Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια....

Καλέ μη φανταστείτε πολυκοσμία στην ταβέρνα που πήγαμε. Ήταν την Κυριακή που είχε ωραίο καιρό και όλος ο κόσμος καθόταν έξω. Εμείς καθήσαμε μέσα στο μαγαζί και ήμασταν μόνοι μας σε όλη την αίθουσα, και βέβαια δεν κάπνιζε κανείς. Οπότε δεν ήρθε σε επαφή με κόσμο.

Το θήλαστρο ούτε εμένα μου άρεσε. Το χρησιμοποίησα μια μέρα και το άφησα. Κρυβόμουνα κι όλας για να το χρησιμοποιήσω γιατι δεν μου άρεσε να με βλέπει ο άντρας μου έτσι. Δεν έβγαζα και πολύ γάλα (μάλλον επειδή δεν έχω πολύ). Έτσι αποφάσισα να την θηλάζω όσο μπορώ και να της δίνω και συμπλήρωμα μέχρι όσο πάει. Βέβαια είναι κάποιες φορές που δεν θέλει να θηλάσει (μάλλον γιατί εκνευρίζεται από την αργή ροή του γάλατος) και στεναχωριέμαι και κλαίω αλλά νομίζω ότι φταίνε οι ορμόνες μου.

Άρχισε να ξυπνάει η ζουζουνίτσα

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μπηκα μονο για να σας ενημερώσω. Μόλις μου έστειλαν ένα mail, για το πως ληστεύουν.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ...

Κορίτσια το νου σας και πείτε το όπου μπορείτε. Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί σε Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη

Απιστευτο...:shock:Καλα εκανες και το εγραψες, εγω σιγουρα θα την παταγα.:(

Βασω μου πολυ καλα εκανες!!!Εγω λεω απο αυριο να την παιρνω με το καροτσι να πηγαινουμε να παιρνουμε τα αδερφια της απο το σχολειο!!!Καλα θα τρελαθουν τα αγορακια μου!!!:D

Δημητρα πολυ καλος ο γιος σου!!!!Γινεται μεγαλος αντρας!!!!

Arma ωραια που ειναι καθυσιχαστικος ο γιατρουλης, ολα θα ειναι καλα!!!

Ωχ...ξυπνησε!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Κίττυ 1α χαρά ο μπέμπης σου και στα κιλά και στο ύψος!Και είσαι τυχερή που είναι ήσυχος!

Μπράβο Τζαμίν που πήγατε σε ταβέρνα και περάσατε τέλεια ,παρόλο που εγώ δεν θα το έκανα.

Della περαστικά στο μωράκι σου.Όλα καλά θα πάνε και μην στεναχωριέσαι.Έχουμε να περάσουμε πολλά και διάφορα με τα μωράκια μας.Το σεκλόρ για πόσο διάστημα θα του το δίνεις?Η στενοχώρια έχει σχέση και με την κατάθλιψη που παθαίνουν οι λεχώνες.Εγώ,έκλαιγα για 15 μέρες.Σίγουρα έκλαιγες και για το μωράκι σου.Αυτό θα ξεχαστεί εύχομαι σύντομα!

1α χαρά τα νέα σας Κατβάλ και Ελζού!

Μάμμυ μόλις χαλαρώσεις και πάρεις απόφαση θα ξεκινήσεις και εσύ τις βόλτες!Όλα είναι 1α απόφαση!Να είστε καλά και οι υπόλοιπες και τα μωράκια σας!Καλό σας μεσημέρι!

Γεια σας κοριτσια !!!

Ευχαριστω πολυ !!! καλος ειναι....ε κανει και τις γκρινιες του , αλλα μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτο. κι εμεις την Κυριακή ειμασταν εξω 10 00 - 17 00...εριξε κατι υπνους ο μπέμπης.........2 φορες ξυπνησε να φαει μόνο.

Για ταβερνα κι εγω ετοιμη ειμαι........χαχαχχαχα..τωρα που κανει και καλο καιρό. οσο για το θηλαστρο και εγω σαν αγελαδα ενιωθα και επισης δεν ηθελα να με βλεπει ο αντρας μου , αλλα δεν το απέφυγα:-(:-(

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μπηκα μονο για να σας ενημερώσω. Μόλις μου έστειλαν ένα mail, για το πως ληστεύουν.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ...

Κορίτσια το νου σας και πείτε το όπου μπορείτε. Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί σε Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη

αα...πα...πα !!!!!!! το ειπα και στην μανα μου , που ειναι μονη της τα πρωινά με τον μπεμπη!! ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Δηλ τι αλλο θα σκεφτούν πια ?????

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Aχ κοριτσια ωραιες οι βολτουλες σας, εγω με τα 3, που να παω???? :tongue::tongue::tongue: Αυριο εχουμε επετειο γαμου (10 χρονια) και σκεφτομασταν να παμε ολοι μαζι (θα γελασει καθε πικραμενος) σε ενα εστιατοριακι που μας ξερουν και δεν θα μας στραβοκοιταζουν!!!:):):)

Della μου, μια φορα μονο συνεβη αυτο στο νυχακι της. Δεν την ξαναενοχλησε. Και μην αγχωνεσαι με το θηλασμο...αν δεν μπορεις σταματα. Η ψυχολογια μας ειναι πολυ σημαντικη αυτην την περιοδο.

Βασω μου κι εγω μαζι σου...μια χαρα η ταβερνουλα, αντε και σε club ευχομαι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!Βλεπω ολα τα κοριτσια εισαστε καλα!Εχουμε μπει και σε εναν ρυθμο...εγω τωρα τον εχω χασει λιγο γιατι ειχα μπουχτισει στο σπιτι και τωρα το εχουμε ριξει στις βολτες!Αλλα κοιμομαστε ωωωωωωωρες μετα!!!Κοριτσια αδιαθετησα..:(:evil:

Κοριτσια διαβαζα παντου οτι ειναι δυσκολη κατασταση...αλλα δεν την περιμενα ετσι...τρεχω καθε μια ωρα στην τουαλετα, χωρις υπερβολες!Χτες το βραδυ ημουν ενα ρακος....κοιμηθηκα πολυ νωρις και γιάυτο και τωρα δεν με πιανει παλι ο υπνος...εγω δεν ημουν ετσι βρε κοριτσια...δεν καταλαβαινα ποτε ειχα περιοδο...θελω να γυρισω οπως ημουν πριν...ελπιζω τουλαχιστον να μην κρατησει πολλες μερες...αρχισαν και τα πρωτα ρουχαλακια στην μπεμπουλα να μην της κανουν...

Τωρα που κοιμαται στο κρεβατι της κοιμαται ωρες κοριτσια...χτες ας πουμε κοιμηθηκε σε ολη την βολτα και οταν γυρισαμε την ταισα και 14.30 κοιμηθηκε...μεχρι της 18.30 που την ξυπνησα γιατι αλλιως δεν θα κοιμοταν το βραδυ...αλλα την καναμε μπανιο 20.30 και 21.00 δεν εφαγε καθολου...την πηρε ο υπνος μεχρι της 3.30..αντε ας μην γραψω αλλα γιατι ειναι ηδη τεραστιο το ποστ...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Σήμερα έχουμε 18/5.Λέτε να γέννησε η Ηλιοδώρα?

Ξέρει κάποια κοπέλα κάτι?

Εχτές το βράδυ ο μπέμπης μου ξύπνησε στις 02.40 για να φάει και μετά 05.40.Και νόμιζα ότι κοντεύει να κοπεί η νύχτα το γύρισε πάλι στις 03.00 και νωρίτερα.Τι θα κάνω με αυτό το μωρό?Το πρωί τον πήγα βόλτα και κοιμόταν.Ήταν πολύ ωραία!Αλλά όταν μπήκαμε μέσα άρχισε να κλαίει.Στο μαιευτήριο μου λέγανε πως ήτανε το ήσυχο μωρό του μαιευτηρίου.Ήταν πράγματι μέχρι τις 21/4.Από τις 22/4 άρχισε το κλάμα.Ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ ακόμη.Θα δούμε!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ελζού είσαι πολύ τυχερή που κοιμάται ώρες η μπέμπα σου!

Πόλα να τα εκατοστήσετε με τον άντρα σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι όλοι μαζί!Να περάσετε τέλεια και μην σκέφτεσαι ότι θα σας στραβοκοιτάζουν.Να νιώθεις περήφανη που είστε 1α μεγάλη οικογένεια!

Τζιτζίνα ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!

Άρμα και εσύ είσαι τυχερή που ο μπέμπης σου κλαίει μόνο για 2 ώρες.Ευχάριστα τα νέα του νεφρολόγου.Μπράβο.

Κορίτσια όταν σαραντίσουμε τι εξέταση κάνουμε όταν πηγαίνουμε στον γιατρό?Έκλεισα ραντεβού αλλά δεν ρώτησα πως λέγεται η εξέταση.

Να είστε καλά και οι υπόλοιπες!

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα μωράκια!

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!Βλεπω ολα τα κοριτσια εισαστε καλα!Εχουμε μπει και σε εναν ρυθμο...εγω τωρα τον εχω χασει λιγο γιατι ειχα μπουχτισει στο σπιτι και τωρα το εχουμε ριξει στις βολτες!Αλλα κοιμομαστε ωωωωωωωρες μετα!!!Κοριτσια αδιαθετησα..:(:evil:

Κοριτσια διαβαζα παντου οτι ειναι δυσκολη κατασταση...αλλα δεν την περιμενα ετσι...τρεχω καθε μια ωρα στην τουαλετα, χωρις υπερβολες!Χτες το βραδυ ημουν ενα ρακος....κοιμηθηκα πολυ νωρις και γιάυτο και τωρα δεν με πιανει παλι ο υπνος...εγω δεν ημουν ετσι βρε κοριτσια...δεν καταλαβαινα ποτε ειχα περιοδο...θελω να γυρισω οπως ημουν πριν...ελπιζω τουλαχιστον να μην κρατησει πολλες μερες...αρχισαν και τα πρωτα ρουχαλακια στην μπεμπουλα να μην της κανουν...

Τωρα που κοιμαται στο κρεβατι της κοιμαται ωρες κοριτσια...χτες ας πουμε κοιμηθηκε σε ολη την βολτα και οταν γυρισαμε την ταισα και 14.30 κοιμηθηκε...μεχρι της 18.30 που την ξυπνησα γιατι αλλιως δεν θα κοιμοταν το βραδυ...αλλα την καναμε μπανιο 20.30 και 21.00 δεν εφαγε καθολου...την πηρε ο υπνος μεχρι της 3.30..αντε ας μην γραψω αλλα γιατι ειναι ηδη τεραστιο το ποστ...

Κάνε κουράγιο και θα περάσει. Ο γιατρός μου μου είπε οτι την πρώτη φορά που θα αδιαθετήσω θα πάθω πλάκα. Αλλά μου λέει να μην ανησυχώ γιατί μετά διορθώνεται δεν είναι πάντα έτσι. Μονο η πρώτη περίοδος είναι τρομακτική. Εμένα δεν έχουν σταματήσει ακόμη τα λόχια. Έχω πολύ λίγο βέβαια αλλά πρέπει να έχω σερβιέτα. Εσύ αδιαθέτησες στις 40 μέρες περίπου?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!!

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα τα μπεμπάκια κι όλες οι μανούλες είναι καλά!

Εμείς κλείνουμε αύριο 2 εβδομάδες ζωής! Είμαστε σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς. Προς το παρόν θηλάζω αποκλειστικά αλλά δυστυχώς μου έχει πληγωθεί πάρα πολύ η μία μου θηλή και πονάω πολύ όταν θηλάζω. Φωνάξαμε και σύμβουλο θηλασμού και μου είπε ότι το μωρό πιάνει σωστά κι ότι πληγώθηκε επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το δέρμα μου. Μακάρι να περάσει γιατί δεν αντέχεται άλλο :evil::evil::evil: Κατα τ'άλλα το μωρό μου κοιμάται μια χαρά το βράδυ (λιώνει στον ύπνο για την ακρίβεια) και αναγκάζομαι να την ξυπνάω εγώ για να φάει μετά από 4 ώρες ύπνου. Οι μέρες μας είναι λίγο ό,τι να'ναι. Χθες και προχθές είχαμε μαραθώνιους θηλασμούς από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, σήμερα ευτυχώς κοιμάται 2ωρα και ξυπνάει για να φάει και μετά ξανακοιμάται. Πάντως μεγάλο άγχος ο θηλασμός. Τρώει συνέχεια ---> ανησυχώ, κοιμάται αρκετά μέσα στην μέρα ---> ανησυχώ, γενικώς...ανησυχώ!!!Έτσι θα είμαι από εδώ και πέρα??????Ουφ!

6237481d19.png

Καλημερα κουκλες!! Ειστε καλα? Στελνω τις ευχες μου σε ολες σας, να σας ζησουν τα μπεμπακια!!! :D:D:D

Γεννησα κι εγω στις 5.5.2011 στις 7.40 το πρωι με προγραμματισμενη καισαρικη διοτι η μπεμπουλα μας δεν θα επαιρνε θεση για φυσικο τοκετο. Ολα πηγαν μια χαρα και ηρθε στον κοσμο το κοριτσακι μας και μας εκανε τρισευτυχισμενους!!! Γεννηθηκε 3170 γρ. και 51 ποντους!! Ηρθαμε στο σπιτι μας 3020 γρ. πριν 10 μερες. Θηλαζουμε κανονικα και εχουμε φτασει τα 3400 γρ. Σας στενουμε τα φιλια μας, να ειστε ολες καλα και τα αστερακια σας το ιδιο και να ξεκουραζεστε οσο μπορειτε. Julie να σας ζησει η μπεμπα, γεννηθηκαμε την ιδια μερα!! ;) Στο στηθος για να σκληρυνει καπως η θηλη και να σε ποναει λιγοτερο δοκιμασε να βαλεις πανω αλατονερο σε βαμβακερο πανακι να μεινει αρκετη ωρα να την θρεψει η επισης βαλε κεραλοιφη αν εχεις.

Μια ομορφη μερα σε ολες!!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.Πολυ χαλια μερα σημερα,ο καιρος τρελαθηκε μου φαινεται.Αντι να πηγαινουμε για καλοκαιρι μαλλον για φθινοπωρο το βλεπω.

Χθες πηγαμε στον παιδοχειρουργο για επανεξεταση.Εχει υποχωρησει η φλεγμονη και την αντιβιωση θα την παρουμε ακομα και σημερα.Του εκοψε αυτος αυτο το νυχακι και μου εδειξε πως να το κανω κι εγω.Μου ειπε να χρησιμοποιω ψαλιδακι με ισιες ακρουλες και οχι γυριστες.Ευτυχως οταν πηγαμε ο μικρουλης μου κοιμοταν οποτε δεν εκλαψε καθολου και ο γιατρος εκανε μια χαρα τη δουλεια του.

Αυτο για την περιοδο κοριτσια πρωτη φορα το ακουω.Θα εχουμε πλημμυρα δηλαδη;

Για την εξεταση στις σαραντα μερες ρωτησα στο ιατρειο και μου ειπαν ειναι υπερηχος.Δεν ρωτησα ομως αν ειναι ενδοκολπικα η υπερηβικα.

Ηλιοδωρα και julie να σαςζησουν τα μωρακια σας και καλο σαραντισμο.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια,

Πολλές ευχές για τα νέα μωράκια. Τζούλη μου αυτό με το αλατόνερο μου το είχε πει κι εμενα ο γιατρος μου γιατί οι θηλές μου είχαν πληγωθεί στο μαιευτήριο αλλά δεν το έκανα γιατί βρήκα αλλον τρόπο. Άρχισα να την θηλάζω μόνο από το ένα στήθος σε κάθε γεύμα ώστε να μένει αρκετός χρόνος στο άλλο να θρέψει λίγο και έβαζα αρκετή λανολίνη η οποία με βοήθησε πολύ. Προσωπικά ψηφίζω λανολίνη δαγκωτό. Είναι και φυσικό προιόν και δεν χρειάζεται και καθάρισμα πριν τον θηλασμό.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ηλιοδώρα και Τζούλη να σας ζήσουν τα μωράκια σας και καλά σαράντα!

Εχτές ο μπέμπης μας κούρασε.Έκλαιγε από τις 17.00 μέχρι τις 23.00.Ό,τι και αν κάναμε για να μην κλαίει σταματημό δεν είχε.Τον λυπάμαι πολύ που πονάει τόσο πολύ με τους κολικούς.Το infacolic τελικά δεν του κάνει τίποτα.Μόνο στην αρχή του έκανε.Σήμερα δεν πήγαμε βόλτα.Καθόμασταν στην βεράντα και ήταν πολύ ήσυχος.Αύριο έχω γενέθλια και γίνομαι ?Στις 21/5 θα πάμε Εκκλησία για την ευχή.Στις 22/5 θα έρθουν τα πεθερικά μου.Αυτά τα νέα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...