Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι πως γνωρισες τον καλο σου ειναι το θεμα του λευκωματος και γιατι τον ερωτευτηκες!!!!!!!!!

Λοιπόν .... ξεκινάω... Ήταν καλοκαίρι τον είδα με είδε τέλος!

Χαχαχα ΟΧΙ. Λοιπον ξεκινάω σοβαρά... Μόλις έιχα επιστρεψει Κύπρο από τις σπουδές και έπιασα δουλειά, δουλευε σε αδερφό χημείο (πως λέμε , αδερφο σωματείο) και ήρθε να δανιστεί κάτι...Όταν τον είδα , ήταν λες και κάποιος μου ψυθίρησε στο αυτί πως αυτός θα είναι ο άντρας μου....τέσπα, εγώ δεν είχα κάρο ακόμα και προσφέρθηκε να με πηγαινοφέρνει σπίτι.... Είμασταν και γείτονες.... εγώ στην μπροστινη πλευρά του δρόμου, αυτός από πίσω... μετά έμαθα ότι η γιαγιά μου η μακαρισμένη και η γιαγιά του ήταν φίλες , οι θείοι μου με τους δικούς του έπαιζαν στις χωράφες μαζί και τα λοιπά... μόνο εμείς δεν γνωριζόμασταν... στην αρχή βγαίναμε φιλικά ώσπου μια μέρα μου είπε αφού όλοι πιστευουν πως είμαστε μαζί γιατί να μην είμαστε?? Ε και από τότε είμαστε αχώριστοι.......

Τι ωραια γνωριμια μεσα στο ροματζο!!!! Μελωσαμε και αποψε αντε να φτιαξει λιγο το κεφι μας!!!!!!

Τα αποτελεσματα των καρκινικων δεικτων μπορει να επηρεαστουν απο φαρμακα που παιρνει καποιος η δεν εχει καμια σχεση??? Οτι αποτελεσμα ειναι να βγει θα βγει??

Τι ωραια γνωριμια μεσα στο ροματζο!!!! Μελωσαμε και αποψε αντε να φτιαξει λιγο το κεφι μας!!!!!!

Τα αποτελεσματα των καρκινικων δεικτων μπορει να επηρεαστουν απο φαρμακα που παινει καποιος η δεν εχει καμια σχεση??? Οτι αποτελεσμα ειναι να βγει θα βγει??

βοήθα λίγο.... Ποιος καρκινικός δείχτης και με τι ιστορικό? Νοσεί κάποιος και παρακολουθούν τη νόσο ή είναι για έλεγχο???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ελεγχο εγω τους εκανα. Ca125, CEA και Cair-3 αν τα διαβαζω καλα τα γραμματα του γιατρου.

Τι λες βρε παληκαρι? Τα ειδε κανας γιατρος ή βγαζεις συμπερασματα μοναχο σου?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Τα αποτελεσματα θα βγουν αυριο απλα ψαχνω αλλοθι αν βγουν χαλια για να μην σωριαστω Χα!!ΧΑ!!!

Λοιπόν....

Ca 125 για τις ωοθήκες , εκτός από τον καρκίνο, ψηλώνει σε ινομυώματα, κύστες και τα λοιπά.....

cea καρκινοεμβρυικό αντιγόνο....πιάνει διάφορα όργανα αλλά ως επι το πλείστον , τα έντερα ... ψηλώνει και σε πολύποδες και τα λοιπά.....

Ca 153 για το μαστό, ψηλώνει σε κύστες και τα λοιπά επίσης....

Όπως αντιλαμβάνεσαι , δεν είναι δείκτες διαγνωστικοί αλλά ενδεικτικοί....

ένας ψηλός δείχτης δεν λέει τίποτα από μόνος του αν δεν γίνει διερευνηνση.. Σε καρκινοπαθείς γίνεται για παρακολούθηση της νόσου και για να δουν πως αντιδρά ο ασθενής στη θεραπεία.....

Τις πλέιστες φορές που βρήκαμε θετικά δεν ήταν καρκίνος......ο Καρκίνος δείνει υπερβολικά ψηλές τιμές συνήθως....

Νομίζω να χαλαρώσεις κι όλα θα είναι καλά....Ελπίζω να βοήθησα......

Οχι βρε κοριτσι δεν πηρα αποτελεσματα ακομα, απλα αναρωτιεμαι αν μπορει να αλλειωθουν απο τα φαρμακα που παιρνω. Σου ειπα ψαχνω αλλοθι αν ειναι ασχημα τα αποτελεσματα να εχω μια ετοιμη δικαιολογια για το οτι ειναι λαθος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...