Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχχχχχχχ κι εμείς.... φλερτάραμε επί 1 μήνα και στο 1ο rdv του 'κατσα!!!

Φτου μας........εύκολες!!!!

Και μετά μου το 'παιζε βαρύ πεπόνι, με είχε στο φτήσιμο κι εγώ σα γραμματόσημο κόλλησα!

εσεις τουλαχιστον φλερταρατε και ενα μηνα..εμεις.παρασκευη βράδυ στο camel γνωσριστήκαμε ε γυρω στισ 3 ειχε γινει το ολο θεμα....ΤΟΣΟ ευκολη :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι κρατησα χαρακτηρα! Στο 3ο ραντεβου εγινε.. ΤΟΣΟ προβλεψιμη ακομα κι εκει! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μπα εγω δεν κρατησα τπτ.. ουτε καν τα προσχηματα.. το μονο που με αγχωσε ηταν το οτι φορουσα κιτρινα ριγε σοσονια..αλλα οταν τον ειδα να γελαει με πραγμαιτκή χαρά οταν ταείδε και οχι κοροιδευτικά ειπα οκ..νταξ ειμαστε βουρ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Φαίη... ούτε κατά διάννοια δεν δέχομαι το ξύλο! Κι αυτό επειδή έφαγα πολλές αγύριστες από τον πατέρα μου!!!

Οι γυναίκες είμαστε ευαίσθητα πλάσματα, είμαστε θηλυκά=το αδύναμο φύλο. Ούτε με τριαντάφυλλο...

Και ειδικά από το σύζυγο, θα του τα κόψω σύριζα!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΓΩ...

χαχαχαχαχαχ ε ρε ένα αδύναμο φύλο :lol: :lol:

Ε τώρα θέλω να βάλω τα κλάμματα, την τύχη μου μέσα!!!!

Μόλις υπέγραψα τη νέα σύμβαση εργασίας, με μειωμένες αποδοχές...

:(:(:(:(:(:(:(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

εσεις τουλαχιστον φλερταρατε και ενα μηνα..εμεις.παρασκευη βράδυ στο camel γνωσριστήκαμε ε γυρω στισ 3 ειχε γινει το ολο θεμα....ΤΟΣΟ ευκολη :P

Αυτό το λες και ΒΙΖΙΤΑ!!! φτου σου ξετσίπωτη!!!

Λοιπόν......πριν 4χρόνια....είχε γεν/θλια η αδελφή μου (Σάββατο μέρα) και θα μας έβγαζε έξω..Είχα μόνο τον Π. τότε. Έρχεται ο Γ. από τη δουλειά κ του λέω "αγάπη μου, θα κάτσεις με το παιδί να πάω να φτιάξω μαλλί". Ε, τι το 'θελα... κουρασμένος όπως ήταν αρχίσαμε να τσακωνόμαστε. Του λέω κι εγώ -δε σ' έχω ανάγκη θα τον πάω στη μάνα μου χα! και πάω να πάρω τηλ. τη μαμάααααααα όπου εκεί βρισκόταν και η θεία μου από το χωριό -φιλοξενούμενη..

Ε, την ώρα που σήκωσε το τηλ. η θεία, πέφτει ο Παναγιωτάκης από τον καναπέ (10μηνών τότε) και ξαφνικά ο Γ. να ουρλιάζει, εγώ ουρλιαχτό με κλάμα μαζί και της Πόπης..... Μετά να προσπαθούμε να ηρεμήσουμε το παιδί, αυτές να παίρνουν τηλ. κι ο πατέρας μου μαζί, εγω να μην απαντάω επειδή κρατούσα το μικρό. Πέρασε μισή ώρα κ πάω εκεί με τα τεράστια γυαλιά ηλίου μου, μπαίνω μέσα κ με το που τις βλέπω πλαντάζω στο κλάμα και γυρίζει η θεία μου και μου λέει "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ?":shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ο πατέρας μου δε είχε πάθει σοκ... Σου λέει μου πλάκωσαν την κόρη... Τους λέω πάτε καλά μωρέ?

Τι να σου λέω? Φοβερή παρεξήγηση και φυσικά καταλαβαίνεις ότι μέχρι να πάω κάθονταν σ' αναμμένα κάρβουνα!:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν υπάρχει!

Αχχχχχχχ κι εμείς.... φλερτάραμε επί 1 μήνα και στο 1ο rdv του 'κατσα!!!

Φτου μας........εύκολες!!!!

Και μετά μου το 'παιζε βαρύ πεπόνι, με είχε στο φτήσιμο κι εγώ σα γραμματόσημο κόλλησα!

Εγώ του έκατσα για φιλί μετά 2 μήνες:cool: Και για σεξ άλλο τόσο:cool: Όχι από ηθική, αλλά επειδή ήμουν καμμένη, ήμουν αποφασισμένη, ότι ο Λ θα με κυνηγήσει πολύ για να με έχει:twisted:

Τσάο Κατερίνα και Μάλι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φαίη μου χαίρομαι που είστε καλά!

Νίτσα, κ ο Γ είναι φωνακλάς; ταιριάζουν με τον συμπέθερο.

αφού όταν είμαστε στη βεράντα για καφεδάκι, τσιγαράκι κ παθιάζεται με κάτι που λέει, μιλάει τόσο δυνατά που νομίζεις ότι με μαλώνει ή ότι διαφωνούμε. είμαστε κ 1ος όροφος...

όταν του λέω μίλα πιο χαμηλόφωνα... μου απαντά "γιατί; έτσι μιλάω κ σε όποιον αρέσω".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...