Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμένα ο δικός μου πάλι μ' εκνευρίζει τόσα χρόνια που προσπαθεί να με σοβαρέψει!!!

Σε διάφορες φάσεις...γενικά... εγώ είμαι τρελή... χθες το απόγευμα μαγείρευα και ταυτόχρονα τραγουδούσα καραόκε στα παιδιά και χορεύαμε (τρελό γέλιο με το καραόκε). Μπήκε μας είδε και τι μου λέει? -σ' έπιασε η τρέλα σου πάλι?

Αχ το άτιμο το σεχ... ασόψεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τολμη βλέπω επειδη ειπαμε ειναι αγχολυτικη.. και η στεφανι ειναι και γαμω τα παιδιά.. μεγαλο ειδωλο,... και στην τελική όλοι μας εχουμε αναγκη απο κάτι που να μας θυμιζει τα αθωα μας παιδικά χρονια...κλαψ σνιγ λυγμ σχοζορουχισμ οδυρμ!

dZJip3.png

εμένα ο δικός μου με περνάει 2 (του 76 αυτός του 78 εγώ). έχει όμως baby face και φαίνεται μικρός.

μια φορά , στον προθάλαμο μικροβιολογικου μια γιαγιά με ρώτησε αν είναι γιός μου!!:shock::evil::evil:

ήταν καλοκαίρι , φορούσε βερμουδίτσα ο κύριος και τον πέρασε για πιτσιρίκι η γιαγιά!

τα νεύρα μουουου!!

χαχαχα βρε τη γιαγιά...

νιτσα τοσο ημιτρελος που σε οικογενιακο γευμα με περιεργη 8εια μου εντελως σοβαρα την ωρα που τρωγαμε αρνι της ειπε απλα "θεια μου τι να σου πώ...μπορει να την σπαω στοι ξυλο δυο φορες την ημέρα αλλά την αγαπάω τη μαρία... αλλά κ αυτη ολο γκξρινια ειναι..τελος πάντων" οι πλακιτσες που λέγαμε...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αλο!! Μολις κοιμησα το μικρακι μου...

Παλι για ηλικιες μιλατε αλλα οταν γραφω εγω τη δικια μου πεφτετε ολες να με φατε! :lol:

Λοιπον.. Εγω: 03/10/1986 και ο Βασ.: 19/09/1979 Οπως και η Ελλ εμπλεξα κι εγω με μεγαλυτερο :-P

Θα δοκιμασω τη ριγανη να δω αν θα πιασει γιατι κοντευω να φρικαρω! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τολμη βλέπω επειδη ειπαμε ειναι αγχολυτικη.. και η στεφανι ειναι και γαμω τα παιδιά.. μεγαλο ειδωλο,... και στην τελική όλοι μας εχουμε αναγκη απο κάτι που να μας θυμιζει τα αθωα μας παιδικά χρονια...κλαψ σνιγ λυγμ σχοζορουχισμ οδυρμ!

Εμένα μου άρεσε μία σειρά στην ΕΤ1 με ένα γυμνάσιο. Highschool κάτι λεγότανε κ την παρακολουθούσα ανελλιπώς..

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΝΙΝΑ, ΒΑΒΟΥΡΑ...πω πω τα θυμάστε?

Διαφημίσεις

νιτσα τοσο ημιτρελος που σε οικογενιακο γευμα με περιεργη 8εια μου εντελως σοβαρα την ωρα που τρωγαμε αρνι της ειπε απλα "θεια μου τι να σου πώ...μπορει να την σπαω στοι ξυλο δυο φορες την ημέρα αλλά την αγαπάω τη μαρία... αλλά κ αυτη ολο γκξρινια ειναι..τελος πάντων" οι πλακιτσες που λέγαμε...

Φοβερός......

Είναι κάποιες θείτσες που δεν παίρνουν από πλάκες!!!

Να σου πω σκηνικό να λιώσεις...Παρεξήγηση μεγάλη..:D

Εμένα μου άρεσε μία σειρά στην ΕΤ1 με ένα γυμνάσιο. Highschool κάτι λεγότανε κ την παρακολουθούσα ανελλιπώς..

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΝΙΝΑ, ΒΑΒΟΥΡΑ...πω πω τα θυμάστε?

Εγω παλι εβλεπα carousel στην ΕΤ1.. Απο περιοδικα Κατερινα και Σουπερ Κατερινα, τα αλλα που λες δεν τα εχω δει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω παλι εβλεπα carousel στην ΕΤ1.. Απο περιοδικα Κατερινα και Σουπερ Κατερινα, τα αλλα που λες δεν τα εχω δει!

Το καρουζέλ το είχα ξεχάσει...

Έβλεπες και Μαρία της Γειτονιάς, Μαριμάρ κλπ?

εχμ...σουπερ κατερινα καομη διαβαζω... απο μανινα 8υμαμαι τη στηλη της βικυς βανιτσα.. και τα γραμματα στον μουρατιδη "ειμαι 1,50 και 75 κιλά..πως ειναι οι αναλογίες μου"?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...