Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και εμενα μου αρεσει ο Τζιμης. Είναι πολύ λίγες οι φορές που δεν πολυσυμφωνώ με όσα λέει. Τα τραγούδια του ναι είναι λίγο άσχετα :P

Ρε σεις πέθανε η Ελίζαμπεθ Τειλορ (ζωή σε μας)

Η κορη πιο ισορροπημενη, καθως διαθετει δυναμικη προσωπικοτητα αλλα και ευαισθησιες γηινες, που ειναι ομαλος συνδιασμος!!!!!!

Για τον γιο τωρα τι να πω, υπερβολικη ευαισθησια και ευθιξια με μια ταση προς το μελο γενικα, πιο πραος χαρακτηρας και πιο ευαλωτος με αρκετες ανασφαλειες, παρολαυτα μεθοδικος και λογικος οταν δεν τον καταπνιγει το συναισθημα.

Εσυ ευαιστητη αλλα και με υποβοσκουσα εσωτερικη δυναμη και ηρεμια, αλλα προσοχη μην ξεπερνας τα ορια σου γιατι μετα ακολουθει εκρηξη συνηθως.

Ο καλος σου ερωτικος και με ενδιαφερουσες εγκεφαλικες λειτουργιες αλλα και σταθερος σαν βραχος στις αρχες του και στα θελω του. Λατρεια στην ταξη και στην μεθοδικοτητα αλλα και φοβερη εσωτερικη δυναμη παροτι εξωτερικα δεν του φαινεται αρχικα.

εμένα μου αρέσει ο άντρας σου Κική!!!!! χαχα :)

Καλό είναι το αγοράκι μου πολύ καλό! Να καμμιά φορά κάνει καμμιά βλακειούλα, αλλά του τη συγχωρώ;):tongue: Είναι πολύ καλός πατέρας, πολύ καλός σύντροφος, και πολύ καλός στο κρεββάτι:cool:

Θα το δείξει σε συναδέλφους του στην Αθήνα μου είπε ο αδερφός μου και θα μου πει.

επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την απογραφή.

1.3 για κάθε άτομο που απογράφεται και 1,7 για κάθε κατοικία δίνουν. Είναι καλά?

Ναι και εμενα μου αρεσει ο Τζιμης. Είναι πολύ λίγες οι φορές που δεν πολυσυμφωνώ με όσα λέει. Τα τραγούδια του ναι είναι λίγο άσχετα :P

Ρε σεις πέθανε η Ελίζαμπεθ Τειλορ (ζωή σε μας)

Άι στο καλό!Θεός σχωρέστην!(το σκότωσα, στάνταρ)

Αερικό μπάι μπάι, αν και δε θα έπρεπε να σου μιλώ:rolleyes:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ο καλος σου ερωτικος και με ενδιαφερουσες εγκεφαλικες λειτουργιες αλλα και σταθερος σαν βραχος στις αρχες του και στα θελω του. Λατρεια στην ταξη και στην μεθοδικοτητα αλλα και φοβερη εσωτερικη δυναμη παροτι εξωτερικα δεν του φαινεται αρχικα.

γιαυτό μου αρέσει κικίτσα...σκορπιος και παρθένοι όλοι στην οικογένεια!

μου φαίνεται ρατσιστική εντελώς...καθορίζει καποιον με το χρώμα του.....

Ναι μπορεί...ίσως να την χρησιμοποιούσα χωρίς κακή πρόθεση...ίσα ίσα που γουσταρω πολύ τους αφρικανούς μου φαινονται γαμώ τα παιδιά :P Αφρικανέ αφρικανέ έλα να κάνουμε κονε :D

Θα χρησιμοποιουσα χωρίς καμια ρατσιστική διαθεση τις λέξεις μαυρος (αφού κ εγώ είμαι άσπρη, αυτό είναι καλύτερο???) ή νέγρος

Και κάτι άλλο...σχετικά με τους γύφτους και τους τσιγγάνους.

Εχω ακουσει 2 φορές ανθρώπους να λένε "εγώ είμαι τσιγγάνος, όχι γυφτος"

Άσχετο αλλά επειδή πολλές φορές χρησιμοποιουμε την λέξη αθίγγανος, δεν είναι το ίδιο

μου φαίνεται ρατσιστική εντελώς...καθορίζει καποιον με το χρώμα του.....

και επειδή στο σταθμό λένε το τραγούδι αυτό....γκρρρρρ

http://www.paidikatragoudia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=127:10--&catid=38:2009-05-11-07-58-51&Itemid=150

Διαφημίσεις

Η κορη πιο ισορροπημενη, καθως διαθετει δυναμικη προσωπικοτητα αλλα και ευαισθησιες γηινες, που ειναι ομαλος συνδιασμος!!!!!!

Για τον γιο τωρα τι να πω, υπερβολικη ευαισθησια και ευθιξια με μια ταση προς το μελο γενικα, πιο πραος χαρακτηρας και πιο ευαλωτος με αρκετες ανασφαλειες, παρολαυτα μεθοδικος και λογικος οταν δεν τον καταπνιγει το συναισθημα.

Εσυ ευαιστητη αλλα και με υποβοσκουσα εσωτερικη δυναμη και ηρεμια, αλλα προσοχη μην ξεπερνας τα ορια σου γιατι μετα ακολουθει εκρηξη συνηθως.

Αχ ο γιόκας μου θα μου μοιάζει!Πολύ μελό!

Εγώ, κάπως έτσι είμαι...αν και ξεπερνάω τα όρια συχνά!

Κι ο άντρας μου.

Για την κόρη μου θα σε πω σε λίγο καιρό!:tongue:

γιαυτό μου αρέσει κικίτσα...σκορπιος και παρθένοι όλοι στην οικογένεια!

Εσύ σκορπιός, παρθένος ποιος?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Να πεταχτω κι εγω σαν σφηνο***τσα?? :lol::tongue:

Δεν με ενοχλουν οι λεξεις πια... Ο αραπης λεγεται ετσι επειδη εχει σοκολατι δερμα, εγω λεγομαι χοντρη επειδη ειμαι 110 κιλα (και βαλε :mrgreen:), ο αντρας μου λεγεται μπατσος επειδη δουλευει ως στυνομικος και παει λεγοντας..

Εγω εχω κολλημα οταν οι παραπανω (οπως και αλλες πολλες λεξεις) λεγονται υποτιμητικα.. Με στυλακι.. Για να υπονομευσουν και να πληγωσουν τον αλλο!

Μου εχει τυχει να με πιασει παππους στις κουνιες και να μου πει "φτου σου κοπελαρα μου! Παρολο που εισαι χοντρη, εισαι σκετη γλυκα".. Μου εχει τυχει παλι να με δουν και να μου πουν "που πας ετσι μωρη χοντρη".. Εχει διαφορα το ενα με το αλλο! Οπως μου εχει τυχει να πω σε αλλη μαμα οταν με ρωτησε τι δουλεια κανει ο αντρας μου "αστυνομικος" και εκεινη εντελως απλα και 'απεριττα" να πει "Α! Μπατσος δηλαδη.." :lol: Οπως επισης να ακουσω "κρυψτε λογια τωρα, ερχεται το τσιρακι του μπατσου" (απο συμμαθητες μου στο ΤΕΕ)..

Δεν ξερω αν με πιανετε.. Ο τροπος ειναι που μετραει για εμενα.. Και οχι η λεξη σαν λεξη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και επειδή στο σταθμό λένε το τραγούδι αυτό....γκρρρρρ

http://www.paidikatragoudia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=127:10--&catid=38:2009-05-11-07-58-51&Itemid=150

Κακώς γιατί υπάρχει πλέον η εκδοχή με τα παπάκια που είναι πολύ καλύτερη γιατί έχει και ηχητικό!

Συμφωνώ με τη Φαίη...

Κική που κάνεις αιτήσεις για την απογραφή;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...