Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι, έξω από την πόλη.

την εβδομαδα της πεθεράς, πάμε εμείς την Χρύσπα το πρωί, την φέρνουν τα πεθερικά το απόγευμα.

την εβδομάδα της μαμάς μου, την παίρνουν οι γονείς μου το πρωί, την φέρνουν το απόγευμα.

μεχρι πρόσφατα η μαμά μου κρατουσε την Χρύσπα σπίτι μας.

εσείς πως τα βολεύετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

το ζωπυράκι είναι καλύτερα, δηλαδή

πέρασε τη νύχτα καλά, ξύπνησε πρώτη μέρα σήμερα απύρετος και δείχνει και πιο ευδιάθετος (ζωηρός):mrgreen:

βέβαια, παίρνει το κατεβατό των φαρμάκων

χθες το απόγευμα, σε σχετική συζήτηση με τον άντρα μου, αν θα τον πάμε σε δεύτερο γιατρό ή στο νοσοκομείο, σάλταρε από το δωμάτιό του που ήταν και είπε "ηρεμήστε επιτέλους, αισθάνομαι καλύτερα και δεν πρόκειται να πάω πουθενά":roll::roll:

εγώ το χάλι μου το μαύρο - με τέτοια φαρυγγίτιδα που δεν μπορώ να καταπιώ ούτε το τσάι μου και 39 πυρετό - άρχισα αντιβίωση

το σπίτι μια κόλαση, εγώ ξεμαλλιασμένη σαν την κακιά μάγισσα:twisted:

αλλά που θα πάει...

ΘΑ ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΜΕ!:-D

υ.γ. φυσικά δεν έχω πάει δουλειά

Και πετιέμαι σαν ..... η άσχετη να πω τον πόνο μου.:rolleyes:

Δε με λέτε??? Γιατί αγχώνομαι τόσο πολύ για τα βαφτίσια της κληρονόμου της αμύθητης περιουσίας μου??? Πέρισυ πήραμε απόφαση τέλη Δεκεμβρίου με τον άντρα μου να παντρευτούμε 30/1. Τα πάντα τα είχα ετοιμάσει/κανονίσει μέσα σε μια βδομάδα και μετά ήμουν σε νιρβάνα μέχρι το γάμο. Τώρα ξεκινάω να τα οργανώνω 5 μήνες πριν και κατα-αγχώθηκα. Γιατί????????? Τι άλλαξε από πέρισυ? Σε τι γιατρό να πάω????????

Διαφημίσεις

Δε με λέτε??? Γιατί αγχώνομαι τόσο πολύ για τα βαφτίσια της κληρονόμου της αμύθητης περιουσίας μου??? Πέρισυ πήραμε απόφαση τέλη Δεκεμβρίου με τον άντρα μου να παντρευτούμε 30/1. Τα πάντα τα είχα ετοιμάσει/κανονίσει μέσα σε μια βδομάδα και μετά ήμουν σε νιρβάνα μέχρι το γάμο. Τώρα ξεκινάω να τα οργανώνω 5 μήνες πριν και κατα-αγχώθηκα. Γιατί????????? Τι άλλαξε από πέρισυ? Σε τι γιατρό να πάω????????

κάθεσαι σπίτι ή δουλεύεις???

γιατί και εγώ επειδή καθόμουν σπίτι και βάραγα μύγες με τις σκέψεις μου, 6 μήνες πριν τα σχεδίαζα!!!!!

ζοπιρόν πόσο είναι ο μικρούλης σου???

να χρησιμοποιήσεις μάσκα στο σπίτι μην σου ξανακολλήσει ο μικρός.....περαστικάααααα

είναι περίπου 5,5 χρονών

τι μάσκα να χρησιμοποιήσω? αφού αυτές τις μέρες κοιμόμαστε αγκαλιά:rolleyes:

άσε που θέλω να πιστεύω πως τον καλύπτει η αντιβίωση που ήδη παίρνει

αυτός που θα την γλυτώσει μάλλον είναι ο άντρας μου μιας και κοιμάται μακριά μας - στον καναπέ :cool::mrgreen:

εγώ το έπαθα αντιστρόφως.

στο γάμο το οργάνωνα μήνες... μέχρι που είδα ότι δεν αξίζει το άγχος.

στη βάφτιση της Χρύσπας τα έκανα όλα χαλαρά, τελευταίες μέρες.

όσο πιο απλά.

καλά εγώ έχω άλλη φιλοσοφία στο θέμα βάφτιση.

πάντως, αν γύριζα πίσω το χρόνο, θα έκανα πιο απλό γάμο.

αν έχεις κλείσει την εκκλησία,

να έχεις τα χαρτιά έτοιμα,

έχεις βρει τη νονά (αν θυμάμαι καλά), τότε χαλάρωσε.

βρες μπομπονιέρες-προσκλητήρια, εμείς εδώ δίνουμε 2 σε ένα,

γλυκό για κέρασμα στην εκκλησία,

ρούχα που θα φορέσετε οικογενειακώς,

κομμώτρια,

φωτογράφο,

λίστα καλεσμένων,

δώρο κουμπάρας

βαφτιστικά-ψώνια με την κουμπάρα σου μαζί-σταυρουδάκια μαρτυρικά

τραπέζι, αν θέλετε και λίστα καλεσμένων

εγώ δεν πήρα δώρα για τα παιδάκια ούτε μπαλόνια, λουλούδια, στολισμούς και ...

είχα χυμούς και νεράκια.

έδωσα λεφτά κάπου που είχαν ανάγκη.

ζόπυρον, ωραιος ο μάγκας! άντε να παίρνετε τα πάνω σας!

Ειρήνη, τί ώρα γυρίζεις σπίτι; η Ζωίτσα τί ώρα σχολάει;

μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάθε μέρα που επιστρέφω σπίτι να μη βλέπω τη φατσούλα της.

Διαφημίσεις

ναι, έξω από την πόλη.

την εβδομαδα της πεθεράς, πάμε εμείς την Χρύσπα το πρωί, την φέρνουν τα πεθερικά το απόγευμα.

την εβδομάδα της μαμάς μου, την παίρνουν οι γονείς μου το πρωί, την φέρνουν το απόγευμα.

μεχρι πρόσφατα η μαμά μου κρατουσε την Χρύσπα σπίτι μας.

εσείς πως τα βολεύετε;

Είναι φίρμα η Χρυσπούλα... σαν τη μαμά της!!! Θα είναι η ψυχή της παρέας:-D

Είστε τυχερές που σας τα κοιτάνε οι γονείς..

Εμένα ο Παν. μέχρι 2,5ετών στη νταντά και μετά παιδικό-προνήπιο και τώρα νηπιαγωγείο. Η Όλγα είναι 1,5τώρα και με την ίδια νταντά. Θα ακολουθήσει την ίδια σειρά με τον αδελφό της... Άστα βράστα...

Ζώπυρον τι κάνετε???

Λευκή, σε καταλαβαίνω... Απλά θέλεις να είναι όλα τέλεια και θα είναι, μην αγχώνεσαι!!!;)

ζόπυρον, ωραιος ο μάγκας! άντε να παίρνετε τα πάνω σας!

Ειρήνη, τί ώρα γυρίζεις σπίτι; η Ζωίτσα τί ώρα σχολάει;

μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάθε μέρα που επιστρέφω σπίτι να μη βλέπω τη φατσούλα της.

στις 5 την φέρνει το σχολικό σέβη μου, ίσα που προλαβαίνουμε να μπουμε ΄σπίτι ή εγώ ή ο άντρας μου...

στις 5 την φέρνει το σχολικό σέβη μου, ίσα που προλαβαίνουμε να μπουμε ΄σπίτι ή εγώ ή ο άντρας μου...

κατάλαβα. κι εσείς στο τρέξιμο.

μια ακόμα ερώτηση και μετά υπόσχομαι να μη σε ξαναζαλίσω.

έχεις μειωμένο ωράριο;

εγώ μέχρι τις 3.30, αλλά συνήθως πάει 4 παρά για να φύγω.

από Ιούνιο θα σχολάω 4.30. βγάλε άκρη.

αφού σκέφτομαι, γιατί σπούδασα; για να μην προλαβαίνω να διαβάσω εγώ η ίδια το παιδί μου;

τί θα προλαβαίνω να της πω, να της δείξω, να την αγαπήσω, να την παίξω, να της μάθω τί; πότε;

:roll:

με έχει πάρει από κάτω.

μου κόλλησε τη μιζέρια ο αγαπούλης μου.;):(:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...