Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!Τι πράγμα και αυτό με τον καιρό ε?Δεν λέει με τίποτα να φτιάξει... εγώ περιμένω ακόμα 15 μερούλες μου έμειναν για να την βγάλω έξω... εγώ λόγω εξετάσεων έχω βγει ήδη δυο φορές...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!! Καλό μήνα να έχουμε !!!!!!!!

τι κάνετε ? τα μπεμπάκια ?

εμάς , μας ειδε την Παρασκευή ο παιδίατρος , 4385 ο μπεμπούλης και 56 εκ. σε 2 εβδομάδες πηρε 805 γραμμαρια και 2 ποντους ο φαγανούλης !!!

κατα τα άλλα , κατι πονακια εχει ..αργεί που κ που να κοιμηθεί , αλλά γενικά καλά !!!

περιμένουμε κι εμείς να σαραντίσουμε να ξεκινήσουμε τις βολτες

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα κορίτσια καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά!

Σήμερα πήγα βόλτα με τον αντρούλη μου .Πήγαμε για φαγητό και μετά για καφέ.Ήταν η 1η μου βόλτα μετά την γέννα και την ευχαριστήθηκα!Η καφετέρια λέγεται "Verde"και βρίσκετεαι Παπάγου.Σας την προτείνω να πάτε με τα μωράκια σας γιατί είναι μέσα στο πράσινο και έχει και πισίνα.Έχει και 1 μεγάλο πάρκο με παιδική χαρά.Είναι πολύ ωραία!Εντυπωσιάστηκα!Όταν ξαναπάμε θα πάρουμε και τον μπέμπη μαζί μας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κίττυ 1α χαρά είναι ο μπέμπης σου!Πόσο θα περιμένω για να φτάσει και ο δικός μου,τόσο?

Κatval σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβοθλές που μου έδωσες για τους κολικούς.Θα ρωτήσω και τον παιδίατρό μου ,αν συμφωνεί γι αυτές τις σταγόνες.

Della 1α χαρά είναι το βλασταράκι σου.Εμείς θα πάμε παιδίατρο 11 Μάη.Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πόσο έχει φτάσει.Ανοιχτοσια,τι σημαίνει?

Ελζού η Κατβάλ για τους κολικούς μου πρότεινε κάτι σταγόνες που λέγονται infacolic.Δοκίμασε και αυτές τις σταγόνες άμα θες.Ρώτα και την γνώμη του γιατρού σου.

Κορίτσια εύχομαι να είστε και οι υπόλοιπες καλά! Καλό βράδυ!

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Dimista , σε ευχαριστώ πολύ !!! θα φτάσει κι ο δικός σου....παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος !!

βολτιτσα ε ? το ωραία ? αντε κι εμεις θα παμε την Κυριακή

Για τους κολικούς ο παιδιατρος μου ειπε να μην του δωσω τιποτα ακομα....

γενικά καλά τα παμε.....αρχιζει και μενει καποιες ωρες ξυπνιος , αλλά μετα μπορεί να κοιμηθεί και ενα 4ωρο !

αυτά....

καλό βράδυ !!!! φιλιά !!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου,

Αννούλα και Τζαμιν να σας ζήσουν τα μωράκια σας, γερα κ καλότυχα!!!

Καλό μήνα σε όλες ,

Εμείς κολικούς δεν έχουμε , έχουμε όμως παλινδρόμηση όπως διαπιστώνω από τα συμπτώματα που είναι 10 φορές χειρότερο , σημερα όλη μέρα τωρα αποκοιμήθηκε το μωρό μου, θέλει όλο αγκαλια κ κούνημα , δεν μπορεί να φάει ήρεμα , κάνει εμετό , ένα μαρτύριο...

Ευτυχώς με την ζήλια του Αγγελου τα πάμε καλύτερα, θέλει όμως πόλύ υπομονή κ κουβέντα κ εγω απο την κούραση καμία φορα χανω το παιχνίδι...

Για το γάλα Tzamin εκείνο που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξηθεί το γάλα σου έιναι να βάζεις το μωρό στο στήθος, φυσικά όσο δίνεις συμπλήρωμα τόσο εκείνο θα μειώνεται, δυστυχως αυτο εινιαι το δύσκολο κομματι τους πρωτους 2 μήνες ότι πρεπει να είσια με ενα μωρό στο στήθος συνέχεια...

Εγω που έχω αρκετο γαλα κ το μωρο θηλάζει καλα παρόλαυτα θέλει να είναι εκει σχεδόν συνέχεια ... ακόμα κ το πιπίλισμα ερεθίζει το στήθος να παράγει γάλα, διαφορετικά ίσως σε βοηθήσει το θήλαστρο

αντε να φτιαξει ο καιρος να παμε βολτίτσες γιατι εχω πείξει ασχημα ;)

καληνυχτα σε όλες κ φιλια

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Μια καλημέρα από εμένα! Κορίτσια εμένα η μικρή μου δεν κοιμάται όλη μέρα όπως λένε τα βιβλία...το πρωί είναι ξύπνια από της 7΄30 μέχρι της 11 περίπου που τρώει και μετά το μεσημερι πάλι είναι ξύπνια γιατί την πιάνουν τα πονάκια, κοιμάται από της 3 και μετά για κανένα δίωρο και το απόγευμα από της 6 είναι ξύπνια μέχρι της 8.30 που θα την κάνω μπάνιο και θα την ταΐσω...10 τελικά την πιάνει ο ύπνος και κοιμάται μέχρι της 3 τα ξημερώματα και μετά πάλι ξυπνάει στης 7.30... είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? κορίτσια σηκώνει και το κεφάλι της και γυρνάει πάρα πολύ στον ύπνο της και φοβάμαι ειδικά τα βράδια...

K9KBp3.png

Μια καλημέρα από εμένα! Κορίτσια εμένα η μικρή μου δεν κοιμάται όλη μέρα όπως λένε τα βιβλία...το πρωί είναι ξύπνια από της 7΄30 μέχρι της 11 περίπου που τρώει και μετά το μεσημερι πάλι είναι ξύπνια γιατί την πιάνουν τα πονάκια, κοιμάται από της 3 και μετά για κανένα δίωρο και το απόγευμα από της 6 είναι ξύπνια μέχρι της 8.30 που θα την κάνω μπάνιο και θα την ταΐσω...10 τελικά την πιάνει ο ύπνος και κοιμάται μέχρι της 3 τα ξημερώματα και μετά πάλι ξυπνάει στης 7.30... είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο? κορίτσια σηκώνει και το κεφάλι της και γυρνάει πάρα πολύ στον ύπνο της και φοβάμαι ειδικά τα βράδια...

Καλημέρα Elzu ! Καλημερα σε ολα τα κορίτσια !!!!

κι ο μπέμπης μου , δεν κοιμάται πια όλη μερα. την νυχτα ξυπναει 2 φορες , το πρωί ειναι ξυπνιος 9 30-12 00 , μετα κοιμαται 12 00-15 00 , τρωει κανακοιμαται μεχρι 18 00- 18 30 και αν δεν ξανακοιμηθεί μενει αλλο ενα 2 ωρο ξυπνιος.

παντως 2 ωρες το πρωι και 2 το απογευμα , ειναι στανταρ. επισης σηκώνει το κεφάλι του. ο παιδίατρος μου ειπε ειναι φυσιλογικά όλα αυτα.

Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας !!!!:P:p

Kαλησπερα κοριτσια μου,πως ειστε;εγω την παλευω ακομα.Βλεπετε οι μαυροι κυκλοι δεν εφτασαν στα γονατα ακομα!

Απο αυτα που διαβαζω παντως τα μωρα μας ξεπεταγονται.Σηκωνει και ο δικος μου το κεφαλι του συνεχεια και εχει αρχισει να μενει ξυπνιος για κανα 2ωρο συνεχομενο.Εχει γινει και ατακτουλης.Ενω του εχουμε βαλει μαξιλαρι-σφηνακι να κοιμαται στο πλαι,σερνεται προς τα πανω σιγα σιγα και το καβαλαει με τα ποδια του.Αφου πηγα να παρω δευτερο σημερα και οταν το ειπα στην πωλητρια δεν το πιστευε μεχρι που της εδειξα τη φωτογραφια που του εβγαλα,οποτε μου λεει:ειναι 20 ημερων επαναστατης!Τι μας περιμενει κοριτσια νομιζω οτι δεν εχουμε καταλαβει!

Dimista,ανοιχτοσια εννοουμε ενα μερος με πολυ μεγαλη απλα,ξεφωτο.Ειμαι απο τη Β.Ελλαδα και τη χρησιμοποιουμε αυτη τη λεξη.

Tzamin,ξεχασα να σου πω:μου ειπαν οτι βοηθαει και το ρυζογαλο για το γαλα,ισως γι'αυτο μας το εδιναν στο μαιευτηριο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !

ναι, ξεπετάγονται τα μπεμπάκια μας ! χαιρομαι που βλέπω οτι κι αλλα μωράκια σηκώνουν το κεφάλι τους γιατί λεω θα με περάσουν για τρελή.......

Della , απο που εισαι ? ο άντρας μου ειναι απο Δράμα , εκεί εχει μεγαλώσει

Βάλτε βρε κορίτσια και τικεράκια , να βλέπουμε όλες τις ηλικίες των ζουζουνιών

τι κανετε κοριτσια ?

Βλεπετε ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα παιδακια ε? και που ειστε ακομα εχετε να δειτε και δεν θα το πιστευετε ποσο γρηγορα ξεπεταγονται!Εμενα να σας πω την αληθεια το κεφαλακι του το σηκωνει απο τις πρωτες μερες ακομα αφου με τον αντρα μου σπαγαμε το κεφαλι μας να θυμηθουμε ποτε το σηκωνουν και ποτε το σηκωσε η μεγαλη ο γιατρος που ηρθε και μας ειδε μολις βγηκαμε τον βρηκε παντως αρκετα ζωηρο ! καλο ειναι αυτο για το παιδι κακο για μενα αλλα δεν πειραζει! ξυπνιος δεν μενει για πολυ ακομα λιγο το πρωι λιγο το απογευμα και περισσοτερο τα ξημερωματα :rolleyes: αυτα κοριτσια μου παω γιατι αρχισαν τα μαμα μαμα μολισ βρω παλι ευκαιρια θα σας γραψω !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

Μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας:D:D:D!!!Και εμενα η ζουζουνιτσα κραταει το κεφαλακι της ορθιο και μενει ξυπνια κατα τη διαρκεια της ημερας.Αλλα δεν εχει σταθερο προγραμμα ακομα, δηλαδη μπορει να φαει στις δυο ή στις τρεις ωρες κατα τη διαρκεια της ημερας και το βραδυ θα κανει και ενα τετραωρο αλλα οχι παντα.

Kitty πως τα πας με το θηλαστρο?

Εχει επικοινωνησει καμια κοπελα με την Αννα?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Della από που είσαι? Εγώ πιο βόρεια Ελλάδα δεν γίνεται... Φλώρινα και σήμερα είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό και ευχαριστήθηκα στο μπαλκόνι με την μικρή... κορίτσια να σας ρωτήσω... εσείς τι κάνετε?πως αναρρώνετε? Εγώ πρέπει να έχω ένα πρόβλημα και θα πάω να το κοιτάξω μόλις σαραντίσω... μάλλον από το ζόρι που τράβηξα στην γέννα... μακάρι να μην χρειαστεί κανένα χειρουργείο γιατί με κάτι λίγα που διάβασα στο ίντερνετ έχω τρομάξει...

K9KBp3.png

Καλημέρα σε όλες σας!Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?

Κatval σε ευχαριστώ για άλλη 1α φορά που μου πρότεινες το infacolic.Ρώτησα τον παιδίατρο του μπέμπη μου και μου πρότεινε το ίδιο.

Ο δικός μου μπέμπης εχτές έγινε 3 κιλά.Σήμερα είναι 21 ημερών.Μέρα με την μέρα αλλάζει και μεγαλώνει.Καμμία σχέση με το μαιευτήριο.Και ο δικός μου σηκώνει το κεφάλι του και αν θυμάμαι καλά το σήκωνε από το μαιευτήριο και μας έκανε εντύπωση!Έχει κάνει την μέρα νύχτα και την νύχτα μέρα.Όταν κλαίει τον βάζουμε στο καρότσι και τον βγάζουμε στην βεράντα.Δεν κλαίει καθόλου στην βεράντα ,του αρέσει πολύ!Τζαμίν για τον θηλασμό έχω διαβάσει ότι πρέπει να πίνεις πολλά υγρά και να κάνεις καλή διατροφή.Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...