Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι 2570γρ. στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

12.Tzamin γεννησε κοριτσι 3600γρ στο Ρεα στις 19/4

13.Katval γεννησε αγορι 2546γρ στην Ροδο στις 20/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.Αννα25 πητ 27/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

4.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

5.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

6.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

7.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κατερινα μου να σου ζησει ο γιος!!!!Να χαιρεσαι και τα δυο σου τα ζουζουνια και καλη ανατροφη!!!!!!

Αυριο κοριτσια μπαινω και εγω το πρωι.....θα μαθετε τα νεα μου σιγουρα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Αννούλα με το καλό αύριο!Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να έχεις 1α τέλεια γέννα!

Σήμερα ήρθε ο παιδίατρος!Είδε το μωρό μας και μας είπε ότι το βρήκε 1α χαρά.Το ζύγισε ,είναι 2.730.1α Χαρά είναι τα κιλά του μας είπε.Σήμερα είναι 15 ημερών.Την Κυριακή θα τον πάμε Εκκλησία να πάρει την μισή Ευχή και θα ξεκινήσουμε τις βόλτες.Κορίτσια τα δικά σας μωράκια τι κάνουνε?Μέλλουσες μητέρες καλά είστε?Καλό μεσημέρι σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα και απο εμενα! Κ εμας μας ηρθε η παιδιατρος την Πεμπτη και μας ειπε οτι ειμαστε 3500 κιλα!Βαλαμε μεσα σε 11 μερουλες 500 γραμμαρια! Και εμεις μια χαρα ειμαστε και κοσμο δεχομαστε στο σπιτι και ολα καλα...μονο το οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι της 17 Μαιου για να παρουμε την ευχη και να βγουμε βολτες, μας χαλαει λιγακι....γιατι της αρεσει πολυ το εξω...την βγαζω για λιγο στο μπαλκονι...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Αννούλα ίσως να κρατάς την κορούλα σου αυτήν την στιγμή!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Μείνανε 6 κορίτσια .Με το καλό και οι υπόλοιπες!Η Αντζέλικα και η Τόμμυ έχουν γεννήσει?Έχει μάθει κάποια κοπέλα?Έχει περάσει η Π.Η.Τ. τους και δεν έχουμε ακούσει νέα τους.

Εχτές που ήρθε ο παιδίατρος μου είπε τι να κάνω με τους κολικούς,γιατί,είχα απελπιστεί,όπως σας είχα ξαναγράψει.Μου είπε να του κάνω μασάζ στην κοιλιά και να του βάζω baby oil.

Ηλιοδώρα γύρισες από το χωριό σου?Σε χάσαμε!

Ελζού σου έχουν επιτρέψει να δέχεσαι κόσμο?Εγώ,θα ξεκινήσω να δέχομαι μετά τις 20/5.Τουλάχιστον να φοράνε μάσκες όσοι έρχονται.Στο μαιευτήριο μας είπαν ότι τα μωρά τραβάνε τα μικρόβια σαν το σφουγγάρι.Εγώ,θα ξεκινήσω να δέχομαι κόσμο μετά τις 20/5.Αν θέλεις άκου την συμβουλή μου.Εσύ,αποφασίζεις.Το καλό είναι να φοράνε μάσκες.

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αννούλα ίσως να κρατάς την κορούλα σου αυτήν την στιγμή!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Μείνανε 6 κορίτσια .Με το καλό και οι υπόλοιπες!Η Αντζέλικα και η Τόμμυ έχουν γεννήσει?Έχει μάθει κάποια κοπέλα?Έχει περάσει η Π.Η.Τ. τους και δεν έχουμε ακούσει νέα τους.

Εχτές που ήρθε ο παιδίατρος μου είπε τι να κάνω με τους κολικούς,γιατί,είχα απελπιστεί,όπως σας είχα ξαναγράψει.Μου είπε να του κάνω μασάζ στην κοιλιά και να του βάζω baby oil.

Ηλιοδώρα γύρισες από το χωριό σου?Σε χάσαμε!

Ελζού σου έχουν επιτρέψει να δέχεσαι κόσμο?Εγώ,θα ξεκινήσω να δέχομαι μετά τις 20/5.Τουλάχιστον να φοράνε μάσκες όσοι έρχονται.Στο μαιευτήριο μας είπαν ότι τα μωρά τραβάνε τα μικρόβια σαν το σφουγγάρι.Εγώ,θα ξεκινήσω να δέχομαι κόσμο μετά τις 20/5.Αν θέλεις άκου την συμβουλή μου.Εσύ,αποφασίζεις.Το καλό είναι να φοράνε μάσκες.

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες σας!

Ναι dimista μας ειπαν οτι μπορουμε να εχουμε κοσμο αλλα με μετρο...να μην ερχονται 15 ατομα μαζι...ειμαστε πολυ μεγαλο σοι εχω 5 αδερφια και ηθελαν να ερθουν να την δουν...δεν μπορω να πω οχι...ετσι δεν ειναι?Γιαγιαδες, προγιαγιαδες...εσενα σου ειναι και μικρουλη αν θυμαμαι καλα...λογικο ειναι να προσεχεις πιο πολυ...

K9KBp3.png

Κοριτσια καλησπερα.Πως ειστε;Εμεις ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ειμαστε καλα,κι εγω και το μικρουλακι μου.Ειναι κανα 2 μερες τωρα που καθεται περισσοτερη ωρα ξυπνιος.Τωρα τον αφησα να κοιμαται μαζι με τον μπαμπα του και βρηκα λιγη ωρα να καθισω στον υπολογιστη.

Χθες πηρα τον γιατρο μου τηλ.να ρωτησω για την θηλη μου που μου την εκοψε παλι ο μπεμπουλης μου και μου ειπε 3φορες την ημερα να βαζω sudocrem αυτην που βαζουμε και στο μωρο.Οποιο κοριτσακι εχει παρομοιο προβλημα ας το δοκιμασει,εγω απο χθες ειμαι πολυ καλυτερα.Εννοειται οτι θα την ξεβγαλετε πριν τον θηλασμο,δεν ειναι σαν την λανολινη.

Katval και Αννα να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας!Καλη αναρρωση και σ'εσας κοριτσια και καλο σαραντισμο!

NXbrp3.png

Kαλημέρα κορίτσια?Τι κάνετε?Τι κάνουν τα μωράκια σας?Οι υπόλοιπες που κοντεύετε να γεννήσετε καλά είστε?

Εμείς είμαστε 1α χαρά με τον μπέμπη.Το βράδυ μας ταλαιπωρεί λίγο,αλλά,σε γενικές γραμμές είναι αστεράκι.Εχτές τον ζυγίσαμε και έχει φτάσει 2.860.Ο παιδίατρος μας είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να τον βγάζουμε έξω και χαρήκαμε πολύ ,γιατί,ήτανε κλεισμένος μέσα τόσες μέρες.

Η Αννούλα λέτε να επέστρεψε από το μαιευτήριο?Να γράψουμε στο πινακάκι ότι γέννησε το κοριτσάκι της 27/4.

Ελζού δεν το ήξερα ότι έχεις τόσα αδέλφια.Καλά κάνεις και τα αφήνεις.Ζουν οι γιαγιάδες σου?Είναι εντυπωσιακό που το κοριτσάκι σου θα γνωρίσει τις γιαγιάδες σου.

Della το δικό σου αγοράκι καλά είναι ?

Κορίτσια τα μωράκια σας πόσες φορές την ημέρα κάνουν κακάκια?Το δικό μου 5 με 6 φορές το πολύ.

Έχετε ξεκινήσει να τα βγάζετε βολτούλα?Κολικούς έχουνε?

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα μωράκια.

Kαλημέρα κορίτσια?Τι κάνετε?Τι κάνουν τα μωράκια σας?Οι υπόλοιπες που κοντεύετε να γεννήσετε καλά είστε?

Εμείς είμαστε 1α χαρά με τον μπέμπη.Το βράδυ μας ταλαιπωρεί λίγο,αλλά,σε γενικές γραμμές είναι αστεράκι.Εχτές τον ζυγίσαμε και έχει φτάσει 2.860.Ο παιδίατρος μας είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να τον βγάζουμε έξω και χαρήκαμε πολύ ,γιατί,ήτανε κλεισμένος μέσα τόσες μέρες.

Η Αννούλα λέτε να επέστρεψε από το μαιευτήριο?Να γράψουμε στο πινακάκι ότι γέννησε το κοριτσάκι της 27/4.

Ελζού δεν το ήξερα ότι έχεις τόσα αδέλφια.Καλά κάνεις και τα αφήνεις.Ζουν οι γιαγιάδες σου?Είναι εντυπωσιακό που το κοριτσάκι σου θα γνωρίσει τις γιαγιάδες σου.

Della το δικό σου αγοράκι καλά είναι ?

Κορίτσια τα μωράκια σας πόσες φορές την ημέρα κάνουν κακάκια?Το δικό μου 5 με 6 φορές το πολύ.

Έχετε ξεκινήσει να τα βγάζετε βολτούλα?Κολικούς έχουνε?

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα μωράκια.

Βολτούλα ακόμα εμείς δεν έχουμε βγει γιατί θέλουμε να κλείσουμε τα σαράντα... αλλά την βγάζω στο μπαλκόνι... δική μου γιαγιά είναι στην γερμάνια αλλα του ανδρα μου είναι εδώ και είναι και πιο νέα απο τον μπαμπά μου να φανταστείς!!!Ναι αδέρφια πολλά... αφού λέω στην μικρή η θεία τάδε, η θεία τάδε, ο θείος τάδε...θα αργήσει πολύ να μάθει τα ονόματα Κολικούς εδώ και 4 μερούλες μας άρχισαν και είναι αρκετά δύσκολο... εγώ έκλαιγα προχτές που είχε φύγει ο άνδρας μου...την έβλεπα να κλαίει 3 ώρες και δεν μπορούσα να την βοηθήσω με τίποτα...τα δοκίμασα όλα όσα μου είπαν... αλλά τίποτα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2005520#post2005520

εδώ είναι η δική μου ιστορία τοκετού...

K9KBp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου,τι κανετε;

Εμεις ειμαστε καλα.Ηρθε σημερα η παιδιατρος.Το βλασταρακι μου πηρε 500γρ.και φτασαμε αισιως τα 3.900.Πηραμε ακομα 1ποντο και γιναμε 53εκ.Ολοκληρος αντρας ειναι πια.Θα θελει να παντρευτει σε λιγο!

Dimista,θα βγειτε εξω βολτα ρε θηριο;εγω βγηκα για να πω την αληθεια αλλα το μωρο θα το βγαλω κατευθειαν στον σαραντισμο.Να προσεχετε εκει που θα πατε.Εγω σκεφτομαι οταν τον βγαλω αν εχει ωραια μερα να τον παω στο Ζαππειο.Να πιουμε εμεις ενα καφεδακι και να κανει βολτα και το μωρακι που εχει ανοιχτοσια για τα μικροβια.

Elzu,επαθα πλακα με την ιστορια σου!Τι τραβηξες βρε παιδακι μου;Καλα εκανες ομως και το εγραψες για να ενημερωνομαστε ολες.Η καθεμια μαθαινει και απο τα παθηματα της αλλης.Ευτυχως τωρα τελειωσαν ολα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου,τι κανετε;

Εμεις ειμαστε καλα.Ηρθε σημερα η παιδιατρος.Το βλασταρακι μου πηρε 500γρ.και φτασαμε αισιως τα 3.900.Πηραμε ακομα 1ποντο και γιναμε 53εκ.Ολοκληρος αντρας ειναι πια.Θα θελει να παντρευτει σε λιγο!

Dimista,θα βγειτε εξω βολτα ρε θηριο;εγω βγηκα για να πω την αληθεια αλλα το μωρο θα το βγαλω κατευθειαν στον σαραντισμο.Να προσεχετε εκει που θα πατε.Εγω σκεφτομαι οταν τον βγαλω αν εχει ωραια μερα να τον παω στο Ζαππειο.Να πιουμε εμεις ενα καφεδακι και να κανει βολτα και το μωρακι που εχει ανοιχτοσια για τα μικροβια.

Elzu,επαθα πλακα με την ιστορια σου!Τι τραβηξες βρε παιδακι μου;Καλα εκανες ομως και το εγραψες για να ενημερωνομαστε ολες.Η καθεμια μαθαινει και απο τα παθηματα της αλλης.Ευτυχως τωρα τελειωσαν ολα.

Ακριβως della Μου, περασμενα ξεχασμενα...αφου ειναι το μωρακι μου καλα...θα γινω και εγω σιγα σιγα...

K9KBp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε στο σπίτι μας και προσπαθούμε να γνωριστούμε καλύτερα. Καλά νομίζω τα πάμε.

Με τον θηλασμό το παλεύουμε αλλά δεν έχω αρκετό γάλα και δίνω και συμπλήρωμα. Καμία συμβουλή πάνω σε αυτό? Μήπως πρέπει να σταματήσω το συμπλήρωμα για να έρθει περισσότερο γάλα?

Σε γενικές γραμμές το μωρό μου είναι ήσυχο εκτός κι αν πεινάσει πολύ οπότε μας ακούει όλη η γειτονιά.

Αυτά προς το παρόν. Εύχομαι τα καλύτερα στις κοπέλες που γέννησαν και υπομονή σε όσες περιμένουν ακόμη.

Πολλά φιλιά!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin,καλημερα και να σου ζησει και παλι το μπεμπακι σου.Απ'οτι ξερω οσο πιο πολυ βαζεις το μωρο στο στηθος τοσο πιο πολυ γαλα ερχεται,υπακουει στο νομο της προσφορας και της ζητησης.Επισης βοηθαει πολυ να πινεις πολλα υγρα,να τρως οπωσδηποτε μια σουπα την ημερα και απαραιτητα μπολικο γαλα!

NXbrp3.png

κοριτσια καλημερα τι κανετε?

Μπαινω στα κλεφτα και διαβαζω τα νεα σας εμεις ειμαστε καλα η μαριστελλα μου με τον μικρο ειναι μια χαρα δειχνει να τον συνηθιζει και με βοηθαει οσο μπορει :tongue:ο μικρος μου ειναι μια χαρα αν και πρεπει να ξεκινησαν ελαφρα οι κολικοι αλλα προσπαθω να τους προλαβω ντιμιτσα νομιζω οτι ειχες ενα θεμα με τους κολικους ρωτα τον γιατρο σου εχει κατι φυτικες σταγονες infacolic λεγονται αν ειναι να δωσεις τα βοηθαει πολυ

εμεις βολτουλες θα ξεκινησουμε απο την αλλη εβδομαδα μαλλον αν μασ το επιτρεψει και ο καιρος αν και μια μικρη και γρηγορη την πηγαμε αυτα τα νεα μας συνοπτικα ;)

Αννα μου να σου ζησει η κορακλα σου! και με το καλο οι υπολοιπες !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...