Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Μάρτιο του 2018

Recommended Posts

@Fofi91

Δεν ξερω για καρεκλα θηλασμου. Εγω δεν εχω πάρει γιατι μέσα στο παιδικο έχω ενα κρεβατι για να χρησιμευει το δωματιο ως ξενωνας μεχρι να γεννηθει η μικρη και νομιζω θα με βολεψει για θηλασμο αν βαλω μαξιλαρες. Στην περιπτωση σου εγω θα σου προτεινα να καταληξεις σε 2-3 επιλογες και μολις γεννησεις με το καλο τοτε να δεις αν θελεις. Αν οντως θελησεις στειλε καποιον να στην παρει (πχ την κλασικη στα ικεα που βλεπω πως εχουν ολοι). Νομιζω πως δεν χρειαζεται να κανεις αυτο το εξοδο απο τωρα αν εισαι πιεσμενη οικονομικα.παντως θα δω και το oneira bebe που ειπες. δεν το ξερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@elenakii22  παιζει να παρουμε και το ιδιο απο τα λητω...και εμενα ενα γκρι λευκο με αρκουδακια μου αρεσε!:-P 

@Stalicha εγω δε το θεωρω απαραιτητο ακομη να παρω διοτι στην αρχη θα εχω λικνο διπλα απο το κρεβατι μου..το παιδι δλδ θα το χω διπλα μου και μετα θα παει μεσα..οποτε ναι βλεποντας και κανοντας. 

πρίν από 20 λεπτά , Fofi91 είπε:

@elenakii22  παιζει να παρουμε και το ιδιο απο τα λητω...και εμενα ενα γκρι λευκο με αρκουδακια μου αρεσε!:-P 

@Stalicha εγω δε το θεωρω απαραιτητο ακομη να παρω διοτι στην αρχη θα εχω λικνο διπλα απο το κρεβατι μου..το παιδι δλδ θα το χω διπλα μου και μετα θα παει μεσα..οποτε ναι βλεποντας και κανοντας. 

χαχα ωραία!!ειναι δυο αρκουδακια με κοκκινη καρδια!!

• Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχα ωραία!!ειναι δυο αρκουδακια με κοκκινη καρδια!!

ναι ναι ναι!! σκετη τρελα ειναιι....εσυ απο που εισαι αν επιτρεπεται?? εγω θεσσαλονικη 

πρίν από 2 λεπτά , Fofi91 είπε:

ναι ναι ναι!! σκετη τρελα ειναιι....εσυ απο που εισαι αν επιτρεπεται?? εγω θεσσαλονικη 

πολυ χαιρομαι που αρεσει κ σε εσενα γτ στους περισσοτερους που το έδειξα δεν αρεσε επειδη ειναι γκρι!βεβαια εμεις δεν επηρεαζομαστε οποια μας αρεσει θα παρουμε!!!περιμενα μηπως βαλουν εκπτωση αλλα δε το βλεπω!25 θα την παραγγειλω λογικα!κεφαλονια εγω!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

πολυ χαιρομαι που αρεσει κ σε εσενα γτ στους περισσοτερους που το έδειξα δεν αρεσε επειδη ειναι γκρι!βεβαια εμεις δεν επηρεαζομαστε οποια μας αρεσει θα παρουμε!!!περιμενα μηπως βαλουν εκπτωση αλλα δε το βλεπω!25 θα την παραγγειλω λογικα!κεφαλονια εγω!!

Μωρακι με νησιωτικο αερα δλδ τι ωραια.!!και φυσικα οτι αρεσει σε σενα και τον αντρα σου θα παρετε..!! ολοι οι αλλοι οτι θελουν ας λενε..και εγω διαλεξα ενα ουδετερο χρωμα.. γιατι αυτα ταιριαζουν και σε κοριτσακι..για μελλοντικα λεωωω ΑΝ ..:cool:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fofi91 είπε:

Μωρακι με νησιωτικο αερα δλδ τι ωραια.!!και φυσικα οτι αρεσει σε σενα και τον αντρα σου θα παρετε..!! ολοι οι αλλοι οτι θελουν ας λενε..και εγω διαλεξα ενα ουδετερο χρωμα.. γιατι αυτα ταιριαζουν και σε κοριτσακι..για μελλοντικα λεωωω ΑΝ ..:cool:

κ εμεις καπως ετσι!!!εμενα μ αρεσει πολυ το γκρι...κ οι ντουλάπες προς το γκρι ανοιχτο ειναι κ ο τοιχος!χαχα!θα της παρω κουρτινα κ χαλι αν μ αρεσει σε ροζ θα παρω ροζ αλλιως οποιο μ αρεσει!

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εμεις καπως ετσι!!!εμενα μ αρεσει πολυ το γκρι...κ οι ντουλάπες προς το γκρι ανοιχτο ειναι κ ο τοιχος!χαχα!θα της παρω κουρτινα κ χαλι αν μ αρεσει σε ροζ θα παρω ροζ αλλιως οποιο μ αρεσει!

πωπωπ τι ωραια!!ε ναι αμα σου αρεσει βαλε και λιγο ροζακι...να φανει και λιγοο παραπανω κοριτσιστικο!χεχεχε και εμενα ο τοιχος μου γκρι-μπλε ανοιχτο βαφτηκε..και και ελεγα να παραγειλω και κατι αυτοκολλλητα τοιχου ωραια που μ αρεσαν..θα δειξει!!

γενικα πως εισαι εσυ ολα καλα??καθως κοντεουμεεε :eek::eek:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Fofi91 είπε:

πωπωπ τι ωραια!!ε ναι αμα σου αρεσει βαλε και λιγο ροζακι...να φανει και λιγοο παραπανω κοριτσιστικο!χεχεχε και εμενα ο τοιχος μου γκρι-μπλε ανοιχτο βαφτηκε..και και ελεγα να παραγειλω και κατι αυτοκολλλητα τοιχου ωραια που μ αρεσαν..θα δειξει!!

γενικα πως εισαι εσυ ολα καλα??καθως κοντεουμεεε :eek::eek:

ναι μια χαρα!!!!κοντεύουμε οντως!!εμενα γυρω στις 10 μου ειπε να υπολογιζω!!εσυ τι ΠΗΤ εχεις?εγω 22 αλλα λογω καισαρικης παμε γυρω στις 10!

@elenakii22πωπωπανω κατω μαζι ..εγω ΠΗΤ εχω 19 μαρτιου...τωρα ουτε εγω ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα..για καισαρικη και τετοια δεν με εχει πει κατι..ουτε που ξερω...μερικες φορες νιωθω οτι δεν ξερω τι με γινεται χαχαχα..βαδιζω στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα

Επεξεργάστηκαν by Fofi91
  • Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια! Τι κάνετε;; 

Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιο, να δω πόσο μεγάλωσε γιατί η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να τα παίζω σιγά σιγά, νιώθω πίεση κάτω κάθε φορά που είμαι όρθια ή που σηκώνω τη μικρή. 

Από αγορές δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα ακόμα, μόνο κάποια ρουχαλάκια πήρα για το καλό. Από 0-1 πήρα ελάχιστα, ίσα για τις πρώτες μέρες γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτέ αλλάζουν νούμερα. Στην κόρη μου είχα πάρει λίγα καλά και μετά για κάθε μέρα είχα πάρει από τζάμπο μέχρι να γίνει 2 μηνών. Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζεις φόρμακι γιατί λερωνονται με το παραμικρό, είτε γιατί βγάζουν γουλιτσες είτε γιατί μπορεί να φύγουν λίγα ουρα, βασικά για τον οποιοδήποτε λόγο :-D! Οπότε καλό είναι να υπάρχει ένα άλφα απόθεμα γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα και ο χρόνος για συχνά πλυντήρια. Οπότε θα κινηθώ κυρίως σε 1-3 και ας του είναι λίγο μεγάλα για αρχή. Στην αρχή μακρυμανικα κορμάκια και φόρμακια γιατί θα τα φοράει σίγουρα για δύο μήνες, μέχρι μέσα Μαΐου δλδ. Τα σπίτια συνήθως είναι κρύα μέχρι εκείνη την εποχή και τα μωρά κρυώνουν λίγο παραπάνω από εμάς. Φοράνε ένα ρούχο παραπάνω από ο, τι εμείς.

@Fofi91 έχουμε την ίδια ΠΗΤ, χάχα! 

• Μου αρέσει 2

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@dobby πως φαινεται οτι εχεις κ αλλο παιδακι!!!κ εγω εχω παρει λιγο απο ολα κ σε μακριμανικα κ σε κοντομανικα οποτε νομιζω ειμαι καλα!

Καλά έκανες, λίγα από όλα και βλέποντας και κάνοντας! Η αγορά θα είναι ανοιχτή αν χρειαστούμε κάτι άλλο!   :-D:-D  Τι να κάνεις, εξπέρ γίνεσαι θες δε θες αλλά και πόσα μαθαίνεις ακόμα. Κι αν έχω κλάψει άχρηστες αγορές! 

• Μου αρέσει 1

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

Κορίτσια καλησπέρα... εμείς του Μαρτίου είμαστε οι πιο αδρανείς εδώ μέσα, τι γίνεται βαριόμαστε;;;

Τα δικά μου νέα. Λοιπόν είμαι 30 + εβδομάδων και όλα βαίνουν σχετικά καλά. Ο μπόμπιρας ζυγίζει 1400 γρ και χτες κάναμε και το ντοπλερ όπου όλα ευτυχώς ήταν καλά! Στις 34 εβδομάδες περίπου μου είπε ο γιατρός να κανω κάτι ενέσεις για την ανάπτυξη των πνευμόνων. Το ζάχαρο μου είναι οριακό και το παρακολουθώ καθημερινά με 4 μετρήσεις ώστε να μην υπερβαίνω το όριο. Έχω κόψει τελείως εδώ και τρεις εβδομάδες τη ζάχαρη, τα ψωμιά και όλα όσα ανεβάζουν το ζάχαρο και ως αποτελεσμα να είμαι ακριβώς στα κιλά που ήμουν όταν έμεινα έγκυος! Δύσκολο πράγμα να μην μπορείς να φας ένα γλυκό όσο και αν το θες όπως επίσης και να μην μπορείς να φας ότι θες γιατί κακά τα ψέματα χωρίς ψωμί και πατάτες δεν χορταίνεις!  Αλλά κανω υπομονή για να είναι υγιές το μωρό μου. 

Και τώρα τα ευχάριστα ψωνια. Κούνια και καρότσι έχουμε παραγγείλει και θα έρθουν τέλος Φλεβάρη και τώρα τα απαραίτητα για την κλινική φορμάκια πάνες και πιτζάμες είναι για σίδερο και μετά στη βαλίτσα να είναι έτοιμη γιατι πρώτες Μαρτη μπαίνω στο μήνα μου και ποιος ξέρει αν ο κύριος μας βγει βιαστικός!  Ήδη τώρα 5-6 μέρες δεν πολύ κινείται όπως πριν γιατί μάλλον δεν έχει πολύ χώρο. Πριν μια εβδομάδα μου έδινε κλωτσιές που τρανταζομουν ολόκληρη! Τώρα πια είναι πιο ήρεμος, κλωτσάει αλλά όχι υπερβολικά. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω πάντως! Εσείς τι νέα; Πως τα πάτε;

• Μου αρέσει 2

@dobby  αντε βρε συ!!!μαζι θα τραβαμε δλδ το ζορι..χαχαχαχ πολυ χαιρομαι ..και εγω απο κατω υποφερω απο πονους..ολο κρακ κρακ ακουω ..το βραδυ να γυρισω στο κρεβατι μου ειναι αδυνατον...οπως και να σηκωθω.- η να κατσω..η πυελος μου ζηταει ΕΛΕΟΣ :-P:-P:-P

@maria1988 Μαρακι μου με το καλο να υποδεχτεις και συ το μωρακι σου!! Οσο για το γλυκακι ναι ειναι οντως ενα ζορι αλλα κανε υπομονη και σε λιγο θα τρως και τα γλυκακια σου!! τι να κανεις θυσιες!!! αλλα κοντευειςςςς στην ουρα εισαι ..καλοριζικα και τα πραγματακια του μωρου σου...

Εγω κοριτσιατηνν αλλη εβδομαδα ξεκιναω μαθηματα ανωδυνου τοκετου...και χαιρομαι γιατι θα χω κατι να κανω ..μιας και ειμαι σπιτι..και αρχιζω επισης και τα πλησιματα-σιδερωματα των μωρουδιακων! και λεω να τα κανω με αρκαδι...μιας και ειναι το πιο ασφαλες...!!εσεις τι λετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...