Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καρουζέλ το είχα ξεχάσει...

Έβλεπες και Μαρία της Γειτονιάς, Μαριμάρ κλπ?

Οχι, μου την εδιναν απο παντα τα μεταγλωτισμενα! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αλο!! Μολις κοιμησα το μικρακι μου...

Παλι για ηλικιες μιλατε αλλα οταν γραφω εγω τη δικια μου πεφτετε ολες να με φατε! :lol:

Λοιπον.. Εγω: 03/10/1986 και ο Βασ.: 19/09/1979 Οπως και η Ελλ εμπλεξα κι εγω με μεγαλυτερο :-P

Θα δοκιμασω τη ριγανη να δω αν θα πιασει γιατι κοντευω να φρικαρω! :)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ουστ από 'δω... φύγε γρήγορα...

Το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εχμ...σουπερ κατερινα καομη διαβαζω... απο μανινα 8υμαμαι τη στηλη της βικυς βανιτσα.. και τα γραμματα στον μουρατιδη "ειμαι 1,50 και 75 κιλά..πως ειναι οι αναλογίες μου"?

αχ ναι η στήλη του μουρατίδη χαχαχα!

μηπως ειδε καμια σας χτες τολμη? ειχαμε κανα νεο απο την 8εραπεια της στεφανι? δεχτηκε?

πλάκα κάνεις μαρή;

Και ακριβό κιόλας!!!!!! μμμμμμμμμμμμ

Αλλά σ' "έδεσε" κανονικά! Κουλούρα..

Σέβη & Χριστίνα έχετε δει το σύζυξ σε φωτο, ε? Δεν προσπάθησε καθόλου ο άτιμος... εγώ έτρεχα σαν το σκυλάκι πίσω του μη χε.....:oops:

εσένα δεν σε καταλαβαίνω καθόλου γλύκα μου!:shock:

εκτός κι αν έχει κρυφά ταλέντα ο Γ;):rolleyes:. εκεί πάσο:P. καλά σε έκανε κ σε έτρεχε.:tongue:

τζέφρι είναι ο Γώγος;

κίκι, μπράβο σου!!!!!!

Εγω παλι εβλεπα carousel στην ΕΤ1.. Απο περιοδικα Κατερινα και Σουπερ Κατερινα, τα αλλα που λες δεν τα εχω δει!

Κι εγώ αυτά τα περιοδικά. Το καρουζέλ δεν το θυμάμαι καθόλου!:confused:

Με μανία όμως έλβεπα beverly hills 90210. Πρόσφατα το είχε βάλει ο άλφα σε επαναλήψεις και το έβλεπα μετά μανίας πάλι και με πολύ μεγάλη νοσταλγία! Τι κλάμα είχα ρίξει στο τελευταίο φιλί Μπρέντας-Ντύλαν, δε λέγεται!

Κική

Μπράβο μπράβο !!!

Ευχαριστώ!:oops:

Αλο!! Μολις κοιμησα το μικρακι μου...

Παλι για ηλικιες μιλατε αλλα οταν γραφω εγω τη δικια μου πεφτετε ολες να με φατε! :lol:

Λοιπον.. Εγω: 03/10/1986 και ο Βασ.: 19/09/1979 Οπως και η Ελλ εμπλεξα κι εγω με μεγαλυτερο :-P

Θα δοκιμασω τη ριγανη να δω αν θα πιασει γιατι κοντευω να φρικαρω! :)

Ιιιιιιιιιιιιιιιι είσαι μικρότερη κι από τον αδερφό μου! Πουλί μου!Από μικρή στα βάσανα!

όπου έβρισκα!και σε ένα σεμέν της μάνας μου μια φορά!

το τι κατσάδα έφαγα δε λέγεται!:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Την καημένη τη μάνα!

Μάρα, θα με απαντήσεις για το Τζέφρι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

σε ξεχασα μαρι κικι σορρυ αλλα τα ποστ ειναι με ρυ89μους πολυβολου και κάνω πως δουλευω παράλληλα

λοιπον οχι δεν τον θεωρώ καλό πρωθυπουργό.. τον θεωεώ καλο άνθρωπο με τις καλύτερες προ8έσεις αρχικά.. νομιζω οτι τελικά ειχε αγνοια κινδυνου ο έρμος

dZJip3.png

αχ ναι η στήλη του μουρατίδη χαχαχα!

Ρε παίδες, έγραφε ο Μουρατίδης στην Κατερίνα?

Η φίλη μου η Ράνια, ραδιοφωνική παραγωγός, μου λέει ότι υπήρξε είδωλο για τους dj. Κορυφαίος στο είδος του.

Το πως κατήντησε τώρα...είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

τζέφρι είναι ο Γώγος;

κίκι, μπράβο σου!!!!!!

Αυτός! Ευχαριστώ Σεβούλα μου! Κι ευχαριστώ και το γλυκό Φλεβάρη και όλους τελοσπάντων. Και σημασία έχει να το κάνετε όλοι κορίτσια, μήπως κάτι αλλάξει για τα παιδιά μας σε αυτή τη χώρα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

εχμ...σουπερ κατερινα καομη διαβαζω... απο μανινα 8υμαμαι τη στηλη της βικυς βανιτσα.. και τα γραμματα στον μουρατιδη "ειμαι 1,50 και 75 κιλά..πως ειναι οι αναλογίες μου"?

Γιατί δεν μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση;

νιτσα πες πες πες~!

Λοιπόν......πριν 4χρόνια....είχε γεν/θλια η αδελφή μου (Σάββατο μέρα) και θα μας έβγαζε έξω..Είχα μόνο τον Π. τότε. Έρχεται ο Γ. από τη δουλειά κ του λέω "αγάπη μου, θα κάτσεις με το παιδί να πάω να φτιάξω μαλλί". Ε, τι το 'θελα... κουρασμένος όπως ήταν αρχίσαμε να τσακωνόμαστε. Του λέω κι εγώ -δε σ' έχω ανάγκη θα τον πάω στη μάνα μου χα! και πάω να πάρω τηλ. τη μαμάααααααα όπου εκεί βρισκόταν και η θεία μου από το χωριό -φιλοξενούμενη..

Ε, την ώρα που σήκωσε το τηλ. η θεία, πέφτει ο Παναγιωτάκης από τον καναπέ (10μηνών τότε) και ξαφνικά ο Γ. να ουρλιάζει, εγώ ουρλιαχτό με κλάμα μαζί και της Πόπης..... Μετά να προσπαθούμε να ηρεμήσουμε το παιδί, αυτές να παίρνουν τηλ. κι ο πατέρας μου μαζί, εγω να μην απαντάω επειδή κρατούσα το μικρό. Πέρασε μισή ώρα κ πάω εκεί με τα τεράστια γυαλιά ηλίου μου, μπαίνω μέσα κ με το που τις βλέπω πλαντάζω στο κλάμα και γυρίζει η θεία μου και μου λέει "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ?":shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ο πατέρας μου δε είχε πάθει σοκ... Σου λέει μου πλάκωσαν την κόρη... Τους λέω πάτε καλά μωρέ?

Τι να σου λέω? Φοβερή παρεξήγηση και φυσικά καταλαβαίνεις ότι μέχρι να πάω κάθονταν σ' αναμμένα κάρβουνα!:D:D:D

σε ξεχασα μαρι κικι σορρυ αλλα τα ποστ ειναι με ρυ89μους πολυβολου και κάνω πως δουλευω παράλληλα

λοιπον οχι δεν τον θεωρώ καλό πρωθυπουργό.. τον θεωεώ καλο άνθρωπο με τις καλύτερες προ8έσεις αρχικά.. νομιζω οτι τελικά ειχε αγνοια κινδυνου ο έρμος

Χωρίς να βαρέσετε οι υπόλοιπες, αυτό που λέει η Μάρα το θεωρώ πολύ πιθανό.

Δε σας έχει τύχει να δουλέψετε σε εταιρίες που το μπος να είναι πολύ καλό με καλές προθέσεις και τα στελέχη να βρωμάνε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...