Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα!Δεν έχω νέα,γιατί,τα έγραψα εχτές,μπήκα για να γράψω αυτό:

Τζαμίν τελικά έχει δίκιο ο γιατρός σου για την 1η περίοδο.Έχω και γω πολύ αίμα,από σήμερα.Δεν είχα μέχρι εχτές ,γι αυτό δεν το περίμενα.Παραλίγο να γράψω για τον γιατρό σου ότι έπεσε έξω.Συγγνώμη!

Ελζού πόσες μέρες σου κράτησε?Μέχρι εχτές πήγαινα τουαλέτα 5 φορές την ημέρα.Από σήμερα πηγαίνω πιο πολλές.Είμαι στην 4η μέρα.Από ποια μέρα λιγοστεύει?

Ελπίζω να είναι μόνο η 1η περίοδος έτσι.

Κορίτσια μην πανικοβληθείτε όταν σας έρθει η περίοδος.

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες και στα μωράκια σας!

dimista το πολυ αιμα κρατησε 2 μερες...και εγω ετσι ειχα παρα πολυ μετα την τριτη μερα και πηγα να παρω σερβιετες και την αλλη μερα σταματησε αποτομα...μια εβδομαδα ειχα συνολικα περιοδο...αυριο - μεθαυριο θα παω στην γυναικολογο να με εξετασει και μετα λεω να το γλεντησουμε λιγο με τον ανδρουλη μου...γιατι εχουμε ξεχασει οχι μονο τι ειναι αλλα και πως γινεται...:cool::cool:

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ουτε εμεις εχουμε ολα ειναι σταθερα ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλιες μονο εξω κοιμαται ηρεμα και κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε ησυχα

κοριτσια για την περιοδο οι πρωτες ειναι μονο ετσι μετα θα επανελθετε στα κανονικα σας συνηθως μετα την δευτερη με τριτη το πολυ οποτε μην αγχωνεστε α κοριτσια και απο οτι ειδα μην ντρεπεστε να περνετε τον γιατρο σας για οτιδηποτε σας ανησυχει .

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπέρα κορίτσια και μωράκια!

Τι κάνετε? Εγώ,έχω ακόμα πολύ αίμα και πήρα τηλ.τον γιατρό μου και μου είπε να πάρω mitrotan για 2 μέρες.Ξεκίνησα από χτες και αύριο θα τον ξαναπάρω τηλ.να του πω αν είδα βελτίωση.Σήμερα θα πήγαινα για να με έβλεπε αλλά επειδή θα κάνει κολπικό υπέρηχο θα πάω όταν μου τελειώσει η περίοδος.

Κατβάλ και ο δικός μου τα ίδια.Μόνο έξω είναι ήσυχος και κοιμάται.

Ελζού να το χαρείτε με τον άντρα σου!Με προσοχή όμως για να μην ξαναμείνεις έγκυος εκτός αν το θέλεις!

Ντέλλα να χαίρεσαι και τον αδελφό σου και τον πεθερό σου και ό,τι επιθυμούν!

Του χρόνου θα γιορτάζει και ο δικός μου μπέμπης.Αν τον έχουμε βαφτίσει μέχρι του χρόνου θα του κάνουμε την 1η του γιορτή.

Το athens heart που βρίσκεται?Τώρα που ξεκινήσατε τις βόλτες θα σου αρέσει και θα βγαίνεις κάθε μέρα!Θα γίνεις η Ντέλλα που είσουνα!Θα ανέβεις ψυχολογικά.Με τον θηλασμό είχες πέσει αλλά νομίζω πως είσαι 1α κοπέλα έξω καρδιά.Τον συνεχίζεις τον θηλασμό?Πάρε και στο ιατρείο να ρωτήσεις για το βάψιμο στα νύχια.Θα ξέρουν οι κοπέλες.

Καλό υπόλοιπο απόγευμα σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα μανουλες και μπεμπάκια !!!

τι κανετε ? όλα καλα ? ο μπεμπούκος 2 μερες εχει γκρινιαααα.............δεν τρωει πολυ , δεν κοιμαται πολυ αλλα γκρινιαζει πολυ !!!

mitrotan , επαιρνα κι εγω απο το μαιευτηριο και μετα πηρα ενα ολοκληρο κουτι. περίοδος δεν μου εχει ερθει ακομη.

Dimista , το athens heart ειναι στην Πειραιώς.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα μανουλες; τι κανουν τα μπεμπακια; εγω χαθηκα γιατι παλι δεν εχω πισι... Εμεις ειμαστε πολυ καλα φτασαμε τα 3600 και πινει μονο απο το δικο μου γαλα αντε να σαραντησουμε και εμεις να αρχησουμε τις βολτες!

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηγα σημερα στην γυναικολογο και εκανα ολες τις εξετασεις...μια χαρα ολα απλα εχω κυστη και θα κανουμε μια θεραπεια με κατι χαπια και αντισυλληπτικά και μετα θα δουμε αν εφυγε.. μου εκανε εναν υπερηχο κολπικα...και θυμηθηκα που βλεπαμε την μπεμπουλα...πω πω πως περναει ο καιρος και τωρα ειμαστε εναμιση μηνων...ειναι τρελο...μου ειπε οτι μπορω να κανω σεχ απλα να προσεχω πολυ γιατι πιανεις απο το μπούτι...:D:D

K9KBp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα ήρθε ο γιατρός και μας είδε. Η μπέμπα μου έφτασε τα 4640 κιλά και 57 εκατοστά. Θερίο. Για τα σπυράκια μας είπε ότι είναι δροσιλίτσες και να την κάθαρίζουμε με λίγο χαμομιλάκι.

Ερώτηση τί πάνες χρησιμοποιήτε? Εγώ παίρνω pampers new born. Αλλά στα έχουμε διαροές στα τσισάκια και στο μικρό νούμερο (2-5 κιλά) και στο μεγαλύτερο (3-6 κιλά). Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα ήρθε ο γιατρός και μας είδε. Η μπέμπα μου έφτασε τα 4640 κιλά και 57 εκατοστά. Θερίο. Για τα σπυράκια μας είπε ότι είναι δροσιλίτσες και να την κάθαρίζουμε με λίγο χαμομιλάκι.

Ερώτηση τί πάνες χρησιμοποιήτε? Εγώ παίρνω pampers new born. Αλλά στα έχουμε διαροές στα τσισάκια και στο μικρό νούμερο (2-5 κιλά) και στο μεγαλύτερο (3-6 κιλά). Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό?

Καλησπέρα !!!!

Μπράβο στην μπουμπούκα !!!!! εμεις την Παρασκευή εχουμε παιδίατρο ? αλήθεια , ποσο σας παιρνει για την επισκεψη στο σπίτι ?

Εγω χρησιμοποιώ libero , No 2 , 3-6 και δεν εχουμε διαρροές. ενω με τα pampers ετυχε να εχουμε. αλλα τα libero τα βρισκω και πιο συμφέρον στην τιμη. Εχει 46 τεμ το πακετο , 8,84 ευρω. σημερα με 9.77 ειχε μαζι κ μωρομαντηλα (υποτιθεται δωρο). ενω pampers , 35 τεμ και νομιζω εχουν 12 ευρω

Καλησπερα κοριτσια...μια χαρα η μπουμπου σου...εμεις εχουμε παιδιατρο στης 6/6 για να την δουμε....οσο για τις πανες εγω χρησιμοποιω τα babylino...μου στελνουν συνεχεια κουπονια των 4,00 και 2,50 ευρω...βεβαια δεν υπαρχει το νουμερο 2 και της φοραω τωρα το 3 ειναι λιγο μεγαλο αλλα διαρροες δεν εχουμε...ενω με τα libero ειχα σε καθε πανα διαρροες...και τις εδωσα...τα pampers ειναι τα καλυτερα αλλα τα βρίσκω και εγω πολυ ακριβα...

K9KBp3.png

Καλησπερα κοριτσια...μια χαρα η μπουμπου σου...εμεις εχουμε παιδιατρο στης 6/6 για να την δουμε....οσο για τις πανες εγω χρησιμοποιω τα babylino...μου στελνουν συνεχεια κουπονια των 4,00 και 2,50 ευρω...βεβαια δεν υπαρχει το νουμερο 2 και της φοραω τωρα το 3 ειναι λιγο μεγαλο αλλα διαρροες δεν εχουμε...ενω με τα libero ειχα σε καθε πανα διαρροες...και τις εδωσα...τα pampers ειναι τα καλυτερα αλλα τα βρίσκω και εγω πολυ ακριβα...

babylino μου εχουν στειλει 2 φορες κουπονια , που εληγαν 28/2/2011 !!!!:P:p

Διαφημίσεις

Θα εξαντλήσω τα 2 πακέτα που έχω και μετά θα δοκιμάσω και τις δύο. Επίσης μου έχουν πει ότι οι πάνες του lidl είναι και οικονομικές και πάρα πολύ καλές. Το μωρό της κουμπάρας μου έκανε αλεργίες στις πάνες και είχαν δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο με τις πάνες του lidl δεν έκανε αλεργία. Τυχαίο? Μπορεί... Θα τις δοκιμάσω πάντος. Βέβαια επειδή είχα κι εγώ κουπόνια για pampers έχω δυο πακέτα μεγάλα. Οπότε θα εξαντλήσω το στοκ πρώτα γιατί δεν είμαστε για έξοδα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Θα εξαντλήσω τα 2 πακέτα που έχω και μετά θα δοκιμάσω και τις δύο. Επίσης μου έχουν πει ότι οι πάνες του lidl είναι και οικονομικές και πάρα πολύ καλές. Το μωρό της κουμπάρας μου έκανε αλεργίες στις πάνες και είχαν δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο με τις πάνες του lidl δεν έκανε αλεργία. Τυχαίο? Μπορεί... Θα τις δοκιμάσω πάντος. Βέβαια επειδή είχα κι εγώ κουπόνια για pampers έχω δυο πακέτα μεγάλα. Οπότε θα εξαντλήσω το στοκ πρώτα γιατί δεν είμαστε για έξοδα.

και της αδερφης μου ειχε αλλεργια σε ολες και βολεύτηκε με αυτες απο του lidl αλλα νομιζω οτι ειναι μικρα ακομα μωρακια μας...καλυτερα να βαλεις τις γνωστες εταιρείες και μολις παει 6 μηνων σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω του lidl...

K9KBp3.png

Καλημερα κοριτσια !!

κι εμενα μου ειχαν πει φιλοι για τις πανες του lidl , πηγα να δω , αλλα δεν τις βρηκα πιο φθηνες. 22 τεμ νομιζω , 5,00 ευρω...οποτε ειναι το ιδιο πραγμα

Καλησπερα εμεις φοραμε παμπερς ειχε φερει ο αντρας μου απο ισπανια η κουτα με 90τμχ ειχε 8ευρω οποτε προμηθευτικαμε διαφορα μεγεθη. Οταν μεγαλωσει ομως θα παρουμε και εμεις αυτες απο τα λιντλ, μου ειχε κανει η Εβελινα αλλεργεια στα λιμπερο και μονο με αυτες ειχε ηρεμησει. Βεβαια ποτε δεν ξερεις καθε δερματακι αντιδρα διαφορετικα. Το παιδακι που κραταει η μαμα μου δεν του ειχαν βαλει ποτε κρεμα απο νεογεννητο και δεν εχει συγκαει ποτε. Βασω η μπουμπου σου μια χαρα ειναι! Εμεις φτασαμε τα 3600

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...