Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ από εχτές το βράδυ που έκοψα τα χάπια έχω τρελλαθεί στις συσπάσεις και πονάει και πολύ η μέση μου αφού μετά από τόσο καιρό σηκώθηκα από το κρεβάτι..Δεν ξέρω αν θα την βγάλω μέχρι το άλλο Σάββατο..Παρόλαυτά έπαιξα με το κοριτσάκι μου και σήμερα σιδέρωσα κιόλας μετά από τόσους μήνες!!! Είμαι ενθουσιασμένη!

Α! αλλάξτε και την δική μου ημερομηνία! 16/4!

Δήμητρα δεν θυμόμουν ότι θα κάνεις καισαρική γι'αυτό σε ρώτησα για την πρόκληση. Και πάλι με το καλό!

Tzasmin σιγά καλέ μην είσαι σαν γοριλάκι με 12 κιλάκια! Μια κούκλα είσαι που σε είδα στις φώτο και με τα 12 + είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια γλύκα!Τι να πω κι εγώ με τε τα +16?:oops: όσο για τα χέρια και εμένα μουδιάζουν(αλλά και πριν την εγκυμοσύνη λόγω αυχενικού), η καταράτηση το επιδεινώνει. Αν κόψεις τελίως το αλάτι θα δεις διαφορά. Αυτά πάντως είναι φυσ/κα στο τέλος της εγκυμοσύνης αρκεί να μην έχεις πίεση και λεύκωμα.Καλή ξεκούραση τώρα και με το καλό να υποδεχτείς τον αντρούλη σου!

della εμείς έχουμε ένα παιδικό το οποίο προς το παρόν έχει τις πριγκίπισσες zizazou..:lol:Το καλοκαίρι που θα μπορούμε να το βάψουμε θα το κάνουμε ουδέτερο μάλλον με μίκυ κλπ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις & Δήμητρα ευχαριστώ για τις ευχές. Πρήξιμο στα πόδια δεν έχω καθόλου. Την βέρα την έβγαλα ήδη γιατί όταν άρχισε το πρήξιμο φοβήθηκα μη σφηνώσει.

Klimt πόσο θα την περιμένεις την μπουμπού? Πότε ξαναπάς γιατρό?

Σε καταλαβαίνω που δυσανασχετείς. Εγώ έχω ακόμη σχεδόν 3 εβδομάδες και δυσανασχετώ. Εν τω μεταξύ αισθάνομαι ήδη πολύ βαριά και δεν θέλω να πάρω άλλο βάρος. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα +12, το οποίο ήταν το μαξιμουμ που υπολόγιζα. Αν πάω μέχρι τέλος τα 2 κιλάκια ακόμη τα έχω στο τσεπάκι. Ξέρω ότι μετά θα χαθούν γρήγορα αλλά είμαι και μικρόσωμη και είμαι σαν γοριλάκι. Τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω, καλά να έρθει το μωρό μου και ας έρθει όποτε θέλει.:rolleyes:

Θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα 11/4, θα ξαναμιλήσω με το γιατρό την Κυριακή να κανονίσουμε τι θα κάνουμε.

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ από εχτές το βράδυ που έκοψα τα χάπια έχω τρελλαθεί στις συσπάσεις και πονάει και πολύ η μέση μου αφού μετά από τόσο καιρό σηκώθηκα από το κρεβάτι..Δεν ξέρω αν θα την βγάλω μέχρι το άλλο Σάββατο..Παρόλαυτά έπαιξα με το κοριτσάκι μου και σήμερα σιδέρωσα κιόλας μετά από τόσους μήνες!!! Είμαι ενθουσιασμένη!

Α! αλλάξτε και την δική μου ημερομηνία! 16/4!

Δήμητρα δεν θυμόμουν ότι θα κάνεις καισαρική γι'αυτό σε ρώτησα για την πρόκληση. Και πάλι με το καλό!

Tzasmin σιγά καλέ μην είσαι σαν γοριλάκι με 12 κιλάκια! Μια κούκλα είσαι που σε είδα στις φώτο και με τα 12 + είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια γλύκα!Τι να πω κι εγώ με τε τα +16?:oops: όσο για τα χέρια και εμένα μουδιάζουν(αλλά και πριν την εγκυμοσύνη λόγω αυχενικού), η καταράτηση το επιδεινώνει. Αν κόψεις τελίως το αλάτι θα δεις διαφορά. Αυτά πάντως είναι φυσ/κα στο τέλος της εγκυμοσύνης αρκεί να μην έχεις πίεση και λεύκωμα.Καλή ξεκούραση τώρα και με το καλό να υποδεχτείς τον αντρούλη σου!

della εμείς έχουμε ένα παιδικό το οποίο προς το παρόν έχει τις πριγκίπισσες zizazou..:lol:Το καλοκαίρι που θα μπορούμε να το βάψουμε θα το κάνουμε ουδέτερο μάλλον με μίκυ κλπ.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές :D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσακια!! Να ζησουν ολα τα μπεμπακια που εχουν ηδη γεννηθει και οι μανουλες τους να τα χαιρονται!!! :D:D Με το καλο Κlimt, Dimista και Della!! Tzamin καλη ξεκουραση, ολα να πανε μια χαρα! Πολλες κοπελες στην εγκυμοσυνη αισθανονται και εχουν μουδιασμα και κατακρατηση κυριως στον 8ο με 9ο. Ακομη να σου πω δεν το εχω δει, παρολο που αλατι τρωω. Ισως με σωνει που πινω πολυ νερο. Με το που γεννησουμε ομως ολα αυτα εξαφανιζονται. :D Arma μου τι κανεις? Την αλλη εβδομαδα θα γεννηθει ο κουκλος σου ε? Με το καλο, κοντευεις!! ;) Αννα μου καλα εισαι? Το Εβελινακι τι λεει που η μανουλα σε λιγες μερες θα της χαρισει αδελφουλα? :D

Εγω μια χαρα ειμαι, ξεκουραζομαι! Μονο μαγειρεμα και λιγο συμμαζεμα κανω εδω στο χωριο! Τα βασικα! :D Η μπεμπα μια χαρα κι αυτη! :D Φιλια σε ολες και να περνατε ομορφα!!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 7/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

3.dimista πητ 11/4 αγορι γενναει στο Λητω

4.arma πητ 16/4 αγόρι γεννάει στο Ρεα

5.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

6.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

7.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

8.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

9.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

10.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

11.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

12.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

13.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Άλλαξα ημερομηνία στην arma :D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα! Επιτελους μπηκα ιντερνετ, τους εβαλα ολους για υπνο και καταφερα ναι ναι ναι να κανω και μπανιο:-D !!! Ο μπεμπης με τσακισε ολο το βραδυ απο τις 8 μεχρι τις 2 ουρλιαζε απο τους πονους και μετα απλως γκρινιαζε μεχρι τα ξημερωματα!!!!

Τζαμιν και εγω ειχα πονους ειδικα στους καρπους και με τον υπολογιστη στη δουλεια κλικ κλικ ολη μερα γινομουν ακομα χειροτερα. Οταν γεννησεις με το καλο θα εξαφανιστουν ολα με τη μία. Ειναι μαγικο ρε παιδι μου το πως ξεφουσκωνεις αμεσως!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

----------------------------------------------

Καλε το δικο μου ειναι γατι μπροστα στα δικα σας.Ουτε τωρα που ειναι 1 μηνων δεν εχει τοσο βαρος.Βεβαια ειναι προωρακι θα μου πεις αλλα και το Ελενακι μου γεννηθηκε 3330γραμ. Απο την κλινικη τον πηραμε 2400γραμ, δεν ηξερα απο που να τον πιασω μην μου μεινει τιποτα στο χερι. Μπραβο βρε κοριτσια !!!! Να μας ζησουν τα ζουζουνια!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Με πήραν τηλ. από το γραφείο του γιατρού μου και μου είπαν ότι την Δευτέρα να είμαι στο Λητώ στις 07.30 το πρωί.Η γέννα θα ξεκινήσει στις 10.00!

Ευχαριστούμε Ηλιοδώρα για τις ευχές σου!Χαίρομαι που είναι 1α χαρά η μπέμπα σου και συ!Είσαι τυχερή που βρίσκεσαι σε χωριό ,στον καθαρό αέρα!Θα περνάς ωραία!

Αrma,χαίρομαι πολύ που σηκώθηκες από το κρεβάτι!Θα χάρηκε παιχνίδι η κορούλα σου!Κοντεύεις και συ να γεννήσεις!Με το καλό!Μην κάνεις πολλές δουλειές για να μην κουράζεσαι.Δεν πειράζει που δεν θυμόσουνα.Και γω ξεχνάω.Να σαι καλά!

Κlimt εύχομαι να ακούσεις καλά νέα την Κυριακή!

Della,περιμένουμε αύριο τα δικά σου νέα!Θα είναι συνομήλικα τα μωράκια μας αν γεννήσεις και συ στις 11/4!

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kαλησπερα κοριτσακια!Ελπιζω ολες οι εγκυουλες,οι μανουλες και τα μπεμπακια να ειναι καλα.

Εγω τιποτα νεοτερο.Εχω συσπασεις,πετρωματα και ολα τα συναφη αλλα τιποτα παραπανω.Αυριο περιμενω με πολυ μεγαλη αγωνια να παω στον γιατρο μου να δω τι θα γινει.Χθες βραδυ στον υπνο μου,2φορεςειδα οτι εσπασαν τα νερα και ξυπνησα.Ηταν τοσο ζωντανα τα ονειρα που πηγα κατευθειαν τουαλετα να δω τι γινεται.Ματαια ομως.Ο μπεμπης ειναι ολοενα και πιο ατακτοςκι εγω ποναω παντου.Αυριο ομως ελπιζω η αγωνια μου να παρει τελος.

Arma,κοντευεις κι εσυ,μπραβο.Μην κανεις ομως δυσκολη τη ζωη σου τωρα στο τελος.Τι το ηθελες το σιδερο;Ασ'τα να πανε στα κομματια!

Klimt,εμεις ειμαστε στην ιδια μοιρα.Θα γεννησουμε εμεις ή θα τα χωνεψουμε;

Tzamin,με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου και να απολαυσεις τις ημερες που σου εμειναν.

Dimista,τι καλα που θα πας το πρωι εκει και θα ξεμπερδεψεις νωρις.Μετα ολη μερα θα εισαι με το μωρακι σου!

Παντως κοριτσια ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε και που θα ζησουμε.Θα παμε με τον αντρα μας στο μαιευτηριο και θα γυρισουμε 3.Μεγαλη υποθεση!:D

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Ντελα μου αντε να ακουσεις ευχαριστα και εσυ και η Κλιμτ εχετε κουραστει πια.....

Δημητρα σε δυο μερες θα το εχεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!!!Αν σε στεναχωρησα συγνωμη εννεοειτε πως οταν υπαρχει λογος η καισαρικη πρεπει να γινεται για το καλο του μωρου αλλα και της μαμας!!!!!!Ολα καλα να σου πανε κοριτσακι μου και να παρεις τον θυσαυρο σου στην αγκαλια σου!!!!

Βασω με το καλο να υποδεχτεις αυριο τον αντρουλη σου και μετα να εχετε και οι δυο την γλυκια προσμονη της κορουλας σας!!!!!!

Αρμα τωρα που εκοψες τα χαπια και μπηκες στον μηνα σου μην ξεθαρευεις.....κατσε λιγο ακομα να παρει και αυτη την εβδομαδα ο μπεπουκος.....

Ηλιοδωρα αχ τι καλα που ειστε στην εξοχη και ειστε καλα μαμα και κορη!!!!!

Μαρια-ελενα καλε μια χαρα ειναι το αγορακι σου αφου ειναι προωρακι μωρε.....

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα και αύριο ξεκουράζομαι όσο μπορώ για να έχω δύναμη για μετά την γέννα να μεγαλώσω τον μπέμπη μου!

Αννούλα και Della σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Και για σας εύχομαι με το καλό να γεννήσετε τα μωράκια σας!

Della γράψε μας νέα σου .Ελπίζω να μπεις και συ Δευτέρα να ξεμπερδεύεις.Μακάρι να είμασταν στο ίδιο μαιευτήριο.Θα ερχόμουνα να σε βρω στο δωμάτιο που θα σε είχανε.Να δω εσένα και το μωράκι σου.

Αννούλα, δεν με στενοχώρησες καθόλου!Παρόλο που γράφω περίπου 2 μήνες σας έχω συμπαθήσει όλες!Αφού,ειλικρινά ,θα μου λείψετε όλες!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω τιποτα ακομα.Περιμενα να με ειδοποιησει σημερα ο γιατρος μου να παω αλλα δεν με πηρε,προφανως θα με παρει αυριο.Ακομα μια νυχτα αναμονη!

NXbrp3.png

Δημητρα εδω θα ειμαστε και μετα να τα λεμε...οσο προλαβαινουμε βεβαια αλλα τα νεα μας ή τις ανησυχιες μας για τα μπεμπονια εδω θα τα λεμε!!!!

Ντελλα υπομονη βρε μετα απο τοσους μηνες τι ειναι μια βραδια????

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?Della αν δεν σε πάρει τηλ.πάρε εσύ.Το έχω κάνει.Επειδή δεν μπορύσα να περιμένω πήρα τηλ.και μου είπε η κοπέλα ότι θα με πάρουν στις 18.00.Και με πήραν και μου είπαν να πάω στις 22.00.Ελπίζω να μάθουμε νέα σου, το βράδυ!

Αννούλα, σίγουρα θα τα λέμε και μετά.Αρκεί να βρίσκουμε χρόνο.Καλό μεσημέρι!Θα μπω και το βράδυ για 1α καληνύχτα!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...