Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ολες πιπινια παντρευτικατε? Εγω πηρα πουρο. Μου ριχνει σχεδον 7 χρονια....ου να μου χαθητε να χανεστε......

Καλημερα και χρονια πολλα στο πιπινι σου Χριστινα και απο εδω......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα με απολύσουν σήμερα χαχαχαχα που γελάω σα χάνος χαχαχαχα

Η ειρωνία είναι πως 6 χρόνια πριν γνωρίσω το μωρό μου... έκανα κήρυγμα σε μια φίλη που επέλεγε τα πιπίνια και αναρωτιόμουν τι στο διάτανο μπορεί να λέει με πιπίνια χαχαχα

ε μετά γνώρισα στα 27 ενα 18χρονο... και κατάλαβα χαχαχαχα

Μαρή κουνελοπιπινοπνίχτρα...

Εγώ πάλι ήθελα ο άντρας να με περνάει καμιά 10αρια χρόνια.. μου άρεσαν οι ώριμοι και τελικά μ έδεσε ο Γ. Τρία χρόνια μεγαλύτερος μου κ τώρα πλέον φαινόμαστε συνομίληκοι, κατάλαβες? ΑΧ ΑΧ ΑΧ

Διαφημίσεις

:oops:

βλαμμένο κικολεύτερο θα σε πλακώσω στο ξύλο :P Η Λευκή και η Σέβη είναι οι μόνες που ήταν στην κοσμάρα τους και δεν είχαν πάρει είδηση ότι εισαι διπλομπανιαρισμένη :P οι άλλες πως να σε αποζητήσουμε; Σάμπως μας άφησες; :P

:tongue::tongue: Είπαμε, Καρκίνος!Ανασφάλειες,γκρίνια, ξέρεις τώρα!

8/11/1982:cool:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κοίτα τι λέει!

εγώ καλέ δεν σου πρότεινα καφέ από όταν θήλαζες ακόμη και κόμπλαρες μπροστά σε κόσμο;:-P

κι εγώ φαν της αποτρίχωσης είμαι, άλλοτε μόνη μου, άλλοτε στην αισθητικό.

Λατρέυω πεντικιούρ:):)

Ουπς!Έχεις δίκιο:oops: Θατο κανονίσουμε να γνωριστεί και το ζεύγος!:D

Συγγνώμη, λέμε χρονολογίες? Παλλαντίν είσαι πιο μικρή από μένα! 02/07/1980

Και τώρα ο Τζέφρι.΄

Όπως ήδη γνωρίζετε νοσηλευτήκαμε στο λοιμωδών, και τα 2 τα παιδιά. Πανάθλιο. Έστειλα μέηλ, με φωτό, το οποίο παρέθεσα κι εδώ, στον υπουργό, υφυπουργό, γραμματείς και πρωθυπουργό. Το οποίο, ομολογώ ότι δεν είχε πολύ καλή σύνταξη, αλλά δε δούλευε και πολύ το μυαλό. Να αναφέρω επίσης ότι το έχω ξανακάνει για το ΙΚΑ, το Παπαγεωργίου, και το Ιπποκράτειο.

Χτυπάει χθες το τηλ του σπιτιού το απόγευμα. Αθηναικό νούμερο άγνωστο. Ορίστε λέω. Γεια σας, η κυρία Βαρυπάτη Κυριακή? Η ίδια λέω(τηλεμάρκετινγκ υποθέτω). Από το γραφείο του προέδρου σας παίρνουμε, του Γιώργου Παπανδρέου:shock: (στάνταρ μου κάνουν πλάκα σκέφτομαι). Παρακαλώ.Στείλατε μια επιστολή μου λέει, δεν είναι η πρώτη της απαντώ. Αποκλείεται να τη στείλατε σε εμάς θα σας είχαμε απαντήσει. (πιθανόν να έχει δίκιο, δε θυμάμαι). Ό πρόεδρος προσωπικά (δε μασάω λέμε...) θέλει να σας ευχαριστήσει και να σας ενημερώσει να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε. Τι πρόβλημα υπήρξε?Της εξηγώ κοντολογίς ότι έλεγα και στο μέηλ. Χωρίς το όνομα της νοσηλεύτριας, το οποίο δεν έγραφα στο μέηλ που έστειλα στον πρωθυπουργό.Την υγρασία, τον ελλιπή αερισμό, τα απαράδεκτα κρεβάτια, την κλασσική συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου. Της λέω και εν περιλήψει τι συνέβη στο Παπαγεωργίου. Έχετε δίκιο μου λέει και προσπαθούμε, τη στείλατε και στον υπουργό. Φυσικά!

Και περιμένω απαντήσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στο νοσοκομείο, της λέω. Μου λέει δε μπορούμε να κοιτάμε τον καθένα προσωπικά. Τα παίρνω, αλλά με ηρεμία της απαντώ. Αν με ενδιέφερε το προσωπικά θα το έστελνα όσο νοσηλευόμασταν. Το έκανα, όχι για προσωπική ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά για τον επόμενο. Εξάλλου, της λέω, πολιτεύτηκαστις δημοτικές, το ξέρω μου απαντάει:shock: ε ρε σκανάρισμα που μας ρίχνουν! Και αν ήθελα, πιστέψτε με, θα είχα ιδιαίτερη μεταχείριση.

Μου λέει και το χιτ: ότι δε μπορεί ο πρωθυπουργός να παρεμβαίνει στα υπουργεία, δεν είναι αρμοδιότητά του. Καλά, της λέω, αν δεν είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να εποπτεύει τα υπουργεία, ποιανού είναι?Εγώ ψήφισα Παπανδρέου στις εκλογές, αλλά απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Το πως κρατήθηκα και δεν είπα κι άλλα χειρότερα, μόνο εγώ το ξέρω! Να, προσπαθούμε, εσείς να συνεχίσετε την επαφή με τον πρόεδρο, και να διαμαρτύρεστε κτλ κτλ. Και αναμένω εξελίξεις, εάν υπάρξουν.

Αυτό κορίτσια μου σας το γράφω για να το κάνετε κι εσείς. Όχι γιατί το είπε ο Τζέφρι, αλλά αν όλοι διαμαρτυρόμασταν για τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζαμε και δε λέγαμε δε βαριέσαι, κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Γι αυτό θα το γράψω και δίπλα, μαζί με το τι έγινε στην προηγούμενή μου επιστολή, να παίρνει θάρρος ο κόσμος και να κινείται.

Άει να δούμε.

Νίτσα, δουλεύεις σε εταιρία που οργανώνει εκθέσεις?Και εδώ Θεσσαλονίκη?

Wktmp2.png

qIogp3.png

crosshead!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanksssss!!!

τώρα άμα σε πω ότι με τύλιξε;

κ ότι με πότισε κ κρασί λευκό ακριβό τί θα πεις;

Εμένα με πότιζε βοτκα-σαμπούκα-ταμπάσκο :shock:

Η ειρωνία είναι πως 6 χρόνια πριν γνωρίσω το μωρό μου... έκανα κήρυγμα σε μια φίλη που επέλεγε τα πιπίνια και αναρωτιόμουν τι στο διάτανο μπορεί να λέει με πιπίνια χαχαχα

Εγώ πέρασα ένα μεγάλο διάστημα που μόνο μικρότερους γνώριζα...λογικό που να κυκλοφορούν μεγάλοι άνθρωποι :confused:

μηπως ειδε καμια σας χτες τολμη? ειχαμε κανα νεο απο την 8εραπεια της στεφανι? δεχτηκε?

:shock::shock: το παρακολουθείς ακομα? :D:D:D:D

για πες και θα σου αποκαλύψω το αληθινό μου όνομα! Θα σ αφήσω να μαντέψεις πρώτα...:D

(μην το πει καμία, την έφαγα)

Λοιπόν. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως έχω να υποθέσω κάτι από:

Το προφανές Ελένη μπα ε ?

Σελήνη

Ουρανία

Δομηνίκη

Μαγδαληνή και

...τέλος Αηδονΐα ??????

Ευχαριστώ για τις ευχές... πάντως θα καταλάβετε όταν μας δείτε μαζί γιατι είμαστε μαζί ;)

Ουααααααααου δήλωση!!!!!!!!!! Πολύ πάθος? φαντάζομαι........

Να σου ζήσει μπρε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως έχω να υποθέσω κάτι από:

Το προφανές Ελένη μπα ε ?

Σελήνη

Ουρανία

Δομηνίκη

Μαγδαληνή και

...τέλος Αηδονΐα ??????

Το μάμησες το θέμα! ΑΗΔΟΝΙΑ???????

Λοιπόν...

το πραγματικό μου όνομα είναι..............................

θεωρώ ότι ο σύζυγός μου είναι πολύ ώριμος, πέραν της ηλικίας του.

αυτό που με τραβάει πάνω του σαν μαγνήτης, πέρα από την εμφάνιση, είναι η υπευθυνότητά του, η προνοητικότητά του, ο προγραμματισμός του, η προστατευτικότητά του. λάηον κιγκ! ομπέη! ζει για την οικογένεια.

γεννημένος μπαμπούλης! όταν είναι με την κόρη μας νομίζω ότι είναι 100% ο εαυτός του. ποτέ άλλοτε δεν τον βλέπω απόλυτα ευτυχισμένο κ δοσμένο!

τρελαίνομαι να τον βλέπω να χαμογελάει...

θεωρώ ότι ο σύζυγός μου είναι πολύ ώριμος, πέραν της ηλικίας του.

αυτό που με τραβάει πάνω του σαν μαγνήτης, πέρα από την εμφάνιση, είναι η υπευθυνότητά του, η προνοητικότητά του, ο προγραμματισμός του, η προστατευτικότητά του. λάηον κιγκ! ομπέη! ζει για την οικογένεια.

γεννημένος μπαμπούλης! όταν είναι με την κόρη μας νομίζω ότι είναι 100% ο εαυτός του. ποτέ άλλοτε δεν τον βλέπω απόλυτα ευτυχισμένο κ δοσμένο!

τρελαίνομαι να τον βλέπω να χαμογελάει...

Και ο Γ. το ίδιο, μωρέ...Θα ταιριάξουν οι συμπέθεροι..

Αλλά αυτό που με τράβηξε πάνω του ή μαλλον κάτω του! ήταν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ του χαμόγελο!!!!!!!!!!!!!!!1:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...