Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

poso mειωμενες ρε νιτσακι? αφενος.. και αφτερου σορυ κιολασ αλλα γιατι υπεγραψες? δεν εισαι ακομη σε προστασι αμητροτητας?

6ωρο και -300ε..

Ναι ρε Μάρα! και τι να έκανα? 9χρόνια είμαι εδώ.. προστασία μητρότητας? τι είναι αυτό?

Διαφημίσεις

κανεις κουλτάκι..απλά μεχρι τον ιουνιου μου κλάνουν μια μαντρα πατατεσ αφενος λογω μητροτητας κλπ...αφετερου ειμαι εδώ 11 χρονια και εχω περασει απο συνταξη, εμπορικο, απο Marketing, απο ντιλες με προμηθευτές, απο ρουσφετια αφεντικου απο παντου..αρα για να με διωξουν πρεπει αφενος να μου τα σκάσουν αφετερου να με αντικαταστησουν με..αλλους 4

dZJip3.png

κανεις κουλτάκι..απλά μεχρι τον ιουνιου μου κλάνουν μια μαντρα πατατεσ αφενος λογω μητροτητας κλπ...αφετερου ειμαι εδώ 11 χρονια και εχω περασει απο συνταξη, εμπορικο, απο Marketing, απο ντιλες με προμηθευτές, απο ρουσφετια αφεντικου απο παντου..αρα για να με διωξουν πρεπει αφενος να μου τα σκάσουν αφετερου να με αντικαταστησουν με..αλλους 4

γιαυτό μην είσαι και τόσο σίγουρη!

Διαφημίσεις

γιαυτό μην είσαι και τόσο σίγουρη!

εμ ειμαι ;) ξερω πολλαααααααααααα και ειμαι γνωστος αρτέμης μάτσας... ενα κλικ υποθεση ειναι :P εκτος αν φουνταρουν το μαγαζι οποτε παιρνω τα τρια μου...αλλα ΔΕΝ 8α το φουντάρουν γιατι μετα 8α εχουν άλλα 8εματα (με τον σδοε για κεφαλαια σε οφσορ κλπ κλπ)

dZJip3.png

Εγω παλι δεν δικαιουμαι να μιλαω καθως ειμαι ανεργη.. Αλλα θα ηθελα κατι.. Εστω 6ωρο, εστω 300 ευρω.. Ισα να βγαινει το Σ/Μ του μηνα.. Να μπορει και ο Βασ. να βαζει τη δοση του δανειου και να συμπληρωνει το ενοικιο.. Με τον υπολοιπο μισθο κουτσα - στραβα ια τα βολευαμε..

Τωρα.. Αρτιδια..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

βασικα οι 4 που δεν δεχτηκαμε μειωση ειμαστε αυτοι που εχουν περάσει απο παντου..και ξερουν τα πάντα.. ε μαζευαμε και κανα χαρτάκι ολα αυτα τα χρόνια..ξερουν οτι ξερουμε..ξερουμε οτι ξερουν οτι ξερουμε..οποτε απλά σπαει ο ενας τα νευρα του αλλου και οποιος επιρκατήσει..εγω ειμαι απλά χοντροπετση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...