Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ντέλλα χαίρομαι που υποχώρησε η φλεγμονή.Πότε έκλεισες ραντεβού στο ιατρείο?

Τζαμίν πως πάει η μετακόμιση?

Κορίτσια γιατί η 1η περίοδος είναι τρομακτική?

Να είστε καλά και οι υπόλοιπες και τα μωράκια σας!Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα η μετακόμιση δεν ΄χει αρχίσει ακόμη γιατί κάνουμε ανακαίνηση και αργούμε ακόμη. Προς τον Αύγουστο μας βλέπω να μετακομίζουμε. Πακέτο η ανακαίνηση, πολύ τρέξιμο.

Η πρώτη περίοδος είναι δύσκολη γιατί έχει μεγάλη ροή. Έτσι μου είπε ο γιατρός μου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα μεγάλωσα 1 χρόνο από πέρυσι.Μεγαλώνουν τα μωράκια μας ,μεγαλώνουμε και μεις.Εχτές μου ήρθε περίοδος και ευτυχώς δεν έχει μεγάλη ροή.Είναι όπως ήτανε όλα τα χρόνια.

Αύριο θα πάμε για την ευχή και μετά θα έρθουν τα πεθερικά μου.Έκανα λάθος εχτές που έγραψα 22/5.

Μαγείρεψα το πρωί για να περιποιηθώ τα πεθερικά μου αύριο γιατί είμαι σίγουρη ότι το απόγευμα δεν θα με αφήσει ο μπέμπης.

Εχτές το βράδυ που κοιμήθηκα από τις 01.00 μέχρι τις 03.20 Τζαμίν και Άρμα είδα όνειρο με σας.Τζαμίν εσένα σε είδα όπως είσαι στην φωτογραφία και πολύ παχιά.Είχαμε συναντηθεί για να γνωριστούμε από κοντά.Άρμα εσύ με είχες πάρει τηλ.και μου πρότεινες να έρθω σπίτι σου για να γνωριστούμε.Δεν είδα πρόσωπο στο τηλ.μιλάγαμε.Μόλις μπήκα στο λεωφορείο για να έρθω σπίτι σου ξύπνησε το μωρό για να φάει και έχασα την συνέχεια.Αυτά τα λίγα από μένα!

Καλό μεσημέρι στις υπόλοιπες μητέρες και στα μωράκια σας!

Δήμητρα ίσως μια μέρα να βγει το όνειρο. Να τα εκατοστήσεις...

Ρε κορίτσια η μπέμπα μου έχει βγάλει στο πρόσωπό της σπυράκια. Είναι σαν τα σπυράκια από τον υδρότα. Έχει και λίγα στο τρυχωτό του κεφαλιού της. Έχει κανένα άλλο μπεμπάκι τέτοια σπυράκια? Να ανυσηχήσω για καμιά μόλυνση? Την Τετάρτη θα έρθει να την δει ο γιατρός, να περιμένω μέχρι τότε να την δει ή να τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω? Τί λέτε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Πως ειστε;εγω ειμαι καλα.Το μωρακι μου εχει διαρροια σημερα.Απο τις 01.00 εχει κανει 8φορες κακακια.Πηρα στη γιατρο και μου ειπε να ακολουθησω διατροφη σαν να ειχα εγω διαρροια.Κριμα το καημενο.Διαμαρτυρεται ομως μονο οταν γουργουριζουν τα εντερακια του.Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα.Μπορει να φταινε κατι παγωτα που χτυπησα εγω.Πρεπει να μαζευτω!

Dimista,Χρονια Πολλα,να τα χιλιασεις.Να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!:D

Ραντεβου δεν εκλεισα στον γιατρο.Μου ειπαν οποια μερα μπορω να παρω τηλ.και αν ο γιατρος ειναι εκει,να παω να με δει.

Tzamin,απ'οτι ξερω βοηθαει η υγρη πουδρα της fissan.Το ειχε παθει η ανιψια μου κι επειδη ο αδελφος μου ελειπε ειπε η νυφη μου σ'εμενα και πηγα και της το πηρα.Συμβουλεψου βεβαια και τον γιατρο μην περιμενεις μεχρι την τεταρτη.Ειμαστε νεες μαμαδες,δεν γινεται να τα ξερουμε ολα.Κι εγω τετοιες αναστολες ειχα για να μην παιρνω στο γιατρο τηλ,και μου εβαλαν ''γκαζια'' οι φιλες μου που εχουν ηδη παιδια.Αν δεν παρουμε τωρα ποτε θα παρουμε;

NXbrp3.png

Δημητρα να τα χιλιασεις!!!! Ποσο χρονων γινεσαι?? Μικρουλα πρεπει να εισαι εεεε??:D:D

Βασω μου κι εμενα ειχε βγαλει ο μικρος παντου, σε ολο το προσωπο και κατω απο το λαιμο. Η γιατρος μου ειπε για αλλεργια στα αγελαδινα γαλακτοκομικα και προτεινε να τα κοψω και να βαλω bepanthol, αλλα δεν εκανα τιποτα απο τα δυο...:rolleyes::rolleyes:ετσι κι αλλιως μονο γαλα στον καφε βαζω (φτιαχνω καπουτσινο) και αντε να φαω και κανενα τοστακι. Περασαν μονα τους σε μια εβδομαδα,μην αγχωνεσαι καθολου. Βεβαια, εγω θα προτεινα να παρεις και τον παιδιατρο να δεις τι θα σου πει, δε χανεις τιποτα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε κορίτσια η μπέμπα μου έχει βγάλει στο πρόσωπό της σπυράκια. Είναι σαν τα σπυράκια από τον υδρότα. Έχει και λίγα στο τρυχωτό του κεφαλιού της. Έχει κανένα άλλο μπεμπάκι τέτοια σπυράκια? Να ανυσηχήσω για καμιά μόλυνση? Την Τετάρτη θα έρθει να την δει ο γιατρός, να περιμένω μέχρι τότε να την δει ή να τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω? Τί λέτε?

Κι ο μπέμπης μου εχει σπυρακια :( ο γιατρος μας ειπε , ειναι ευαισθητο το δερματακι του , να ακουμπαει μονο σε σεντονια- βεβαια αυτος τριβεται συνεχεια- . και να τον πλενουμε με frezyderm. ξεραινονται τα σπυρακια , αλλα βγαζει και καινουρια. μπορει να ειναι και απο ιδρωτα.....γιατι εχει και λιγα στην πλατουλα. και δεν εχουμε υπερβολικη ζεστη.....ουτε ειναι πολυ ντυμενος

οποτε δεν ειστε οι μονοι;)

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα σε αυτες που γιορταζουμε σημερα!Και εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οταν ειμασταν ακομα 15 ημερων οτι οταν θα ειμαστε 1 μηνων μπορει να βγαλει σπυρακια...να μην ανησυχήσουμε ομως, μαλλον ειναι φυσιολογικο και μας ειπε απλα να μην της βαζω εκει τιποτα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Tzamin, εμένα η μπέμπα είχε από την αρχή λίγα και μου είχε πει η παιδίατρος ότι είναι βρεφική ακμή. Τη βγάζουν όλα σχεδόν τα παιδάκια και μέχρι τριών μηνών μία βγαίνουν μία εξαφανίζονται. Στην πορεία επειδή φούντωσε πολύ μου είπε να κόψω γαλακτοκομικά μήπως έχει αλλεργία και πήρε ειδικό γάλα όμως τίποτα. Χθες την πήγα στο ιατρείο της για να τα δει από κοντά και μου επιβεβαίωσε αυτό που είχε πει στην αρχή, για τη βρεφική ακμή, η οποία περνάει μέσω των ορμονών από τη μητέρα (δεν έχει σημασία αν εμείς έχουμε σπυράκια ή όχι). Οπότε μην ανησυχείς. Βέβαια επειδή παιδί με παιδί διαφέρει αν θες πάρε και τον παιδίατρό σου να σε καθησυχάσει.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια!!!Σήμερα πήγαμε εκκλησία και πήραμε την ευχή!Ο μπέμπης μου είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα.Σαν να του διάβαζε ο παπάς παραμύθι.Πολύ ήσυχος ο μικρούλης μου.Ήταν ήσυχος και πάνω στον παπά και μου έκανε εντύπωση!Ήταν συγκινητική στιγμή.Με έβαλε ο παπάς και ασπάστηκα την εικόνα του Χριστού και την εικόνα της Παναγίας.Ωραία ένιωσα!Όταν γυρίσαμε από την εκκλησία ήρθαν τα πεθερικά μου.Καθήσαμε στην βεράντα.Πάλι ήταν ήσυχος ο μπέμπης.Ωραία ήταν που είχαμε παρέα!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Πόλα είμαι κάτω από 40 και πάνω από 30.Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου απλά θα μπορούσα να είχα 2 παιδιά στην ηλικία που είμαι γι αυτό δεν την έγραψα.

Ντέλλα πήγες για την ευχή?

Τζαμίν ωραία θα ήταν να βγει το όνειρο.Να γνωριστούμε όλα τα κορίτσια του φόρουμ μαζί με τα μωράκια μας!

Πόλα που πήγατε τελικά για την επέτειο?

Καλό βράδυ κορίτσια και στα μωράκια σας!

Κορίτσια Καλημέρα!Δεν έχω νέα,γιατί,τα έγραψα εχτές,μπήκα για να γράψω αυτό:

Τζαμίν τελικά έχει δίκιο ο γιατρός σου για την 1η περίοδο.Έχω και γω πολύ αίμα,από σήμερα.Δεν είχα μέχρι εχτές ,γι αυτό δεν το περίμενα.Παραλίγο να γράψω για τον γιατρό σου ότι έπεσε έξω.Συγγνώμη!

Ελζού πόσες μέρες σου κράτησε?Μέχρι εχτές πήγαινα τουαλέτα 5 φορές την ημέρα.Από σήμερα πηγαίνω πιο πολλές.Είμαι στην 4η μέρα.Από ποια μέρα λιγοστεύει?

Ελπίζω να είναι μόνο η 1η περίοδος έτσι.

Κορίτσια μην πανικοβληθείτε όταν σας έρθει η περίοδος.

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες και στα μωράκια σας!

Kαλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Χρονια Πολλα για χθες σε οσες γιορταζαν και σε οσες ειχατε καποιον να γιορταζει.Εμενα γιορταζε ο αδελφος μου και ο πεθερος μου και μελλοντικα ο γιος μου.Dimista και Tzamin απο του χρονου θα γιορταζουν και τα δικα σας μωρακια ε;

Πηγαμε χθες και σαραντισαμε.Ηταν πολυ ησυχος ο μικρουλης μου και εχει δικιο η dimista,ηταν πολυ συγκινητικα.Οταν τελειωσαμε απο την εκκλησια πηγαμε στα πεθερικα μου και το απογευμα πηγαμε στο athens heart για καφε.Ο μπεμπακος μου ηταν κυριος.Προφανως το εξω του αρεσε πολυ.Σημερα το πρωι πηγαμε βολτιτσα με τα ποδια μεχρι σε ενα ζαχαροπλαστειο να παρω γλυκακια γιατι αυριο θα περασω απο τη δουλεια να κερασω τους συναδελφους για τη γεννηση του πριγκηπακου.

Μηπως ξερει καποια κοπελα αν επιτρεπεται στον θηλασμο να βαψουμε τα νυχια μας;

Καλο μεσημερι σε ολες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...