Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κινκα με αυτον τον συνδιασμο δεν νομιζει οτι θα αποτυχει στον στοχο του ο καλος σου. Οι Παρθενοι οταν βαζουν κατι στοχο το καταφερνουν παση θυσια και δεν λοξοδρομουν ουτε ενα εκατοστο απο τον στοχο τους.

Η σχολαστικοτητα τους ειναι εκνευριστικη αλλα με την μεθοδικοτητα που εχουν ποτε δεν βγαινουν χαμενοι.

Οσο για σενα ο Καρκινος ειναι ακρως συναισθηματικο ζωδιο και πολυ ανασφαλες αλλα σε σωζει ο Παρθενος που παταει πιο σταθερα στα ποδια του απο τον Καρκινο. Απο την αλλη τα Καρκινακια εκει που τα θεωρεις αδυναμα και εσωστρεφη κανουν ενα μπαμ και σε κανουν να τριβεις τα ματια σου με τις κρυφες ικανοτητες που εχουν και με την πειθαρχια στον στοχο τους. Δεν διεκδικουν ευκολα αυτα που τους αξιζουν αλλα σαν τα μυρμιγκακια λιγο λιγο προσπαθουν και στο τελος δικαιωνονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα μόνο εγώ είμαι γνήσιος Ζυγός; :P :p Ζυγός με ωροσκόπο και 8 ακόμα οίκους στο Ζυγό... τζακ ποτ και κεντα στον άσσο ένα πράμα :D

Επιτελους κοιμηθηκε ο Μαριος γιατι δεν την παλευα αλλο εχασα την ψυχραιμια μου και του φωναξα πολυ γιατι με τσακισε στο ξυλο και τωρα νιωθω ακομα χειροτερα.... Σκαταααααα

Πολυ σωστα τα λες Φαιη και οντως εισαι κουκλα το επιβεβαιωνω και κοκκινιζω απο ζηλια!....Ακοοοοοομα για ζωδια λετε?.....αμαν......

Εγω μαλλον αυριο θα σας ερθω μοναχουλα.....ο συζυξ απεχει.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Επιτελους κοιμηθηκε ο Μαριος γιατι δεν την παλευα αλλο εχασα την ψυχραιμια μου και του φωναξα πολυ γιατι με τσακισε στο ξυλο και τωρα νιωθω ακομα χειροτερα.... Σκαταααααα

Και εγω φωναξα σημερα. Εχω τραυματισει τον ωμο μου στην γυμναστικη και μου εκανε ενα αποτομο που δακρυσα απο τον πονο.......αστα Μαρκοπολο.....δεν τους μενουν αυτα μην ανησυχεις. Το να μην εισαι εκει τους μενει.....

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα πως γινεται να μεγαλωνεις ενα παιδι με απολυτη λατρεια να μην το χτυπας ποτε και αυτο μονιμως να ειναι ετοιμο να σου ριξει σφαλιαρα, δεν ξερω ειλικρινα τι κανω λαθος, εχω δοκιμασει το αγριο υφος, εχω δοκιμασει την πλυση εγκεφαλου οτι δεν χτυπαμε κανεναν αλλα αυτος εκει το βιολι του, και τις περισσοτερες φορες δεν το κανει απο θυμο αλλα για πλακα.

Δεν πειραζει Ελλακι θα ειμαστε δυο τα μπακουρια

Δεν κανεις βρε συ τπτ λαθος....τα παιδια απλα δεν μπορουν να ελεγξουν τις αντιδρασεις τους. Ουτε ξερουν απο κοινωνικες νορμες και τυπικες συμπεριφορες. Οτι τους κατεβει στην κουτρα κοινως. Επισης δεν καταλαβαινουν ποση δυναμη βαζουν και ποσο ποναει ο αλλος οταν τον χτυπουν. Τα λεω βαση εμπειριας οχι μικρης αλλα μεγαλης. Που επαιζαν με τον πατερα της οταν ηταν 5-6 και γινοταν το ελα να δεις. Τον κλωτσαγε και τον δαγκωνε ΤΟΣΟ δυνατα που αφηνε δοντια επανω......μετα απο ενα σημειο εμαθε να το ελεγχει. Μην σε πιανουν χαζομαρες τωρα....

Δεν ειναι κακο παιδακι αλλα τρομερα αγαρμπο και ατσουμπαλο στο παιχνιδι,μετα ερχεται και με φιλαει και μου ζηταει συγνωμη και δεν δειχνει να συνειδητοποιει ποσο με ποναει.

Μακαρι βρε Ελλ να στρωσει, τουλαχιστον εεχει κοψει αυτη τη συμπεριφορα σε παιδακια η ανθρωπους που δεν εχει οικιοτητα, κατι ειναι και αυτο αλλα εμενα με τσακιζει κυριολεκτικα.

Συνηθως δεν χανω την ψυχραιμια μου αλλα σημερα αφου δεν το επνιξα ηταν τυχερο.

Διαφημίσεις

Για πειτε και σε μενα ... ειμαι Παρθενος με ωροσκ.Αιγοκερο και ο συζυξ Ιχθυς.....Το τέκνο μας λιοντάρι.....

Πως τον ερωτευτηκα ή γιατι τον ερωτευτηκα θέλετε να σας πω???

Στινακι να σου πω αυριο με πιο καθαρο μυαλο??? Γιατι τωρα βουιζει το κεφαλι μου ειλικρινα.

Σορρυ, χρωσταω δεν θα το ξεχασω, promise!!!!!

:rolleyes:χμμμμμμ τέσπα..... ας κάνω ότι σε πιστευω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και καλά βουίζει το κεφάλι σου... τέσπα.............

Πλάκα κάνω!!! Καλέ ναι , όποτε θες πές μου, δε με πειράζει και μεθαυριο αν θές.....:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...