Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε?δεν προλαβενω να σας διαβασω ολες μπηκα για ενα γεια και ενα χρονια πολλα για εχθες !

Πωσ τα πατε με τα μπεμπακια σας?Εμεις ειμαστε μια χαρα καθημερινες παμε καμια μικρη βολτα γιατι ειναι λιγο δυσκολο να τα πηγενω και τα δυο μονη μου χθες που καθοταμ ο αντρας μου πηγαμε σε μια παιδικη χαρα και μετα καναμε βολτα να παιξει λιγο και η μεγαλη μου και να παρει λιγο αερα ο μικρος

ντελλα ειδα οτι απορεις πως αντεχουμε με τις δουλειες θα δεις και εσυ οτι μια χαρα θα μπορεις εγω τουλαχιστον στο πρωτο ενιωθα πιο κουρασμενη απ οτι σ αυτο μην ξεχας οτι στο δευτερο δεν θα εχεις το ιδιο αγχος θα εισαι πιο χαλαρη και παιζει ρολο και αυτο και θα εχεις συνηθισει πια ασε που θα περνεις κουραγιο αφου θα ξερεις οτι δεν ειναι για πολυ ακομα σε κανενα δυο μηνες το πολυ θα το κοψουν !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσακια μου καλησπερα!!!:D:D

Χαιρομαι που ολα τα μπεμπακια και οι μανουλες ειναι καλα!!! Διαβαζω καθημερινα τα νεα σας, αλλα δεν βρισκω παντα χρονο να απαντησω...:D:D:D

Τα νεα μας πολυ πολυ γρηγορα...Θηλάζω αποκλειστικά, ο βυρωνακος μεσα σ ενα μηνα πηρε 1160 γρ και 6 εκατοστα. Το βραδυ κοιμαται απο 1.30 εως 7, τρωει λιγο κα ξανακοιμαται εως 10.30 (δεν ξερω αν θα το συνεχισει) αλλα την ημερα τρωει οποτε θελησει, χωρις ωραριο. Τα κακακια ειναι συνηθως μουσταρδι, μερικες φορες πρασινα, και παντα υδαρα. Η γατρος μου ειπε ν ανησυχω μονο αν δω αιμα...

Αυριο σαραντιζουμε, αλλα δεν ξερω αν θα παμε για την ευχη...και ο καιρος δεν βοηθαει για βολτες...παντως εγω το σαββατο πηγα για μπυριτσες στο κολωνακι με τις φιλες μου!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ειχα βγαλει γαλα με θηλαστρο και τον ταισε ο αντρουλης μου!! Οσο για τα κιλα και την κοιλια, χαλια!! Μου εχουν μεινει 5, τρωω συνεχεια γλυκα και αλμυρες βλακειες, και η κοιλια φαινεται απαισια!!! Πηρα ενα λαστεξακι της triumph, μαζευει καπως (μου κανει το τζιν που αγορασα την ημερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος - πριν κανω το τεστ, χαχαχαχα!!!). Βασω μου εσύ ποιο λαστεξ φορας???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!!!:D

Κοριτσια εγω δεν εχω δοκιμασει να μπω στα ρουχα μου, εκτος απο τις φορμες που μου κανουν κανονικα, αλλα τα τζιν δεν τολμω να τα δοκιμασω ακομα...μην απογοητευτω εντελως!:(Μου εχουν μεινει σχεδον πεντε κιλα, βεβαια δεν εχω ξεκινησει διαιτα-διατροφη, ουτε καν να προσεχω, τρωω χαζα γιατι φοβαμαι μην πειραξει κατι τη μικρη αλλα τρωω πολλα γλυκα:confused: Οσα δεν μπορουσα να φαω πριν τα τρωω τωρα.

Pola με το ζαχαρο τι κανεις?το παρακολουθεις τωρα?Εμενα μου ειχαν πει στην αρχη να το μετραω και σε 2 μηνες περιπου απο τη γεννα να κανω καμπυλη ζαχαρου.

Οσες κανατε καισαρικη εχετε αναρρωσει εντελως???Εμενα αυτη τη φορα μου φανηκε πιο δυσκολη!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Κάλημέρα μανούλες,

χρόνια πολλά για την Κυριακή αν και καθυστερημένα...

Εμείς σαραντήσαμε την ημέρα της γιορτής της μαμας και έτσι μετα την ευχή ακολούθησε βολτούλα για σοκολατόπιτα μιας και λόγω θηλασμού δεν πίνω καφέ! περάσαμε πολύ ωραία!

Πραγματικά παρότι ολόκληρη η μέρα μου φαίνεται σαν μία ώρα, και έχω μονίμως κρεμασμένο πάνω μου ένα από τα 2 μωρά, και έχασα ήδη 22 από τα 26 κιλα΄που πήρα μου φαίνεται τώρα πως είμαι πιο ξεκούραστη από ότι με το πρώτο παιδί. Θυμάμαι τον εαυτό μου τότε όπως περιγράφει η Della ένα ράκος, και απορω με τον εαυτο μου , πως είναι δυνατόν τότε να ήμουν τόσο πτωμα κ τώρα να αντέχω στον ελευθερο χρόνο μου να χαζεύω στο internet :rolleyes:

Οταν ο μεγάλος βγει στον κήπο με την γιαγια κ ο μικρός τύχει να κοιμάται ή θηλάζει, χαζεύω στο internet για τη βάφτιση του μικρού. Θέλω να τον βαφτίσω τον Οκτώβριο ώστε να ειναι ακόμα μικρούλης και όπως καταλαβαίνεται επειδή δεν έχω πολύ ελευθερο χρόνο ψάχνω μερικά πραγματάκια από τώρα ώστε να είμαι άνετη.

Στο τέλος Μαιου έχει ο άντρας μου 10 μέρες ρεπό και λέω να πάμε οικογενειακώς στο Δασικό χωριο στην Ευβοια, το είδα στο σαιτ και έχω τρελαθεί αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να το τολμήσω , φοβάμαι μην μου βγει ξινό το εγχείρημα

Κατα τα αλλα και εμεις θηλαζουμε είτε 10 λεπτά και χορτάτος είτε καθόμαστε 3 ώρες στο στήθος για να το ευχαριστηθούμε, άντρες τι να πω, αχόρταγοι.. :tongue: και τα κακα μας ειναι υδαροι σαν διάρροια

Della το ότι το μωρό κάνει μερικες γουλίτσες δεν είναι απαραίτητα παλινδρόμηση ειδικά αν το αλλάζεις μετα το φαγητό είναι λογικό να βγάλει, συνήθως στη παλινδρόμηση έχουν κ άλλα συμπτώματα, όπως ότι χτυπιούνται την ώρα του φαγητού στο στήθος, το πιάνουν, το αφήνουν, κλαίνε , τεντώνονται πίσω σαν τόξο, εκεί που είνια ηρεμα κ χαλαρά ξαφνικά γουρλώνει το μάτι τους, βογκάνε και άλλα πολλα, εμεις τα έχουμε εννοείται όοοοολααααααααααααααα αυτα, μας περνάει μόνο με αγκαλια κ να κάνει η μαμα αερομπικ ώστε να χαλαρώνουμε ...

φιλάκια πολλα κ σορι για το σεντόνι...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι 2570γρ. στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

12.Tzamin γεννησε κοριτσι 3600γρ στο Ρεα στις 19/4

13.Katval γεννησε αγορι 2546γρ στην Ροδο στις 20/4

14.Αννα25 γεννησε κοριτσι 2710γρ στο Γαια στις 27/4

15.julie8 γεννησε κοριτσι στο Μητερα στις 5/5

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

4.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

5.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Λογικα εχουν γεννησει και αλλες αλλα δεν ξερουμε.....

Τζουλη μου να σου ζησει και απο εδω και καλο σαραντισμο!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!!!

Ουτε εγω εχω πολυ χρονο για να γραφω....Ο ικτερος μας επεσε οποτε αρχησαμε ξανα αποκλειστικα θηλασμο αλλα παμε καλα τρωει για κανα μισαωρο με μια ωρα αλλα μετα κοιμαται για 3 με 4 ωρες οποτε ξεκουραζομαι....Οσο για τα κακα ειναι υδαρη και ετσι μου ειπε η παιδιατρος πως ειναι με τον θηλασμο.

Οσο για την καισαρικη αυτη την φορα αναρωσα πολυ πιο γρηγορα αλλα εχω μεγαλη τομη γιατι ο προηγουμενος γιατρος ειχε κανει πολυ χαλια δουλεια και την ειχε ραψει στραβα οποτε ο καινουριος εφαγε σχεδον 2 ωρες για να την διορθωσει.....Ευτυχως ομως ειναι παρα πολυ χαμηλα η τομη και δεν θα φαινεται τιποτα....Θα την βλεπει μονο ο αντρας μου και αν δεν του αρεσει ας μην ξανακοιταξει.....χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλησπερα κουκλες,μπηκα για λιγο να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου.

Μου ειπε χθες η παιδιατρος να τον βαζω να ρευεται αναμεσα στα 2 στηθη οταν θηλαζω και καθε 30-40γρ.οταν του δινω ξενο.Της ειπα κουραστηκα με τον θηλασμο και μου ειπε για να μην τον κοψω να μειωσω σιγα σιγα τα γευματα.Προς το παρον του δινω ξενο μονο βραδυ,σιγα σιγα να τα κανω εναλλαξ μου ειπε για ολο το 24ωρο.Α!Της ειπα πτι οταν του δινω μπιμπερο δεν το θελει και μου ειπε αν ειναι να το δινει ο αντρας μου γιατι σ'εμενα μυριζει το γαλα απο το στηθος και λογικο ειναι να μην θελει το μπιμπερο.

Katval και Arma ευχαριστω για το κουραγιο οσον αφορα το σπιτι.Πραγματικα ομως πιστευω οτι σας αξιζουν συγχαρητηρια.

Ανια,η αληθεια ειναι οτι τον αλλαζω μετα το φαγητο.Αφηνω να περασει ενα 10 λεπτο απο τα φαγητο και μετα τον κατεβαζω για αλλαγμα.Εσυ ποτε το κανεις;Το κακο με αυτο που κανω εγω ειναι οτι αφου φαει παει να τον παρει ο υπνος και οταν τον αλλαξω ξυπναει.Απ'την αλλη μολις ξυπναει ειναι τοσο λαιμαργος,που δεν παιζει να τον αλλαξω νηστικο.Τι να κανω;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?Από ότι βλέπω γέννησε άλλη 1α κοπέλα!Τζούλη να σου ζήσει η κορούλα σου!Καλά σαράντα!

Εχτές ο μπέμπης μας ήταν ήσυχος το βράδυ.Στις 03.00 δεν ξύπνησε για να φάει αλλά τον ξύπνησα γιατί μου είπε ο παιδίατρος να τον ξυπνάω,γιατί είναι νωρίς ακόμα.Αύριο κλείνει τον 1ο μήνα.Μεγαλώνει.Έχει κάνει και μαγουλάκια.Αύριο θα τον πάμε παιδίατρο.

Άνια σαράντισες ωραία μέρα!Γιόρτασες κιόλας!Έφαγες και σοκολατόπιτα!Το μωράκι σου κλαίει τα βράδυα?

Μάμμυ έχω αναρρώσει εδώ και πολλές μέρες.Να ναι καλά ο γιατρός μου.Έκανε πολύ καλή δουλειά.Είναι πολύ χαμηλά η τομή.Σαν κέντημα είναι.Στο μαιευτήριο πόνεσα με πόναγε η τομή 2 φορές και πάλι όχι πολύ και στο σπίτι μόνο 3 φορές.Ήπια Depon και ο πόνος μου πέρασε αμέσως.Δεν το περίμενα ότι θα αναρρώσω τόσο γρήγορα γιατί μου λέγανε διάφορα για την καισαρική.

Πόλα πολύ καλά τα νέα σου για το μωράκι σου.Και μπράβο που κοιμάται τόσες ώρες το βράδυ!Πολύ καλά έκανες και βγήκες για μπυρίτσες.

Άννα ευχάριστα τα νέα σου!Και για τον ίκτερο και για την τομή.Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό.

Άρμα σε ευχαριστώ.Αύριο θα ρωτήσω τον παιδίατρο.

Della μακάρι να γίνουν φιλαράκια.Θα γιορτάζουν την ίδια μέρα.Στον γιατρό δεν πήρα ακόμα τηλ.Νομίζω υπέρηχο κάνει.Δεν είμαι σίγουρη όμως.

Κορίτσια τα νυχάκια πότε τα κόβουμε?Με έχει καταγραντζουνίσει ο μπέμπης μου.Καλό μεσημέρι σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια.

Εγώ δυσυχώς δεν μπορώ να την θηλάσω αποκλειστικά γιατί βγαίνω αρκετά απο το σπίτι. Αγοράσαμε σπιτι και ανακαινίζουμε μπάνιο κουζίνα, οπότε έχω πολύ τρέξιμο με αποτέλεσμα να πρέπει να της δίνω ξένο γάλα. Όταν την θηλάζω όμως βρε κορίτσια πεινάει πάλι σε μιάμιση με 2 ώρες. Όταν της δίνο ξένο κοιμάται 4ωρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι πολύ δελεαστικό να της δίνω ξένο το βράδυ. Βέβαια προσπαθώ να μην το κάνω αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.

Από την καισαρική ανάρρωσα πολύ γρήγορα. Την επόμενη μέρα μετά την γέννα ήμουν όλη μέρα στο πόδι. Ούτε καθιστή δεν καθόμουν. Όρθια και περπατούσα. Βέβαια το βράδυ πονούσα λίγο αλλά σε 4 μέρες έφυγε σχεδόν εντελώς ο πόνος. Η τομή μου ίσα που φαίνεται... είναι πάρα πολύ χαμηλά και χωρίς ράμματα.

Απ' ότι ξέρω όσες περισσότερες καισαρικές κάνεις τόσο πιο δύσκολες γινονται. Μια κοπέλα στο δωμάτιό μου που έκανε την τρίτη, ήταν πάρα πολύ χάλια και της είπε ο γιατρός της ότι είναι έτσι επειδή είναι η τρίτη.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Bασω μου καλοριζικο το καινουργιο σπιτι!!! Με το καλο να το ετοιμασετε και να μπειτε μεσα... Μπορεις να μου πεις αν την ανακαινιση την κανετε μονοι σας η την εχετε αναθεσει σε καποια εταιρεια? Θελω κι εγω να φτιαξω το πατρικο μου, αλλα δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο να το αναλαβω εγώ και να ασχοληθώ με τα μαστορια!!!:rolleyes:

Επίσης να σε ρωτησω αν εχεις σκφτει καθολου να αντλεις δικο σου γαλα και να της δινεις, αντι για ξενο...οσο για το οτι χορταινει καλυτερα με τη σκονη, ειναι το μονο σιγουρο. Το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο και πεινανε πιο συχνα τα μωρακια μας!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα κουκλες,μπηκα για λιγο να μαθω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου.

Μου ειπε χθες η παιδιατρος να τον βαζω να ρευεται αναμεσα στα 2 στηθη οταν θηλαζω και καθε 30-40γρ.οταν του δινω ξενο.Της ειπα κουραστηκα με τον θηλασμο και μου ειπε για να μην τον κοψω να μειωσω σιγα σιγα τα γευματα.Προς το παρον του δινω ξενο μονο βραδυ,σιγα σιγα να τα κανω εναλλαξ μου ειπε για ολο το 24ωρο.Α!Της ειπα πτι οταν του δινω μπιμπερο δεν το θελει και μου ειπε αν ειναι να το δινει ο αντρας μου γιατι σ'εμενα μυριζει το γαλα απο το στηθος και λογικο ειναι να μην θελει το μπιμπερο.

Katval και Arma ευχαριστω για το κουραγιο οσον αφορα το σπιτι.Πραγματικα ομως πιστευω οτι σας αξιζουν συγχαρητηρια.

Ανια,η αληθεια ειναι οτι τον αλλαζω μετα το φαγητο.Αφηνω να περασει ενα 10 λεπτο απο τα φαγητο και μετα τον κατεβαζω για αλλαγμα.Εσυ ποτε το κανεις;Το κακο με αυτο που κανω εγω ειναι οτι αφου φαει παει να τον παρει ο υπνος και οταν τον αλλαξω ξυπναει.Απ'την αλλη μολις ξυπναει ειναι τοσο λαιμαργος,που δεν παιζει να τον αλλαξω νηστικο.Τι να κανω;

Καλησπέρα !!

εγω κορίτσια , τον αλλαζω πριν το φαγητό . οποτε τον αλλαζα μετα , εβγαζε γουλιες , τον επιανε λόξυγκας και δεν μπορουσε να κοιμηθει. ετσι τον αλλαζω πριν και αν κοιμηθει την ωρα που τρωει , ρευεται και συνεχιζει τον υπνο του.

και ο δικος μου τρωει τα χερια του , αλλά ακολουθώ αυτό το σύστημα

Φιλιά !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα σε όλες τις μητέρες!Εννοείται και στις μέλλουσες!Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας.Δεν έχω νέα.Επειδή κοιμάται ο μπέμπης μας άνοιξα τον Η-Υ.

Τζαμίν καλορίζικο το σπίτι σας!Να στε καλά να το χαρείτε!

Μπράβο Τζαμίν!Πιο γρήγορα από μένα ανάρρωσες.Και γω σηκώθηκα από την 1η μέρα αλλά δεν περπάτησα πολύ.

Η κοπέλα που ήταν στο δωμάτιό μου πόναγε πολύ.Ήταν η 1η της γέννα.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πόσες γέννες έχεις κάνει.Η κοπέλα ούρλιαζε από τους πόνους.Όλα τα μωράκια γεννιούνται με μακριά νύχια.Δεν σου είπαν τίποτα που τα έκοψες στο μαιευτήριο?Τα έκοψες μόνη σου?

Κορίτσια η περίοδος πότε έρχεται?Δεν έχω λόχεια.Να περιμένω τον Ιούνιο ότι θα μου έρθει περίοδος?

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα σε όλες τις μητέρες!Εννοείται και στις μέλλουσες!Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας.Δεν έχω νέα.Επειδή κοιμάται ο μπέμπης μας άνοιξα τον Η-Υ.

Τζαμίν καλορίζικο το σπίτι σας!Να στε καλά να το χαρείτε!

Μπράβο Τζαμίν!Πιο γρήγορα από μένα ανάρρωσες.Και γω σηκώθηκα από την 1η μέρα αλλά δεν περπάτησα πολύ.

Η κοπέλα που ήταν στο δωμάτιό μου πόναγε πολύ.Ήταν η 1η της γέννα.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πόσες γέννες έχεις κάνει.Η κοπέλα ούρλιαζε από τους πόνους.Όλα τα μωράκια γεννιούνται με μακριά νύχια.Δεν σου είπαν τίποτα που τα έκοψες στο μαιευτήριο?Τα έκοψες μόνη σου?

Κορίτσια η περίοδος πότε έρχεται?Δεν έχω λόχεια.Να περιμένω τον Ιούνιο ότι θα μου έρθει περίοδος?

Καλό βράδυ!

dimista και εγω στο νοσοκομειο της τα εκοψα...το κολπο ειναι οταν κοιμαται...με το που την ταιζω και κοιμαται στην αγκαλια...της τα κοβω...Κιττυ μου χαθηκες!Πως πατε?Εμεις σαραντιζουμε την Κυριακη!Μιλησαμε με τον παπα και την Κυριακη 11. θα παρουμε την ευχη και μετα θα παμε για ενα καφεδακι!Αντε να καλοκαιριασει βρε κοριτσια...εδω στην Φλωρινα ακομα καιμε πετρελαιο...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...