Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙΤΤΥ καλημέρα! Το θήλαστρο το νοίκιασα 70 ευρώ για ένα μήνα από εδώ www.e-pipila.gr, τους πήρα τηλ. και μου το έφεραν την ίδια μέρα στο σπίτι. Έχω και το τηλ. τους αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω εδώ και δεν ξέρω πως να στείλω π.μ. Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ. Σχεδόν τις καλύπτω όλα τα γεύματα της ημέρας και όσο πιο συχνά βγάζω τόσο πιο πολύ έχω. Πιστεύω να σε βοηθήσει!:-P

Σ' ευχαριστώ πολύ Tzitzina μου !!!:P:p μην ανυσηχεις θα βρω το τηλ απο το σαιτ. παντως για πμ , πατας πανω στο nick name , σου βγαζει αποστολη προσωπικου μηνυματος , γραφεις και το στελνεις

μακαρι να με βοηθησει και μενα;););)

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερα κοριτσια!!!:D:D:D

Arma μου και παλι να σου ζησει το αντρακι σου και περαστικα στο κοριτσακι σου!

Σημερα ηρθε και μας ειδε ο παιδιατρος, ειμαστε μια χαρα και μεγαλωνουμε!!!:D

Ξυπνησαμε...ωρα για γαλατακι!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες που κοντεύετε να γεννήσετε!

Τι κάνουν τα μωράκια σας και εσείς?Οι μανούλες που κοντεύετε να γεννήσετε έχετε ανυπομονησία?Συμπληρώστε τα κιλά του μπέμπη μου .Γεννήθηκε 2.570 γρ.Μέχρι τώρα είναι ο πιο αδύνατος στο πινακάκι.Να ζήσουν όλα τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί μέχρι τώρα!Ο δικός μου μπέμπης κοιμάται 90% το 24ωρο.Με τον θηλασμό δεν τα κατάφερα.Το μωρό δεν τράβαγε.Πέτρωσε το στήθος μου και του δίνω ξένο γάλα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ο Μπέμπης μου είναι πολύ γλυκούλης!Τον έχω τρελάνει στα φιλιά!Κάθε μέρα δένομαι όλο και πιο πολύ μαζί του.

Πάντως 4 γεννήσαμε την ίδια ημερομηνία.Θα τους κάνουμε την ίδια μέρα γενέθλια?Della έμεινες ευχαριστημένη με τον γιατρό μας?Τελικά ίδια ημερομηνία γεννήσαμε!Τα κατάφερε ελπίζω.Ερχόταν και σε έβλεπε στο μαιευτήριο?Σε μένα ήρθε 2 φορές.Μου έκανε πολύ καλή δουλειά!Έκανες καισαρική?Η τομή σε πονάει?Εμένα με πόνεσε λίγο για 2 μέρες.

Αυτά από μένα!Κορίτσια σας ευχαριστώ που μου ευχηθήκατε!

Καλό βράδυ σε όλες!Α!Από την Άνια έχουμε κανένα νέο?Είναι καλά το μωρό της?Επέστρεψαν από το μαιευτήριο?Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου,

Δυστυχώς έχω πολυ λίγο ελεύθερο χρόνο κ ετσι δεν προλαβαίνω ούτε καν να σας διαβάσω ποσο μάλλον να γράψω.

Βλέπω πολλα γεννητούρια οι μισές έχουν πια τα μωράκια τους αγκαλίτσα,

Maria-Elena, Pola, mammy3, Elzu, Κιττυ, Tzitzina, arma, dimista, della, KLiMT να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά κ ΄καλότυχα να είναι !!!

Στις υπόλοιπες κοπέλες εύχομαι καλή υπομονή κ με το καλό να έρθει η σειρά τους!

Εμείς είμαστε καλά , ευχαριστω όλα τα κοριτσάκια για το ενδιαφέρον σας, το μωράκι μου εκανε όλες τις εξετάσεις , είναι μια χαρά δεν κόλλησε το μικρόβιο , όμως έπρεπε προληπτικά να πάρει την αντιβίωση 10 μερες κ έτσι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ. Μου έλειψε πολύ κ ο Αγγελάκος μου , όμως τώρα πια όλα καλα΄.

Με το θηλασμό τα πάμε μια χαρα το μόνο μας πρόβλημα είνια που ζηλεύει ο αδελφούλης μας κ δεν μας αφήνει πολυ ώρα για αγκαλιές κ ότι μάλλον έχουμε κάποια παλινδρομησούλα γιατί όλο εμετούλι κάνουμε.

Επειδή διάβασα ότι πολλα κορίτσια ταλαιπωρούνται με το θηλασμό , νομίζω πως η μόνη λύση είνια να μιλούσατε με μια σύμβουλο θηλασμού. Δυστυχώς βλέπω κ από εδω αλλα και όσο ήμουν στο μαιευτήριο ότι δεν υπάρχει απο πουθενά μια σωστη υποστήριξη στις νέες μαμάδες για να καταφέρουν να θηλάσουν τα μωράκια τους κ να αντιμετωπίσουν τα πρόβληματα που τους παρουσιάζονται...

Μόλις κοιμήθηκε το μωρό , πάω να πιάσω τον μεγάλο γιατί μεχρι να τον ετοιμάσω θα ξαναξυπνήσει το μωρό κ πάει λέγοντας , δεν προλαβαίνω ούτε να φάω...

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά , σας φιλω

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημερα φιλεναδες μου!Να μας ζησουν τα μωρακια μας,να ειναι γερα και καλοτυχα και να τα χαιρομαστε.Στα υπολοιπα κοριτσια με το καλο να ερθουν τα μωρακια τους και θα πω το κλασικο"μ'εναν πονο".Μονο ενας βεβαια δεν ειναι αλλα σας το ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου.

Εμεις βγηκαμε την Παρασκευη και προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας.Ξυπναει καθε 3-4 ωρες,τον θηλαζω και ξανακοιμαται.Με τον θηλασμο κι εγω μπαστουνια τα βρηκα.Μου πληγωσε την αριστερη θηλη,πετρωσε το στηθος μου,πονουσε πολυ αλλα θελω να πιστευω οτι το ξεπερασα.Εχω ενα τηλ.που ειναι στο νοσοκομειο Ελενα και σου δινουν συμβουλες απο το τηλ για τον θηλασμο.Εμενα με βοηθησαν πολυ.Σας το δινω μηπως και καποια κοπελα το χρειαστει.Ειναι το 2106402360,καθημερινες 11.30-13.30.

Dimista,γεννησα φυσιολογικα,ο γιατρουλης μας ηρθε 2 φορες να με δει και 1 ηρθε η βοηθος του.Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη,ηταν πολυ καλος.Σε ολη τη διαρκειατων εξωθησεων ηταν η βοηθος του μαζι μου,αυτος μπαινοβγαινε και στο τελος που ηταν μεσα τα εκανε ολα μονος του τοσο γρηγορα που ουτε καταλαβα ποτε εκοψε τον λωρο μιας και ο μπεμπης ηταν τυλιγμενος.Αυτο ηταν το αγχος μου αλλα ο γιατρος μας ηταν απιστευτος.

Klimt ημουν στον 4 οροφο.Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη απο το Ρεα.Εσυ;Ποσα πληρωσες;Βιβλιαριο υγειας για το παιδι το κανονικο το μπλε πηρατε;

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!Όλες καλά?

Άνια σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Να σαι καλά!Και να χαίρεσαι και τα 2 σου παιδάκια! Χαίρομαι που τα καταφέρνεις με τον θηλασμό!

Della τελικά μας κατάφερε και τις 2 γιατί και γω 11/4 γέννησα.Ο φυσιολογικός πόσες ώρες κράτησε?Εγώ,την γέννα δεν την κατάλαβα καθόλου!Ο γιατρός μας ,είναι τέλειος!Έγραψα την γνώμη μου και στο fun club.Την ίδια έχουμε.Η τομή σε πονάει?Και πάλι να ζήσουν όλα τα μωράκια που έχουν γεννηθεί μέχρι σήμερα.Καλό βράδυ σε όλες σας!

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι 2570γρ. στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.Αννα25 πητ 27/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

4.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

5.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

6.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

7.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

8.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

9.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!

Χρόνια και ζαμάνια, έχω να σας γράψω πάρα πολύ καιρό αλλά σας διάβαζα τακτικά και μάθαινα τα νέα σας όλον αυτόν τον καιρό.

Κατ'αρχάς να ευχηθώ σε όλες τις φρεσκομανούλες μας!!!!!!!Να είναι όλα τα παιδάκια γερά και τυχερά, υγιή κι ευτυχισμένα!!!!!Είμαι σιγουρη πως ζείτε όλες σας ανεπανάληπτες σιγμές με τους θησαυρούς σας αυτές τις μέρες!!!

Εγώ είμαι ακόμα με την κοιλούμπα μέχρι απέναντι, είχαμε κάτι προβλήματα που ξεπεράστηκαν μάλλον (για αυτό και η εξαφάνισή μου τελευταία) και πλεόν έχω μπει στην τελική ευθεία και ανυπομονώ κορίτσια!

Αννούλα Τετάρτη???? Σε μια βδομάδα θα έχεις την μικρή σου αγκαλια??????Ααααααααχχχχχχχχχχ!

Επίσης, νομίζω πως γέννησε και η Tzamin μας!!!!!Βασούλα να χαίρεσαι την γλυκιά κορούλα σου!!!!!!

Σε όλες εμάς τις υπόλοιπες που ακόμα περιμένουμε να ευχηθώ με το καλό κορίτσια όλες μας!

6237481d19.png

Καλημερα κοριτσια,πως ειστε;εγω ειμαι πολυ καλα,μολις τάισα το μπουμπουκακι μου και κοιμηθηκε.Ειναι πολυ καλο μωρακι,προς το παρον βεβαια.Μαμ,κακα και νανι!Φανταζομαι τα δυσκολα ερχονται.Εσεις κοριτσια που δεν ηταν αυτο το πρωτο σας μωρακι,πως αντεδρασαν τα μεγαλυτερα παιδακια σας;πως σας υποδεχτηκαν σπιτι;εχετε ζηλιτσες;

NXbrp3.png

Kαλησπερα κοριτσακια η Βασω ναι γεννησε και μου εστηλε μηνυμα αλλα εγω τωρα καταφερα να το δω.....

Λοιπον εκανε ενα κοριτσαρο 3600γρ με καισαρικη.Προσπαθησε με προκληση αλλα η μικρη ηταν ψηλα και στραβα..

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι 2570γρ. στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

12.Tzamin γεννησε κοριτσι 3600γρ στο Ρεα στις 19/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.Αννα25 πητ 27/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

4.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

5.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

6.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

7.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

8.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!

Χρόνια και ζαμάνια, έχω να σας γράψω πάρα πολύ καιρό αλλά σας διάβαζα τακτικά και μάθαινα τα νέα σας όλον αυτόν τον καιρό.

Κατ'αρχάς να ευχηθώ σε όλες τις φρεσκομανούλες μας!!!!!!!Να είναι όλα τα παιδάκια γερά και τυχερά, υγιή κι ευτυχισμένα!!!!!Είμαι σιγουρη πως ζείτε όλες σας ανεπανάληπτες σιγμές με τους θησαυρούς σας αυτές τις μέρες!!!

Εγώ είμαι ακόμα με την κοιλούμπα μέχρι απέναντι, είχαμε κάτι προβλήματα που ξεπεράστηκαν μάλλον (για αυτό και η εξαφάνισή μου τελευταία) και πλεόν έχω μπει στην τελική ευθεία και ανυπομονώ κορίτσια!

Αννούλα Τετάρτη???? Σε μια βδομάδα θα έχεις την μικρή σου αγκαλια??????Ααααααααχχχχχχχχχχ!

Επίσης, νομίζω πως γέννησε και η Tzamin μας!!!!!Βασούλα να χαίρεσαι την γλυκιά κορούλα σου!!!!!!

Σε όλες εμάς τις υπόλοιπες που ακόμα περιμένουμε να ευχηθώ με το καλό κορίτσια όλες μας!

Τζουλη μου ελπιζω τωρα να ειναι ολα μια χαρα και ετσι να παραμεινουν μεχρι το τελος!!!!!!

Εγω ναι σε 6 μερες θα την εχω αγκαλια εκτως αν αλλαξει γνωμη και ερθει νωριτερα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...