Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοντεψα να παθω καταθλιψη γιατι ολοι το πρωτο που με ρωτανε ειναι αυτο...και ο ανδρας μου ειπε να το σταματησω...

Elzu και εγω στα προθυρα της καταθλιψης νομιζω οτι ειμαι...θα προσπαθησω και εγω με θηλαστρο, τουλαχιστον να το πινει ετσι οσο θα εχω...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

πω....πω....γεννητούρια !!!!!!!!!

καλέ , ποιές δεν εχω ευχηθεί ? Arma, Della, Dimista , Klimt , να σας ζησουν τα μπεμπάκια σας !!!!!! γερά , τυχερα κ ευτυχισμένα !!!!!!!!

καλό σαραντισμό σε όλες !!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κορίτσια!

Να'μαι και εγώ!! Τώρα βρήκα ευκαιρία που κοιμάται η μπέμπα. Την υπόλοιπη μέρα είμαι στην ίδια φάση με πολλές όπως διάβασα. Και εγώ θήλαστρο. Εμένα μου έπιανε στην αρχή το στήθος όμως λάθος γι'αυτό και με πλήγιασε. Δοκίμασα θηλές σιλικόνης αλλά δεν μπορούσε να της πιάσει. Τώρα έχω νοικιάσει ένα επαγγελματικό θήλαστρο και βγάζω όσο μπορώ όταν προλαβαίνω.

Πρώτον να ζήσουν όλα τα μωράκια που ήρθαν στον κόσμο και με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες, όλα να πάνε καλά. Γέννησα με καισαρική γιατί η μπέμπα τελικά ήταν ψηλά και ο τράχηλος τελείως κλειστός. Μου έβαλαν ορό για συσπάσεις, είχα πολύ δυνατές, αλλά δεν πονούσα καθόλου. Αφού ο γιατρός τα είχε παίξει..Εγώ πάλι ήμουν με τον άντρα μου και είχαμε λιώσει στο γέλιο. Η μικρή βγήκε 3850 (θρεφταράκι). Πονούσα μόνο τις επόμενες δυο-τρεις μέρες, όμως τώρα είμαι μια χαρά. Βγήκαμε τη Δευτέρα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σας αφήνω τώρα να πάω για άρμεγμα, χι,χι!!:P

Α, και κορίτσια μη στενοχωριέστε, όσο μπορέσουμε θα τους δώσουμε δικό μας, και να πιουν ξένο δε λέει και τίποτα. Ούτε εμένα με θήλασε η μαμά μου και έγινα δυο μέτρα κορίτσαρος (και μετριόφρων)!!:tongue::tongue:

Πολλά φιλιά...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλε 2 μερες εχω να μπω και αυξηθηκαμε κατα πολυ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!! ΗΡΕΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ...... ΝΥΧΤΕΣ !!!! Σημερα 40 ισαμε, ετοιμαστηκαμε πρωι πρωι βαλαμε τα καλα μας οικογενειακως και καμαρωτοι καμαρωτοι πηγαμε στην εκκλησια. Οταν μας διαβαζε ο παπας επεσε η εικονα του Χριστου κατω, λετε να σημαινει κατι αυτο :confused:. Ο μπεμπης ειναι πολυ ηρεμος και κοιμαται απο το πρωι, μηπως εκαναν δουλεια τελικα τα λογια του παπα?

Στην Ελενα οταν 40ισα και βγηκα εξω αισθανομουν σαν ζομπι αυτην την φορα ειμαι καλα, περιμενω και φιλες να παμε για καφε:D βεβαια με τοση σκορδιλα καλυτερα να κατσουμε σπιτι:lol:.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

tzitzina κοριτσαρος θα γινει και η κορουλα σου μην αγχωνεσαι για το θηλασμο. Στην πρωτη γεννα η κορη μου θηλαζε 3,5 μηνες τωρα ενω ειχα παρα πολυ μου μειωθηκε ξαφνικα! Μαλλον θα παρω χαπια να το σταματησω τελειως γιατι το μονο που καταφερνω ειναι να τυρενιεται και το μωρο και εγω.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να'μαι και εγώ!! Τώρα βρήκα ευκαιρία που κοιμάται η μπέμπα. Την υπόλοιπη μέρα είμαι στην ίδια φάση με πολλές όπως διάβασα. Και εγώ θήλαστρο. Εμένα μου έπιανε στην αρχή το στήθος όμως λάθος γι'αυτό και με πλήγιασε. Δοκίμασα θηλές σιλικόνης αλλά δεν μπορούσε να της πιάσει. Τώρα έχω νοικιάσει ένα επαγγελματικό θήλαστρο και βγάζω όσο μπορώ όταν προλαβαίνω.

Πρώτον να ζήσουν όλα τα μωράκια που ήρθαν στον κόσμο και με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες, όλα να πάνε καλά. Γέννησα με καισαρική γιατί η μπέμπα τελικά ήταν ψηλά και ο τράχηλος τελείως κλειστός. Μου έβαλαν ορό για συσπάσεις, είχα πολύ δυνατές, αλλά δεν πονούσα καθόλου. Αφού ο γιατρός τα είχε παίξει..Εγώ πάλι ήμουν με τον άντρα μου και είχαμε λιώσει στο γέλιο. Η μικρή βγήκε 3850 (θρεφταράκι). Πονούσα μόνο τις επόμενες δυο-τρεις μέρες, όμως τώρα είμαι μια χαρά. Βγήκαμε τη Δευτέρα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σας αφήνω τώρα να πάω για άρμεγμα, χι,χι!!:P

Α, και κορίτσια μη στενοχωριέστε, όσο μπορέσουμε θα τους δώσουμε δικό μας, και να πιουν ξένο δε λέει και τίποτα. Ούτε εμένα με θήλασε η μαμά μου και έγινα δυο μέτρα κορίτσαρος (και μετριόφρων)!!:tongue::tongue:

Πολλά φιλιά...

Καλώς την !!!! Να σου ζησει η κοριτσάρα

:P:p:p:p

Θα μπορούσες να μου πεις απο που νοικιασες το θηλαστρο και ποσο ? εχω ενα αλλά δεν καταφερνω να βγαλω και τιποτα ιδιαιτερο..κι απ την αλλη το στηθος ουτε πονάει ....τίποτα.

καλά να τον χορτάσω δεν υπαρχει περιπτωση, αλλά τουλαχιστον να επινε λγο κι απο μενα

κιττυ προσπάθησες να πιεις μπύρες χωρίς αλκοόλ??? εμένα με γέμισαν στο νοσοκομείο απο αυτές για να κατεβάσω... αλλά και πάλι τίποτα... εγώ απο χτες το βράδυ δεν της έχω δώσει δικό μου και το μαζεύω για να της το κάνω ενα γεύμα αύριο... μέχρι στιγμής εχω μόνο 45...:( και η μικρή μου πίνει ήδη 90ml...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Γεια σας κορίτσια! Να μας ζήσουν τα μπεμπάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Γέννησα κι εγώ 11/4 ο μπέμπης 2970 και παρόλο που η διαδικασία της γέννας κράτησε 12 ώρες όλα πήγαν καλά.Δυστυχώς όμως την ημέρα που θα βγαίναμε αρρώστησε η μεγάλη μου και έτσι εγώ με τον μπέμπη είμαι σε άλλο σπίτι από πάνω από το δικό μας και γενικά έχει πέσει πολύ τρέξιμο. Ακόμα δεν έχουμε χαρεί τον ερχομό του νέου μέλους σαν οικογένεια.

Κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω να σας διαβάσω και να γράψω λεπτομέριειες. Φιλιά σε όλες και με το καλό οι υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κιττυ προσπάθησες να πιεις μπύρες χωρίς αλκοόλ??? εμένα με γέμισαν στο νοσοκομείο απο αυτές για να κατεβάσω... αλλά και πάλι τίποτα... εγώ απο χτες το βράδυ δεν της έχω δώσει δικό μου και το μαζεύω για να της το κάνω ενα γεύμα αύριο... μέχρι στιγμής εχω μόνο 45...:( και η μικρή μου πίνει ήδη 90ml...

θα παρω αυριο αυτα τα χαπια απο μαγια μπυρας. δεν μπορω με τιποτα να πιω μπυρα....δεν αντεχω το ανθρακικό.

ασε , εγω μετα απο 2 ωρες εβγαλα ...τι να πω 10ml:shock::shock: και ξινιζει και τα μουτράκια του ο μπέμπης.

ο δικός μου πινει 110-130 ml , ανα τριωρο

Διαφημίσεις

Μια καλημέρα απο εμένα... πίνουμε το καφεδάκι μας μιας και η μικρή κοιμάται...το γάλα μου δεν αξίζει να το αντλώ πλέον... μετά απο 14 ώρες βγάλαμε μόνο 10 ml και απο τα δυο...:(

Δεν πειράζει, την προσπάθεια μου την έκανα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!! Να ευχηθώ να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες δεν έχω ευχηθεί. Όσο για τον θηλασμό τί να πω... Σας καταλαβαίνω... κι εγώ θα κάνω την προσπάθειά μου για να θηλάσω αλλά εάν δεν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε δεν είναι αυτό που θα μας προσδιορίσει για τις ικανότητές μας σαν μανούλες... έτσι δεν είναι? Τα μωράκια μας αυτό που χρειάζονται περισσότερο ειναι αγάπη και είμαι απολύτως σίγουρη ότι όλα τα μωράκια σε αυτό το καφέ θα εισπράξουν πολλή αγάπη...

Εύχομαι καλή εβδομάδα και κουράγιο με την προσαρμογή στις νέες μανούλες... κουράγιο κα σε εμ΄ς που διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης μας...

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι 3850γρ στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι 2970γρ στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

4.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

5.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

6.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

7.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

8.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

9.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Καλημερα κορες!!!!!

Τζιτζινα να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!!!!!!

Αρμα μου και παλι να σου ζησει αλλα τι ατυχια να αρρωστησει η μικρη....αντε περαστικα της και με το καλο να πατε στο σπιτακι σας!!!!

Οσο για το θηλασμο κοριτσια μην σκατε ειπαμε οσο μπορεσουμε.....

Βασω σημερα περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!!

Καλώς την !!!! Να σου ζησει η κοριτσάρα

:P:p:p:p

Θα μπορούσες να μου πεις απο που νοικιασες το θηλαστρο και ποσο ? εχω ενα αλλά δεν καταφερνω να βγαλω και τιποτα ιδιαιτερο..κι απ την αλλη το στηθος ουτε πονάει ....τίποτα.

καλά να τον χορτάσω δεν υπαρχει περιπτωση, αλλά τουλαχιστον να επινε λγο κι απο μενα

ΚΙΤΤΥ καλημέρα! Το θήλαστρο το νοίκιασα 70 ευρώ για ένα μήνα από εδώ www.e-pipila.gr, τους πήρα τηλ. και μου το έφεραν την ίδια μέρα στο σπίτι. Έχω και το τηλ. τους αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω εδώ και δεν ξέρω πως να στείλω π.μ. Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ. Σχεδόν τις καλύπτω όλα τα γεύματα της ημέρας και όσο πιο συχνά βγάζω τόσο πιο πολύ έχω. Πιστεύω να σε βοηθήσει!:-P

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!

Arma δε θυμάμαι αν εσένα σου ευχήθηκα για το μπεμπάκι σου, τα καλύτερα να έρθουν και υπομονή για την κορούλα σου. Να σου πω και κάτι βρε κορίτσι μου, αν και δεν είμαι και τόσο προληπτική, ωστόσο δε φωνάζεια κανέναν παππά στο σπίτι σου? Όλο ταλαιπωρίες σε βρίσκουν. Σου εύχομαι να τελειώνουν τα προβλήματα και να χαρείτε επιτέλους την οικογένειά σας.

Οι νέες μανούλες προσαρμοστήκατε καθόλου? Όσες περιμένετε πως πάτε, έχετε αγωνία?

Η μικρή μου χθες κοιμήθηκε από τις 02.00 μέχρι της 07.15. Παράδεισος!!!:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...