Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα... μωρέ δίκιο έχει το dwraki... μακριά! Εγώ θα προσπαθήσω να το κάνω αν και η άτιμη η συνήθεια ειναι μεγάλο πράμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...

Ρε κορίτσια τι είναι αυτά τα πράγματα που διάβασα δίπλα?? Και μετά ωριόμαστε για τις χώρες στις οποίες λιθοβολούν μέχρι θανάτου τους "παραβάτες".:(:(

Ίδιοι είμαστε γμτ.

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααα

νιτσα μου την έκανα την επέμβαση εχτές...όλα καλά μια χαρά.....

να φανταστείς πήγαμε και φάγαμε παϊδάκια μετάααααα

Μπράααβο... αν έκανες την επέμβαση που κατάλαβα (την οποια έκανα κι εγώ) είναι φυσιολογικό..

Καλή ανάρρωση!!!!!!!!!:D

Νίτσα για την γυναίκα που αυτοκτόνησε μαζί με το παιδάκι της.

Άσε... μου μαύρισε η ψυχή..

ποιός ξέρει τι κρατούσε αυτή η γυναίκα μέσα της και που βρήκε τη δύναμη για να κάνει... Κρίμα πάντως:(

ωχ Παναγία μου!

αν και τα πρώτα δευτερόλεπτα σκεφτόμουν όσα και η Δήμητρα, μετά ... η ηλιαχτίδα με κάλυψε.

ψυχές παγιδευμένες.

Ναι όντως...

Αν και δεν δικαιολογώ τέτοιες κινήσεις και συμπεριφορές αλλά ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του και τι βιώματα έχει!

Τεσπα, η τρέλα από τη λογική δεν απέχει πολύ...

Για πες, ήρθε το παιδί?

Καλημέρα κι από μένα! Χθες το μεσημέρι ο μικρός κοιμήθηκε μόνο 3/4 και το βράδυ είχα ένα φρικτό πονοκέφαλο και δεν μπήκα καθόλου.

Πού είναι η Ζώπυρον? Τι γίνεται με το παιδί?

Πραγματικά ρε κορίτσια, αχός βαρύς ακούγεται στο φόρουμ...τι θέματα είναι αυτά που σκάνε το ένα πίσω από το άλλο? Μολύβι! Αν και αυτό για τις έγκλειστες μητέρες δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω...μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ζω σε άλλο κόσμο. Συμβαίνει σε καμια άλλη ή εγώ είμαι ούφο? :roll:

Διαφημίσεις

ναι, την έφεραν οι γονείς μου στις 6.30.

εγώ είχα προλάβει ίσα ίσα να βάλω σκούπα, να κάνω τα μπανια, να απλώσω το πλυντήριο της μικρής που έβαλε ο συμπέθερος, να φάω και να πλύνω τα πιάτα.

ήρθαν μια ξαδερφούλα μου με το γιο της και περάσαμε όμορφα.

έπαιξαν τα ξαδερφάκια με την ψυχή τους. αν και ο ανηψιός μου πάει 2α δημοτικού, μια χαρά!

η μικρή μου αγαπάει όλο τον κόσμο.

Μπα Αγγελίνα κι εγώ για μένα έτσι νομίζω αλλά παρηγοριέμαι ότι τελικά δεν ήμουν μόνη μου στο αεροσκάφος μας που προσγειώθηκε στη γη!

Καλημερα!! :D:D

Σημερα η μερα μας παροτι δεν ειναι στο τρεξιμο (οπως αλλες ας πουμε), εχουμε φοβερη και τρομερη γκρινια! Θελω να οπλιστω με αισιοδοξια και να ελπισω πως θα σταματησει συντομα ολο αυτο, αλλιως θα πηδηχτω απο το μπαλκονι!

Εχετε δικιο για το διπλα και τις αποψεις περι "μακρια του".. Το εχω πει κι εγω πολλες φορες αλλα παντα μπαινω στον πειρασμο να γραψω..

Χαιρομαι παντως γιατι βλεπω πως δεν ειμαι η μοναδικη με αυτες τις αποψεις, οποτε... υπαρχει ελπιδα! :D

Σεβη καλως ηρθε η κουκλα σου! Ευκαιρια να το χορτασεις το ζουζουνι! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!! :D:D

Σημερα η μερα μας παροτι δεν ειναι στο τρεξιμο (οπως αλλες ας πουμε), εχουμε φοβερη και τρομερη γκρινια! Θελω να οπλιστω με αισιοδοξια και να ελπισω πως θα σταματησει συντομα ολο αυτο, αλλιως θα πηδηχτω απο το μπαλκονι!

Εχετε δικιο για το διπλα και τις αποψεις περι "μακρια του".. Το εχω πει κι εγω πολλες φορες αλλα παντα μπαινω στον πειρασμο να γραψω..

Χαιρομαι παντως γιατι βλεπω πως δεν ειμαι η μοναδικη με αυτες τις αποψεις, οποτε... υπαρχει ελπιδα! :D

Σεβη καλως ηρθε η κουκλα σου! Ευκαιρια να το χορτασεις το ζουζουνι! ;)

Φαίη μου, επειδή δουλεύω μέχρι τις 4 παρά, φτάνω σπίτι στις 5 και κάτι. οπότε μας την φέρνουν είτε τα πεθερικά είτε οι γονείς μου. την έχουν εναλλάξ στα σπίτια τους οι γιαγιάδες, ανά εβδομάδα.

τα πεθερικά μένουν Λάρισα, όπως κι εμείς, οι γονείς μου στο χωριό.

χθες κοινώνησε κιόλας στην εκκλησία του χωριού. τραγούδησε στους εκκλησιαζόμενους, χόρεψε όσο έψελνε ο παπάς... βέβαια. είχαμε όλη την πίστα δική μας.

ήταν το μοναδικό παιδάκι στην εκκλησία του χωριού.

μήπως να της πάρουμε μικρόφωνο;:roll::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...