκαμε ένα θετικό ca 125 σε μια γυναίλα με μια κοιλιά σαν έγκυος... γεμάαααατη υγρό και ακόμα δεν μιλάνε για καρκίνο...

Μη μου ανησυχείς καθόλου..... αυριο θα δείς... ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Να βάλεις να δεις Εξάντα συμπεθέρα ;) Έχει το πρώτο επεισόδιο για την αργεντινή... το δεύτερο την άλλη τετάρτη ;)

Με τον Αυγερό είμασταν συμμαθητές :D

Συμφωνώ με τη Φαίη...

:D:D

Έχω φρικάρει με τον τύπο/την τύπισσα λέμε. Δείτε ....

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=3626797

έστειλα μνμ στη διαχείριση

Δεν μου ανοιγει.. :( Τι ελεγε?

+100000000000000000000000000:D

Να προσθεσω οτι δε με ενοχλει καμια λεξη! Ειναι απλα λεξη!

Ακριβως! ;)

ρε κορίτσι, είσαι τόσο μικρή κ τόσο ώριμη! μπράβο σου!:eek::D

Ευχαριστω Σεβακι μου.. Που δεν μας καταδεχεσαι στας Αθηνας και να δω ποτε και πως θα σε δουμε! :D

Πολυ σωστα τα λες Φαιη και οντως εισαι κουκλα το επιβεβαιωνω και κοκκινιζω απο ζηλια!....

Εγω μαλλον αυριο θα σας ερθω μοναχουλα.....ο συζυξ απεχει.....

Ευχαριστω τοσο πολυ!! Κοκκινισα κι εγω τωρα! :D Εμεις αυριο θα ερθουμε με το μπαμπα μας! Ευτυχως για εμας δουλευει πρωι!

Κορίτσια μπήκα για μια καληνύχτα.

Μάρκοπόλο εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι οκ!

Μου λείψατε ρεεεεεεεεεε:D

Καληνυχτα Κικιτσα! Κι εμας μας ελειψες ρε! ;)

Μαρκοπουλινα μου ολα θα πανε καλα! Και εχεις ταξει και κρασακι για αυριο ε? Μην ξεχνιεσαι!! :P

Στινακι τι κριμα να μη σε ξερουμε απο την εγκυμοσυνη να μας αναλυεις τις τιμες! :tongue: Πλακα - πλακα ωραια η δουλεια σου! Εχω τελειωσει κι εγω νοσηλευτικη (ενα ΤΕΕ, μη φανταστεις) και αντεχω.. Το μονο που δεν αντεχω ειναι να βλεπω να κανουν το οτιδηποτε στο παιδι! Πανω μου ας περασει και οδοστρωτηρας! :tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...