Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελζού έκανες την αρχή!Να πάρουμε και οι υπόλοιπες σειρά!Εγώ άμα ξεκινήσω φοβάμαι μην μας διακόψει ο μπέμπης μου.Να κάνω 1α ερώτηση:Πρέπει να με δει ο γιατρός πριν ξεκινήσω?

Τζαμίν τι έκπληξη έκανες στον άντρα σου?Η Della σου έδωσε ωραία ιδέα!Η αλήθεια είναι ότι και γω το σκέφτηκα το μεσημέρι που έγραψα τα νέα.Κάτι τέτοια τα κάνω και γω στον αντρούλη μου .Όχι σε επέτειο σε άσχετες στιγμές και μέχρι το ποδόσφαιρο ξεχνάει!

Della εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένη με τον καινούριο παιδίατρο!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

dimista απο οτι ηξερα ναι επρεπε να παω για να ειμαι σιγουρη οτι μπορω...στην αρχη πονεσε και επρεπε σιγα σιγα αλλα μεταααααα:D:D:D

Κοριτσια ειχα ξεχασει ποσο ωραιο ειναι!!!!

χαχαχχαχα.....και εμεις καναμε την αρχη , γυρω στις 25 μερες απο την γεννα...μην απορειτε , καισαρικη εκανα ....χαχχαχαχαχαχα ορεξη εχουμε , χρονο δεν εχουμε κ φυσικα κομματια απο την κουραση. δουλευουμε κ οι 2 τα πρωινα κ μετα επεται συνεχεια. σημερα μου ηρθε περιοδος....ετσι νομιζω δηλ γιατι για την ωρα ειναι ελαχιστο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!Τι κάνετε?

Το πρωί πήγα βόλτα τον μπέμπη μου με την μητέρα μου και με 1α θεία μου.Ο Ιούνης μπήκε με καλό καιρό.Πήρα 2 κοντομάνικα φορμάκια και σαλιάρες στον μπέμπη μου.Σαλιάρες λερώνει πολλές.Το πλυντήριο γεμίζει με σαλιάρες και χρειαζόμουνα και άλλες.Το βράδυ ο μπεμπούλης μου θα κοιμηθεί στην κούνια του.Στο πορτ-μπεμπέ δεν βολεύεται άλλο.Και νομίζω πως ήτανε καιρός γιατί κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα.

Κίττυ τελικά εσύ έκανες την αρχή!Κι εγώ καισαρική έκανα οπότε πρέπει να πάρω απόφαση να ξεκινήσω κι εγώ.Τον μπέμπη σου,που τον είχατε όταν έκανες την αρχή?Τον έβαλες από τις πρώτες μέρες στην κούνια του?

Κίττυ μην ανησυχήσεις όταν αυξηθεί το αίμα.Στην αρχή είναι ελάχιστο αλλά για 2 μέρες θα έχεις πολύ.Εμένα μου κράτησε 9 μέρες.Μην αγχωθείς έτσι είναι η 1η περίοδος.

Αυτά τα νέα μου.Δεν έχω άλλα.

Ελπίζω να είστε και οι υπόλοιπες καλά και τα μωράκια σας.Και τα κορίτσια που έχουν καιρό να γράψουν εύχομαι να είναι καλά και τα μωράκια τους.

Έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα από Άνια, Άρμα και Ηλιοδώρα.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!Τι κάνετε?

Το πρωί πήγα βόλτα τον μπέμπη μου με την μητέρα μου και με 1α θεία μου.Ο Ιούνης μπήκε με καλό καιρό.Πήρα 2 κοντομάνικα φορμάκια και σαλιάρες στον μπέμπη μου.Σαλιάρες λερώνει πολλές.Το πλυντήριο γεμίζει με σαλιάρες και χρειαζόμουνα και άλλες.Το βράδυ ο μπεμπούλης μου θα κοιμηθεί στην κούνια του.Στο πορτ-μπεμπέ δεν βολεύεται άλλο.Και νομίζω πως ήτανε καιρός γιατί κοντεύει να κλείσει τον 2ο μήνα.

Κίττυ τελικά εσύ έκανες την αρχή!Κι εγώ καισαρική έκανα οπότε πρέπει να πάρω απόφαση να ξεκινήσω κι εγώ.Τον μπέμπη σου,που τον είχατε όταν έκανες την αρχή?Τον έβαλες από τις πρώτες μέρες στην κούνια του?

Κίττυ μην ανησυχήσεις όταν αυξηθεί το αίμα.Στην αρχή είναι ελάχιστο αλλά για 2 μέρες θα έχεις πολύ.Εμένα μου κράτησε 9 μέρες.Μην αγχωθείς έτσι είναι η 1η περίοδος.

Αυτά τα νέα μου.Δεν έχω άλλα.

Ελπίζω να είστε και οι υπόλοιπες καλά και τα μωράκια σας.Και τα κορίτσια που έχουν καιρό να γράψουν εύχομαι να είναι καλά και τα μωράκια τους.

Έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα από Άνια, Άρμα και Ηλιοδώρα.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλησπερα !!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!(μαλλον το ξεχασα πριν).

τον μπεμπη δεν τον εβαλα καθολου σε καλαθουνα κλπ , απο την αρχη στην κουνια του (δεν εχουμε και πολυ χωρο και δεν θελω εξτρα πραγματα).οταν καναμε την αρχη , ειμασταν σε αλλο δωματιο:P;)

εγω ακομα δεν του βαζω σαλιαρα, μονο τα πανακια του. αλλα θα αρχισω , γιατι ετσι κι αλλιως τα τραβαει.

ευτυχως σημερα ειναι ησυχος , γιατι χθες ουρλιαχτόοοοοοοοοο........

Καλησπερα κοριτσια βλεπω τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα! Εμεις ειμαστε μια χαρα αλλα εχω θεμα με τον αντρα μου λεει πως τον παραμελω... Ενω αυτος λειπει ολη μερα και ερχεται μονο για υπνο... Τι να κανω;

Καλησπερα κοριτσια βλεπω τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα! Εμεις ειμαστε μια χαρα αλλα εχω θεμα με τον αντρα μου λεει πως τον παραμελω... Ενω αυτος λειπει ολη μερα και ερχεται μονο για υπνο... Τι να κανω;

Καλημερααα !!!!!!

ελα ρε συ....πως το εννοεί οτι τον παραμελεις ? τι να κανεις κι εσυ με 2 παιδια ? κι αφου λειπει πολλες ωρες:shock::shock:

αααχχ...μερικες φορες ειναι πιο μωρα κι απ τα μωρα:tongue:

Kαλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Πως ειναι τα μπεμπακια μας;Εμας ηρθε ο καινουριος παιδιατρος σημερα.Μου φανηκε καλος.Ειπε οτι ειναι διαθεσιμος οποια ωρα και ημερα τον ζητησουμε.Εκατσε περιπου μια ωρα και ειδε τον μικρουλη μας.Φτασαμε τα 5150γρ και 59εκ.Ειναι μια χαρα μας ειπε.Μας ενημερωσε και για τα πρωτα εμβολια.Μας ειπε για το Pentavac και το Prevenar.Εσεις τα ιδια θα κανετε;

Αννουλα μου,η Κιττυ,εχει απολυτο δικιο,οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τα μπεμπακια μας.Δυστυχως,δεν ξερω αν φταιει οτι μπορει οντως να τον παραμελεις η απλα κανει ναζακια για να σου τραβηξει την προσοχη.Αν μπορεις οταν θα βαλεις τα μωρα για υπνο,ξεκλεψε λιγο χρονο για να πιειτε ενα ποτηρι κρασι μαζι,εστω και για μιση ωρα.Εστω και αυτο πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο.Το κακο στην υποθεση ειναι οτι αυτο το μισαωρο το δικαιουσαι και με το παραπανω για να ξεκουραστεις.Δοκιμασε ομως για λιγες μερες να το κανεις αν αντεχεις.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!Όλες είστε καλά?Και τα μωράκια σας?

Δεν έχω καινούρια νέα.Τα πιο πρόσφατα τα έγραψα 1/6.Έτσι μπήκα για να σας διαβάσω.

Della 1α χαρά το μωράκι σου.Και στα κιλά και στο ύψος.Μακάρι να μείνεις ευχαριστημένη με τον παιδίατρο και να μην χρειαστεί να τον αλλάξεις.Και ο δικός μου μπέμπης 2 εμβόλια θα κάνει .Το 1 είναι για την γαστρεντερίτιδα και το άλλο ένα πενταπλό.Δεν θυμάμαι ονομασίες.

Αννούλα μην νιώθεις ότι παραμελείς τον άντρα σου από την στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος.Πρέπει να δείξει κατανόηση γιατί έχεις 2 παιδιά.Αν τα ΣΚ δεν δουλεύει κλείσε 1 2κλινο σε ένα κοντινό νησάκι να πάτε να ξεκουραστείτε και να του δείξεις ότι δεν τον παραμελείς.Αυτήν την εποχή τα 2κλινα έχουν 25 ευρώ.Θα βρεις στο booking com.Παρακάλεσε την μητέρα σου να σου κρατήσει τα παιδιά.

Τα υπόλοιπα κορίτσια και μωράκια είστε καλά?Δεν έχω κάτι δικό μου να σας πω.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου. Κοριτσια δεν τον παραμελω καθολου παντα το βραδυ που ερχεται αργα εγω μενω ξυπνια παρολο που ειμαι ρακος και μιλαμε και ολα τωρα να πιω κρασι δεν γινεται ουτε να παω σε νησι αφου θηλαζω αποκλειστικα και δεν μπορω να αφησω την μικρη πουθενα. Αφηστε που σαββατοκυριακο εχει πολυ δουλεια και αυτος. Επισης δεν υπαρχουν λεφτα για ταξιδακια πρεπει την εβδομαδα που ερχεται να παω να ψωνησω της Εβελινας τα παντα και οταν λεω τα παντα το εννοω ουτε τα βρακια δεν της κανουν μεγαλωσε αποτομα. Επισης πρεπει να παω να παρω ενα σωρο δωρα αφου εχω 2 γαμους και 2 βαφτησια μεχρι τις 25 Ιουνιου οποτε κοριτσια δεν μενει φραγκο... Βεβαια καθησαμε εχθες και μιλησαμε και ειμαστε καλυτερα. Θα παω και Δευτερα στον γιατρο να μου δωσει το οκ να κανουμε καμια τρελιτσα για να τον ηρεμησω κιολας λιγο...

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!

Έχω πολύ καιρό πάλι να σας γράψω αλλά τρέχω και δεν φτάνω! Σήμερα το πιθηκακι μας κλείνει μήνα, έχουμε "γενέθλια"!Κερνάω γλυκάκι!

Τα νέα μας έχουν ως εξής :

Από την μέρα που γεννήθηκε προσπάθησα να την θηλάζω αποκλειστικά, με αποτέλεσμα να θηλάζω 20 ώρες το 24ωρο, να μην κοιμάμαι, να είμαι εξαντλημένη και να μην προλαβαίνω ούτε να φάω καλά καλά. Παρά την προσπάθεια το μπεμπέ δεν έπαιρνε βάρος και η παραγωγή μου είχε κολλήσει στα 450 γρ ημερησίως. Η σύμβουλος θηλασμού μου είπε πως μάλλον υπάρχει κάποιος οργανικός λόγος για τον οποίο παρά την τεράστια προσπάθεια που κάνω δεν μπορώ να παράξω όσο γάλα θέλει το μωρό μου. Μου είπε τους πιθανούς λόγους και ο πιο λογικός μου φάνηκε να έχω πάθει αναιμία γιατί δεν έπαιρνα σίδηρο όλο αυτό το διάστημα (παρόλο που μου είχαν πει να παίρνω εφόσον θηλάζω-είμαι ολίγον τί γκάου που το αμέλησα!) Άρχισα να παίρνω σίδηρο πριν 3 μέρες και ξαφνικά έχω πολύ περισσότερο γάλα!!!!:shock::shock::shock: Οπότε μάλλον είχα πάθει αναιμία και δεν μπορούσα να παράξω αρκετό γάλα. Θα πάω να κάνω και εξέταση αίματος να το τσεκάρω (για το 100%). Μακάρι να διατηρηθεί η παραγωγή μου και να μην ξανακυλήσω...μακάρι δηλαδή να βρήκαμε τον λόγο και να φτιάξουν τα πράγματα γιατί έχω φτάσει στα όρια μου!

Κατα τ'άλλα το κοριτσάκι μας μεγαλώνει, έχει αρχίσει και να κοιτάει γύρω γύρω, κοιμάται μια χαρά το βράδυ (σε σημείο που να πρέπει να την ξυπνήσουμε για να φάει), έχει ψηλώσει και τώρα επιτέλους έχει αρχίσει και να βαραίνει :D

Χμ χμ, αυτά λίγο πολύ κορίτσια μου! Σας πήρα μονότερμα με τα δικά μου, αλλά σας χρωστούσα νέα, ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο σταδιακά και να μπαίνω να τα λέμε πιο συχνά!Πάντως μπαίνω και διαβάζω όλα τα νέα σας και χαίρομαι να μαθαίνω για τα μπεμπίνια σας!!! Φιλάκια πολλά πολλά και να μου είστε εσείς και τα μωράκια σας πολύ πολύ καλά!

6237481d19.png

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια.

Μόλις έφυγε ο άντρας μου για Χιλή και θα γυρίσει σε 15 μέρες, όως καταλαβαίνετε είμαι πολύ στεναχωριμένη.

Χτες η μπέμπα είχε κολικούς για πρώτη φορά (σύμφωνα με τον παιδίατρο). Άρχισε να κλαίει απαρηγόρητα στις 5 το απόγευμα και σταμάτησε στις 10 το βράδυ. Πολύ τσιρίδα όμως και δεν ήθελε τίποτα. Μας είπε ο γιατρός να της βάλουμε πιστολάκι στην κοιλίτσα και πραγματικά ηρέμισε. Βγάλαμε την μπέμπελη βέβαια με το πιστολάκι καλοκαιριάτικα. Γενικά η μπέμπα μας είναι πολύ ήσυχη και δεν κλαίει ποτέ, ακόμη κι όταν πεινάει. Επομένος αυτή η συμπεριφορά μας ανυσήχισε πάρα πολύ. Ελπίζω να μην επαναληφθεί, ειδικά τώρα που θα λειπει και ο άντρας μου. Έτσι είναι οι κολικοί κορίτσια?

Κατά τα άλλα όλα καλά. Μπράβο στα κορίτσια που κάνουν προσπάθεια να προσέξουν τους συζύγους. Έτσι πρέπει. Τους προσέχουμε για να μας προσέχουν. Τζούλη μου μπράβο για την επιμονή σου στον θηλασμό. Ελπίζω να μην έχεις άλλα θέματα και να πάνε όλα όπως τα θες.

Κορίτσια σας χαιρετώ.... φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά οι κολικοί κρατάνε 3 με 4 μήνες και τα μωρά κλαίνε απογευματινές ή βραδυνές ώρες.Άλλα μωράκια για 2 ώρες ,άλλα για 3 με 4 και άλλα για 6.Έξι κλαίει ο μπέμπης μου.Το infacolic που του δίνω δεν του κάνει τίποτα.Αλλά μόλις χορεύουμε σταματάει αυτόματα το κλάμα και είναι σαν να μην έχει καθόλου κολικούς και ξεχνάμε το κλάμα του.Αυτά!Επειδή πρέπει να φάει το μωρό θα διαβάσω τις υπόλοιπες κοπελίτσες άλλη φορά.

αααχχχχχ .......αυτοι οι κολικοί.....!!!!!! ο μπεμπης κλαιει κανα 3ωρο το απογευμα - οπως σημερα- , αλλα ευτυχως οχι καθε μερα. αλλα τον λυπαμαι βρε κοριτσια...ουρλιαχτόοοοοοο...........κοκκινίζουν τα ματακια του , σταματαει για λιγο και ξανα. τι να κανουμε....υπομονη !!!

αλλα Παρασκευη βραδυ , πηγαμε σε ενα μεζεδοπωλειο και κοιμοταν μια χαρα στο καροτσι του

αυτά απο μας, παω για υπνο , γιατι δεν αντεχω αλλο

Καληνύχτα σας !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...