Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δε μου το ανοίγει ρε κορίτσια!Γιατί?

Από εδώ δες το δελτίο τύπου:http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_DT_CENSUS_REGISTRATION_03_2011.pdf

Κι εδώ η αίτηση:http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-registration-apogr

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλά ένα έχω να πω: πολλά συγχαρητήρια στο parents.gr ... εκτός από τα μνμ που ανέφερα έπαιρνα και τηλέφωνο αλλά ήταν κατειλημμένη η γραμμή... και τώρα μόλις με πήραν πίσω τηλ να ρωτήσουν τί και πώς... ευγενέστατοι !!!!

Να πεταχτω κι εγω σαν σφηνο***τσα?? :lol::tongue:

Δεν με ενοχλουν οι λεξεις πια... Ο αραπης λεγεται ετσι επειδη εχει σοκολατι δερμα, εγω λεγομαι χοντρη επειδη ειμαι 110 κιλα (και βαλε :mrgreen:), ο αντρας μου λεγεται μπατσος επειδη δουλευει ως στυνομικος και παει λεγοντας..

Εγω εχω κολλημα οταν οι παραπανω (οπως και αλλες πολλες λεξεις) λεγονται υποτιμητικα.. Με στυλακι.. Για να υπονομευσουν και να πληγωσουν τον αλλο!

Μου εχει τυχει να με πιασει παππους στις κουνιες και να μου πει "φτου σου κοπελαρα μου! Παρολο που εισαι χοντρη, εισαι σκετη γλυκα".. Μου εχει τυχει παλι να με δουν και να μου πουν "που πας ετσι μωρη χοντρη".. Εχει διαφορα το ενα με το αλλο! Οπως μου εχει τυχει να πω σε αλλη μαμα οταν με ρωτησε τι δουλεια κανει ο αντρας μου "αστυνομικος" και εκεινη εντελως απλα και 'απεριττα" να πει "Α! Μπατσος δηλαδη.." :lol: Οπως επισης να ακουσω "κρυψτε λογια τωρα, ερχεται το τσιρακι του μπατσου" (απο συμμαθητες μου στο ΤΕΕ)..

Δεν ξερω αν με πιανετε.. Ο τροπος ειναι που μετραει για εμενα.. Και οχι η λεξη σαν λεξη!

+100000000000000000000000000:D

Να προσθεσω οτι δε με ενοχλει καμια λεξη! Ειναι απλα λεξη!

Οπως μπορει καποιος να σου πει (χρησιμοποιω τα λογια της φαιης) " φτου σου κοπελαρα μου! " και να ειναι το πιο χυδαιο πραγμα που ακουσες, ενω καποιος να σου πει "πωπωπωπωπω τι εισαι εσυ, θα σου .... , θα σου...θα σου...." και να μην ειναι καθολου χυδαιο.... (υπερβολικο το παραδειγμα, απλα το χρησιμοποιω για να καταδειξω αυτο που λεει η Φαιη)

καλέ τρελοκομεία τι γράψατε πάλι! άντε να σχολιάσει η μετανάστρια τώρα!

το λεπόν, ζώδια: εγώ Καρκίνος με ωροσκόπο μάλλον Παρθένο, ο σύζυγος Παρθένος και με ωροσκόπο Παρθένο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, όλα έχουν την ακριβή τους θέση, ούτε χιλιοστό παραπέρα, η καθαριότητα είναι το κόλλημά του και τα πουκάμισα στη ντουλάπα ταξινομημένα ανά χρώμα, ανά μανικετόκουμπα ή κουμπιά και πάει λέγοντας :D εγώ πάλι, χύμα στο κύμα, η ντροπή του γυναικείου φύλου σε αυτά :oops:

εγώ είμαι γεννημένη 10/07/1980, είμαστε κοντά-κοντά με την Κική; καλά κατάλαβα; ο καλός μου μού ρίχνει 12 χρονάκια για πλάκα, αλλά όταν τον γνώρισα νόμιζα ότι αποκλείεται να είναι πάνω από 35 ;) με κέρδισε με τον τρόπο του, μου άλλαξε πολύ τη γνώμη που είχα σχηματίσει αρχικά για αυτόν χωρίς να κάνει και κάτι ιδιαίτερο, απλά με τη συμπεριφορά του. Είναι ο τύπος που δεν θα δειχτεί ποτέ, πολύ διακριτικός και χαμηλών τόνων, αλλά ήρεμη δύναμη, καταλαβαίνεις κι ας μην το δείχνει ότι είναι αξιόλογος.

αφήστε που αποτέλεσε το κίνητρό μου για μια γενικότερη αλλαγή της κοσμοθεωρίας μου, με παρακίνησε να γίνω πιο δραστήρια, να εκμεταλλευτώ δυνατότητές μου που της άφηνα και σκούριαζαν, γενικά πιστεύω ότι το δυνατό μας χαρακτηριστικό σαν ζευγάρι είναι ότι πλέον βάζουμε μαζί στόχους για τον κάθε ένα μας και παλεύουμε μαζί να τους πιάσουμε. Και είναι άντρας με την έννοια ότι ο λόγος του μετράει πάντα, αυτό που λέει θα το κάνει, δεν είναι φαφλατάς και δεν αναιρεί ποτέ ό,τι υπόσχεται. Κι επίσης λέει πάντα την αλήθεια, αν κι αυτό είναι κακό όταν ρωτάω "πάχυνα;" ή "μου πάει αυτό;" :D

εδώ πέρα σήμερα χιονίζει! ξυπνήσαμε το πρωί και το είχε στρώσει! απίστευτο! πάνω που λέγαμε ότι μπαίνει η άνοιξη :(

αχ περιμένω να μου πουν για μια δουλειά που αν την πάρω έχει πολλά λεφτά... σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι μέχρι να μου απαντήσουν, αν και για σήμερα δεν περιμένω πλέον απάντηση...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

καλέ τρελοκομεία τι γράψατε πάλι! άντε να σχολιάσει η μετανάστρια τώρα!

το λεπόν, ζώδια: εγώ Καρκίνος με ωροσκόπο μάλλον Παρθένο, ο σύζυγος Παρθένος και με ωροσκόπο Παρθένο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, όλα έχουν την ακριβή τους θέση, ούτε χιλιοστό παραπέρα, η καθαριότητα είναι το κόλλημά του και τα πουκάμισα στη ντουλάπα ταξινομημένα ανά χρώμα, ανά μανικετόκουμπα ή κουμπιά και πάει λέγοντας :D εγώ πάλι, χύμα στο κύμα, η ντροπή του γυναικείου φύλου σε αυτά :oops:

εγώ είμαι γεννημένη 10/07/1980, είμαστε κοντά-κοντά με την Κική; καλά κατάλαβα; ο καλός μου μού ρίχνει 12 χρονάκια για πλάκα, αλλά όταν τον γνώρισα νόμιζα ότι αποκλείεται να είναι πάνω από 35 ;) με κέρδισε με τον τρόπο του, μου άλλαξε πολύ τη γνώμη που είχα σχηματίσει αρχικά για αυτόν χωρίς να κάνει και κάτι ιδιαίτερο, απλά με τη συμπεριφορά του. Είναι ο τύπος που δεν θα δειχτεί ποτέ, πολύ διακριτικός και χαμηλών τόνων, αλλά ήρεμη δύναμη, καταλαβαίνεις κι ας μην το δείχνει ότι είναι αξιόλογος.

αφήστε που αποτέλεσε το κίνητρό μου για μια γενικότερη αλλαγή της κοσμοθεωρίας μου, με παρακίνησε να γίνω πιο δραστήρια, να εκμεταλλευτώ δυνατότητές μου που της άφηνα και σκούριαζαν, γενικά πιστεύω ότι το δυνατό μας χαρακτηριστικό σαν ζευγάρι είναι ότι πλέον βάζουμε μαζί στόχους για τον κάθε ένα μας και παλεύουμε μαζί να τους πιάσουμε. Και είναι άντρας με την έννοια ότι ο λόγος του μετράει πάντα, αυτό που λέει θα το κάνει, δεν είναι φαφλατάς και δεν αναιρεί ποτέ ό,τι υπόσχεται. Κι επίσης λέει πάντα την αλήθεια, αν κι αυτό είναι κακό όταν ρωτάω "πάχυνα;" ή "μου πάει αυτό;" :D

εδώ πέρα σήμερα χιονίζει! ξυπνήσαμε το πρωί και το είχε στρώσει! απίστευτο! πάνω που λέγαμε ότι μπαίνει η άνοιξη :(

αχ περιμένω να μου πουν για μια δουλειά που αν την πάρω έχει πολλά λεφτά... σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι μέχρι να μου απαντήσουν, αν και για σήμερα δεν περιμένω πλέον απάντηση...

μεταναστρια? ουυυυυυ! σιξ σιξ σιξ! να φυγετε ! να πατε αλλου! :tongue:

καλη επιτυχια με τη δουλεια!!!!

Σπέρεςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!! Τι λέει κοπέλες? Όλα καλά??? Εγώ είμαι πτωματάκι , κουζίνα ακόμα δεν έχω αλλά κατα τ άλλα καλα..... τι συζητάμε σήμερα? Κάτι για ζώδια και για αράπηδες πήρε το μάτι μου αλλά δεν σας φόλοου......

Άστο στίνα... μέχρι να το βρεις... θα έχουν αλλάξει συζήτηση :lol: πες εσύ... γιατί ερωτεύτηκες τον καλό σου και θα είσαι μέσα :D

Λοιπόν εμείς σε λίγο θα πάμε να κοιμήσουμε τη μικρή... αν δεν μπω... μην ανησυχήσετε :P για καλό θα είναι :lol:

Να πεταχτω κι εγω σαν σφηνο***τσα?? :lol::tongue:

Δεν με ενοχλουν οι λεξεις πια... Ο αραπης λεγεται ετσι επειδη εχει σοκολατι δερμα, εγω λεγομαι χοντρη επειδη ειμαι 110 κιλα (και βαλε :mrgreen:), ο αντρας μου λεγεται μπατσος επειδη δουλευει ως στυνομικος και παει λεγοντας..

Εγω εχω κολλημα οταν οι παραπανω (οπως και αλλες πολλες λεξεις) λεγονται υποτιμητικα.. Με στυλακι.. Για να υπονομευσουν και να πληγωσουν τον αλλο!

Μου εχει τυχει να με πιασει παππους στις κουνιες και να μου πει "φτου σου κοπελαρα μου! Παρολο που εισαι χοντρη, εισαι σκετη γλυκα".. Μου εχει τυχει παλι να με δουν και να μου πουν "που πας ετσι μωρη χοντρη".. Εχει διαφορα το ενα με το αλλο! Οπως μου εχει τυχει να πω σε αλλη μαμα οταν με ρωτησε τι δουλεια κανει ο αντρας μου "αστυνομικος" και εκεινη εντελως απλα και 'απεριττα" να πει "Α! Μπατσος δηλαδη.." :lol: Οπως επισης να ακουσω "κρυψτε λογια τωρα, ερχεται το τσιρακι του μπατσου" (απο συμμαθητες μου στο ΤΕΕ)..

Δεν ξερω αν με πιανετε.. Ο τροπος ειναι που μετραει για εμενα.. Και οχι η λεξη σαν λεξη!

ρε κορίτσι, είσαι τόσο μικρή κ τόσο ώριμη! μπράβο σου!:eek::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...