Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!

Μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας:D:D:D!!!Και εμενα η ζουζουνιτσα κραταει το κεφαλακι της ορθιο και μενει ξυπνια κατα τη διαρκεια της ημερας.Αλλα δεν εχει σταθερο προγραμμα ακομα, δηλαδη μπορει να φαει στις δυο ή στις τρεις ωρες κατα τη διαρκεια της ημερας και το βραδυ θα κανει και ενα τετραωρο αλλα οχι παντα.

Kitty πως τα πας με το θηλαστρο?

Εχει επικοινωνησει καμια κοπελα με την Αννα?

Καλημέρα κορίτσια !!!!

με το θηλαστρο , προσπαθώ.....αλλά λειπω καποιες ωρες τα πρωινά , γυρίζω το μεσημερι και ξεκιναμε , αλλαγμα , ταισμα κλπ και δεν προλαβαινω να αντλώ πολυ συχνά....την νυχτα δε μου τρεχει γαλα:shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ομορφες.Ελπιζω να ειστε καλα.Εγω σημερα ειχα καψονια απ'τον γιο μου.Ολο το μεσημερι απο τις 14.15 που ξυπνησε μεχρι τις 20.00 που κοιμηθηκε μας πεθανε.Ετρωγε συνεχεια(γινεται βρε κοριτσια να πειναει τοσο πολυ;),και οταν τον εβγαζα απο το στηθος εκλαιγε γοερα.Αφου λοιπον ετρωγε για κανενα 3ωρο με ελαχιστα διαλειμματα,καναμε μπανιο και μετα ξαναπεινουσε.Να φανταστειτε οτι του βγαινει το γαλα επανω και τον ξανακαταπινει!Του εδωσα μπιμπερο στο τελος και το καταπιε!Προφανως δεν καλοετρωγε αλλα εγω εχω πεθανει.Δεν εχω ξεκουραστει καθολου.Σημερα εφυγαν και οι γονεις μου,ο αντρας μου ειναι νυχτα στη δουλεια και σκεφτομαι τι με περιμενει!

Κitty και Elzu ειμαι απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη και σημερα που εφυγαν οι γονεις μου για πανω μ'επιασε μια γλυκια νοσταλγια!.Μου ταιριαζει το τραγουδι''ξεχασμενη στο νοτο,γεννημενη αλλου''.

Dimista,το μωρακι σου παει παρα πολυ καλα.Μπραβο στον μπεμπουκο σου!

NXbrp3.png

καλημερα κοριτσια εμεις αρχισαμε να μπαινουμε σε εναν ρυθμο σιγα σιγα...εχω χρονο δηλαδη για εμενα και για τον ανδρα μου...εμας della η μικρη καθε απογευμα ξυπαει απο της 5.3- 6 και ειναι ξυπνια μεχρι της 10 που πεφτει για υπνο...κατα της .8.30-9 την κανουμε μπανιο, μετα τρωει και νανι με το ζορι...την βαζω μεσα στην καλαθουνα της..

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

καλημερα κοριτσάκια,

della μου μην απογοητεύσε έτσι είνια τα πραγματα στην αρχή, εμένα το κάνει αυτό ο μικρός καθε πρωι, όλο το πρωινό μέχρι της 13.00 - 14.00 θηλάζει , το απόγευμα χαλαρώνει λίγο κ μπορεί να κοιμηθεί κανένα 3ωρο σερι, υπάρχουν και χειρότερο, εμένα όταν φεύγει ο άντρας μου για δουλεια μένω με 2 μωρά, ο μικρός όλο θηλάζει κ με την παλινδρόμηση θέλει όλο αγκαλια κ ο μεγάλος ζηλευει θέλει επίσης αγκαλια , φαϊ, νερό , παιχνίδι απ΄ όλα ... κουράγιο ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος !

Και πάνω που μπήκε ο Μαης κ είπαμε να φτιάξει ο καιρός να πάμε καμια βόλτα , πάλι βροχές κ πτώση της θερμοκρασίας... τα νευρα μου...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Ευτυχως πριν μιαμισι ωριτσα κοιμηθηκε ο μικρος και καθισα λιγακι στον υπολογιστη να χαλαρωσω.

Περασα ενα μαρτυρικο βραδυ.Παρολο που το μπεμπονι μου ξυπνησε καθε 3ωρο και με το που εφαγε κοιμηθηκε αμεσως,ειχα θεμα με το στηθος.Αυτο που μου εχει πληγωσει τη θηλη,πετρωσε.Δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα αλλα χθες ηταν σε μεγαλυτερη εκταση.Δεν μπορουσα ουτε να κοιμηθω.Στις 02.00 πηρα το θηλαστρο και αρχισα να βγαζω το γαλα αλλα τζιφος.Το στηθος ετρεχε σταλα-σταλα και μετα απο 30γρ,σταματησε.Ημουν στα προθυρα της καταρρευσης.Κουρασμενη πτωμα απο ολη την ημερα και το βραδυ να ποναω φριχτα.Δεν ηξερα τι να κανω.Αν και εκανα μασαζ,εβαλα και κομπρεσσα ζεστη τιποτα.Στο τελος αναγκαστηκα,εβαλα την ψευδοθηλη και αν και πονουσα τον εβαλα στα 2 γευματα να ρουφηξει κατι εστω και λιγο.Το πρωι πια κατα τις 08.30 ημουν λιγο καλυτερα.Πριν καμια ωρα εβγαλα με το θηλαστρο που αυτη τη φορα βγηκε λιγακι ευκολοτερα και τωρα νιωθω καλα.Παντως,μου φαινεται πολυ δυσκολα με τον θηλασμο.Εφτασα στο αμην χθες βραδυ να πω τερμα,απο αυριο θα παρω τα χαπια να το κοψω.Ειλικρινα,δεν ξερω για ποσο θα αντεξω ακομα,εστω και μια μερα παραπανω πιστευω θα του κανει καλο.Απο τη μια ελεγα θα το κοψω απο την αλλη νιωθω τυψεις.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Σκεφτεται και καμια αλλη ετσι η εχω αρχισει και τα χανω;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

della μου εγω δεν ειχα καθολου γαλα γιατι δεν ειχα θηλες...και ετσι την παλευα με το θηλαστρο...εβγαζα στην αρχη καθε 4-5 ωρες 20-30 γραμμαρια...την ημερα 60 - 70 εβγαζα και της τα εδινα...το αντεξα αυτο για δυο εβδομαδες γιατι λογο το οτι δεν ειχα θηλες επρεπε να καθομαι στα 4 να σταζει μεσα...πικρα...και ειπα να το τελειωσω με τα χαπια αλλα ειχα τυψεις...ειπα οσο παει θα της το δινω...εφτασα τα 10 γρ και να αντλω μονο 1 φορα την μερα...οποτε το σταματησα...μην εχεις τυψεις...το προσπαθησες και αυτο εχει σημασια...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσακια.Ευτυχως πριν μιαμισι ωριτσα κοιμηθηκε ο μικρος και καθισα λιγακι στον υπολογιστη να χαλαρωσω.

Περασα ενα μαρτυρικο βραδυ.Παρολο που το μπεμπονι μου ξυπνησε καθε 3ωρο και με το που εφαγε κοιμηθηκε αμεσως,ειχα θεμα με το στηθος.Αυτο που μου εχει πληγωσει τη θηλη,πετρωσε.Δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα αλλα χθες ηταν σε μεγαλυτερη εκταση.Δεν μπορουσα ουτε να κοιμηθω.Στις 02.00 πηρα το θηλαστρο και αρχισα να βγαζω το γαλα αλλα τζιφος.Το στηθος ετρεχε σταλα-σταλα και μετα απο 30γρ,σταματησε.Ημουν στα προθυρα της καταρρευσης.Κουρασμενη πτωμα απο ολη την ημερα και το βραδυ να ποναω φριχτα.Δεν ηξερα τι να κανω.Αν και εκανα μασαζ,εβαλα και κομπρεσσα ζεστη τιποτα.Στο τελος αναγκαστηκα,εβαλα την ψευδοθηλη και αν και πονουσα τον εβαλα στα 2 γευματα να ρουφηξει κατι εστω και λιγο.Το πρωι πια κατα τις 08.30 ημουν λιγο καλυτερα.Πριν καμια ωρα εβγαλα με το θηλαστρο που αυτη τη φορα βγηκε λιγακι ευκολοτερα και τωρα νιωθω καλα.Παντως,μου φαινεται πολυ δυσκολα με τον θηλασμο.Εφτασα στο αμην χθες βραδυ να πω τερμα,απο αυριο θα παρω τα χαπια να το κοψω.Ειλικρινα,δεν ξερω για ποσο θα αντεξω ακομα,εστω και μια μερα παραπανω πιστευω θα του κανει καλο.Απο τη μια ελεγα θα το κοψω απο την αλλη νιωθω τυψεις.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Σκεφτεται και καμια αλλη ετσι η εχω αρχισει και τα χανω;

Della μου , κι εγω δεν εχω θηλες και προσπαθω με το θηλαστρο , το οποίο θέλει χρόνο κι αντε να τον βρεις...

χθες μονο μια φορα προλαβα και εβγαλα 30γρ.σημερα το μεσημερι το στηθος αρχισε να με ενοχλει , αλλα ο μπεμπουκος που κοιμοταν ολο το πρωι , μετα έκανε κολπα.....μετα τις 7 καθισα παλι να βγαλω γαλα ...εκνευριζομαι που δεν προλαβαινω να αντλώ περισσότερες φορες. σημερα εχω βγαλει περιπου 100γρ, την νυχτα γινομαι χαλια απο το γαλα που τρεχει....και να μην μπορω να θηλασω:-(:sad:

και βεβαια δεν το χανεις....κι εγω ετσι νιωθω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας κορίτσια ,τι κάνετε?

Καλά είναι Della o μπέμπης αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν κοιμόταν όλο το βράδυ.Γιατί τα βράδυα είναι ανήσυχος.Αλλά,είναι νωρίς ακόμα για να κοιμάται όλο το βράδυ.Αυτήν την στιγμή κοιμάται γι αυτό κάθησα στον υπολογιστή.Della μην απογοητεύεσαι με τον θηλασμό.Και γω δεν τα κατάφερα με τον θηλασμό και του δίνω μπιμπερό.Και το πίνει όλο.Ευτυχώς!

Άνια για την παλινδρόμηση υπάρχει 1 φάρμακο που λέγεται Epadoren.Ρώτησε και τον γιατρό σου,αν συμφωνεί να το δώσεις στο μωράκι σου.

Ελζού η δικιά σου κορούλα κοιμάται όλο το βράδυ?Είσαι τυχερή!

Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα κοριτσακιαααααααααααα

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες!!!! Τελικα ολα πηγαν καλα η μικρη βγηκε 2710γρ και δεν χρειαστηκε θερμοκοιτιδα....Θηλαζαμε μια χαρα αλλα ανεβασε ικτερο και στο τσακ το γλυτωσαμε το νοσοκομειο....οποτε σταματησαμε για 3 μερες τον θηλασμο και πινει ξενο αλλα το βγαζω με θηλαστρο και το σαββατο θα ξεκινησουμε παλι....ελπιζω να πιασει το στηθος μετα το μπιμπερο.......

Αννια υπομονη με την παλιδρομηση ειχε η Εβελινα σε μεγαλο βαθμο να φανταστεις για 2 μηνες δεν πηρε ουτε ενα γραμμαριο ουτε ενα ποντο και μονο τοτε αναγκαστηκαμε να δωσουμε φαρμακο αλλα οι γιατροι δεν το συνηστουν γιατι εχει πολλες παρενεργειες....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!!

Della, θα σου πω ότι και εγώ κάνω τις ίδιες σκέψεις. Βγάζω με το θήλαστρο γιατί όποτε τη βάζω στο στήθος μετά από ένα δύο γεύματα με πονάει. Αν και έχω αρκετό, βγάζω περίπου 400-500 γρ. την ημέρα, ωστόσο ψυχολογικά αισθάνομαι χάλια. Νιώθω σαν αγελάδα και ότι σε λίγο θα αρχίζω να βελάζω... Όσο και αν ακούγεται αστείο εμένα με έχει επηρεάσει πολύ. Νιώθω πολύ εγκλωβισμένη. Και είμαι στο τσακ να πάρω χάπια. Από την άλλη με πιάνουν και εμένα οι τύψεις και λέω άντε άστο και σήμερα. Δε με βλέπω όμως για πολύ. Να μη στενοχωριέσαι και να ξέρεις ότι σίγουρα δεν τα χάνεις. Ακόμη και τόσο που πήρανε καλό τους έχει κάνει. Το βασικό είναι να είμαστε εμείς καλά ψυχολογικά για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα μωρά μας.. Υπομονή όσο αντέξεις...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε?

Tzamin και Άννα μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Άννα χαίρομαι που γλιτώσατε τη θερμοκοιτίδα!!

Απ'ότι βλέπω όλα τα μωράκια σηκώνουν κεφαλάκι. Και εμάς η δικιά μας σήκωνε από το μαιευτήριο και λέγαμε ότι είναι επειδή βγήκε μεγάλη. Από κιλά πάμε καλά. 4950 παρακαλώ.... με τα μαγουλάκια μας, τα μπουτάκια μας, τα όλα μας.

Κατά τ'άλλα περιμένω να σαραντίσει για να τη βγάλω έξω. Εγώ έχω βγει λίγο, άλλά χαλαρά..

Φιλιά σε όλες :tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Φτου φτου Τζιτζινα βλεπω απο βαρος πατε μια χαρα!!!!Καλε εμεις ειμαστε οι μισες....χαχαχαχαχα Καλα να μην ειμαι και αχαριστη με τα προβληματα που ειχα με τον πλακουντα και παλι καλα να λεω που μπηκαμε στην 38η εβδομαδα.....

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι 2570γρ. στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

12.Tzamin γεννησε κοριτσι 3600γρ στο Ρεα στις 19/4

13.Katval γεννησε αγορι 2546γρ στην Ροδο στις 20/4

14.Αννα25 γεννησε κοριτσι 2710γρ στο Γαια στις 27/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

4.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

5.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

6.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...