Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου.Τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα.

Χθες πηγα στον γυναικολογο,καναμε ενδοκολπικο υπερηχο και ειναι ολα πολυ καλα.Εκλεισα και ραντεβου για τεστ παπανικολαου για τον Νοεμβριο.

Σημερα πηγαμε στο mall ολο το πρωι σχεδον.Ο μικρουλης μου κοριτσια κοιμοταν συνεχεια.Φτασαμε εκει στις 11 και φυγαμε απο εκει στις 3.Με το που μπηκαμε στο σπιτι ξυπνησε.Αυτη τη στιγμη τον κραταει η μαμα μου και ο μπαμπας μου κανει καφεδακι.Ο αντρουλης μου ειναι στη δουλεια.

Κοριτσια,ειμαι δυσαρεστημενη απο την παιδιατρο μου και ψαχνω να αλλαξω.Οταν εγινε αυτο που εγινε με το νυχι του μωρου το πρωι μονο την βρηκα και το απογευμα ηταν κλειστο το κινητο της.Το Σαββατοκυριακο που περασε και ο μικρος ειχε διαρροια παλι δεν την εβρισκα.Την πηρα παρα πολλες φορες στο κινητο και δεν με πηρε ποτε.Νομιζω οτι ενας γιατρος οση δουλεια και να εχει πρεπει να ειναι και διαθεσιμος.Εσειςεχετε κανενα προβλημα με τους παιδιατρους σας;Την δικια μου την εβαλα στην μαυρη λιστα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαριτσια,διαφωτιστε με σε κατι:ποσο γαλα πινει το μωρακι σας;εγω τον θηλαζω αλλα αν βγουμε εξω το πρωι η το απογευμα του δινω ξενο.Στο ξενο τρωει 120γρ,αλλα τις τελευταιες μερες βλεπω οτι ξαναπειναει σε 1ωρα.Εσεις ποσο τους δινετε;

NXbrp3.png

Kαριτσια,διαφωτιστε με σε κατι:ποσο γαλα πινει το μωρακι σας;εγω τον θηλαζω αλλα αν βγουμε εξω το πρωι η το απογευμα του δινω ξενο.Στο ξενο τρωει 120γρ,αλλα τις τελευταιες μερες βλεπω οτι ξαναπειναει σε 1ωρα.Εσεις ποσο τους δινετε;

Εγώ της δίνω 150 και τρωει κάθε 3-3,5 ώρες, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι αναλόγως το παιδι στον 2ο μήνα μπορεί να φάει και 180-200 γρ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα !!!!

Μπράβο στην μπουμπούκα !!!!! εμεις την Παρασκευή εχουμε παιδίατρο ? αλήθεια , ποσο σας παιρνει για την επισκεψη στο σπίτι ?

Εγω χρησιμοποιώ libero , No 2 , 3-6 και δεν εχουμε διαρροές. ενω με τα pampers ετυχε να εχουμε. αλλα τα libero τα βρισκω και πιο συμφέρον στην τιμη. Εχει 46 τεμ το πακετο , 8,84 ευρω. σημερα με 9.77 ειχε μαζι κ μωρομαντηλα (υποτιθεται δωρο). ενω pampers , 35 τεμ και νομιζω εχουν 12 ευρω

65 ευρώ ο γιατρός για επίσκεψη στο σπίτι. Μου είπε ότι συνήθως παίρνει πιο πολλά αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ κοντά στο ιατρείο του.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα.

Χθες πηγα στον γυναικολογο,καναμε ενδοκολπικο υπερηχο και ειναι ολα πολυ καλα.Εκλεισα και ραντεβου για τεστ παπανικολαου για τον Νοεμβριο.

Σημερα πηγαμε στο mall ολο το πρωι σχεδον.Ο μικρουλης μου κοριτσια κοιμοταν συνεχεια.Φτασαμε εκει στις 11 και φυγαμε απο εκει στις 3.Με το που μπηκαμε στο σπιτι ξυπνησε.Αυτη τη στιγμη τον κραταει η μαμα μου και ο μπαμπας μου κανει καφεδακι.Ο αντρουλης μου ειναι στη δουλεια.

Κοριτσια,ειμαι δυσαρεστημενη απο την παιδιατρο μου και ψαχνω να αλλαξω.Οταν εγινε αυτο που εγινε με το νυχι του μωρου το πρωι μονο την βρηκα και το απογευμα ηταν κλειστο το κινητο της.Το Σαββατοκυριακο που περασε και ο μικρος ειχε διαρροια παλι δεν την εβρισκα.Την πηρα παρα πολλες φορες στο κινητο και δεν με πηρε ποτε.Νομιζω οτι ενας γιατρος οση δουλεια και να εχει πρεπει να ειναι και διαθεσιμος.Εσειςεχετε κανενα προβλημα με τους παιδιατρους σας;Την δικια μου την εβαλα στην μαυρη λιστα.

Κι εγώ πιστεύω ότι ο παιδίατρος πρέπει να είναι διαθέσιμος ακόμη και την νύχτα. Ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι γιατί δεν τον έχω πάρει καθόλου τηλέφωνο. Αν όμως στις δύο φορές που την χρειάστηκες δεν την βρίκες να την αλλάξεις. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και για ασήμαντο λόγο να την είχα πάρει, αν δεν την έβρισκα θα στράβωνα πολύ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

65 ευρώ ο γιατρός για επίσκεψη στο σπίτι. Μου είπε ότι συνήθως παίρνει πιο πολλά αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ κοντά στο ιατρείο του.

καλημερα !!!

κι εμεις ειμαστε πολυ κοντα , ηταν κ αυτος ενας λογος που τον επελεξα. για την ωρα φαινεται καλος. εμενα στο σπιτι , παιρνει 60 , στο ιατρείο 40

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

συνηθως πινει 150γρ , ανα 3ωρο. τωρα στον 2ο μηνα , καποιες φορες εχει πιει και 180. τις τελευταίες μερες ομως επινε λιγοτερο....ξερω γω ..ειχε κ ζεστη

παντως δεν εχει προγραμμα...

και μενα το κανει να ξαναπεινασει σε 1 ωρα

Κι εγώ πιστεύω ότι ο παιδίατρος πρέπει να είναι διαθέσιμος ακόμη και την νύχτα. Ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι γιατί δεν τον έχω πάρει καθόλου τηλέφωνο. Αν όμως στις δύο φορές που την χρειάστηκες δεν την βρίκες να την αλλάξεις. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και για ασήμαντο λόγο να την είχα πάρει, αν δεν την έβρισκα θα στράβωνα πολύ.

ο δικος μας , μου εχει δωσει αλλο κινητο για νυχτα , απλα μου ειπε για κατι σημαντικο...αλλα αυτό εννοειται.

και μενα παντα μου απανταει κι αν δεν μπορει , θα παρει πισω.Δηλ, μονο για ραντεβου τον εχω παρει και μια φορα να ρωτησω για τα σπυρακια που ειχε ο μπεμπης

και βεβαια κι εγω θα στραβωνα κ θα τον αλλαζα....αλλωστε τι τους θελουμε τους γιατρούς ? για οτιδηποτε προβλημα ή απορια εχουμε.

Καλημερα κοριτσια!!!:D

Εχετε δικιο για τον παιδιατρο, πρεπει να ειναι τον βρισκεις οτι ωρα τον χρειαστεις!!!Εμενα τρωει απο το στηθος και σπανια να μην παρει συμπληρωμα το οποιο θα ειναι απο 40 εως 70ml, συνηθως καθε 2 το πολυ τρεις ωρες εκτος το βραδυ που θα κανει σχεδον 4 ωρες.Οταν τυχει και δεν θηλασει θα πιει 100 με 120ml.Καποιες μερες την βλεπω οτι τρωει λιγοτερο, ισως η ζεστη.Την προηγουμενη βδομαδα ανησυχησα γιατι επινε σχεδον 20ml συμπληρωμα και ειχε μειωσει την ωρα που ετρωγε στο στηθος,βεβαια ο γιατρος ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι τιποτα αλλα για καλο και για κακο της εκανα εξεταση ουρων για ουρολοιμοξη και ευτυχως ολα καλα!!!Εχθες τη ζυγισα και ειναι 5.190.Το μονο που με αγχωνει ειναι τα κακακια της που κανει καθε 3-4 μερες και ζοριζεται πολυ...Τωρα πλησιαζει και ο καιρος να τους κανουμε εμβολιο, σας εχει πει ο γιατρος σας ποτε?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?

Εμείς ξεκινήσαμε πάλι τις βόλτες .Είχαμε κλειστεί μέσα 2 μέρες γιατί είχα πολύ αίμα.Τώρα που τις ξεκινήσαμε πάλι ο μπεμπούλης μου είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος!Μέχρι και λαική πήγαμε.

Εχτές το πρωί μας στενοχώρησε ο μικρούλης μου.Του έδωσα γάλα και μετά από λίγο το έκανε όλο εμετό.Τον πήγα παιδίατρο και τον εξέτασε και ευτυχώς δεν είχε τίποτα.Του έκανε αλλαγή στο γάλα.Όταν φύγαμε από τον παιδίατρο πήγαμε 1α μικρή βολτούλα.Ο καιρός ήταν χάλια εχτές και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι.Στις 03.00 στενοχωρήθηκα πάλι γιατί πείναγε και δεν μπορούσα να του ζεστάνω το γάλα του γιατί είχαμε διακοπή ρεύματος.Και ο κακομοίρης ήπιε γάλα στις 05.00.Από σήμερα βάζω το νερό για να διατηρείται ζεστό σε θέρμος.

Σήμερα το πρωί ήρθε 1α θεία μου και τον είδε.Αυτά τα δικά μου νέα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια!Τι κάνετε?

Εμείς ξεκινήσαμε πάλι τις βόλτες .Είχαμε κλειστεί μέσα 2 μέρες γιατί είχα πολύ αίμα.Τώρα που τις ξεκινήσαμε πάλι ο μπεμπούλης μου είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος!Μέχρι και λαική πήγαμε.

Εχτές το πρωί μας στενοχώρησε ο μικρούλης μου.Του έδωσα γάλα και μετά από λίγο το έκανε όλο εμετό.Τον πήγα παιδίατρο και τον εξέτασε και ευτυχώς δεν είχε τίποτα.Του έκανε αλλαγή στο γάλα.Όταν φύγαμε από τον παιδίατρο πήγαμε 1α μικρή βολτούλα.Ο καιρός ήταν χάλια εχτές και γυρίσαμε γρήγορα σπίτι.Στις 03.00 στενοχωρήθηκα πάλι γιατί πείναγε και δεν μπορούσα να του ζεστάνω το γάλα του γιατί είχαμε διακοπή ρεύματος.Και ο κακομοίρης ήπιε γάλα στις 05.00.Από σήμερα βάζω το νερό για να διατηρείται ζεστό σε θέρμος.

Σήμερα το πρωί ήρθε 1α θεία μου και τον είδε.Αυτά τα δικά μου νέα.

παρε και ενα γκαζακι , να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. εγω σε γκαζακι βραζω το νερο , γιατι ειναι πιο γρηγορο .πηρα κ βραστηρα αλλα ο παιδιατρος ειπε μονο μπρικι, οποτε καθε φορα που εινα να φαει βραζουμε νερο. κλαιει λιγο ο καυμενος καμια φορα:(

Γεια σας κορίτσια και πάλι!

Το μεσημέρι που έγραψα τα νέα μου δεν διάβασα τα δικά σας.Τώρα τα διάβασα.

Μάμμυ γυναικάρα η κορούλα σου.Για τα κακάκια να της δώσεις χαμομήλι.

Εμβόλιο ο μπέμπης μου θα κάνει 11/6.

Della o μπέμπης μου πίνει 8 γεύματα την ημέρα 90 ml το κάθε γεύμα.

Della πόσα πλήρωσες για τον ενδοκολπικό υπέρηχο?Κι εγώ συμφωνώ να αλλάξεις παιδίατρο.Ο δικός μου παιδίατρος είναι απέναντι από το σπίτι μου και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένη!

Αννούλα 1α χαρά το μωράκι σου.Ο μπέμπης μου έχει φτάσει 3.700.

Από πάνες χρησιμοποιώ τις pampers new baby 2-5 κιλά.Έχω χρησιμοποιήσει και libero που μου έχουν στείλει δείγματα δωρεάν αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη γιατί τις βρήκα σκληρές.Γενικά μου στέλνουν κουπόνια ,βιβλιαράκια και δείγματα δωρεάν όχι μόνο από πάνες αλλά και από μωρομάντηλα από φυσιολογικό ορό από σερβιετάκια από αππορυπαντικά και 1α φορά μου έστειλαν και 1 ματάκι.

Τζαμίν 1α χαρά η μπεμπούλα σου!Κορίτσαρος!

Κίττυ μπράβο για το μωράκι σου πίνει αρκετό γάλα.Παιδίατρο πήγατε?Τι νέα έχεις?

Ελζού όλα καλά με την γυναικολόγο σου.Η κύστη δεν είναι κάτι ανησυχητικό .Θα περάσει.

Πιστεύω να μην ξέχασα κάποιο κοριτσάκι.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΡΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?Εμεις πολυ καλα, μεγαλωνουμε...Η δικια μου τρωει καθε 3-3.30 ωρες 90 με 120...αναλογα τα κεφια της...Απο προχτες την βαζω σε ενα ριλαξ που εχω για νεογεννητα και καθετε μια χαρα μεσα...καθετε εκει μαζι μας και την περνει ο υπνος και μετα κοριτσια δεν μπορω να τη ξυπνησω...ειναι απιστευτο...εμεις στην παιδιατρο δεν ξερω ακριβως ποσο δινουμε γιατι ειχε ερθει την πρωτη φορα στο σπιτι και μας ειχε παρει 40 αλλα την δευτερη φορα στο γραφειο της δεν μας πηρε τιποτα...:cool:Μαλλον 20-30 ευρω παιρνει σε καθε επισκεψη!Εμεις το εμβολιο μας θα το κανουμε 6-6!

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια...η μικρη μου οταν της μιλαμε κανει διαφορους ηχους και βγαζει και σαλια....η μαμαδες και γιαγιαδες μας λενε δυο εκδοχες...ειτε βγαζει δοντι ( που ειναι πρησμενο το κατω ουλο ) ή θελει να μιλησει...

ΑΑΑ και κατι αλλο αστειο...εχει συνδιασει το μπανιο της με την τουαλετα μαλλον γιατι βρε κοριτσια ειναι σαν να περιμενει το μπανιο της για να τα κανει...κανει τα κακακια της λιγο μετα που θα την βαλω...την καθαριζουμε και την ξανα βαζω μεσα...και κάθετε μετα μιση ωρα...μεχρι που αρχιζει να κλαιει γιατι πειναει:shock:

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα γραφω μερα παρα μερα και ετσι εχω πολλα να σας πω!:D

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...