Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

Expand  

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπεμπακο το συνδρομο ρετ δεν ανιχνευετε πχ με αυχενικη.. πριν μεινεισ εγκυοσ κανεις μια γονιδιακη εξεταση αν εχεις ιστορικο κλπ κλπ για να δεις αν εχεις το γαμω μεταλαγμενο γονιδιο κλπ κλπ

τωρα ολα τα υπολοιπα δεν το εχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι και με το ρετ μεχρι να βγαλω ακρη με την πε8ερα μου μαρτυρησα..αντι να μου πει οτι το κοριτσακι πεθανε απο Ρεττ μου ελεγε πώς φταιει ο γιατρος της που δεν της το πήρε νωρίτερα.. αει βγαλε άκρη...εκανε ολοκληρη ερευνα μεχρι να βρω τι και πως και ευτυχως με βοηιθησε ο αντρας μου

dZJip3.png

sweet_february είπε:
Εννοειται πως θα το κρατησω!

Απλα θα φροντισω να μην μου τυχει!! :lol::lol: ;)

Πρόσεχε τί λες και τί γράφεις (σου μιλάω εκ πείρας).... μπορεί το 2ο να σου βγει με κόκκινο;)

και ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ η κα Φρυσιρα γενετηστρια στο Χωρέμειο που με βοηθησε και εβγαλα άκρη και εκανε και evaluation test στο πουκάκι παρά το οτι δεν συνεντρεχε λόγος.. της χρωστάω την ψυχική μου ηρεμία

dZJip3.png

Διαφημίσεις

love4four είπε:
Πρόσεχε τί λες και τί γράφεις (σου μιλάω εκ πείρας).... μπορεί το 2ο να σου βγει με κόκκινο;)

Ανατριχιασα!!!!!!!!!!! :|

:lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

sweet_february είπε:

Ενταξει, πλακα - πλακα εχει και τα καλα του να εισαι 24.. Σκεφτομαι πως και στα 27 να κανω 2ο δεν θα θεωρουμαι και τοοοοοσο μεγαλη και θα εχω αντοχες! ;)

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ???????? :confused::confused::confused:

Κόρες γεια, πάω να φουντάρω ...

love4four είπε:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ???????? :confused::confused::confused:

Κόρες γεια, πάω να φουντάρω ...

Σταματα μωρε! Ασε με να πω κι εγω τη σαχλαμαρα μου! :lol::tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Mara-76 είπε:
καντυ καντυ χαστουκισε την αν εισαι κοντα γιατι εγω δεν προλαβαινω... την κωλογρια την 27αρα μουαχαχαχαχαχαχαχ

Κι ένα μπουνίδι από μένα:tongue::tongue::tongue::tongue: δηλαδή εγώ στα 40 πάω για θυμαράκια

Διαφημίσεις

Mara-76 είπε:
καντυ καντυ χαστουκισε την αν εισαι κοντα γιατι εγω δεν προλαβαινω... την κωλογρια την 27αρα μουαχαχαχαχαχαχαχ

όχι ρε 24 είναι ! σκέφτεται πώς θα είναι στα 27! χαχαχα

Mara-76 είπε:

Δεν μπορώ τώρα μάναμ.... δένω την πέτρα !!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...