Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν......πριν 4χρόνια....είχε γεν/θλια η αδελφή μου (Σάββατο μέρα) και θα μας έβγαζε έξω..Είχα μόνο τον Π. τότε. Έρχεται ο Γ. από τη δουλειά κ του λέω "αγάπη μου, θα κάτσεις με το παιδί να πάω να φτιάξω μαλλί". Ε, τι το 'θελα... κουρασμένος όπως ήταν αρχίσαμε να τσακωνόμαστε. Του λέω κι εγώ -δε σ' έχω ανάγκη θα τον πάω στη μάνα μου χα! και πάω να πάρω τηλ. τη μαμάααααααα όπου εκεί βρισκόταν και η θεία μου από το χωριό -φιλοξενούμενη..

Ε, την ώρα που σήκωσε το τηλ. η θεία, πέφτει ο Παναγιωτάκης από τον καναπέ (10μηνών τότε) και ξαφνικά ο Γ. να ουρλιάζει, εγώ ουρλιαχτό με κλάμα μαζί και της Πόπης..... Μετά να προσπαθούμε να ηρεμήσουμε το παιδί, αυτές να παίρνουν τηλ. κι ο πατέρας μου μαζί, εγω να μην απαντάω επειδή κρατούσα το μικρό. Πέρασε μισή ώρα κ πάω εκεί με τα τεράστια γυαλιά ηλίου μου, μπαίνω μέσα κ με το που τις βλέπω πλαντάζω στο κλάμα και γυρίζει η θεία μου και μου λέει "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ?":shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ο πατέρας μου δε είχε πάθει σοκ... Σου λέει μου πλάκωσαν την κόρη... Τους λέω πάτε καλά μωρέ?

Τι να σου λέω? Φοβερή παρεξήγηση και φυσικά καταλαβαίνεις ότι μέχρι να πάω κάθονταν σ' αναμμένα κάρβουνα!:D:D:D

ΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

dZJip3.png

Α! Νιτσα ολα τα λεφτα το σκηνικο (αν εξαιρεσεις την τουμπα που εφαγε ο πιτσιρικος).. Μου εχει τυχει κι εμενα κατι αναλογο αλλα το δικο μου μονο για γελια δεν ηταν.. Καθως τις εφαγα κανονικα τις δυο σφαλιαρες μου απο τον Βασ. και η μανα μου ηταν μπροστα αλλα ισα - ισα που τον υποστηριξε.. :|

Ευτυχως δεν εχει ξανασηκωσει χερι απο τοτε (το 2006) ουτε για αστειο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε το έχω ξανακάνει!Και θα το ξανακάνω και θα το ξανακάνω!Και να το κάνετε όλοι!

Εγώ ερωτεύτηκα το δολοφονικό του βλέμμα..ξ΄ρετε από αυτό που λέει:σε βάζω κάτω τώρα και σου αλλάζω τον αδόξαστο!

εγώ ερωτεύτηκα το βλέμμα Κούγια που πήρε ξαφνικά, ενώ ήμασταν φίλοι τόσα χρόνια. έμεινα μαγιάκας!

το 'χουν οι του ποινικού μάλλον. το βλέμμα του τρελού!:P

εμένα ο δικός μου με περνάει 2 (του 76 αυτός του 78 εγώ). έχει όμως baby face και φαίνεται μικρός.

μια φορά , στον προθάλαμο μικροβιολογικου μια γιαγιά με ρώτησε αν είναι γιός μου!!:shock::evil::evil:

ήταν καλοκαίρι , φορούσε βερμουδίτσα ο κύριος και τον πέρασε για πιτσιρίκι η γιαγιά!

τα νεύρα μουουου!!

άντε ρε!

κάτι πιτσιρίκια τον άντρα μου τον αποκάλεσαν "μπάρμπα" κ εμένα κοριτσι. έξαλλος έγινε!:eek::-P

νιτσα τοσο ημιτρελος που σε οικογενιακο γευμα με περιεργη 8εια μου εντελως σοβαρα την ωρα που τρωγαμε αρνι της ειπε απλα "θεια μου τι να σου πώ...μπορει να την σπαω στοι ξυλο δυο φορες την ημέρα αλλά την αγαπάω τη μαρία... αλλά κ αυτη ολο γκξρινια ειναι..τελος πάντων" οι πλακιτσες που λέγαμε...

δολοφονικό χιούμορ! αφήνει στον τόπο!

αλλη ατάκα... (δουλευε οντως πολλά χρονια μύκονο). ασε πατερα (στον πατερα μου) τι τα 8έλεις τοσα χρονια να μπιπ τους πουστηδες για να βγαλω κανα μεροκαματακι...

πες κι άλλα!:shock::D

Το καρουζέλ το είχα ξεχάσει...

Έβλεπες και Μαρία της Γειτονιάς, Μαριμάρ κλπ?

εγώ έβλεπα με την αδερφή μου κ ενίοτε με τη μάνα μου. τα έχω δει όλα τα παρόμοια.:D:cool:

πλάκα κάνεις μαρή;

εσένα δεν σε καταλαβαίνω καθόλου γλύκα μου!:shock:

εκτός κι αν έχει κρυφά ταλέντα ο Γ;):rolleyes:. εκεί πάσο:P. καλά σε έκανε κ σε έτρεχε.:tongue:

Ναι πολύ κρυφά, που τα κρύβει βαθιά κρυμμένα μέσα του!!!:D

Η αλήθεια είναι ότι με κουτούπωσε και τα είδα όλα...μικρή κιόλας τοτε (18ετ. όταν γνωριστήκαμε)! Και ως Ταυρίνα καταλαβαίνεις ότι ήταν το ευαίσθητο σημείο μου... Αλλά να σου πω κάτι, δεν το μετάνιωσα ποτέ... Είναι πολύ καλός πατέρας (η καλύτερη νταντά του κόσμου), τρυφερός, ανοιχτοχέρης (πολύ), σοβαρός (;)) οπότε δεν ανησυχώ γι' άλλα και κυρίως με λατρεύει. Δλδ όσες φορές κ να τον ρωτήσουν θα πει Πήρα την καλύτερη γυναίκα του κόσμου!

Διαφημίσεις

Φαίη... ούτε κατά διάννοια δεν δέχομαι το ξύλο! Κι αυτό επειδή έφαγα πολλές αγύριστες από τον πατέρα μου!!!

Οι γυναίκες είμαστε ευαίσθητα πλάσματα, είμαστε θηλυκά=το αδύναμο φύλο. Ούτε με τριαντάφυλλο...

Και ειδικά από το σύζυγο, θα του τα κόψω σύριζα!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΓΩ...

ισα μαρη αδυναμη εσυ :P εγω παντωσ ΜΙΑ και μοναδικη φορα κατανμοησα πληρως εναν φιλο μου που πλακωσε σε κατι φαπες την τοτε γυναικα του... του πεταξε στα μουτρα το οτι εχει αδυνατο σπερμα..με τρομερη κακία.. τύπου "που ενα παιδι δεν εισαι ικανος να κανεις" εκει του ειπα..κια λιγες της εριξες..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχ εμεις ξεκινησαμε ως one night stand... τρε ρομαντικ...

Αχχχχχχχ κι εμείς.... φλερτάραμε επί 1 μήνα και στο 1ο rdv του 'κατσα!!!

Φτου μας........εύκολες!!!!

Και μετά μου το 'παιζε βαρύ πεπόνι, με είχε στο φτήσιμο κι εγώ σα γραμματόσημο κόλλησα!

Φαίη... ούτε κατά διάννοια δεν δέχομαι το ξύλο! Κι αυτό επειδή έφαγα πολλές αγύριστες από τον πατέρα μου!!!

Οι γυναίκες είμαστε ευαίσθητα πλάσματα, είμαστε θηλυκά=το αδύναμο φύλο. Ούτε με τριαντάφυλλο...

Και ειδικά από το σύζυγο, θα του τα κόψω σύριζα!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΓΩ...

Τωρα να σου πω πως εχεις αδικο, θα σου πω ψεμματα..

Απλα ο Βασ. ειναι κυριος σε ολα του.. Και με το παιδι και με το σπιτι και απεναντι μου σε ο,τι αφορα τις εκδηλωσεις αγαπης (τα εχω ξαναγραψει αλλωστε).. Απεδωσα εκεινο το γεγονος σε μια ατυχη στιγμη και μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν με εχει διαψευσει..

Εμεις γνωριστηκαμε οταν εγω μοιραζα φυλλαδια σε ενα ψητοπωλειο κι εκεινος εκανε εκει 2η δουλεια ως delivery..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...