Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια και όλα τα μωράκια!

Θα γράψω πρώτα τα δικά μου νέα και μετά θα σας διαβάσω.

Στις 13/5,πήγα για εξωτερικές δουλειές και για ψώνια στην περιοχή μου.Είχα να βγω στην περιοχή μου 1 με 2 μήνες και την κοίτααζα σαν να βρέθηκα στην περιοχή μου για 1η φορά.Στις 14/5,πήγα με τον αντούλη μου στο Μall για ψώνια.Ψωνίσαμε και για τον μπέμπη μας.Αλλά δεν συμφέρει να ψωνίζει κανείς όταν τα μαγαζιά δεν έχουν εκπτώσεις και προσφορές.Μετά καθήσαμε σε 1α καφετέρια του Μall.Θα παίρναμε και τον μπέμπη μαζί μας ,αλλά,επειδή το Mall έχει πολύ κόσμο τα Σ-Κ δεν το πήραμε.Εχτές ο μπέμπης αντί για 03.00 ξύπνησε 04.00 για να πιει γάλα.Κάποια στιγμή πιστεύω να πάει 05.00 και να κοιμάται πιο πολύ τα βράδυα.Κορίτσια δεν έχω λόχια από τις 8/5.Αλλά,από τις 13/5,έχω ροζάκια.Λέτε να μου έρθει περίοδος?Εurovision είδατε?Σας άρεσε το τραγούδι?Δεν τρελάθηκα.Αλλά ήταν πιο ωραίο από το περσυνό και περίμενα να πάρει καλύτερη θέση.Αυτά από μένα!

dimista και εγω κατι ροζακια εχω σημερα...σε εμενα σιγουρα ειναι περιοδος...σημερα κοριτσια πηραμε την ευχουλα μας και μετα πηγαμε ολοι μαζι για καφε!Ειχε παρα πολυ κοσμο και υπεροχο καιρο...η μικρουλα ηταν ησυχη...κοιμοταν ολη την ωρα...και στο σπιτι επισης...και εμας τωρα ξυπναει 4.00 και μετα η 7.30 η 8...καλα ειναι ετσι...σιγα σιγα θα σταματησει και το βραδινο ξυπνημα...αυτα απο εμας!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες.Δεν ειμαι και πολυ καλα.Θα μου πειτε δεν ειναι πρωτοτυπο,αλλα δεν λεω για κουραση.

Το Σαββατο το βραδυ που καναμε μπανιο το μπεμπη μας προσεξα οτι το νυχακι του στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου αρχισε να μπαινει στο κρεας!!το εχετε ξανακουσει για μωρο 34ημερων;Πηραμε την παιδιατρο και μας ειπε να βαζουμε μπεταντιν πρωι και βραδυ και να δουμε μηπως μαζεψει πυον.Δυστυχως ετσι και εγινε.Χθες το πρωι,ειχε πρηστει το δαχτυλακι του και ειχε πυον και γυρω γυρω και κατω απο το νυχι.Πηραμε ξανα τη γιατρο και μας εδωσε αντιβιωση.Χαντακωθηκα.Θα το καταλαβαινα να παιρναμε αντιβιωση αν κατι κολλουσε αλλα γι'αυτη τη γκαντεμια;Ωστοσο,δεν ηρεμησα.Ηθελα κι αλλη γνωμη,ενδομυχα ηθελα να κανει λαθος η γιατρος μου και να αντιμετωπιζεται τοπικα με αλοιφη.Ετσι,πηγαμε στο Ιασω χθες το απογευμα να τον δει παιδοχειρουργος.Η γνωματευση και η θεραπεια ειναι ιδια τελικα.Παιρνουμε σεκλορ ανα 12ωρο.Αφηστε που φοβομουν να του την δωσω και την μιση την εχυσα εξω απο το στομα του.Ημουν πολυ στενοχωρημενη και εκλαιγα για το μωρο μου.Μολις του ακουμπουσες το δαχτυλακι του,πονουσε και το μαζευε.Ολοι μου λενε να μη στενοχωριεμαι και οτι αυτα θα πρεπει να τα περιμενω μιας και εχω μικρο παιδι.Τη στενοχωρια ομως πως την απομακρυνεις;Μπορει να φταινε βεβαια και οι ορμονες.Εγω ενας ανθρωπος που εχω μεγαλο θαρρος σε ο,τι εχει συμβει στην οικογενεια μου με προβληματα υγειας και ηταν πολλα μεχρι τωρα,να ειμαι τωρα ενα κουρελι.Πηγαμε στο Ιασω και ημουν ενας απλος θεατης.Ο αντρας μου ξεντυσε το μωρο και συνεννοηθηκε με τον γιατρο εγω ημουν σαν υπνωτισμενη.Πρεπει να ανακαμψω,δεν γινεται.Σκεφτομαι μηπως φταιει και που τον θηλαζω ακομα.Λετε να εχει σχεση αυτο με την ψυχολογια μου;

NXbrp3.png

Della μου μη στεναχωριεσαι για τετοια...και η καρολινα το ειχε παθει, ηταν περιπου 2 μηνων, αλλα δεν πηρε αντιβιωση. Αν θυμαμαι καλα της εβαζα fucidin η fusicort (μονιμως τις μπερδευω), βεβαια και αυτες δεν ειναι αθωες αφου περιεχουν κορτιζονη :(:( Πολλα πολλα περαστικουλια και μην ανησυχεις, ολα θα πανε μια χαρα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κορίτσια σας διάβασα και όλες είστε 1α χαρά και τα μωράκια σας!

Τελικά όλα τα μωράκια βγάζουν γουλιές.Mammy κάνε υπομονή και θα περάσουν οι πόνοι.

Della ρώτησα τις κοπέλες για το αίμα και μου είπαν ότι όσο νωρίτερα τελειώνει το αίμα τόσο καλύτερα.Για την εξέταση δεν ρώτησα μόνο ραντεβού έκλεισα.Με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου!Επειδή είχα πρόβλημα με τον θηλασμό τον έκοψα με 2 μικρά χαπάκια και δεν είχα ούτε ζαλάδες ούτε εμετό.

Κίττυ 1α χαρά είναι ο μπέμπης σου!Καλές βολτούλες.Στην δουλειά γιατί γύρισες τόσο γρήγορα?Δεν είχες άδεια?

Ελζού πως ήταν το πρώτο βράδυ της κορούλας σας στο δωμάτιό της?Η πρώτη της βόλτα?Που πήγατε?

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Καλησπέρα !!!!

κι εμεις αρχίσαμε τις βολτουλες ,,,,,,μια χαρα κοιμαται , ο μπεμπακος !!!

οσο για την δουλεια , εχω δικο μου μαγαζι , και δεν μπορουσα να καθυστερησω αλλο....ηδη καποιες μερες εμεινε κλειστο τα πρωινα , τα απογευματα πηγαινε ο αντρας μου. οποτε αναγκαστικα παω για λιγες ωρες.ευτυχως ειναι πολυ κοντα και παω με τα ποδια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Della , λογικο ειναι να στεναχωριεσαι , αλλα μακαρι να εχουν τετοια μικροπράγματα μονο τα μπεμπάκια μας !!!!! μια χαρα θα ειναι !!!!

Διαφημίσεις

ντελλα περαστικα σας να ειναι και μην στεναχωριεσαι σκεψου πως ειναι για το καλο του το θεμα ειναι να μην ειναι τιποτα σοβαρο ολα τα αλλα περνανε.

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρα βεβαια ακομα προσπαθουμε να βρουμε τα ωραρια μας αλλα οσο παει και τα φτιαχνει εχουμε ξεκινησει τις βολτες μας κανονικα και αναγκαστικα γιατι η μεγαλη θελει βολτα οποτε βγαινει και ο μικρος αυτες τις μερες θα ερθει και ο γιατρος να τον δει αν και εμενα μου φαινεται οτι μεγαλωσε και ψηλωσε θα μας πει και ποσο ακριβως και εκεινος αυτα τα νεα μας

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κι εμείς καλά είμαστε. Από ωράριο δεν βλέπω βελτίωση. Ελπίζω να φτάξει σύντομα γιατί μου λείπει ύπνος. Ο άντρας μου είναι πολύ ζωρισμένος με την δουλειά και προσπαθώ να μην τον ξυπνάμε το βράδυ για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Οπότε αναλαμβάνω πάντα εγώ το βράδυ και καταλαβαίνετε.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Χτες βγήκαμε με την παρέα μας σε ταβέρνα και το μωράκι μας ήταν πολύ ήσυχο. Την τάισα πριν βγούμε. Μέχρι να φτάσουμε στην ταβέρνα κοιμήθηκε, ξύπνησε μετά από τρεις ώρες, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Σαν να μην είχαμε μωρό. Τέλεια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!

όλα τα μπεμπάκια άρχισαν τις βόλτες !!!!! εμεις πηγαμε στα γενεθλια της βαφτιστηρας μου χθες , εξω ηταν στην πυλωτη της πολυλατοικιας. Ο μπεμπης κοιμοταν μια χαρα.....οπως και στο αυτοκινητο.

Ο μπεμπης γενικα κοιμαται καλα , κανει κατι γκρινιες καποιες φορες , αλλα όλα καλα.

οσο για την δουλεια , εχω μαγαζι , οποτε αναγκαστικά πρεπει να παω,δεν υπαρχει αλλος, καποιες μερες εμεινε κλειστο τα πρωινα , τα απογευματα παει ο αντρας μου.

α, ναι πηγαμε και παιδιατρο την Παρασκευη , 4850 κιλάκια κ 57,5 εκ .

αυτά ......

Φιλιά κ καλό βραδυ !

Καλημερα!!!

Della μου μη στεναχωριεσαι μια χαρα ειναι το μπεμπακι!

Βασω σε ταβερνα?μπραβο!:DΕγω φοβαμαι ακομα να την βγαλω και ειδικα σε τοσο κοσμο...δεν ξερω ενω στο μικρο μου γιο ημουνα πολυ χαλαρη, οπως σας εχω πει, τωρα ανησυχω για τα παντα!:confused::confused::confused:Ελπιζω σιγα σιγα να χαλαρωσω...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kαλημέρα σας!

Από ότι διάβασα είστε όλες καλά και τα μωράκια σας!

Εχτές ζυγίσαμε τον μπέμπη μας.Είναι 3.520.Επίσης εχτές έκανε την 1η του βόλτα στην περιοχή μου και ξετρελάθηκε!Κοιμότανε σε όλη την διαδρομή.Είχε πολύ καλό καιρό εχτές,ο παιδίατρος είπε να ξεκινήσω τις βόλτες και μου είπε ότι έχω αργήσει και εχτές τον πήγα.Το σπίτι δεν του αρέσει.Μόλις κλάψει τον βγάζω βεράντα και σταματάει.Το βράδυ κλαίει πολύ γιατί έχει κολικούς.Έχει αρχίσει και κοιμάται περισσότερο.Εχτές ξύπνησε στις 04.15 για να φάει.Αυτά από μένα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια? Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε μια χαρά! Χθες σαραντίσαμε και ευχαριστηθήκαμε βολτούλα. Καφέ το πρωί με το μπαμπά, βόλτα με το καρότσι και μετά καφέ με την κολλητή μου. Τέλεια!!! Ήταν να μη γίνει η αρχή! Τώρα δε θα μαζεύομαι.

Κατά τ'άλλα η μικρή συνεχίζει με τις γουλιές, παρόλο που παίρνει αντιαναγωγικό και θα την πάω σε δυο μέρες να κάνει υπέρηχο μήπως και ξεκινήσει σιρόπι. Μammy3 και Della, πιο πολύ στο δικό μου γάλα βγάζει.

Tzamin εγώ είχα νοικιάσει το θήλαστρο της ameda, αυτό που έγραψε και η Pola. Δε με πονούσε, έβγαζα αρκετό, για ψυχολογικούς λόγους όμως το έδωσα όταν τέλειωσε ο μήνας (αισθανόμουν σαν αγελάδα, χάλια). Συγνώμη για όσες χρησιμοποιείτε θήλαστρο, είναι καθαρά θέμα προσωπικό, εμένα δε μου πήγαινε καθόλου. Προς το παρόν τη βάζω να θηλάσει μια-δυο φορές την ημέρα γιατί περισσότερο με πονάει και βλέπουμε.

Della, μη στενοχωριέσαι για το ποδαράκι του μικρού σου. Εμένα η μπέμπα έχει γεμίσει σπυράκια και έχω αγχωθεί λίγο, αλλά από εδώ και πέρα νομίζω ότι συνέχεια θα έχουμε κάτι να αγχωνόμαστε, μακάρι να είναι έτσι ασήμαντα.

Ξύπνησε η μικρή, πάω για τάισμα, φιλιά σε όλες!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κίττυ 1α χαρά ο μπέμπης σου και στα κιλά και στο ύψος!Και είσαι τυχερή που είναι ήσυχος!

Μπράβο Τζαμίν που πήγατε σε ταβέρνα και περάσατε τέλεια ,παρόλο που εγώ δεν θα το έκανα.

Della περαστικά στο μωράκι σου.Όλα καλά θα πάνε και μην στεναχωριέσαι.Έχουμε να περάσουμε πολλά και διάφορα με τα μωράκια μας.Το σεκλόρ για πόσο διάστημα θα του το δίνεις?Η στενοχώρια έχει σχέση και με την κατάθλιψη που παθαίνουν οι λεχώνες.Εγώ,έκλαιγα για 15 μέρες.Σίγουρα έκλαιγες και για το μωράκι σου.Αυτό θα ξεχαστεί εύχομαι σύντομα!

1α χαρά τα νέα σας Κατβάλ και Ελζού!

Μάμμυ μόλις χαλαρώσεις και πάρεις απόφαση θα ξεκινήσεις και εσύ τις βόλτες!Όλα είναι 1α απόφαση!Να είστε καλά και οι υπόλοιπες και τα μωράκια σας!Καλό σας μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Σιγά σιγά βλέπω μπαίνετε σε ρυθμό και οι νέες μανούλες ε? Εμείς είμαστε καλά, πήγαμε και στον νεφρολόγο για την υδρονέφρωση του μικρου, ήταν καθησυχαστικός. Δεν έχει μεγάλο βαθμό και θα κάνουμε έλεγχο ξανά τον Σεπτέμβρη.Μέχτι τότε πέρνει και θα πέρνει μικρή δόση αντιβίωσης προληπτικά για τυχός ουρολοίμωξη(έτσι γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις..) Κατα τ'άλλα καλά, έχουμε κολικούς ευτυχώς 10-12 και μετά συνήθως κοιμάται μέχρι τις 4 παρά..

della μου μου θυμίζεις τόσο πολύ εμένα στην κόρη μου! Μέσα στην στενοχώρια με το παραμικρό ήμουν! Για το δαχτυλάκι του μην ανησυχείς, ούτε για την αντιβίωση. Είδες ο δικός μου θα πέρνει για πάρα πολύ καιρό, αλλά τι να κάνουμε έτσι πρέπει..Πάντως κάτι παρόμοιο με το δικό σας είχε πάθει και μιας φίλης μου αλλά στο νυχάκι του χεριού.Αν νομίζεις πάντως ότι ο θηλασμός σε πιέζει ψυχολογικά, να τον σταματήσεις. Να μην ζορίζεσαι και να βρίσκεις να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Όλα αυτά που νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογικά πάντως.

Tzasmin είσαι πολύ προχώ!!:lol: Ταβέρνα ε??? Κι εγώ ούτε μπορώ να το φανταστώ σαν την mammy, αλλά έχω και τα ψυχολογικά μου από την πρώτη μου που είχε αρρωστήσει νεογέννητη η μεγάλη μου οπότε μια φοβία με την πολυκοσμία την έχω..:rolleyes:

Καλές βολτούλες και στις υπόλοιπες! Εμείς μιας και δεν έχουμε βγει ακόμα και φτάσαμε ως εδώ θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή που σαραντίζουμε για ν'αρχίσουμε κι εμείς.

Φιλιά σε όλες, δεν γράφω άλλα γιατί η κόρη μου θέλει το λαπτοπ! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλησπερα κοριτσια.Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης σας.Ειναι πολυ παρηγορα ολα αυτα που μου ειπατε.

Pola,οταν μεγαλωσε το νυχακι,συνεχισατε να εχετε προβλημα;

Απο νεα τιποτα το σημαντικο.Το προγραμμα του μικρουλη μου εχει ψιλοχαλασει λιγο.Ενω ετρωγε καλα και κοιμοταν τωρα τρωει για κανενα 10λεπτο μονο και κοιμαται καμια 1,5ωρα και ξυπναει για να ξαναφαει.Με εχει πεθανει ετσι.Το βραδυ ξυπνησε 01.45, 5.30 , 6.30 και στις 8 πια εμεινε ξυπνιος.Δραμα η κατασταση,δεν καταλαβαινω γιατι χαλασε το προγραμμα του,αντι να καλυτερευουμε οσο μεγαλωνουμε,χειροτερευουμε.

NXbrp3.png

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μπηκα μονο για να σας ενημερώσω. Μόλις μου έστειλαν ένα mail, για το πως ληστεύουν.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ...

Κορίτσια το νου σας και πείτε το όπου μπορείτε. Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί σε Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...