Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια,πως ειστε;εγω ειμαι πολυ καλα,μολις τάισα το μπουμπουκακι μου και κοιμηθηκε.Ειναι πολυ καλο μωρακι,προς το παρον βεβαια.Μαμ,κακα και νανι!Φανταζομαι τα δυσκολα ερχονται.Εσεις κοριτσια που δεν ηταν αυτο το πρωτο σας μωρακι,πως αντεδρασαν τα μεγαλυτερα παιδακια σας;πως σας υποδεχτηκαν σπιτι;εχετε ζηλιτσες;

Μπραβο στο μωρακι σου Della ετσι να παραμεινει ενα καλο μωρακι!:D Εγω δεν εχω ζηλιτσες...Τα αγορακια μου περιμεναν πως και πως την αδερφουλα τους και ξετρελαθηκαν μολις την ειδαν.Ολο λενε οτι ειναι πανεμορφη (καλα φανταζεστε τι θα τραβηξει οποιος τολμησει να την πειραξει χαχαχα).Ειναι και μεγαλουτσικα σχετικα...ενω οταν γεννηθηκε ο μικρος, ο μεγαλος που ηταν 3,5χρ. ζηλευε παρα πολυ!(...και ακομα ζηλευει...)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Βάσω , να σου ζησει η κοριτσάρα !!!!!!! πω.....πω.....3600 !!!! τέλεια !!!!

καλό σαραντισμό !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ΚΙΤΤΥ καλημέρα! Το θήλαστρο το νοίκιασα 70 ευρώ για ένα μήνα από εδώ www.e-pipila.gr, τους πήρα τηλ. και μου το έφεραν την ίδια μέρα στο σπίτι. Έχω και το τηλ. τους αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω εδώ και δεν ξέρω πως να στείλω π.μ. Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ. Σχεδόν τις καλύπτω όλα τα γεύματα της ημέρας και όσο πιο συχνά βγάζω τόσο πιο πολύ έχω. Πιστεύω να σε βοηθήσει!:-P

Καλησπέρα !!!

νοικιασα κι εγω θηλαστρο και θα μου το φερουν αυριο. εντυπωση μου εκανε για Μ.Παρασκευή ! μπράβο τους !

άντε , γιατι με το χειροκινητο μου εχουν σπασει τα νευρα

Καλησπέρα !!!

νοικιασα κι εγω θηλαστρο και θα μου το φερουν αυριο. εντυπωση μου εκανε για Μ.Παρασκευή ! μπράβο τους !

άντε , γιατι με το χειροκινητο μου εχουν σπασει τα νευρα

Ωραία ΚΙΤΤΥ μου, ελπίζω πραγματικά να σε βοηθήσει!!

Βασω να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερό και τυχερό!!!

Della είσαι τυχερή που είναι ήσυχο. Εμένα κοιμάται γενικά αλλά έχει ένα τετραωράκι την ημέρα που θέλει αγκαλίτσες και κουβεντούλα για να ησυχάσει. 'Άσε που όταν είναι η ώρα του φαγητού και την αργήσω λίγο κάνει λες και έχει να φάει ένα μήνα. Από τώρα βγάζει νεύρο, καήκαμε!! (Βέβαια είχε να πάρει το παιδί!)

Άννα αν δεν προλάβω να ξαναμπω μέχρι Τετάρτη, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Ωχ, ξυπνάει η μικρή ρουφήχτρα!! Φιλιά σε όλες!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Tzamin να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!Να είναι γερή και υγιής και καλά σαράντα!Αννούλα και συ με το καλό!Κοντεύεις!

Ο δικός μου μπέμπης σε γενικές γραμμές είναι ήσυχος.Το πρωί δεν κλαίει καθόλου.Τα απογεύματα κλαίει ,αλλά, ευτυχώς δεν είναι δυνατό το κλάμα του.Από χτες ξεκίνησε να κλαίει.Μάλλον έχει κολλικούς.Πως αντιμετωπίζονται?Στο μαιευτήριο μου είπανε ότι κρατάνε 3 μήνες.Θα κάνουμε υπομονή!Κορίτσια καλό μεσημέρι!Και σε σας και στα μωράκια σας!Και στις υπόλοιπες 8 που κοντεύετε να γεννήσετε!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κοριτσάκια,

tzamin να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό κ καλότυχο να είναι , καλό σαραντισμό!!!!

Άννούλα κ συ με το καλό δεν ξέρω αν καταφέρω να ξαναμπώ ως την Τετάρτη...

Δήμητρα για τους κολικούς υπάρχουν κάτι σταγόνες αλλα δεν θυμάμαι πως λέγονται όταν μιλήσω με την παιδίατρο θα την ρωτήσω.

Εμείς τρέχουμε όλη μέρα, ο μικρός δεν πολυκοιμάται , θέλει αγκαλιές , τον πονάει το στομαχάκι του γιατί όλο ρεύεται κ κάνει γουλίτσες, κ ο Αγγελος τσαντίζεται γιατί εκει που ξεκινάμε ένα παιχνίδι να σου πάλι ο μπέμπης κλαίει κ πρέπει να περιμένει , μια ζήλια την έχουμε αλλα όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση βελτιώνεται...

Κατα τα άλλα καναμε την πρωτη βόλτα στη παιδίατρο όλα καλα ο μπουλούκος μου έχει πάει 4840 κ 59 πόντους έχουμε μονο ένα θέμα με το δεξί χεράκι που εσπασε στην κλείδα την ώρα της γέννας κ θέλει τώρα προσοχή για να μην δέσει στραβά.

φιλάκια πολλα

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω σιγά σιγά να βρίσκεται τους ρυθμούς σας με τα μπεμπάκια! Εσείς που περιμένετε υπομονή! Κοντεύετε! Εμείς ακόμα σε χωριστά σπίτια, η μεγάλη μου είναι καλύτερα αλλά θα αφήσουμε κανα διήμερο ακόμα..

Αυτο μου λεει και ο ανδρας μου αλλα νοιωθω ασχημα...σαν αχρηστη...ενα πραγμα ειχα να κανω και αυτο δεν γινεται...αλλα δεν θα με παρει απο κατω...οπως λες δεν με κανει αυτο κακη μανα και τοσα αλλα παιδακια για διαφορους αλλους λογους εχουν μεγαλωσει μονο με το ετοιμο γαλα...δεν ειναι λιγοτερο εξυπνα απο τα αλλα που θήλασαν....

ΑΑΑΑΑ, μην ακούω χαζά! Να μην νιώθεις καθόλου άσχημα! Αν είναι δυνατόν! Τι νόημα έχει να υποφέρεις? Προσπάθησες και αυτό έχει σημασία. Α! Επίσης προσκυνώ!!! Γέννησες χωρίς επισκληρίδιο βρε θηρίο??? Εγώ πάντως μόμο γι'αυτό σε θαυμάζω πραγματικά!!!

della και arma, τελικά γεννήσαμε την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο! Σίγουρα διασταυρωθήκαμε στους διαδρόμους, δεν υπάρχει αμφιβολία. Στον 5ο όροφο ήμουνα, εσείς;

Καλά είναι απίστευτο. Κρίμα ρε γμτ να μην το ξέραμε να βρισκόμασταν...Εσύ και η della θα είσασταν από τις κοπέλες στα χειρουργεία που άκουγα ''γέννησε'', και εγώ έλεγα ''μόνο εγώ θα μείνω εδώ'' :lol: Εγώ ήμουν στον 3ο.

Della σε σένα έβαλα μια φίλη μου να σου στείλει πμ να σου πει το δωμάτιο που ήμουν γιατί διάβασα από μέσα ότι γεννήσαμε την ίδια μέρα, αλλά μάλλον δεν θα το είδες..

Elzu και εγω στα προθυρα της καταθλιψης νομιζω οτι ειμαι...θα προσπαθησω και εγω με θηλαστρο, τουλαχιστον να το πινει ετσι οσο θα εχω...

Άλλη από εκεί! Ελπίζω να το έχεις ξεπεράσει! Χαλάρώστε καλέ!

Arma δε θυμάμαι αν εσένα σου ευχήθηκα για το μπεμπάκι σου, τα καλύτερα να έρθουν και υπομονή για την κορούλα σου. Να σου πω και κάτι βρε κορίτσι μου, αν και δεν είμαι και τόσο προληπτική, ωστόσο δε φωνάζεια κανέναν παππά στο σπίτι σου? Όλο ταλαιπωρίες σε βρίσκουν. Σου εύχομαι να τελειώνουν τα προβλήματα και να χαρείτε επιτέλους την οικογένειά σας.

Να σου πω δεν έχεις κι άδικο/..Το έχω υπόψιν μου, πρέπει οπωσδήποτε να μας διαβάσει ένας παπάς! Και μη χειρότερα λέω εγώ! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Klimt ημουν στον 4 οροφο.Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη απο το Ρεα.Εσυ;Ποσα πληρωσες;Βιβλιαριο υγειας για το παιδι το κανονικο το μπλε πηρατε;

Κι εγώ απόλυτα ευχαριστημένη!Στο δωμάτιο εν τω μεταξύ μόνο την πρώτη μέρα είχα άλλες δυο κοπέλες μαζί. Όλες τις υπόλοιπες ήμουν μόνη μου. Βιβλιάριο πήρα 3 φωτοτυπίες από το καινούριο..γκρρρρ. Θα πάω όμως στη νομαρχία να πάρω. Το μπλε στον όροφό μας είχε τελειώσει!

Εμείς παρόλο που είμαστε ''ξενυτεμένοι'' είμαστε καλά. Ο μικρός ξυπνάει στις 2 1/2-3 ώρες, θηλάζει και του δίνω και 2 γεύματα συμπλήρωμα. Γκρινίτσες έχουμε αλλά όχι τίποτα υπερβολικό.

Δήμητρα και Βάσω να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!! Βάσω κούκλα η κόρη!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ωραία ΚΙΤΤΥ μου, ελπίζω πραγματικά να σε βοηθήσει!!

Βασω να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερό και τυχερό!!!

Della είσαι τυχερή που είναι ήσυχο. Εμένα κοιμάται γενικά αλλά έχει ένα τετραωράκι την ημέρα που θέλει αγκαλίτσες και κουβεντούλα για να ησυχάσει. 'Άσε που όταν είναι η ώρα του φαγητού και την αργήσω λίγο κάνει λες και έχει να φάει ένα μήνα. Από τώρα βγάζει νεύρο, καήκαμε!! (Βέβαια είχε να πάρει το παιδί!)

Άννα αν δεν προλάβω να ξαναμπω μέχρι Τετάρτη, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Ωχ, ξυπνάει η μικρή ρουφήχτρα!! Φιλιά σε όλες!

ηδη με την πρωτη φορά που το χρησιμοποίησα εβγαλα 100ml , και τα ηπιε ο μπεμπης μολις ξυπνησε:P:p:p:p πολύ χαίρομαι !!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

tzamin να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό κ καλότυχο να είναι , καλό σαραντισμό!!!!

Άννούλα κ συ με το καλό δεν ξέρω αν καταφέρω να ξαναμπώ ως την Τετάρτη...

Δήμητρα για τους κολικούς υπάρχουν κάτι σταγόνες αλλα δεν θυμάμαι πως λέγονται όταν μιλήσω με την παιδίατρο θα την ρωτήσω.

Εμείς τρέχουμε όλη μέρα, ο μικρός δεν πολυκοιμάται , θέλει αγκαλιές , τον πονάει το στομαχάκι του γιατί όλο ρεύεται κ κάνει γουλίτσες, κ ο Αγγελος τσαντίζεται γιατί εκει που ξεκινάμε ένα παιχνίδι να σου πάλι ο μπέμπης κλαίει κ πρέπει να περιμένει , μια ζήλια την έχουμε αλλα όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση βελτιώνεται...

Κατα τα άλλα καναμε την πρωτη βόλτα στη παιδίατρο όλα καλα ο μπουλούκος μου έχει πάει 4840 κ 59 πόντους έχουμε μονο ένα θέμα με το δεξί χεράκι που εσπασε στην κλείδα την ώρα της γέννας κ θέλει τώρα προσοχή για να μην δέσει στραβά.

φιλάκια πολλα

4840 ........? μπράβο το μπουλουκάκι:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια,ευχομαι να ειστε ολες καλα.

Tzamin,να σου ζησει να τη χαιρεσαι και να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Αnia,περαστικουλια στο κουκλακι σου,ειναι συνηθες να συμβαινει στον τοκετο κατι τετοιο.

Dimista,προχθες που ειχε ερθει η παιδιατρος μου ειπε για τους κωλικους,αν θα αρχισουν,θελει ζεστασια στην κοιλιτσα.Μπορεις να σιδερωσεις πανακια και να τα βαλεις στην κοιλιτσα του.Ακομα μπορεις και θερμοφορα να χρησιμοποιησεις,πανω απο τα ρουχα του.

Arma,δεν το ηξερα οτι μου εστειλες π.μ. και για να πω την αληθεια δεν ξερω και πως να τα βλεπω.

Mammy,φανταζομαι η κορουλα σου θα ειναι σαν πριγκιπισσα αναμεσα σε 2 αγορια.Θα την προστατευουν οταν μεγαλωσει!Θα ειναι οι μεγαλοι αδελφοι που θα προστατευουν την τιμη της!:-)

NXbrp3.png

[quote name=arma;975523

ΑΑΑΑΑ' date=' μην ακούω χαζά! Να μην νιώθεις καθόλου άσχημα! Αν είναι δυνατόν! Τι νόημα έχει να υποφέρεις? Προσπάθησες και αυτό έχει σημασία. Α! Επίσης προσκυνώ!!! Γέννησες χωρίς επισκληρίδιο βρε θηρίο??? Εγώ πάντως μόμο γι'αυτό σε θαυμάζω πραγματικά!!!

!/QUOTE]

Ναι χωρίς επισκληρίδιο γέννησα αλλά είμαι από τις τυχερές που γενικά μέχρι την διαστολή 6 δεν ένοιωθα και πολύ πόνο...με τις αναπνοές και με κουβεντούλα με την μαία περνούσε χωρίς να πολύ καταλάβω... εκεί που παρακαλούσα για επισκληρίδιο ήταν με το που μου έσπασαν τα νερά και έφτασα μέσα σε μισή ώρα να έχω διαστολή 10...οι γιατροί δεν το πίστευαν και έτρεχαν να ετοιμαστούν... μέχρι εδώ όλα καλά... βγαίνει κ η μπεμπούλα και ηρεμώ...και μετά αρχίζουν τα δύσκολα...που δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω η όχι... σκέφτομαι από την μια θα βοηθούσε τις κοπέλες που θα γεννήσουν αλλά από την άλλη μπορεί και να φοβηθούν και δεν το θέλω... κατέληξα να μου κάνουν ολική αναισθησία για να με ράψουν...τον λόγο αν θέλετε με πμ...

Και γι'αυτο πιστεύω ότι εξαφανίστηκαν οι θηλές μου...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

della, από το Ρέα έμεινα γενικά ευχαριστημένη. Εγώ γέννησα στις 6 το πρωί και είχα μπει στις 12 τα μεσάνυχτα. Εκείνο που με έσωσε κυριολεκτικά ήταν ότι είχα πολύ καλή μαία και βγάλαμε σχεδόν όλο τον τοκετό με αναπνοές, χωρίς να κάνω επισκληρίδιο. Πέρασα τρελό πόνο αλλά έτσι ακριβώς ήθελα να γίνει! Στο Ρέα ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί. Είχα πάρει τρίκλινο και μας στοίχισε 1790 με φπα, ευτυχώς μόνο την τελευταία μέρα φέρανε άλλη μια κοπέλα, τι ς προηγούμενες ήμουν μόνη μου και είχα rooming in. Το βιβλιάριο υγείας είναι μπλε, αυτό που είχαν και παλιά. Το μόνο που με εκνεύρισε ήταν ότι είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και κάποια στιγμή που είχα δώσει τη μικρή να την αλλάξουν και την κράτησαν στη διάρκεια του επισκεπτηρίου, είδα την κοπέλα του θαλάμου νεογνών να της δίνει μπουκάλι (ενώ ήταν 3η μέρα και το γάλα μου είχε κατέβει, δεν υπήρχε λόγος να της δώσει). Έκανα παράπονα, το αρνήθηκαν στην αρχή και μετά το παραδέχτηκαν ότι της δώσανε γιατί η κοπέλα δεν είχε παρατηρήσει το αυτοκόλλητο του αποκλειστικού θηλασμού. Περιτό να πω ότι το μωρό μετά ξεράθηκε στον ύπνο για 6-7 ώρες!

Το "σποράκι" μας είναι σχετικά ήσυχο, αλλά τη νύχτα ζωηρεύει. Την ημέρα θηλάζει και κοιμάται ή είναι ήρεμη αλλά τη νύχτα δεν πολυκοιμάται για κακή μας τύχη! Εκτός του ότι ξυπνάει για να θηλάσει κάθε 2 ώρες περίπου, όλο γουργουρίζει, θέλει αγκαλιές, έχει λόξυγκα, κάνει διάφορα. Ελπίζω περνώντας ο καιρός να βελτιωθούν τα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Προς το παρόν παρακολουθούμε το βάρος σύμφωνα με την παιδίατρο για να σιγουρευτούμε ότι όλα πάνε καλά με το θηλασμό.

Αrma,τι ωρα γεννησες;εγω στις 15.00

Εγώ γέννησα στις 10.15 το πρωί είχα μπει από τις 10.30 το βράδυ!

Κλιμντ με σένα σίγουρα είμασταν δίπλα στις αίθουσες τοκετών. Και εσύ χωρίς επισκληρίδιο ε? Χαρά στο κουράγιο σας! Άκουγα κι αλλη μια κοπέλα που έλεγαν οι μαίες ότι γεννάει χωρίς επισκληρίδιο και σπάραξε η ψυχή μου!

Εγώ γενικά αν εξαιρέσεις τις πολλές ώρες και μια βλακεία της αναισθησιολόγου μπορώ να πω ότι η γέννα ήταν αστεία. Εκεί που δεν έκανα διαστολή καθόλου και το μωρό ήταν ψηλά, μόλις κατεβηκε με 4-5 εξωθήσεις βγήκε. Αφού το παιδί έβγαινε κ ο γιατρός δεν προλάβενε να βάλει την ποδιά! Όλα αυτά βέβαια με επισκληρίδιο..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...