Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τzamin μ΄εκανες και γελασα τωρα γιατι θυμηθηκα τα δικα μου χαλια. Ειχα που ειχα τον πονο μου αλλα σκεφτομουν "Πω! Πω! στα ποδια μου τριχαρα, τα μαλλια μου ανεμοδαρμενα, τα φρυδια μου απαραδεκτα τι θα πουν οι γιατροι που θα με δουν ετσι? Ευτυχως εχω βγαλει το μουστακι" Μου θυμησα τη σκηνη στο εισαι το ταιρι μου οταν η Στελλα πηγε με το Σωτηρη που τσεκαρε στο μυαλο της εαν τα εχει κανει ολα.

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ έλεγα τις τελευταίες μέρες "μπας και τα άφησα τελευταία στιγμή και δεν προλάβω"? Ευτυχώς όμως πρόλαβα. Τώρα μένει μόνο η καθαριότητα του σπιτιού. Επίσης πολύ σημαντικό. Ελπίζω να κρατηθεί η μικρή μέχρι Παρασκευή απόγευμα. Αν και μάλλον προς τα πάνω την βλέπω να ανεβαίνει η κοιλιά μου. Λάθος δρόμο μου φαίνεται έχει πάρει. Δεν έχει κατέβει καθόλου και οι συσπάσεις έχουν αραιώσει. Μάλλον θα τον πάρω όλο το μήνα.

Mammy3 εγω είμαι σχεδόν έτοιμη αλλά η μπουμπού έχει βολευτεί. Κοιμάται η μπέμπα σου? Με τον θηλασμό πώς τα πάτε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Έχει πέσει βρυκολάκιασμα από τις 3.30, δεν κλείνει το μάτι με τίποτα. Τουλάχιστον θα πιάσω σειρά στην εφορία που έχω να πάω σήμερα. Ελπίζω να με λυπηθούν και να με εξυπηρετήσουν εκεί. Τις φοβάμαι αυτές τις υηρεσίες αισθάνομαι ότι δίνω εξετάσεις όταν πηγαίνω. Αν πάω προετοιμασμένη θα με περάσουν (θα κανω την δουλειά μου) αν όχι θα με κόψουν (τζίφος). Αν αυτά που λέω δεν βγάζουν νόημα είναι από το παραλήρημα της αυπνίας. Σας φιλώ και σας εύχομαι μια υπέροχη & ξεκούραστη ημερα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερααααα καλα βρε Μαρια ελενα εκεινη την στιγμη αυτο σκεφτοσουν????χαχαχαχαχαχα

Βασω εφορια εχεις πρωι πρωι???Καλο κουραγιο.......Οσο για τις αυπνιες τι να πω εμενα παλι με αφησαν κοιμαμαι ολο το βραδυ το πολυ πολυ να ξυπνησω μια φορα για πιπι ρουμ...Εχεις χαιρετισματα απο την καθηγητρια σου....σε θυμοταν

κοριτσια τι κανετε?

Μαρια- Ελενα και εγω τα ιδια σκεφτομαι και προσπαθω καθε μερα να ειμαι σε ετοιμοτητα αλλα δεν γινεται παντα δεν προλαβενω να τα κανω ολα η μικρη μου αργει να κοιμηθει και οτι κανω ειναι ωρες που ειναι ξυπνια και θελει και αυτη να κανει τα ιδια μου βγηκε λιγο μικρομεγαλο μαλλον αλλα εχει πολυ γελιο οταν προσπαθει να βαφτει να κανει τα μαλλια και αλλα τετοια !

Βασω εγω τετοιο προβλημα δεν εχω παλι καλα αντιθετως και ολη μερα να με αφησεις να κοιμηθω μια χαρα θα κοιμηθω ! αφου να σας πω την αληθεια περιμενω πως και πως να παω να γεννησω για να κοιμηθω στην κλινικη :tongue:

το μονο προβλημα μου ειναι οτι ξυπναω καθε βραδυ απο πονους

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημερααααα καλα βρε Μαρια ελενα εκεινη την στιγμη αυτο σκεφτοσουν????χαχαχαχαχαχα

Βασω εφορια εχεις πρωι πρωι???Καλο κουραγιο.......Οσο για τις αυπνιες τι να πω εμενα παλι με αφησαν κοιμαμαι ολο το βραδυ το πολυ πολυ να ξυπνησω μια φορα για πιπι ρουμ...Εχεις χαιρετισματα απο την καθηγητρια σου....σε θυμοταν

Με θυμόταν αλήθεια? Μπράβο δεν το περίμενα με τόσα παιδιά που βλέπει κάθε χρόνο.

Στην εφορία ευτυχώς εξυπηρετήθηκα. Χαρά που έκανα που ξεμπέρδεψα!!!

Η βαλίτσα μου κοντεύει να τελειώσει. Αύριο θα είναι έτοιμη... ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει και αγχωνόμουν ότι θα ερθει η ώρα κι εγώ θα τρέχω να μαζέψω πράγματα για το μαιευτήριο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και με το καλό και με έναν πόνο σε εσάς κορίτσια που ακόμα περιμένετε...Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν...δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ...η μπουμπού μου βγήκε σχετικά εύκολα με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο...3200... λεπτομέρειες κάποια άλλη στιγμή,...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

3.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

4.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

5.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

6.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

7.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

8.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

9.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

10.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Να σου ζησει και παλι Elzu!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και με το καλό και με έναν πόνο σε εσάς κορίτσια που ακόμα περιμένετε...Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γέννησαν...δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ...η μπουμπού μου βγήκε σχετικά εύκολα με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο...3200... λεπτομέρειες κάποια άλλη στιγμή,...

Μπράβο Elzu ....να σου ζήσει και να της έρχονται όλα εύκολα στην ζωή της όπως και η γέννησή της. Αχ μακάρι να γεννηθεί και η δική μου έτσι γρήγορα και εύκολα....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια μου, γέννησα!! 11 Απριλίου χαράματα! Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε 3.450 με φυσιολογικό τοκετό! Όλα πήγαν πολύ καλά και σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι. Θα σας γράψω περισσότερα μόλις μπορέσω. :))

Κορίτσια μου, γέννησα!! 11 Απριλίου χαράματα! Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε 3.450 με φυσιολογικό τοκετό! Όλα πήγαν πολύ καλά και σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι. Θα σας γράψω περισσότερα μόλις μπορέσω. :))

Να σου ζήσει η κορούλα κλιμτ... να εισαστε πάντα καλά όλη η οικογένεια να την χαίρεστε. Άντε φτάνει και η σειρά μας Άννα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Κλιμτ να σου ζησει η μπουμπουκα!!!!Να ειστε γερες και οι δυο και καλο σαραντισμο!!!!

Αχ Βασω ναι πλησιαζει και η δικια μας η στιγμη......Ποτε εχεις γιατρο?Εγω θα παω για τελευταιο ελεγχο την Τεταρτη και μετα για την καισαρικη.....

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι 3100 γρ. στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι 3200γρ στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 7/4

8.arma γεννησε αγόρι στο Ρεα στις 11/4

9.dimista γεννησε αγορι στο Λητω στις 11/4

10.della γεννησε αγορι 3280γρ στο Ρεα στις 11/4

11.KLiMT γεννησε κοριτσι 3450γρ στο Ρεα στις 11/4

----------------------------------------------

1.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

3.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

4.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

5.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

6.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

7.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

8.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

9.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια (μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες)!!!:D

Κορίτσια μου, γέννησα!! 11 Απριλίου χαράματα! Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε 3.450 με φυσιολογικό τοκετό! Όλα πήγαν πολύ καλά και σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι. Θα σας γράψω περισσότερα μόλις μπορέσω. :-))

Να σου ζησει Κlimt το κοριτσακι σου!!!:D:D:D

Mammy3 εγω είμαι σχεδόν έτοιμη αλλά η μπουμπού έχει βολευτεί. Κοιμάται η μπέμπα σου? Με τον θηλασμό πώς τα πάτε?

Βασω μου σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη!!!Τεμπελιαζει λιγο την ωρα του φαγητου, την παιρνει ο υπνος στο στηθος και μολις τη βαζω για υπνο ψαχνει παλι!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

arma και klimt να σας ζήσουν τα μωράκια σας!Αχ πόσο χαίρομαι που όλες σιγά σιγά παίρνουμε σειρά! Άντε να μπούμε σε έναν ρυθμό και να αρχίσουμε να γράφουμε για την εμπειρία του τοκετού...και για το μετά... γιατί εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τον θηλασμό.,..και μάλλον θα το κόψω...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...