Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Καλημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!Χρονια μας πολλα!!!Για εμενα ειναι η πρωτη μου γιορτη σαν μανουλα και σκεφτομαι οταν θα μεγαλωσει και θα με αγκαλιαζει με αγαπη και τρελαινομαι!!!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες μας.Σε οσες γιναμε ηδη μανουλες,σε οσες ετοιμαζονται αλλα και στις μανουλες μας που μας εφεραν στον κοσμο.Να περασετε ομορφα κοριτσια σημερα.Ειναι η πρωτη μας γιορτη.

NXbrp3.png

Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά.

Σήμερα η μπέμπα μου έμεινε ξύπνια από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 16.00. Μένουν άλλα μπεμπακια τόση ώρα ξύπνια ή έχει τίποτα πονάκια η δικιά μου? Επίσης βρε κορίτσια τα κακάκια της είναι αρκετά υδαρή. Ο άντρας μου λέει πως πρέπει να είναι διάρεια αλλά εγώ νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι. Βέβαια τις πρώτες μέρες ήταν λίγο πιο σφιχτά. Πώς ξέρω αν είναι διάρεια?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βρε κοριτσια,τον κωδικο για να βαλω tickeraki, που θα τον βαλω οταν το φτιαξω;

Γειά σου della μου. Για το τικεράκι πας στον πίνακα ελέγχου και στην συνέχεια επεξεργασία υπογραφής και εκεί βάζεις τον κωδικό.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Εμεις σημερα πηγαμε στην παιδιατρο και ειμαστε 3900! Ψηλώσαμε και 4 ποντους!Μου ειπε να την βγαζω καθε μερα εξω οταν ειναι ο καιρος καλος οπως σημερα!Σημερα τρελαθηκε στην βολτα της...κοιμοταν σχεδον ολη την ωρα και οταν ηρθαμε σπιτι ξανα κοιμηθηκε και ειναι η πρωτη φορα σημερα μετα απο εναν μηνα που κοιμαται αυτην την ωρα!!!!!Νομιζω οτι θα την παω και αυριο βολτα και οταν θα ειναι να παρω την ευχη θα το πω στον παπα οτι μας ειπε η παιδιατρος!

Κι εμείς πήγαμε βόλτα χτες με το καρότσι για περπάτημα. Περπατήσαμε μέσα στην πολυτεχνιούπολη για μια ώρα ώστε και το μωρό να πάρει τον αέρα του αλλά και η μαμαά να χάσει καμιά θερμίδα. Προσπαθώ και με το φαγητό να είμαι προσεκτική και να μην τρώω γλυκά.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσάκια,

Αννα μου κ εσυ ταλαιπωρήθηκες με την παλινδρόμηση ε; και εμενα είχε κ ο πρωτος μου γιος κ ένα πραγμα ευχόμουν για το δεύτερο , να είναι γερό κ να μην έχει παλινδρόμηση ... αλλα δυστυχως όχι μόνο δεν την γλιτώσαμε αλλα έχει κ σε χειρότερη μορφή από ότι ο Άγγελος, εχτες δεν κοιμήθηκε καθόλου μονο 5 ώρες την νύχτα...

Δήμητρα σε ευχαριστώ το ξέρω το epadoren αλλα όπως είπε κ η Αννούλα επειδή εχει παρενεργειες οι γιατροι δεν το συστήνουν. Ευτυχως απο βαρος πέρνουμε μπόλικο κοντεύουμε τα 6 κιλά !!

Tzamin η οδηγία που σου δίνει ο γιατρός για 10 λεπτα απο το ένα στήθος κ 10 λεπτα απο το άλλο είνια τελείως λάθος ! Αν το μωρό δεν τρώει πολυ γρήγορα κ αποτελεσματικα ή δεν εχεις πολυ γάλα αυτός ο τρόπος μπορεί να το οδηγήσει στο νά πίνει μόνο το πρώτο γάλα από το κάθε στήθος που είναι πιο αραιο χωρις να φτάνει στο γάλα που περιέχει το λίπος κ αυτο μπορεί να έχει αρνητικες συνέπειες... Κανονικα πρέπει να αλλαζεις στήθος όταν το μωρό χασει το ενδιαφέρον του ή αποκοιμηθεί βαρια κ ξαναξυπνήσει.

Κοριτσια για όσες έχουν πρόβλημα με τις θηλες επειδη κ εγω έχω επιπεδες , υπάρχουν στην αγορα κάτι διαμρφωτες θηλών, τα φορας μεσα απο το σουτιεν κ βοηθούν τις θηλές να βγουν έξω κ να μπορεί να πιάσει το μωρό σωστά, εμένα αυτες με έσωσαν...

Για περισσοτερες πληροφοριες σε θεματα θηλασμου σαν παραθετω αυτο το λινκ που έχει δεξια απαντήσεις σε πολλα προβλήματα κ δυσκολίες http://www.mitrikosthilasmos.com/ , ευχομαι να σας βοηθήσει κ να θηλάσετε όσο περισσότερο μπορείτε κ θέλετε

Ευχαριστώ Άνια, η ιστοσελίδα που προτείνεις είναι πράγματι χρήσιμη και λύνει απορίες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά!Καλά είστε?

Della τον μπέμπη μας και μεις Κωνσταντίνο θα τον βγάλουμε.Γεννήσαμε την ίδια ημερομηνία,έχουμε τον ίδιο γιατρό και τα μωράκια μας θα έχουν το ίδιο όνομα.Λες να σημαίνει κάτι?Με τον θηλασμό πως τα πας?Συνεχίζεις?Ή ξεκίνησες ξένο γάλα?

Τζαμίν τα κακάκια του μπέμπη μου είναι σφιχτά.Σαν πέτρα και σαν να είναι φτιαγμένα από πλασταιλίνη.Είναι στρογγυλά.Ρώτα την παιδίατρο της κορούλας σου πως πρέπει να είναι.Αυτές τις ώρες που ήταν ξύπνια η μπέμπα σου,έκλαιγε?Αν όχι,δεν ήταν πονάκια.

Στις 11/5,θα πάμε τον μπέμπη μας παιδίατρο.Θα σας πω νέα πως τον βρήκε.

Κορίτσια έχετε ξεκινήσει να φοράτε τα ρούχα σας?Ρωτάω,γιατί ακόμα φοράω τα ρούχα εγκυμοσύνης.Μου έχει μείνει λίγη κοιλιά και νιώθω χοντρή.Ενώ όταν είμουνα έγκυος δεν ένιωθα χοντρή.

Έχει κάποια κοπέλα νέα από Πόλα,Ηλιοδώρα και γενικά από τις κοπέλες που έχουν να γράψουν καιρό?Τις χάσαμε!

Να είμαστε όλες πολύχρονες να χαιρόμαστε και τις δικιές μας μητέρες και να είναι καλά και οι μέλλουσες μητέρες που κοντεύουν να γεννήσουν!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα σε ολες κοριτσια.Αλλη μια μερα ξεκινησε με τα μπεμπονια μας.Επειτα απο μια κουραστικη νυχτα τωρα ο κυριος γιος μου κοιμαται αλλα εγω κουκουβαγια.

Βρε κοριτσια,οταν λετε οτι εχουν παλινδρομηση(ξερω τι σημαινει),μετα απο ποση ωρα απο το φαγητο;Εμενα ο δικος μου,οταν θηλαζουμε,αφου θα ρευτει και θα τον ξαπλωσω κατω για να τον αλλαξω,μου βγαζει γουλιτσες.Αν ομως του δωσω ξενο τα πραγματα χειροτερευουν,οι γουλιτσες γινονται γουλαρες.Θα ρωτησω βεβαια την παιδιατρο αλλα ηθελα να μαθω απο μανουλες για τα παιδακια τους.Στον υπνο του δεν εχει συμβει να βγαλει τιποτα.Λετε απλα το ξενο γαλα να του πεφτει βαρυ;

Dimista,τον θηλαζω ακομα.Αν του δωσω ξενο θα ειναι για μια φορα ισως καποιο βραδυ.Δεν θα κρατησω ομως για πολυ,εχω κουραστει απιστευτα.Λες να γινουν φιλαρακια οταν μεγαλωσουν τα μπεμπακια μας;Στον γιατρο εκλεισες ραντεβου για μετα τον σαραντισμο;Θα μας κανει ενδοκολπικο υπερηχο η γυναικολογικη εξεταση;Μηπως τον ειχες ρωτησει;

NXbrp3.png

Καλησπέρα!!!

Κι εγώ την θηλάζω και συμπλήρωμα τις δίνω περίπου 1 γεύμα το 24ωρο. Το οποίο όμως τις το δίνω με πολύ ζώρι γιατί δεν το θέλει καθόλου. Παρόλο που πεινάει πολύ δεν το πιάνει με τίποτα το μπουκάλι. Με τον θηλασμό όμως ξυπνάει κάθε 2 ώρες περίπου με αποτέλεσμα να είμαι πτώμα. Τέλος πάντον θα προσπαθήσω να το τραβήξω όσο μπορώ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά!Καλά είστε?

Della τον μπέμπη μας και μεις Κωνσταντίνο θα τον βγάλουμε.Γεννήσαμε την ίδια ημερομηνία,έχουμε τον ίδιο γιατρό και τα μωράκια μας θα έχουν το ίδιο όνομα.Λες να σημαίνει κάτι?Με τον θηλασμό πως τα πας?Συνεχίζεις?Ή ξεκίνησες ξένο γάλα?

Τζαμίν τα κακάκια του μπέμπη μου είναι σφιχτά.Σαν πέτρα και σαν να είναι φτιαγμένα από πλασταιλίνη.Είναι στρογγυλά.Ρώτα την παιδίατρο της κορούλας σου πως πρέπει να είναι.Αυτές τις ώρες που ήταν ξύπνια η μπέμπα σου,έκλαιγε?Αν όχι,δεν ήταν πονάκια.

Στις 11/5,θα πάμε τον μπέμπη μας παιδίατρο.Θα σας πω νέα πως τον βρήκε.

Κορίτσια έχετε ξεκινήσει να φοράτε τα ρούχα σας?Ρωτάω,γιατί ακόμα φοράω τα ρούχα εγκυμοσύνης.Μου έχει μείνει λίγη κοιλιά και νιώθω χοντρή.Ενώ όταν είμουνα έγκυος δεν ένιωθα χοντρή.

Έχει κάποια κοπέλα νέα από Πόλα,Ηλιοδώρα και γενικά από τις κοπέλες που έχουν να γράψουν καιρό?Τις χάσαμε!

Να είμαστε όλες πολύχρονες να χαιρόμαστε και τις δικιές μας μητέρες και να είναι καλά και οι μέλλουσες μητέρες που κοντεύουν να γεννήσουν!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Στα ρούχα που φορούσα όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη δεν μπαίνω ακόμη. Στα τζιν δηλαδή, γιατί στις φόρμες μου μπαίνω. Μου έχουν μείνει 5 κιλά. Η κοιλιά μου έχει μειωθεί πολύ. Φοράω ομως ένα λαστεξ που μου σύστησε ο γιατρός μου το οποίο νομίζω ότι έχει βοηθήσει πολυ. Επίσης με βοήθησε και με τον πόνο τις πρώτες μέρες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Με τα δυο παιδάκια δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος γι'αυτό δεν πολυγράφω. Πάντως είναι πιο εύκολο απ'ότι το περίμενα..O μπέμπης πάει καλά, έφτασε 4 κιλά αλλά μας ξενυχτάει πολύ πράγμα που η κόρη μου δεν έκανε. Η μεγάλη μου έχει ξετρελλαθεί και απλά λίγη αντίδραση της έχει βγει από το Σάββατο όχι όμως κάτι τραγικό.

della εγώ τώρα με τα δύο απορώ πως που φαινόντουσαν όλα βουνό με το ένα..:lol: Δεν είναι πάντως τόσο τραγικά τα πράγματα με τα δύο τουλάχιστον στην ηλικία που είναι η δικιά μου. Αν ήταν πιο μικρή σίογυρα θα τα είχα δει όλα! όσο για την παλινδρόμηση και εμένα βγάζει αλλά αντίθετα. Πιο πολύ βγάζει με το δικό μου παρά με το ξένο. Από ξένα υπάρχουν ειδικά γαλατα για την παλλινδρόμηση. Αν δίνεις πιο πολύ ξένο ρώτα τον παιδίατρο να σου συστήσει καποιο.

Tzasmin όσο αντέξεις να δίνεις το δικό σου καλά θα είναι. Εμένα πάντως ο θηλασμός με εξαντλεί. Έχω κόψει και πολλά από την διατροφή μου γιατί έχω διάφορες φοβείες και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα.

Δήμητρα ο παιδίατρος μπορέι να σοτυ πει να αλλάξεις το γάλα. Να του πεις και για τα κακάκια του ότι είναι σκληρά γιατί συνήθως σ'αυτές τις ηλικίες πρέπει να είναι μαλακά.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...