Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μαλεκον μου..ειναι τοσο αγχολυτικο :) βλεπω τις επαναλαηψει ςτο βρλαδυ μαζι με το days of our lives... η Κειτ ρομπερτς ειναι πολύ ιντριγκαδορισα!

Σε καταλαβαινω, θυμαμαι που είπες ότι βλέπεις κ Παπαγιάννη (και εγώ :tongue:)

@Κική: είδες που σου το έλεγα, στείλε mail? ορίστε!!!! έχει αποτέλεσμα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μετά τον Κούγια τον μοντελοπνίχτη έχουμε το αερικό την πιπινοπνίχτη:-P

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Ο άντρας μου με περνάει 3 χρόνια 16/11/1977. Όποιες έχετε φατσοβιβλίο όμως... μπορείτε να δείτε ότι φαίνεται να τον περνάω καμμιά 5άρα μες στο νερό!

εγω παντως ακομη αγαπαω τζεφρι.. το ομολογω

Μαρή Μάρα, βλέπεις τόλμη και γοητεία?ιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Πες μου ότι θεωρείς καλό πρωθυπουργό το Τζέφρι να πέσω στα πατώματα τώρα!

Ποιες δε χαιρέτησα? Λαβφορ φορ, και Έλλ αλλό!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και ο Γ. το ίδιο, μωρέ...Θα ταιριάξουν οι συμπέθεροι..

Αλλά αυτό που με τράβηξε πάνω του ή μαλλον κάτω του! ήταν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ του χαμόγελο!!!!!!!!!!!!!!!1:D:D:D:D

Μια και λετε για αντρο-χαρισματα. Αυτο που με τραβηξε στον δικο μου ηταν το υψος του, το μαλι του, η τεστοστερονη του και η μαλακία του εγκεφάλου μου.....

Αντε καλα μεσημεριααααααα..........ποιος βλεπει τολμη και γοητεια ακομα ρε παιδια σοβαρολογειτε.....? ασχετο οχι οτι θα ειμαι εδω να δω τι θα μου απαντησετε.......φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

νιτσα...ναι μαρι τον αγαπω λεμε... δεν ξερω τον νιωθω σαν τον μεγακλο μουτ ξαδερφο.. κατι τεοτιο μου βγαζει.. τον αγαπω τον αγαπω τον αγαπω

τον χαμπι τον αγαπω επειδη απλά ειναι ημιτρελος....και κυκλοφοραει γυμνοσ στο σπίτι.. και εχει ελεεινα καυστικο χουμνορ

dZJip3.png

νιτσα...ναι μαρι τον αγαπω λεμε... δεν ξερω τον νιωθω σαν τον μεγακλο μουτ ξαδερφο.. κατι τεοτιο μου βγαζει.. τον αγαπω τον αγαπω τον αγαπω

τον χαμπι τον αγαπω επειδη απλά ειναι ημιτρελος....και κυκλοφοραει γυμνοσ στο σπίτι.. και εχει ελεεινα καυστικο χουμνορ

Έλα ρεεεεεε...

ημίτρελος ε? Αλλά εσύ πρέπει να είσαι πιο λογική διαφορετικά δεν θα κάνατε χωριό...

Μ αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ!!!!!!!!

Σε καταλαβαινω, θυμαμαι που είπες ότι βλέπεις κ Παπαγιάννη (και εγώ :tongue:)

@Κική: είδες που σου το έλεγα, στείλε mail? ορίστε!!!! έχει αποτέλεσμα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε το έχω ξανακάνει!Και θα το ξανακάνω και θα το ξανακάνω!Και να το κάνετε όλοι!

Εγώ ερωτεύτηκα το δολοφονικό του βλέμμα..ξ΄ρετε από αυτό που λέει:σε βάζω κάτω τώρα και σου αλλάζω τον αδόξαστο!

Αλλό Κατερίνα από Κρήτη!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΡΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βρήκα ολέ ολέ ολέ !!!!

Λοιπόν εγώ το παλαβο-Υδροχοάκι μου το αγαπώ γιατί είχε την μαγκιά να με κυνηγήσει -ΠΟΛΥ όμως λέμε- και να μην βαρεθώ στο 2μηνο (Τοξότης γαρ δεν θέλω ου)... για την αισιοδοξία του και είναι πολύ καλός μπαμπάς ο γλυκούλης μου !!!

Ωχ ωχ ξαναγρίεψε η Ελλ... έλα ρε ελλ... και κάτι ακόμα... δεν μπορεί... κάτι θα έχει που το έχεις απωθήσει από το μυαλό σου με τα νεύρα σου :P

Λοιπόν ο καλός μου girls είναι όχι μόνο τέλειος οικογενειάρχης (και φάνηκε τώρα με το παιδί) αλλά και πολύ καλός σύζυγος! Δεν υπήρχε περίπτωση να παντρευτώ αλλιώς... είναι ο μόνος άντρας που με έκανε να νιώσω ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Καθώς εγώ φοβόμουν την αποτυχία της οικογένειας που δεν είχα ζησει είχα διάφορα θέματα που εκείνος τα έκανε να φαίνονται ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!

εμένα ο δικός μου με περνάει 2 (του 76 αυτός του 78 εγώ). έχει όμως baby face και φαίνεται μικρός.

μια φορά , στον προθάλαμο μικροβιολογικου μια γιαγιά με ρώτησε αν είναι γιός μου!!:shock::evil::evil:

ήταν καλοκαίρι , φορούσε βερμουδίτσα ο κύριος και τον πέρασε για πιτσιρίκι η γιαγιά!

τα νεύρα μουουου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...