Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπεμπακο το συνδρομο ρετ δεν ανιχνευετε πχ με αυχενικη.. πριν μεινεισ εγκυοσ κανεις μια γονιδιακη εξεταση αν εχεις ιστορικο κλπ κλπ για να δεις αν εχεις το γαμω μεταλαγμενο γονιδιο κλπ κλπ

τωρα ολα τα υπολοιπα δεν το εχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι και με το ρετ μεχρι να βγαλω ακρη με την πε8ερα μου μαρτυρησα..αντι να μου πει οτι το κοριτσακι πεθανε απο Ρεττ μου ελεγε πώς φταιει ο γιατρος της που δεν της το πήρε νωρίτερα.. αει βγαλε άκρη...εκανε ολοκληρη ερευνα μεχρι να βρω τι και πως και ευτυχως με βοηιθησε ο αντρας μου

dZJip3.png

και ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ η κα Φρυσιρα γενετηστρια στο Χωρέμειο που με βοηθησε και εβγαλα άκρη και εκανε και evaluation test στο πουκάκι παρά το οτι δεν συνεντρεχε λόγος.. της χρωστάω την ψυχική μου ηρεμία

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Πρόσεχε τί λες και τί γράφεις (σου μιλάω εκ πείρας).... μπορεί το 2ο να σου βγει με κόκκινο;)

Ανατριχιασα!!!!!!!!!!! :|

:lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ενταξει, πλακα - πλακα εχει και τα καλα του να εισαι 24.. Σκεφτομαι πως και στα 27 να κανω 2ο δεν θα θεωρουμαι και τοοοοοσο μεγαλη και θα εχω αντοχες! ;)

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ???????? :confused::confused::confused:

Κόρες γεια, πάω να φουντάρω ...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ???????? :confused::confused::confused:

Κόρες γεια, πάω να φουντάρω ...

Σταματα μωρε! Ασε με να πω κι εγω τη σαχλαμαρα μου! :lol::tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καντυ καντυ χαστουκισε την αν εισαι κοντα γιατι εγω δεν προλαβαινω... την κωλογρια την 27αρα μουαχαχαχαχαχαχαχ

Κι ένα μπουνίδι από μένα:tongue::tongue::tongue::tongue: δηλαδή εγώ στα 40 πάω για θυμαράκια

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...