Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι αλλά με δίμηνη προειδοποιηση πέφτει στο μισό!

και΄πόσο είναι για 5.5 χρόνια δουλειάς ε?????

οσονούπω έρχεται και αυτό!

Ανάλογα τα χρόνια. Τη μάνα μου την προειδοποίησαν 5 μήνες πριν για τη μισή αποζημίωση. Οι καιροί είναι δύσκολοι!

Βλέπω τελευταίο επεισόδιο Ονειροπαγίδας... σας έχω πει ότι λατρεύω Μαρία Σολωμού;

Κι ο άντρας μου!Φαντασίωσή του λέμε!

atakew typoy "νταξ δεν το πολυήθελα το παιδι και στην τελικη δεν μου προσφερε και κατι φοβερο"..να κανω ριτριβ το αρχιεο μου?

Αν είναι απλά ειλικρινής, δε με ενοχλεί να λέει την άποψή της, κι ας μη συμφωνώ μαζί της.

Μάλι, είναι κόρη στρατιωτικού ή δικαστικού αν θυμάμαι καλά.

γαματο το μαγαζακι ναι...τελειο

αερικοπουλο να περιμενεις το βραδυ γιατι τα εχω στους εκει σκληρους μοτ τα αρχεια μου

Μάρα, κρατάς αρχείο των διασήμων σπίτι σου καλό μου?Πουρκουά?

Όχι τίποτις, να αρχίσω να σε ρωτάω και γι άλλους:tongue:

το τελευταιο κουλο που ειπε ειναι πως δεν 8α βαφτιζε το παιδι της αν δεν ηταν παιδακι χωρισμενων γονιών...ασχετο...

Γουάτ?Δεν το κατάλαβα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως τον Λευτερη που ξαναγινε Κικη! Εγω ομως παει....Λευτερη θα σε λεω! μ' αρεσει πιο πολυ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σολωμου...καλα ο,τι ληγμενο κυκλοφορει αυτη το παιρνει και μου το παιζει και αποψη μη χεσω....

Ανοιξε και πολυ ωραιο θεματακι διπλα...για να δουμε τις φανατικες του Αδωνιδος τωρα....τι θα πουν.......

Κοκοκοκοκοκοκοκοκο! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

oyte ego to katalaba kiki m...και ναι κραταω αρχειο :P logv epaggelmatikhw diastrofis

Χαχαχαχαχα Λατρεύω Πανούση. Έχω διαβάσει τα άπαντα σε συνεντεύξεις του.

Έχω και μια φίλη που δουλεύει κάτω σε ραδιόφωνο, ντιτζέι όμως όχι δημοσιογράφος.

Καλως τον Λευτερη που ξαναγινε Κικη! Εγω ομως παει....Λευτερη θα σε λεω! μ' αρεσει πιο πολυ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σολωμου...καλα ο,τι ληγμενο κυκλοφορει αυτη το παιρνει και μου το παιζει και αποψη μη χεσω....

Ανοιξε και πολυ ωραιο θεματακι διπλα...για να δουμε τις φανατικες του Αδωνιδος τωρα....τι θα πουν.......

Κοκοκοκοκοκοκοκοκο! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Λέγε με όπως θέλεις καλό μου!!Λευτέρη, Λευτέρη, νο πρόμπλεμ!:tongue:

Λινκ πλιζζζζζζζζζζ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχ εμεις ξεκινησαμε ως one night stand... τρε ρομαντικ...

κι εμείς.... ούϊ ντροπήηηηηηη... και τύφλα στο μεθέσι η δικιά σου λέμε... μετά από 3 χρόνια που κάναμε (μόνο) παρέα... και μετά άρχισε το κηνυγητό.... τς τς τς

Χαχαχαχαχα Λατρεύω Πανούση. Έχω διαβάσει τα άπαντα σε συνεντεύξεις του.

Και ο άντρας μου τον λατρεύει. Με βάζει (με το ζόρι πολλές φορές) να ακούω τις εκπομπές του και τα cd του.

Βέβαια του την έφερα, γιατί ξερω τραγούδια του Τζιμάκου που αυτος δεν τα ξέρει :P:p:p:p

Γραψατε, γραψατε μια ωρα διαβαζω, τι κανετε πουλακια μου????

Εγω δουλευα με τον αντρα μου στο ιδιο κτηριο αλλα τον προσεξα ενα χρονο μετα και εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου οτι θα τον ριξω γιατι ηταν δυσκολος και συγκεντρωμενος συνεχεια στην δουλεια του και αδιαφορουσε αν υπαρχω και ως κλασικο Κριαρι μου εκανε κλικ αυτο!!!!!!

Στον ενα μηνα τον ειχα φερει στα νερα μου χωρις καν να του μιλαω απλα τον καρφωνα με τα ματια. Και απο ενα πεισμα να τον ριξω βρεθηκα εγω παντρεμενη στο τελος χα!!!ΧΑ!!!!

Ενιωσα μαζι του πρωτη φορα οτι ειχα αρσενικο 100 της 100 διπλα μου για τα ομορφα και τα δυσκολα!!!!!! Με ιντριγκαρισε τρομερα το μυαλο του και μετα η ψυχη του που ειναι σπανια. Ακομα και το παθος του για την δουλεια του δουλεψε θετικα στο μυαλο μου γιατι και εγω ημουν ψυχακιας με την δουλεια.

Και ο άντρας μου τον λατρεύει. Με βάζει (με το ζόρι πολλές φορές) να ακούω τις εκπομπές του και τα cd του.

Βέβαια του την έφερα, γιατί ξερω τραγούδια του Τζιμάκου που αυτος δεν τα ξέρει :P:p:p:p

Για να είμαι ειλικρινής, δε μπορώ να ακούσω όλα του τα τραγούδια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω:oops:. Αλλά γουστάρω τρελλά τη σάτιρα που κάνει και τον πάω σαν άτομο.

Κι άλλη ιστορία αγάπης!

Εγώ τον είδα στη δουλειά μου. Μόλις τον είδα είπα:Ωραίο φαγητό...δεν κοιτάω όμως τα χάλια μου που θέλω και να φάω?(είχα πάει στη δουλειά κατευθείαν από ξενύχτι). Ε, ήθελε κι αυτός να με φάει, και αλληλοφαγωθήκαμε:tongue:

Μάρκοπολο, επειδή φαντάζομαι ότι δε θα διαβάσεις τόσες σελίδες πίσω, σε ξαναρωτώ:

Εγώ:Καρκίνος με Ιχθύ ωροσκόπο

Άντρας:Σκορπιός με Παρθένο

Γιος:Καρκίνος με Υδροχόο

Κόρη:Σκορπιός με Υδροχόο.

Για πες, για πες...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...