Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzamin καλορίζικο το σπιτάκι σας, με το καλό να μπείτε και να το χαρείτε!

Άννα ωραία τα νέα για τον ίκτερο.

Όπως είδατε η μικρή μου είναι ήσυχη. με άφησε να γράψω ολόκληρο μυθιστόρημα!!:!::!::!:

Ελπίζω να μη σας κούρασα. Φιλιά σε όλες!!

Ευχαριστώ πολύ Τζιτζίνα μου!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Βασω μου καλοριζικο το σπιτακι σας, εχεις τρεξιμο τωρα αλλα ειναι ωραια!!!

Della και εγω δεν αντεχω αλλο την κλεισουρα!Μια χαρα ο μπεμπουλης σου!!!Εχουν κανει κατι μπρατσακια και μπουτακια για δαγκωμα!!!

Κοριτσια και εγω σηκωθηκα απο την πρωτη μερα της καισαρικης αλλα ειχα πονους αρκετους και ακομα εχω κατα διαστηματα.Εχθες ποναγα αρκετα στην τομη και γυρω απο αυτη σε σημειο να παρω depon και ετσι ηρεμησα.Ενω στις αλλες δυο καμια ενοχληση, να φανταστειτε στο δευτερο, στις 20 ημερες εκανα μπανιο και επαιζα ρακετες με τις ωρες!

Οσο για τις γουλιες και εμενα κατα διαστηματα κανει, τωρα παλι τις τρεις τελευταιες μερες ξεκινησε και το κανει με το δικο μου γαλα οχι με το συμπληρωμα.

Απλωσα και εγω ενα σεντονακι αφου βρηκα ευκαιρια!:D:D:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Κορίτσια έχω μια ερώτηση. Με το θήλαστρο πόση ώρα βγάζω γάλα για να μην τραυματιστούν οι θηλές. Το δοκίμασα σήμερα και πονάει βρε παιδιά. Έτσι είναι όλα ή το δικό μου είναι μούφα? Της NUK είναι.

Μου ειχα πει την πρωτη φορα 7 λεπτα, μετα 10 λεπτα και μετα οσο θες μεχρι να καταλαβαινεις οτι αδειαζει το στηθος, πιστευω εκει γυρω στο 10λεπτο. Καμια φορα στην αρχη της αντλησης ποναω και εγω, εχω το mini electric της medela.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kαλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Εγω παντως νεα δεν εχω.Μεσα με το μωρο.Σημερα μοναχα το πρωι που ηταν εδω ο αντρας μου πηγα σουπερ-μαρκετ και μου φανηκε λες και πηγα στο καλυτερο εμπορικο.

Οι γουλιες μας παραμενουν.Του εδωσα ενα γευμα ξενο μονο το πρωι αραιωμενο οπως μου ειπε η γιατρος.Εβγαλε γουλια αλλα οχι σαν προχθες.Το κακο ειναι οτι εχει αρχισει και βγαζει και με το δικο μου γαλα ενω απο την αρχη τετοια προβληματα δεν ειχαμε.Τα κοριτσια που δινετε αντιαναγωγικο,εληξε το θεμα με τις γουλιες;

Με τα λοχεια πως τα πατε;Εγω εχω λιγα καφετια,μονο εχθες μου ηρθε λιγο αιμα.Για να παω στον γιατρο θα πρεπει να μην εχω καθολου τιποτα;

Dimista,μηπως ρωτησες πως θα μας εξετασει;Θελω να ερθει η γιατρος εδω να του κανει το εμβολιο γιατι κυκλοφορουν πολλες παιδικες ασθενειες και δεν θελω να τον παω στο ιατρειο και να κολλησει τιποτα.

Η μαμα και ο μπαμπας μου θα καθισουν σιγουρα καμια 15αρια μερες και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο.Δεν με νοιαζει για τις δουλειες του σπιτιου αλλα για την παρεα.

Εχει παρει καποια κοπελα φαρμακα για να κοψει τον θηλασμο τωρα η σε προηγουμενο παιδακι της;Εχω ακουσει οτι εχουν παρενεργειες οπως ζαλες και εμετο;

NXbrp3.png

Τzitzina,εκει ακριβως εννοω,νομιζω ενηκει στην Λατση ολο αυτο,ειναι τελεια.

Tzamin,εγω δεν εχω πονο με το θηλαστρο,εχω το swing up της medela.Δεν νομιζω να παιζει ρολο η μαρκα,μηπως ειναι πιο ευαισθητο το στηθος σου;Εμενα οι θηλες μου και το μωρο να φαει και θηλαστρο να βαλω μια μικρη ενοχλησουλα την εχω,οχι πονο ομως

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ίσως πόνεσα γιατί ήταν η πρώτη φορά. Έβγαλα μόνο 30 γρ. σε 15 λεπτά σύνολο και από τις δύο πλευρές. Λίγο είναι ε? Είχα γάλα αλλά άρχισα να πονάω και σταμάτησα. Εσείς πόσο βγάζετε και σε πόση ώρα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

Βασω μου εγω εχω της ameda το lactaline. Να σκεφτεις οτι αντλουσα αποκλειστικα 9 μηνες μ' αυτο (στην καρολ), χωρις κανενα προβλημα και σε ελαχιστο χρονο. Το δικο σου ειναι χειροκινητο ή ηλεκτρικο?? (εχει τεραστια διαφορα!)

Μammy μου τι κανει το κοριτσακι σου?? Με ρωτησες για το σακχαρο, αλλα ξεχασα να σου απαντησω...:rolleyes::rolleyes: Στο μαιευτηριο με ειδε ο διαβητολογος και μου ειπε να σταματησω τις μετρησεις και σε 3 μηνες απο τη γεννα να κανω καμπυλη με 75 ml γλυκοζη (0 και 120) και γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη. Τρωω γλυκα συνεχεια και δεν εχω μετρηθει!! Μηπως θα επρεπε???:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

Βασω μου εγω εχω της ameda το lactaline. Να σκεφτεις οτι αντλουσα αποκλειστικα 9 μηνες μ' αυτο (στην καρολ), χωρις κανενα προβλημα και σε ελαχιστο χρονο. Το δικο σου ειναι χειροκινητο ή ηλεκτρικο?? (εχει τεραστια διαφορα!)

Μammy μου τι κανει το κοριτσακι σου?? Με ρωτησες για το σακχαρο, αλλα ξεχασα να σου απαντησω...:rolleyes::rolleyes: Στο μαιευτηριο με ειδε ο διαβητολογος και μου ειπε να σταματησω τις μετρησεις και σε 3 μηνες απο τη γεννα να κανω καμπυλη με 75 ml γλυκοζη (0 και 120) και γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη. Τρωω γλυκα συνεχεια και δεν εχω μετρηθει!! Μηπως θα επρεπε???:tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια !

Κι εγω αυτο το θηλστρο εχω , δεν ποναω καθολου , αλλα δεν θα το ελεγα οτι βγαζω γαλα σε ελαχιστο χρονο ...ισως δεν εχω αρκετο. τελοσπαντων , ετσι κι αλλιως θα το κοψω , γιατι πρεπει να βαζω κολλυρια στα ματια λογω υψηλης πιεσης.

Della, θα παρω τα χαπια κ θα σας ενημερωσω για τις παρενεργειες- ελπιζω να μην ειναι εντονες.

κατα τα αλλα , πηγαμε παιδιατρο σημερα, 4850 κιλα και 57,5 εκ , ο μπεμπης.

απο Κυριακη ξεκιναμε τις βολτες........ανυπομονώ !!!!

Καληνυχτα !!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κιττυ μου εγω σταματησα χωρις να παρω τα χαπια...αφου πρεπει να σταματησεις μηπως να το κανεις με φυσιολογικο τροπο?Να αντλεις απλα να μην της το δινεις.Αν δεν εχεις πολυ γαλα...αν εχεις τοτε θα σου παρει αρκετο χρονο αυτο...Εγω τα φοβομουν τα χαπια...οσο να ναι ειναι ορμονες...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσακια μου,πως ειστε;εγω ειμαι καλα.Χθες βραδυ ο μικρουλης μου παλι καψονακι μου εκανε.Ξυπνησε στις 2.30 και μετα ξαναξυπνησε στις 5.30,στις 6.30 και στις 7.30.Το πρωι που ειχε τοσο ωραια μερα καθισαμε στο μπαλκονι και ηπιαμε καφεδακι με τον μπεμπη μας παρεα.Του αρεσε πολυ που ηταν εξω.Τοσες μερες παρ'ολο που ειχε ζεστη δεν μπορουσα να τον βγαλω στο μπαλκονι γιατι μενουμε στον 6ο οροφο και ειχε παρα πολυ αερα.

Σημερα εχει Ευrovision,θα την δειτε;εμενα αν με αφησει ο μικρουλης μου κατι θα δω

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!Και εμενα χτες εκλαιγε σαν τρελη η μικρη μου και πως ειπα το βραδυ στην πεθερα μου να την ξεματιαξει,,,την ξεματιαξε 5 φορες...απο εμας ειχε ματιαχτει....της πηρα καινουργια κορδελα και της πηγε παρα πολυ εεε δεν ηθελε πολυ...το βραδυ κοιμηθηκε μετα σαν πουλακι.Ξυπνησε στης 4 και μετα στης 8.Πλεον κοιμομαστε στο δωματιο και στο κρεβατακι μας...η καλαθουνα δεν μας χοραει...θελουμε να απλωνομαστε...Αυριο παμε στην εκκλησια για την ευχουλα και μετα θα παμε μαζι με τον μπαμπα για καφεδακι...μακαρι να εχει τοσο καλο καιρο οπως σημερα.Θα σας πουμε αυριο πως περασαμε!Καλο βραδυ και με την νικη!!!!Το τραγουδι μας μου αρεσε πολυ!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Κιττυ μου εγω σταματησα χωρις να παρω τα χαπια...αφου πρεπει να σταματησεις μηπως να το κανεις με φυσιολογικο τροπο?Να αντλεις απλα να μην της το δινεις.Αν δεν εχεις πολυ γαλα...αν εχεις τοτε θα σου παρει αρκετο χρονο αυτο...Εγω τα φοβομουν τα χαπια...οσο να ναι ειναι ορμονες...

Καλησπερα κοριτσια !!!

θα αντλω κιολας οσο μπορω και δεν θα δινω στον μπεμπη. αλλα δεν εχω και πολυ χρονο , το πρωι λειπω , παω στη δουλεια. τελοσπαντων τα ξεκινησα τα χαπια...μισο δηλ πηρα...

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα!!!

Elzu με το καλο να παρετε την ευχουλα και καλο καφεδακι!:D Και εμενα μου αρεσε πολυ το τραγουδι μας, επρεπε να παρουμε καλυτερη θεση αλλα δεν πειραζει...

Pola σε δυο μηνες μου ειπε εμενα να κανω καμπυλη των 75 για να δουμε τι θα δειξει :confused: στο μαιευτηριο ηταν λιγο τσιμπημενες οι τιμες μου, καμια σχεση με τις μετρησεις της εγκυμοσυνης που ηταν νορμαλ, αλλα μου ειπε ο διαβητολογος οτι καμια φορα θελει χρονο ο οργανισμος.

Kitty ελπιζω να μην εχεις προβλημα με τα χαπια.Μια γνωστη μου που τα πηρε προσφατα ειχε λιγες ζαλαδες κανα δυο μερες, τιποτα τρομερο, και μετα καλα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια και όλα τα μωράκια!

Θα γράψω πρώτα τα δικά μου νέα και μετά θα σας διαβάσω.

Στις 13/5,πήγα για εξωτερικές δουλειές και για ψώνια στην περιοχή μου.Είχα να βγω στην περιοχή μου 1 με 2 μήνες και την κοίτααζα σαν να βρέθηκα στην περιοχή μου για 1η φορά.Στις 14/5,πήγα με τον αντούλη μου στο Μall για ψώνια.Ψωνίσαμε και για τον μπέμπη μας.Αλλά δεν συμφέρει να ψωνίζει κανείς όταν τα μαγαζιά δεν έχουν εκπτώσεις και προσφορές.Μετά καθήσαμε σε 1α καφετέρια του Μall.Θα παίρναμε και τον μπέμπη μαζί μας ,αλλά,επειδή το Mall έχει πολύ κόσμο τα Σ-Κ δεν το πήραμε.Εχτές ο μπέμπης αντί για 03.00 ξύπνησε 04.00 για να πιει γάλα.Κάποια στιγμή πιστεύω να πάει 05.00 και να κοιμάται πιο πολύ τα βράδυα.Κορίτσια δεν έχω λόχια από τις 8/5.Αλλά,από τις 13/5,έχω ροζάκια.Λέτε να μου έρθει περίοδος?Εurovision είδατε?Σας άρεσε το τραγούδι?Δεν τρελάθηκα.Αλλά ήταν πιο ωραίο από το περσυνό και περίμενα να πάρει καλύτερη θέση.Αυτά από μένα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια σας διάβασα και όλες είστε 1α χαρά και τα μωράκια σας!

Τελικά όλα τα μωράκια βγάζουν γουλιές.Mammy κάνε υπομονή και θα περάσουν οι πόνοι.

Della ρώτησα τις κοπέλες για το αίμα και μου είπαν ότι όσο νωρίτερα τελειώνει το αίμα τόσο καλύτερα.Για την εξέταση δεν ρώτησα μόνο ραντεβού έκλεισα.Με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου!Επειδή είχα πρόβλημα με τον θηλασμό τον έκοψα με 2 μικρά χαπάκια και δεν είχα ούτε ζαλάδες ούτε εμετό.

Κίττυ 1α χαρά είναι ο μπέμπης σου!Καλές βολτούλες.Στην δουλειά γιατί γύρισες τόσο γρήγορα?Δεν είχες άδεια?

Ελζού πως ήταν το πρώτο βράδυ της κορούλας σας στο δωμάτιό της?Η πρώτη της βόλτα?Που πήγατε?

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...