Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

arma και klimt να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Αχ πόσο χαίρομαι που όλες σιγά σιγά παίρνουμε σειρά! Άντε να μπούμε σε έναν ρυθμό και να αρχίσουμε να γράφουμε για την εμπειρία του τοκετού...και για το μετά... γιατί εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τον θηλασμό.,..και μάλλον θα το κόψω...

Kαλημερα Elzu και εγω αγχωνομαι με το θηλασμο γιατι στα αγορια δεν τα ειχα καταφερει αρκετα... και φοβαμαι μη γινει το ιδιο:-(

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!

Κλιμτ να σου ζησει η μπουμπουκα!!!!Να ειστε γερες και οι δυο και καλο σαραντισμο!!!!

Αχ Βασω ναι πλησιαζει και η δικια μας η στιγμη......Ποτε εχεις γιατρο?Εγω θα παω για τελευταιο ελεγχο την Τεταρτη και μετα για την καισαρικη.....

Καλημέρα!!!

Γιατρό έχω την Δευτέρα το απόγευμα. Για να δούμε τί θα μας πει. Πάντος την κοιλιά μου ψηλά την βλέπω, δεν λέει να εμπεδωθεί η μικρή. Μάλλον θα το περάσουμε και το Πάσχα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλημερα Elzu και εγω αγχωνομαι με το θηλασμο γιατι στα αγορια δεν τα ειχα καταφερει αρκετα... και φοβαμαι μη γινει το ιδιο:-(

Εγω mammy δεν τα εχω καταφερει...δεν εχω καθολου θηλη και δεν παει με τιποτα η μικρη μου...προσπαθω με το θηλαστρο αλλα και αυτο θελει χρονο που καποιες φορες δεν μπορω λογο μικρης....και παντα 10 μερες τωρα που γεννησα βγαζω μεγιστο 30 ml...δεν γινεται ομως...νομιζω οτι ειναι τσαμπα ταλαιπωρια και φοβαμαι πολυ μην παθω μαστιτιδα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημερα

Elzu μην στεναχωριεσαι βρε...Δοκιμασες τις ψευτικες θηλες?'Η πριν βαλεις την μικρη στο στηθος να βαλεις παγακι πανω τις μεγαλωνει....Θελει πολυ υπομονη αλλα οταν βλεπεις και γινεται ταλαιπωρια και για σενα και για το παιδι τοτε βγαζε οσο μπορεις μεχρι να σταματησει....Και εγω την Εβελινα ενα μηνα καταφερα να την θηλασω αλλα σταματησα για λογους υγειας και μετα μειωθηκε και το γαλα....

Βασω μου και εμενα η μικρη ειναι παρα πολυ ψηλα και χαιρομαι για να μην εχω τιποτα απροοπτα πριν την καισαρικη.....

Καλημερα

Elzu μην στεναχωριεσαι βρε...Δοκιμασες τις ψευτικες θηλες?'Η πριν βαλεις την μικρη στο στηθος να βαλεις παγακι πανω τις μεγαλωνει....Θελει πολυ υπομονη αλλα οταν βλεπεις και γινεται ταλαιπωρια και για σενα και για το παιδι τοτε βγαζε οσο μπορεις μεχρι να σταματησει....Και εγω την Εβελινα ενα μηνα καταφερα να την θηλασω αλλα σταματησα για λογους υγειας και μετα μειωθηκε και το γαλα....

Βασω μου και εμενα η μικρη ειναι παρα πολυ ψηλα και χαιρομαι για να μην εχω τιποτα απροοπτα πριν την καισαρικη.....

Δοκιμασαμε τα παντα...τι κρυο νερο τι ζεστο, τι τον ανδρα μου εβαλα να τις πειραξει, τι τις θηλες, τι με το θηλαστρο απλα να βγουνε....δεν βγαινουν με τιποτα...και της μικρης μαλλον δεν τις αρεσει...με το μουκαλι που τις το δινω κανει σαν να θελει να κανει εμετο και μετα απο ωρα το πινει....σου λεει αυτο εχω τωρα ας το πιω...κοντεψα να παθω καταθλιψη γιατι ολοι το πρωτο που με ρωτανε ειναι αυτο...και ο ανδρας μου ειπε να το σταματησω...

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Οχι παιδι μου να παθεις και καταθλιψη αφου βλεπεις και δεν τα καταφερνεις και αφου δεν βγαινουν ουτε με το θηλαστρο που ασκει πιεση αστο....Δεν σε κανει λιγοτερο καλη μανουλα το να μην θηλαζεις.....

Οχι παιδι μου να παθεις και καταθλιψη αφου βλεπεις και δεν τα καταφερνεις και αφου δεν βγαινουν ουτε με το θηλαστρο που ασκει πιεση αστο....Δεν σε κανει λιγοτερο καλη μανουλα το να μην θηλαζεις.....

Αυτο μου λεει και ο ανδρας μου αλλα νοιωθω ασχημα...σαν αχρηστη...ενα πραγμα ειχα να κανω και αυτο δεν γινεται...αλλα δεν θα με παρει απο κατω...οπως λες δεν με κανει αυτο κακη μανα και τοσα αλλα παιδακια για διαφορους αλλους λογους εχουν μεγαλωσει μονο με το ετοιμο γαλα...δεν ειναι λιγοτερο εξυπνα απο τα αλλα που θήλασαν....

K9KBp3.png

καλημερα κοριτσια

Βασω ειπαμε αν δεν εχουμε απροοπτα ως της 2 Μαιου να παω τοτε αλλα την τεταρτη που εχουμε ραντεβου θα το δουμε παλι και πιστευω πως την τεταρτη θα αποφασισουμε δεν εχουμε και πολλα περιθωρια η αληθεια ειναι οποτε πιστευω την τεταρτη να σας πω σιγουρα.

klimt να σου ζησει το μωρακι σου !!!!!

elzu να σου πω πολυ καλος ο θηλασμος δεν λεω και ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα δεν πρεπει να νιωθεις ετσι και εγω την μαριστελλα μου δεν την θηλασα αρκετα κανενα μηνα και αυτο απο θηλαστρο γιατι δεν επιανε το στηθος και τον μηνα δεν την θηλαζα αποκλειστικα ωσπου κοπηκε πια το γαλα μην αγχωνεσαι καθολου και δεν εισαι αχρηστη αν δεν θηλασεις το παιδι μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα τωρα η μαμα μου ειχε το ιδιο θεμα με εσενα και ετσι δεν θηλασαμε μια χαρα βγηκαμε και τα τρια ;). και να ξερεις οτι για να ειναι καλα το παιδι το μονο που χρειαζεται ειναι να ειναι καλα η μαμα του το νιωθει το αγχος σου την στεναχωρια σου και ολα οποτε ηρεμησε μην αγχωνεσαι και οσο κρατησει αααααα και κατι αλλο δεν ειχες να κανεις ενα πραγμα πολλα πραγματα εχεις να κανεις και θα τα κανεις ολα πολυ καλα το πιο σημαντικο να το πρπστατεψεις και να το φερεις στην ζωη το εχεις κανει ηδη ! τα καλυτερα ερχονται μην αγχωνεσαι ομως;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

elzu να σου πω πολυ καλος ο θηλασμος δεν λεω και ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα δεν πρεπει να νιωθεις ετσι και εγω την μαριστελλα μου δεν την θηλασα αρκετα κανενα μηνα και αυτο απο θηλαστρο γιατι δεν επιανε το στηθος και τον μηνα δεν την θηλαζα αποκλειστικα ωσπου κοπηκε πια το γαλα μην αγχωνεσαι καθολου και δεν εισαι αχρηστη αν δεν θηλασεις το παιδι μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα τωρα η μαμα μου ειχε το ιδιο θεμα με εσενα και ετσι δεν θηλασαμε μια χαρα βγηκαμε και τα τρια ;). και να ξερεις οτι για να ειναι καλα το παιδι το μονο που χρειαζεται ειναι να ειναι καλα η μαμα του το νιωθει το αγχος σου την στεναχωρια σου και ολα οποτε ηρεμησε μην αγχωνεσαι και οσο κρατησει αααααα και κατι αλλο δεν ειχες να κανεις ενα πραγμα πολλα πραγματα εχεις να κανεις και θα τα κανεις ολα πολυ καλα το πιο σημαντικο να το πρπστατεψεις και να το φερεις στην ζωη το εχεις κανει ηδη ! τα καλυτερα ερχονται μην αγχωνεσαι ομως;)

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ και με βοηθαει πολυ να βλεπω οτι και αλλες μανουλες δεν μπορεσαν να θηλασουν....εδω και 10 μερες που γεννησα το μονο που ακουω ειναι...πρεπει να κανεις το καλυτερο για το παιδι σου, κανε αυτο κανε το αλλο για να σου κατεβει το γαλα...εεε τα εκανα ολα...μεχρι και σε 2 γιατρους πηγα...και μετα αρχιζουν αχ τι κριμα και τι κριμα που δεν την θηλαζεις...καλα λενε οτι τις πρωτες σαραντα μερες δεν πρεπει να δεχεσαι κανεναν στο σπιτι και να μην μιλας σε κανεναν...αλλα δεν θα τους ακουω αλλο...το πιστευω οτι ακομα και ετσι θα γινω καλη μανουλα...

K9KBp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ και με βοηθαει πολυ να βλεπω οτι και αλλες μανουλες δεν μπορεσαν να θηλασουν....εδω και 10 μερες που γεννησα το μονο που ακουω ειναι...πρεπει να κανεις το καλυτερο για το παιδι σου, κανε αυτο κανε το αλλο για να σου κατεβει το γαλα...εεε τα εκανα ολα...μεχρι και σε 2 γιατρους πηγα...και μετα αρχιζουν αχ τι κριμα και τι κριμα που δεν την θηλαζεις...καλα λενε οτι τις πρωτες σαραντα μερες δεν πρεπει να δεχεσαι κανεναν στο σπιτι και να μην μιλας σε κανεναν...αλλα δεν θα τους ακουω αλλο...το πιστευω οτι ακομα και ετσι θα γινω καλη μανουλα...

Εννοειται οτι θα γινεις καλη μανουλα και μην ακους κανεναν το καλυτερο κανεις για το παιδι σου κανενας δεν θα σε κρινει απο το αν θηλασες η οχι αλλα και εσυ δεν ειναι απαραιτητο να απολογισε στον καθενα τι κανεις και τι οχι ειμαι σιγουρη οτι ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τι πρεπει να κανεις και τι ειναι καλο για το παιδι ολες μολις γεννησουμε ξερουμε τι πρεπει να κανουμε και πως εμπιστευσου τον εαυτο σου και το ενστικτο σου και οτιδηποτε απορια εχεις θα ρωτας πρωτα τον γιατρο σου και για οτι θες και εμεις εδω ειμαστε ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Τώρα παλεύουμε με το θηλασμό. Είχα rooming in στο μαιευτήριο και μπήκαμε στα δύσκολα από την αρχή αφού την είχα στο δωμάτιο και τη νύχτα εκτός αν πλάκωνε πολύ επισκεπτήριο ή χρειαζόταν μπάνιο και άλλαγμα πάνας. Πάντως, θέλει πολύ υπομονή ο θηλασμός. Βασικά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο, πάλι καλά που έχει φτιάξει ο καιρός γιατί είμαι με το βυζί διαρκώς έξω. Έχω συνέχεια άγχος αν της φτάνει το γάλα που παράγω. Θα δείξει.

della και arma, τελικά γεννήσαμε την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο! Σίγουρα διασταυρωθήκαμε στους διαδρόμους, δεν υπάρχει αμφιβολία. Στον 5ο όροφο ήμουνα, εσείς;

Αυτο μου λεει και ο ανδρας μου αλλα νοιωθω ασχημα...σαν αχρηστη...ενα πραγμα ειχα να κανω και αυτο δεν γινεται...αλλα δεν θα με παρει απο κατω...οπως λες δεν με κανει αυτο κακη μανα και τοσα αλλα παιδακια για διαφορους αλλους λογους εχουν μεγαλωσει μονο με το ετοιμο γαλα...δεν ειναι λιγοτερο εξυπνα απο τα αλλα που θήλασαν....

elzu , μην στεναχωριεαι κοπέλα μου !!! κι εγω εχω επίπεδες θηλές , ο μπεμπης δεν μπορει να πιασει με τιποτα,......δοκιμαζω με τις ψευτικες , μια απο τα ιδια , βγαζω με θηλαστρο ....πιο ελαχιστο όμως δεν γινεται....κι ακομα δεν εχει κατεβει κανονικα

τι να κανουμε δηλαδή ? μου φτανει , που τρωει καλα , τον ειδε ο παιδιατρος , εχει παρει και 110 γρ σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα

να προσεχεις τον ευατό σου κ την μπεμπα και ασε τους άλλους να λενε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εγω mammy δεν τα εχω καταφερει...δεν εχω καθολου θηλη και δεν παει με τιποτα η μικρη μου...προσπαθω με το θηλαστρο αλλα και αυτο θελει χρονο που καποιες φορες δεν μπορω λογο μικρης....και παντα 10 μερες τωρα που γεννησα βγαζω μεγιστο 30 ml...δεν γινεται ομως...νομιζω οτι ειναι τσαμπα ταλαιπωρια και φοβαμαι πολυ μην παθω μαστιτιδα...

μακαρι να εβγαζα 30 !!!!!!!! αληθεια σου λεω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κορίτσια τι κάνετε?ΓΥΡΙΣΑΜΕ!Δεν σας διάβασα,γιατί δεν έχω χρόνο. Δεν ταλαιπωρήθηκα με την γέννα.Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 07.30,στις 11.00 είχα γεννήσει.Ο μπέμπης μου είναι 1α χαρά!Γεννήθηκε 2.570 γρ.Όσα κορίτσια μου ευχήθηκαν σας ευχαριστώ πολύ!

Από το Λητώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Και από εξυπηρέτηση και από περιποίηση.Κάθομαι χωρίς δυσκολία και η τομή με πονάει λίγο.Είδα μόνο το πινακάκι.Μέχρι τώρα έχουμε γεννήσει 11.Καλά σαράντα και στις 11,να ζήσουν όλα τα αγοράκια και τα κοριτσάκια να είναι όλα γερά και υγιή και με το καλό να γεννήσουν και οι υπόλοιπες 9.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...