Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Το μεσημέρι που έγραψα τα νέα μου δεν διάβασα τα δικά σας.Τώρα τα διάβασα.

Μάμμυ γυναικάρα η κορούλα σου.Για τα κακάκια να της δώσεις χαμομήλι.

Εμβόλιο ο μπέμπης μου θα κάνει 11/6.

Della o μπέμπης μου πίνει 8 γεύματα την ημέρα 90 ml το κάθε γεύμα.

Della πόσα πλήρωσες για τον ενδοκολπικό υπέρηχο?Κι εγώ συμφωνώ να αλλάξεις παιδίατρο.Ο δικός μου παιδίατρος είναι απέναντι από το σπίτι μου και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένη!

Αννούλα 1α χαρά το μωράκι σου.Ο μπέμπης μου έχει φτάσει 3.700.

Από πάνες χρησιμοποιώ τις pampers new baby 2-5 κιλά.Έχω χρησιμοποιήσει και libero που μου έχουν στείλει δείγματα δωρεάν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί τις βρήκα σκληρές.Γενικά μου στέλνουν κουπόνια ,βιβλιαράκια και δείγματα δωρεάν όχι μόνο από πάνες αλλά και από μωρομάντηλα από φυσιολογικό ορό από σερβιετάκια από αππορυπαντικά και 1α φορά μου έστειλαν και 1 ματάκι.

Τζαμίν 1α χαρά η μπεμπούλα σου!Κορίτσαρος!

Κίττυ μπράβο για το μωράκι σου πίνει αρκετό γάλα.Παιδίατρο πήγατε?Τι νέα έχεις?

Ελζού όλα καλά με την γυναικολόγο σου.Η κύστη δεν είναι κάτι ανησυχητικό .Θα περάσει.

Πιστεύω να μην ξέχασα κάποιο κοριτσάκι.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΡΥ!

Καλησπέρα κοριτσια !!!

όλα τα μωράκια μια χαρα , σούπερ !!!

τελικα δεν πηγαμε την Παρασκευή παιδιατρο , εβρεχε και καταρακτωδως, οποτε θα παμε Δευτερα. Σημερα χορτασαμε βολτα . βγηκαμε κατα τις 11 , πηγαμε στο μαγαζι μας, μειναμε μεχρι τις 3 και μετα πηγαμε για καφε. γυρισαμε στις 5. ο μπεμπης κοιμοταν στο καροτσι, ξυπνησε για να φαει και μετα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου. γενικα εχει αρχισει κι αυτος κ καθεται μονος του στο ρηλαξ , κοιταζει γυρω γυρω και γελάει.

Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμάς. Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε στις 20.06 που μόλις θα έχει κλείσει τους 2 μήνες η μπουμπού. Όσο για τα ρούχα, πράγματι δεν ξέρεις τί να τους φορέσεις. Εγώ την αλλάζω 2-3 φορές την ημέρα αναλόγως με την θερμοκρασία. Κυρίως ΄μως της φοράω ένα βαμβακερό φορμάκι χωρίς φανελάκι από μέσα. Τα καλτσάκια εννοείται τα έχω καταργήσει εδώ και πολλές μερες.

Δήμητρα κι εμένα η μπέμπα μου έκανε πολύ εμετό χτες το βράδυ. Πάρα πολυ όμως. Πήγα να της δώσω την πιπίλα της και αηδίασε και τα έβγαλε όλα. Απορώ πού το είχε τόσο γάλα.

Να ρωτήσω κάτι.... Δίνετε εκτός από γάλα και κάποιο ρόφημα? Χαμομήλι ή κάτι τέτοιο? Ο παιδίατρος μου είχε πει αν θέλω να της δώσω ένα ρόφημα χαμομηλιού αλλά εφόσον θηλάζει, ξεδιψάει από το πρώτο γάλα του στήθους. Τώρα έχει μειωθεί το γάλα μου και της δίνω δύο γεύματα την ημέρα, τα υπόλοιπα είναι συμπλήρωμα. Μήπως πρέπει να της δώσω και χαμομηλάκι, τώρα που άρχισαν και οι ζέστες και ιδρώνει?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin δίνω στον μπέμπη μου το κιντερτε της μιλούπα.Είναι ρόφημα βοτάνων.Περιέχει διάφορα βότανα και χαμομήλι.Επειδή θα χτυπήσει σε λίγο το κουδούνι θα γράψω κάποια άλλη στιγμή περισσότερα!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Μπηκα στα γρηγορα για να απαντησω για το χαμομηλι...κοριτσια οχι κιντερτε, ειναι μεσα στα χημικα...βραστε νερακι, βαλτε ενα φακελακι χαμομηλι, ενα τηλιο και ενα γλυκανισο και αφηστε τα πολυ λιγο στο βραστο νερο. Ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε ετοιμο σκευασμα.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα στα γρηγορα για να απαντησω για το χαμομηλι...κοριτσια οχι κιντερτε, ειναι μεσα στα χημικα...βραστε νερακι, βαλτε ενα φακελακι χαμομηλι, ενα τηλιο και ενα γλυκανισο και αφηστε τα πολυ λιγο στο βραστο νερο. Ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε ετοιμο σκευασμα.

Κοριτσια εχει απολυτο δικιο η Pola, δοκιμαστε τα φακελακια!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Της έδωσα χτες κιντερτε αλλά νομίζω έχουν δίκιο τα κορίτσια θα πάρω φυσικά ροφήματα και θα της δίνω αυτά. Εν τω μεταξύ τις 3 τελευταίες μέρες μου κάνει εμετό 1-2 φορές την ημέρα. Θα πάρω τον γιατρό σήμερα μήπως πρέπει να της αλλάξω το γάλα. Της δίνω το Frisolac της ΝΟΥΝΟΥ. Έχετε άποψη γι΄αυτό? Η αδελφή μου αυτό έδεινε και στα δύο μωρά της και δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Elzu εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν να πουν κι αυτά κουβεντούλες. Όσο για τα σάλια δεν ξέρω. Η δικιά μου βγάζει πολλά σάλια όταν πεινάει.

Έχω επέτειο γάμου σήμερα. Κλείνουμε 3 χρόνια παντρεμένοι. Έχετε καμιά ιδέα για μια ωραία, έξυπνη και εύκολη έκπληξη?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα !!!!

Tzamin , να ζησετε παντα ευτυχιεμενοι να ειστε !!!!

κι ο μπεμπης βγαζει πολλα σαλια κ γλειφει χερια , λαιμους....με εχει μουλιασει....χαχαχαχχα

πηγαμε χθες παιδιατρο , 5420 κιλάκια , κ 60,5 ποντάκια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Να ζησετε, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι! Μια εκπληξη γρηγορη δεν ξερω, εγω θα ετοιμαζα ενα φαγητο που αγαπαει, περισσοτερα δεν νομιζω να περιμενει απο εσενα...Και εμενα αυτην την εβδομαδα μου εκανε 2 φορες εμετο...ενω τοσο καιρο δεν εκανε...και εγω εχω παιδιατρο στις 6-6 για το εμβολιο οποτε θα της πω για τον εμετο...οσο για το κιντερτε και εγω μεγαλωσα με αυτο και τοσα αλλα παιδακια δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο...αυτα ειναι σχεδιασμενα για τα παιδια...τα αλλα δεν ξερω...αλλα ο καθετας οπως νομιζει καλυτερα ετσι δεν ειναι?κιττυ μου μια χαρα ο μικρος σου,..και εγω ειμαι περιεργη να δω ποσο ειναι η μικρη μου γιατι την τελευταια εβδομαδα δεν τρωει,..

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε? Τα μωράκια σας?

Εμείς είμαστε 1α χαρά!Οι βόλτες και οι επισκέψεις συνεχίζονται και ο μπεμπούλης μου αρχίζει και χαζεύει τα παιχνιδάκια του και του αρέσει το δωμάτιό του.Τον βάζω στην κούνια του και κάθεται με τις ώρες.Η κούνια έχει κουρδιστά παιχνιδάκια με μουσική και τρελαίνεται με τους ήχους.Έχουμε γεμίσει τους τοίχους με αυτοκόλλητα Disney και τα χαζεύει.Και μόνο του να τον αφήσεις δείχνει να μην έχει πρόβλημα.Έχει πολύ κινητικότητα και νομίζει κανείς ότι θα κολυμήσει.Ο αντρούλης μου του λέει :πάλι φυλαρμονική παίζεις?Πάντως όσο μεγαλώνει είναι 1α απόλαυση!Τα δικά σας μωράκια κινούνται πολύ?

Τζαμίν μην αγχώνεσαι με το γάλα.Εμείς έχουμε αλλάξει 3 φορές γάλα και μου είπε ο παιδίατρος ότι τα μωρά μπορεί να αλλάξουν και 10 φορές γάλα μέχρι να καταλήξουν στο κατάλληλο.Ο μπέμπης μου πίνει το aptamil ec της milupa και δεν κάνει καθόλου εμετό .Το πίνει μέσα σε 10λ.Η μπέμπα σου μπορεί να καταλήξει σε κάποιο άλλο.

Τζαμίν να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Κίττυ ο μπέμπης σου θα γίνει πανύψηλος!Κίττυ ο μπέμπης σου σας έχει μουλιάσει εμάς μας δέρνει.Τραβάει μαλλιά και μας δίνει κουτουλιές.Δεν είναι ούτε 2 μηνών και δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει τόσο δύναμη!

Ελζού συμφωνώ μαζί σου για το κίντερτε.Υπάρχει χρόνια και οι παιδίατροι δεν θα έδιναν στα μωράκια κάτι με χημικά.Το κουτί γράφει πάνω χωρίς χρώματα,συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.Η milupa είναι καλή εταιρία!Ελζού μην περιμένεις να πάει 6/6 για να ρωτήσεις για το γάλα.Πάρε 1 τηλ. την παιδίατρο.

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Καλημερα !!!!

Tzamin , να ζησετε παντα ευτυχιεμενοι να ειστε !!!!

κι ο μπεμπης βγαζει πολλα σαλια κ γλειφει χερια , λαιμους....με εχει μουλιασει....χαχαχαχχα

πηγαμε χθες παιδιατρο , 5420 κιλάκια , κ 60,5 ποντάκια

Ουάου!!! Μπραβο το παιδάκι σου...

Ευχαριστώ για τις ευχές

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Ελπιζω μανουλες και μωρακια να ειστε καλα.Εμεις ειμαστε καλα.Βρηκα καινουριο παιδιατρο και θα τον περιμενω μεθαυριο να δει τον μικρουλη μου.Να δω κι εγω τον γιατρο να σχηματισω αποψη.Μου συστησαν κι αλλον εναν παρα πολυ καλο,εξαιρετο επιστημονα και ευγενεστατο ανθρωπο αλλα θα φυγει για εξειδικευση στην Αγγλια απο Σεπτεμβριο για 2 χρονια,οποτε κατεληξα σ'αυτον που καλεσα να ερθει.Θα σας πω τα νεα μου την Πεμπτη.

Κατα τάλλα,κανουμε βολτιτσες με το μπεμπακι μου κι απ'οτι φαινεται του αρεσει παρα πολυ.Το κακο ειναι οτι οση ωρα ειμαστε εξω κοιματαο του καλου καιρου και με το που θα μπουμε στο σπιτι ξυπναει.

Dimista,δεν πληρωσα στον γιατρο τιποτα.

Kitty,κατευθειαν για παγκοσμιο στο μπασκετ θα πατε!

Tzamin,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,να τα χιλιασετε και να ειστε παντα αγαπημενοι!Αν εβαζες κατι πολυ σεξι και τον περιμενες να ερθει;Την συνεχεια την αναλαμβανεις εσυ.Το λεω σαν εκπληξη γιατι εγω αν το εκανα στον αντρα μου στην παρουσα φαση μονο εκπληξη θα του προξενουσε.Αληθεια,εσεις κοριτσακια εχετε ορεξη για τρελιτσες;εγω δεν εχω καθολου.Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογω του θηλασμου.Νιωθει και κανανα αλλο κοριτσι ετσι να κανουμε παρεα;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...