Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Αννούλα και Κατερίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Εμείς τα πάμε αρκετά καλά. Βλέπω ότι τα κορίτσια που θηλάζουν το κάνουν για πολύ ώρα. Ο παιδίατρος μου είπε να μην την αφήνω πάνω από 20 λεπτά σε κάθε στήθος. Οπότε μετά τα 40 λεπτά που θηλάζει εξακολουθεί και πεινάει. Δεν ξέρω τί να κάνω.

Δήμητρα εμείς στο Verde πάμε αρκετά συχνά διότι μένουμε Ζωγράφου και είναι δίπλα. Είναι πράγματι πολύ ωραίο μέρος για παιδιά.

Ο γιατρός επεισης μας είπε να μην περιμένουμε 40 μέρες για να βγούμε έξω αλλά αν ο καιρός είναι καλός να βγαίνουμε. Έτσι πήγαμε εκδρομή στο χωριό μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο. Επίσης χτες την έβγαλα στην γειτονιά γιατί ήμουν μόνη και ήθελα να κάνω ψώνια. Εγώ βγαίνω συνέχεια.

Τζιτζινα για το τικεράκι πας στον πίνακα ελέγχου και στην συνέχεια επεξερασία υπογραφής. Αντιγράφεις τον κώδικα και κάνες προεσκόπιση για να είσαι σίγουρη και μετά καταχώρηση. Είναι εύκολο.

Πολλά φιλιά σε όλες και στα μπεμπακια!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!!

Della, θα σου πω ότι και εγώ κάνω τις ίδιες σκέψεις. Βγάζω με το θήλαστρο γιατί όποτε τη βάζω στο στήθος μετά από ένα δύο γεύματα με πονάει. Αν και έχω αρκετό, βγάζω περίπου 400-500 γρ. την ημέρα, ωστόσο ψυχολογικά αισθάνομαι χάλια. Νιώθω σαν αγελάδα και ότι σε λίγο θα αρχίζω να βελάζω... Όσο και αν ακούγεται αστείο εμένα με έχει επηρεάσει πολύ. Νιώθω πολύ εγκλωβισμένη. Και είμαι στο τσακ να πάρω χάπια. Από την άλλη με πιάνουν και εμένα οι τύψεις και λέω άντε άστο και σήμερα. Δε με βλέπω όμως για πολύ. Να μη στενοχωριέσαι και να ξέρεις ότι σίγουρα δεν τα χάνεις. Ακόμη και τόσο που πήρανε καλό τους έχει κάνει. Το βασικό είναι να είμαστε εμείς καλά ψυχολογικά για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα μωρά μας.. Υπομονή όσο αντέξεις...

Γεια σας κοριτσια!Και εγω ετσι αισθανομαι...εγκλωβισμενη...δεν χρησιμοποιω το θηλαστρο, τη βαζω στο στηθος και μετα συμπληρωμα.Ειναι ελαχιστες οι φορες που δεν θα παρει συμπληρωμα.Αντε να βγουμε λιγο εξω μηπως και χαλαρωσω λιγο...με εχουν πιασει και κατι φοβιες και ανησυχιες για τη μικρη, απο οτι καταλαβαινετε πολυ φρικη!:shock: Φανταστειτε να μην ειχα μεγαλωσει αλλα δυο παιδια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Αννουλα να σου ζησει!!!Τι λεει το Εβελινακι σου, πως της φαινεται η αδερφουλα???

Γεια σου Βασω, και εμενα ο γιατρος το ιδιο λεει 10-12 λεπτα σε καθε στηθος, εγω ομως την αφηνω παραπανω γιατι την περισσοτερη ωρα κοιμαται στο στηθος το τεμπελακι μου!Τι ωραια που πηγες εκδρομουλα!!!:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημερα κοριτσάκια,

Αννα μου κ εσυ ταλαιπωρήθηκες με την παλινδρόμηση ε; και εμενα είχε κ ο πρωτος μου γιος κ ένα πραγμα ευχόμουν για το δεύτερο , να είναι γερό κ να μην έχει παλινδρόμηση ... αλλα δυστυχως όχι μόνο δεν την γλιτώσαμε αλλα έχει κ σε χειρότερη μορφή από ότι ο Άγγελος, εχτες δεν κοιμήθηκε καθόλου μονο 5 ώρες την νύχτα...

Δήμητρα σε ευχαριστώ το ξέρω το epadoren αλλα όπως είπε κ η Αννούλα επειδή εχει παρενεργειες οι γιατροι δεν το συστήνουν. Ευτυχως απο βαρος πέρνουμε μπόλικο κοντεύουμε τα 6 κιλά !!

Tzamin η οδηγία που σου δίνει ο γιατρός για 10 λεπτα απο το ένα στήθος κ 10 λεπτα απο το άλλο είνια τελείως λάθος ! Αν το μωρό δεν τρώει πολυ γρήγορα κ αποτελεσματικα ή δεν εχεις πολυ γάλα αυτός ο τρόπος μπορεί να το οδηγήσει στο νά πίνει μόνο το πρώτο γάλα από το κάθε στήθος που είναι πιο αραιο χωρις να φτάνει στο γάλα που περιέχει το λίπος κ αυτο μπορεί να έχει αρνητικες συνέπειες... Κανονικα πρέπει να αλλαζεις στήθος όταν το μωρό χασει το ενδιαφέρον του ή αποκοιμηθεί βαρια κ ξαναξυπνήσει.

Κοριτσια για όσες έχουν πρόβλημα με τις θηλες επειδη κ εγω έχω επιπεδες , υπάρχουν στην αγορα κάτι διαμρφωτες θηλών, τα φορας μεσα απο το σουτιεν κ βοηθούν τις θηλές να βγουν έξω κ να μπορεί να πιάσει το μωρό σωστά, εμένα αυτες με έσωσαν...

Για περισσοτερες πληροφοριες σε θεματα θηλασμου σαν παραθετω αυτο το λινκ που έχει δεξια απαντήσεις σε πολλα προβλήματα κ δυσκολίες http://www.mitrikosthilasmos.com/ , ευχομαι να σας βοηθήσει κ να θηλάσετε όσο περισσότερο μπορείτε κ θέλετε

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα σε ολες.Τι κανετε κοριτσια;Εμεις τα ιδια.Η θηλη μου επιμενει να ποναει και το παλευω ακομα για λιγες μερες .Χθες ημουν ασχημα ψυχολογικα γι'αυτο το θεμα και ο αντρας μου,μου ειπε κατι πολυ σωστο:να μην εχεις τυψεις καθολου.Μας νοιαζει το παιδι να τρεφεται και να μην πειναει.Αν δεν ειχες καθολου γαλα και καθολου λεφτα να του παρουμε ξενο γαλα τι θα καναμε;Να μην νιωθεις καθολου ασχημα.Ενιωσα καλυτερα κοριτσια,φοβαμαι τελικα οτι οι ορμονες μου εχουν κανει τη δουλεια τους και ισως γι'αυτο νιωθω ετσι.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

ολες νοιωθουμε ετσι...και εγω πολυ κλαμα εριξα αλλα μου ειπε ο ανδρας μου...μην εχεις τυψεις...τοσα αλλα μωρακια εχουν μεγαλωσει με ξενο γαλα και τιποτα δεν επαθαν...τι να κανουμε δηλαδη?και εγω δεν μπορεσα δυστυχως, στο δευτερο θα εχω διαβασει, θα το εχω ψαξει περισσοτερο το θεμα...αν και πιστευω οτι με τετοια που τρωμε σημερα δεν ξερω κατα ποσο κανει καλο στο μωρο...και ελπιζω να μην παρεξηγηθω...δεν το λεω με κακια...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αννούλα να σου ζήσει η κορούλα σου!Να είναι πάντα γερή και υγιής και εσύ καλά σαράντα!Πιστεύω να έχω ευχηθεί σε όλες τις κοπέλες και να μην ξέχασα κάποια.

Τζιτζίνα συμφωνώ 100% μαζί σου.Πρέπει να νιώθουμε εμείς καλά ψυχολογικά και μην μας παίρνει από κάτω. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος.Δυστυχώς οι λεχώνες παθαίνουν κατάθλιψη.Είναι η χειρότερη περίοδος.

Ελζού ποιο γάλα δίνεις στην κορούλα σου?Και πόσα ml πίνει την ημέρα?Ο μπέμπης μου πίνει 630 ml το πολύ.Δεν υπάρχει καθόλου περίπτωση να παρεξηγηθείς.Γιατί,για τον θηλασμό η διατροφή παίζει ρόλο.

Άνια σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες για το epadoren.Ο μπέμπης μου έχει παλινδρόμηση και μου είπαν για το epadoren και δεν ήξερα ότι έχει παρενέργειες.

Η κορούλα σου κοντεύει να γίνει ολόκληρη κοπέλα!1Α Χαρά!

Τζαμίν τι ωραία που πήγες στο χωριό σου και βγαίνεις και βολτούλες!Λες να σε πετύχω στο Verde ?Πηγαίνεις που είναι δίπλα σας?

Τζιτζίνα 1α χαρά τα κιλά της κορούλας σου.

Σήμερα ζυγίσαμε τον μπέμπη μας και είναι 3.200 .

Αννούλα μπράβο που το κοριτσάκι σου γλύτωσε την θερμοκοιτίδα.Και ο μπέμπης μου την γλύτωσε.Είχα και γω το ίδιο άγχος.Η μεγαλύτερη κορούλα σου,ζηλεύει με την μπέμπα σου?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ελζού αυτό με τις 03.00 την νύχτα είναι μαρτύριο.Και ο μπέμπης μου ξυπνάει αυτήν την ώρα.Την νύχτα τα μωρά την κόβουν μόνα τους?Πρέπει να φτάσουν κάποια συγκεκριμένα κιλά για να κοπεί η νύχτα?

Κορίτσια έχετε ξεκινήσει όλες και βγάζετε βόλτα τα μωρά σας?Δεν έχω αξιωθεί ακόμα γιατί ο καιρός δεν είναι κατάλληλος 100%.

Καλό βράδυ σε όλες!

Κοριτσια καλησπερα!Dimista της δινω τον ναν1, αυτο μας εδωσαν απο το νοσοκομειο και επειδη το δεχτηκε δεν της εκανα πειραματα...ναι αυτο με την νυχτα ειναι όντως πολυ κουραστικό και η δικια μου κανει και μια ωρα να πιει...κανα μισαωρο να ρευτει...αστα να πανε...απο οτι ξερω την κοβουν μονα τους την νυχτα...η δικια μου αρχισε που και που να ξυπναει λιγο πιο αργα...αντε να δουμε...εγω εχω και τον ανδρουλη μου που με βοηθαει...οταν δεν αντεχω την αναλαμβανει αυτος...

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλησπερα.Πως ειστε;Εγω τα ιδια.Εχω κουραστει αρκετα,αφου δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα.Ασχολουμαι μονο με το μωρο και μαγειρευω.Τις υπολοιπες δουλειες τις εχει αναλαβει ο συζυ-γατος μου.Απορω με τα κοριτσια που εχετε και μεγαλυτερα παιδακια πως τα καταφερνετε.Πραγματικα σας θαυμαζω κοριτσια.Αληθεια πειτε μας πως αντεχετε;Μ'αρεσει που ελεγα οτι θα ηθελα να κανω και δευτερο παιδακι μολις με το καλο χρονισει το μεγαλο.Νομιζω οτι θα με μαζευουν απο τα πατωματα.

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Εμεις σημερα πηγαμε στην παιδιατρο και ειμαστε 3900! Ψηλώσαμε και 4 ποντους!Μου ειπε να την βγαζω καθε μερα εξω οταν ειναι ο καιρος καλος οπως σημερα!Σημερα τρελαθηκε στην βολτα της...κοιμοταν σχεδον ολη την ωρα και οταν ηρθαμε σπιτι ξανα κοιμηθηκε και ειναι η πρωτη φορα σημερα μετα απο εναν μηνα που κοιμαται αυτην την ωρα!!!!!Νομιζω οτι θα την παω και αυριο βολτα και οταν θα ειναι να παρω την ευχη θα το πω στον παπα οτι μας ειπε η παιδιατρος!

K9KBp3.png

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Εμείς είμαστε 1α χαρά με τον μπέμπη μας, μόνο που από χτες βγάζει γουλιές παρόλο που ρεύεται.Βγάζει γουλιές σε μεγάλη ποσότητα.Έχει παλινδρόμηση όπως έγραψα εχτές και ίσως φταίει αυτό.Στις 11/5,θα τον πάμε παιδίατρο να μας πει τι φταίει.Μπορεί να φταίει και το γάλα.Πίνει το Αlmiron.Μέχρι προχτές το δεχότανε.Από εχτές πίνει λιγότερο.Από σπιτικές δουλειές κάνω ότι προλαβαίνω.Ότι βλέπει η πεθερά.Με βοηθάνε ο αντρούλης μου και η μητέρα μου.Τα ξενύχτια τα κάνουμε εναλλάξ.Σήμερα είναι η σειρά του αντρούλη μου να ξενυχτήσει.

Μια χαρά η κορούλα σου Ελζού!Πήγε και την 1η της βόλτα!Τέλεια!Καλό βράδυ σε όλες!

Κοριτσια και εγω απο δουλειες του σπιτιου κανω καθε μερα απο λιγο...και ετσι παντα ειναι καθαρο το σπιτι...παντα τα ρουχα ειναι σιδερωμενα...σημερα ημουν τοσο κομματια που ειπα να κοιμηθω λιγακι το μεσημερι...και ξυπνησα μετα απο 4 ωρες!Ο ανδρουλης μου προσεχε την μικρη...απο βοηθεια δεν εχω καμια μονο ο ανδρας μου...η μητερα μου και η πεθερα μου ερχονται μονο να την δουν...

K9KBp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!

Η Εβελινα τα παει τελεια με την μπεμπα!!!!Την εχει καλοδεχτει και θελει να συμμετεχει κιολας στις διαδικασιες του ταισματος της αλλαγης κλπ.Νερα κανει μονο με την μαμα μου που εκει ξερει οτι την παιρνει ενω με μενα δεν την παιρνει οποτε ειμαστε μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...