Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Με πηρε ο γιατρος σημερα στις 07.50 και μου ειπε στις 10.00 να παω να με δει.Εφτασα λοιπον με προσδοκιες οτι τελειωνω και θα αγκαλιασω το βλασταρακι μου,αλλα τιποτα.Ο τραχηλος ακομα μακρυς και ωδινες δεν διαφαινονται στον οριζοντα.Καναμε ενα NST,ηταν πολυ καλο και μετα ηρθε η σειρα της δακτυλικης εξετασης!Εγω παντως πονεσα κοριτσια.Νομισα οτι θα μου βγει το χερι του απ'το στομα!Την Τριτη το πρωι μου ειπε να ξαναπαω στο Ρεα να κανω παλι NST,και την Πεμπτη θα μπουμε μεσα για προκληση.Αυτα τα νεα μου!Εσεις κοριτσακια τι νεα;Klimt,εχεις τιποτα ευχαριστο;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ βγήκα εχτές βολτίτσες και ένιωθα σαν άλιεν στον έξω κόσμο! :lol: Το ευχαριστήθηκα! Από συσπάσεις ψιλομειώθηκαν μπορώ να πω αλλά το μωρό το νιώθω πιο χαμηλά..

Δήμητρα όλα έτοιμα? Πως αισθάνεσαι??? Με το καλό!!!

Εγω μια χαρα ειμαι, ξεκουραζομαι! Μονο μαγειρεμα και λιγο συμμαζεμα κανω εδω στο χωριο! Τα βασικα! :D Η μπεμπα μια χαρα κι αυτη! :D Φιλια σε ολες και να περνατε ομορφα!!

Μια χαρά σε βρίσκω! Έτσι πρέπει ΧΑΛΑΡΑ! :-)

Άλλαξα ημερομηνία στην arma :D

Ευχαριστώωωωω!!!

Αρμα τωρα που εκοψες τα χαπια και μπηκες στον μηνα σου μην ξεθαρευεις.....κατσε λιγο ακομα να παρει και αυτη την εβδομαδα ο μπεπουκος.....

Όχι καλέ δεν ξεθαρεύω! Απλά δεν είναι και λίγο να σηκώνεσαι μετά από τόσους μήνες! Μόλις νιώσω ενοχλήσεις σταματάω! Εσύ πως πας?

Della λιιιιιιιιιγο ακόμα υπομονή! Αν γεννήσεις Πέμπτη θα βρεθούμε στο Ρέα! Εγώ αν δεν μπω πιο νωρίς προγραμματισμένα μπάινω το Σάββατο!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αrma,μακαρι να συναντηθουμε,θα κανουμε παρεα!

Dimista,με το καλο κοριτσακι μου.Να πανε ολα καλα,η Παναγιτσα μαζι σου!Τετοια ωρα τυχερουλα θα εισαι με τον μπεμπουλη σου αγκαλια!Κοιταξε να κοιμηθεις σημερα να εισαι φρεσκια-φρεσκια αυριο.Καλη επιτυχια!!!

NXbrp3.png

della δεν ξέρω τελικά...εδώ και μία ώρα έχω τακτές συσπάσεις. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάρω ένα μπουσκοπαν και αν δεν περάσουν σε μισή ώρα φεύγω για μαιευτήριο..για να δούμε..

Αν τυχόν γεννήσω θα βρω τρόπο να μάθετε νέα μου! Φιλάκια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααα

Αρμα μου δεν ξαπλωνεις κοριτσακι μου μπας και περασουν....Αν παλι οχι ολα να πανε καλα!!!!!Αν γεννησεις ας γραψει καποιος στον τοιχο σου στο φεις και θα γραψω εγω τα νεα σου στα κοριτσια!!!

Ντελλα μου υπομονη και εσυ...Ισως σε πονεσαι η εξεταση γιατι ο γιατρος σου θα πειραξε τον τραχηλο να τον μαλακωσει γιατι ο απλος ελεγχος δεν ποναει....το μαλακωμα ποναει....

Γεια σας κορίτσια!

Εχτές το βράδυ,πήγα για καφέ με τον άντρα μου και τον κουμπάρο μας και σήμερα πήγαμε Εκκλησία,στην Εκκλησία που παντρευτήκαμε και ανάψαμε κεράκια και προσευχηθήκαμε για αύριο!Μετά την Εκκλησία, πήγαμε για περπάτημα σε 1 Πάρκο.Είχε πολλά παιδάκια και μωράκια σε καρότσια και σκεφτόμασταν πως σε λίγο καιρό θα φέρνουμε και το δικό μας.

Μου φαίνεται παράξενο που αύριο θα κρατάω το μωρό μου στην αγκαλιά μου!Δεν ξέρω αν θα το συνειδητοποιήσω αμέσως που αυτό το μωράκι που θα δω,θα είναι δικό μου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Αχ Δημητρα μου δεν θα το συνειδητοποιησεις αμμεσως...θα πατε στο σπιτι σας θα περασετε πολλα θα περασουν τα χρονια και παλι θα το κοιτας και θα λες δικο μου ειναι????Η κορη μου ειναι 5,5 χρονων και σημερα λεγαμε ποτε μεγαλωσε????Ποτε βγηκα απο το μαιευτηριο?????

Με το καλο να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου κοριτσακι μου και να τον χαρεις!!!!

Άννα,Αrma ,και Della σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για αύριο!

Della και Arma και σεις κοντεύετε!Καλή λευτεριά και για σας και εύχομαι τα μωράκια που θα γεννήσετε να είναι γερά και υγιή!

Αύριο στο πινακάκι θα γράφει και το δικό μου όνομα!

Να αλλάξετε και για την Della και για την Arma το πινακάκι.

Διαφημίσεις

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Αννούλα.

Θα ήθελα να σας πω νέα όταν γεννήσω αύριο.Αλλά δεν γράφω χρόνια για να ξέρω το κινητό κάποιας κοπέλας να έστελνα 1 μην.Τι τρόπο ,να έβρισκα?

Αrma είμαι έτοιμη για αύριο αλλά,θα κάνω έναν τελευταίο έλεγχο στην βαλίτσα να δω αν ξέχασα τίποτα.

Della θα προσπαθήσω να κοιμηθώ,αλλά,δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω γιατί ίσως στριφογυρίζω από το άγχος και από την αγωνία.Παρόλο που είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος και αγωνία.Όσο να ναι είναι η 1η μου γέννα.

Κορίτσια ,επειδή δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ για να σας ξαναγράψω εύχομαι όσα αγοράκια και κοριτσάκια έχουν γεννηθεί μέχρι τώρα να είναι όλα γερά και υγιή!

Και για τις υπόλοιπες 13 κοπέλες να έχουν καλή λευτεριά και να κάνουν γερά και υγιή μωράκια!

Μέσα στις 13 είμαι κι εγώ!Εύχομαι και για τον εαυτό μου!Από Κlimt έχουμε νέα?

Καλό βράδυ σε όλες !Και εύχομαι να ξαναμιλήσουμε,όταν θα έχουμε χρόνο!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Επιτέλους γύρισε ο καλός μου και ηρέμισα. Τώρα δεν θα μας ξανααφήσει μέχρι να γεννήσουμε και να σαραντήσουμε τουλάχιστον.

Οπότε είμαι έτοιμη για τον ερχομό της μπέμπας.

Δήμητρα πιθανόν να έχεις γεννήσει μέχρι τώρα. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και το μωρό σου.

Σας φιλώ και εύχομαι καλή εβδομάδα με πολλά ευχάριστα γεγονότα. Κουράγιο και τερματίσαμε. :D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...