Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Μαρία Έλενα,δεν νομίζω να ταλαιπωρηθούνε όλες οι κοπέλες που θα κάνουν καισαρική.Κι εγώ καισαρική θα κάνω και μου λένε καλύτερα.Κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά πόναγαν πολύ από κάτω και ούτε στον καναπέ δεν μπορούσαν να κάτσουν.Ξέρω ότι στην καισαρική πονάει η τομή ,αλλά, τουλάχιστον μπορείς να κάτσεις.Εσύ,ταλαιπωρήθηκες,αλλά, η Τζιτζίνα αν έκανε καισαρική μπορεί να μην ταλαιπωρήθηκε, καθόλου!Γυναίκα με γυναίκα διαφέρει.Μην με παρεξηγήσεις απλά την γνώμη μου,είπα.

Εύχομαι καμμία να μην ταλαιπωρηθεί!Και αν ταλαιπωρηθούμε μόνο και μόνο που θα έχουμε τα γερά μωράκια μας και θα τα φροντίζουμε θα τα ξεχάσουμε όλα!Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αrma,σε ευχαριστώ πολύ!Επιτέλους, φτάνει!Δεν μου είπε τίποτα για πρόκληση.Καισαρική θα κάνω.Αrma και για σένα εύχομαι με το καλό!Την Κυριακή το βράδυ δεν νομίζω να κοιμηθώ καθόλου!Και πάλι καλό βράδυ σε όλες!

Καλησπερα καλησπερα!Καθε μερα καινουρια μωρακια,τι τελεια!

Elzu,Tzitzina και Kitty να σας ζησουν τα μωρακια σας!Να ειναι γερα,καλοτυχα και η ζωη τους να ειναι στρωμενη ροδοπεταλα!Μπραβο σας κοριτσια!

Arma,συγχαρητηρια που τα καταφερες.Ειναι μεγαλη υποθεση αυτο που εκανες,μπραβο κοριτσαρα μου.Τωρα με το καλο να περιμενεις να δεις το μπουμπουκακι σου!

Dimista,τελεια νεα και τα δικα σου!Αντε και τη Δευτερα θα κρατας αγκαλιτσα το αντρακι σου και θα ειναι σαν να κρατας τον κοσμο ολο!Εγω θα μαθω το Σαββατο τι μελλει γενεσθαι!

Οι δικοι μου θα καθισουν Αθηνα μεχρι να σαραντισω σιγουρα.Ειμαστε μακρυα βλεπεις οποτε δεν εχουμε την πολυτελεια να πηγαινοερχομαστε.

Το δωματιο του μπεμπη,εχει ως εξης:η πορτα και η ντουλαπα ηταν ηδη λευκη λακα,οποτε το ιδιο επιλεξαμε το κρεβατακι και την αλλαξιερα.Τους τοιχους τους καναμε λαχανι και πορτοκαλι.Η προικα του δηλ.κουνουπιερα,σεντονακια,παντα,αλλαξιερα ειναι winnie the pooh σε χρωματισμους,οπως και το φωτιστικο.Δεν εχουμε βαλει χαλι και κουρτινα ακομα.Εσεις πως το φτιαξατε;

NXbrp3.png

Μαρία Έλενα,δεν νομίζω να ταλαιπωρηθούνε όλες οι κοπέλες που θα κάνουν καισαρική.Κι εγώ καισαρική θα κάνω και μου λένε καλύτερα.Κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά πόναγαν πολύ από κάτω και ούτε στον καναπέ δεν μπορούσαν να κάτσουν.Ξέρω ότι στην καισαρική πονάει η τομή ,αλλά, τουλάχιστον μπορείς να κάτσεις.Εσύ,ταλαιπωρήθηκες,αλλά, η Τζιτζίνα αν έκανε καισαρική μπορεί να μην ταλαιπωρήθηκε, καθόλου!Γυναίκα με γυναίκα διαφέρει.Μην με παρεξηγήσεις απλά την γνώμη μου,είπα.

Εύχομαι καμμία να μην ταλαιπωρηθεί!Και αν ταλαιπωρηθούμε μόνο και μόνο που θα έχουμε τα γερά μωράκια μας και θα τα φροντίζουμε θα τα ξεχάσουμε όλα!Καλό βράδυ σε όλες!

Δεν σε παρεξηγω αλλα δεν νομιζω πως ειπα οτι θα ταλαιπωρηθουν ολες οσες κανουν καισαρικη, για την δικη μου εμπειρια μιλησα.Σιγουρα γυναικα με γυναικα διαφερει!!! εαν δεν δοκιμασεις και τα δυο δεν μπορεις να κρινεις. Θεωρω πως μετα απο την φυσιολογικη γεννα εισαι σε καλυτερη σωματικη κατασταση ωστε να μπορεις να ανταπεξελθεις στις νεες σου υποχρεωσεις. Κατα τη γνωμη μου παντα.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

3.dimista πητ 11/4 αγορι γενναει στο Λητω

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

6.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

7.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

8.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

9.armaπητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

10.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

11.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

12.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

13.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

14.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Δημητρα σε αλλαξα θεση αντε με το καλο και εσυ!!!!!

Παντως εγω προσπαθησα 16 ωρες για φυσιολογικο και ναι αυτους τους πονους τους προτιμω απο την καισαρικη που μου εκαναν αναγκαστικα γιατι επεσαν οι παλμοι της μικρης....Αν με ρωταγες τωρα θα σου ελεγα αν μπορω να γεννησω φυσιολογικα θα το προτιμουσα και ας εκανα 20 ωρες.....Στην καισαρικη το μετα ειναι δυσκολο πολυ και μην νομιζεις δεν μπορεις να κατσεις ουτε με την καισαρικη εγω ειχα και απο τα δυο ραμματα αφου ειχα κανει και εξωθησεις κανονικα και με ποναγαν τα ραμματα της καισαρικης πολυ περισσοτερο γιατι σου κοβουν και τον κοιλιακο μυ.....Και εγω στα λεω απο προσωπικη πειρα και σε κανεναν λογο δεν θα εκανα καισαρικη ανευ λογου

1.Maria-Elena γέννησε αγοράκι 2600 γρ. στη Βεροια στις 9/3

2.ania γεννησε αγορακι 4060 γρ. στο Αλεξανδρα στις 29/3

3.Pola γεννησε αγορακι 3550 γρ. στο Μητερα στην 1/4

4.mammy3 γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 6/4

5.Elzu γεννησε κοριτσακι στο γ.ν Εδεσσας στις 6/4

6.Κιττυ γεννησε αγορακι 3490 γρ στο Αλεξανδρα στις 7/4

7.Tzitzina γέννησε κοριτσάκι στο Ιασώ στις 7/4

----------------------------------------------

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.della πητ 11/4 αγορι γενναει στο Ρεα

3.dimista πητ 11/4 αγορι γενναει στο Λητω

4.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

5.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

6.Αννα25 πητ 26/4 κοριτσι γενναει στο Γαια

7.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

8.armaπητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

9.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

10.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

11.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

12.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

13.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κορίτσια καλημέρα!!!

Έβαλα και την Tzitzina γιατί χτες το πρωί μπήκε για πρόκληση.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά.... επιτέλους!!!!!!!! Νομίζω το τράβηξα από τα μαλλιά, οι τελευταίες μέρες ήταν γολγοθάς. Τουλάχιστον όμως θα καθήσω πιο πολύ με το μωρό μετά και επίσης πέρασε και η βδομάδα χωρίς να το καταλάβω. Την Κυριακή έρχεται ο άντρας μου :D.

Αύριο θα πάω να κάνω τα τελευταία ψώνια για την βαλίτσα μου και θα την φτιάξω επιτέλους για να είμαι stand by!!!

Ερώτηση: Έχει καμία κοπέλα μούδιασμα στα άκρα? Εμένα μουδιάζουν συνεχώς τα μεσαία δάχτυλα του δεξιού χεριού μου (μέσος & παράμεσος) και έχω και πρήξιμο στα δάχτυλα των χεριών. Επίσης με πονάνε οι κόμποι των δαχτύλων μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον από κατακράτηση και να κόψω τελείως το αλλάτι (δεν έτρωγα αλάτι ούτως ή άλλως) και να μετράω πίεση (έχω σταθερή 11 & 7). Έχει καμία άλλη κοπέλα τέτοια συμπτώματα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά.... επιτέλους!!!!!!!! Νομίζω το τράβηξα από τα μαλλιά, οι τελευταίες μέρες ήταν γολγοθάς. Τουλάχιστον όμως θα καθήσω πιο πολύ με το μωρό μετά και επίσης πέρασε και η βδομάδα χωρίς να το καταλάβω. Την Κυριακή έρχεται ο άντρας μου :D.

Αύριο θα πάω να κάνω τα τελευταία ψώνια για την βαλίτσα μου και θα την φτιάξω επιτέλους για να είμαι stand by!!!

Ερώτηση: Έχει καμία κοπέλα μούδιασμα στα άκρα? Εμένα μουδιάζουν συνεχώς τα μεσαία δάχτυλα του δεξιού χεριού μου (μέσος & παράμεσος) και έχω και πρήξιμο στα δάχτυλα των χεριών. Επίσης με πονάνε οι κόμποι των δαχτύλων μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μάλλον από κατακράτηση και να κόψω τελείως το αλλάτι (δεν έτρωγα αλάτι ούτως ή άλλως) και να μετράω πίεση (έχω σταθερή 11 & 7). Έχει καμία άλλη κοπέλα τέτοια συμπτώματα?

Ακόμα εδώ και έγκυος, tzamin μου!

Ναι, εμένα πονάνε αρκετές φορές οι κόμποι από τα δάχτυλα των χεριών, ειδικά το πρωί που ξυπνάω. Δεν είναι ακριβώς πονος, είναι μια δυσκαμψία και ενόχληση. Πρήξιμο όχι, τα δάχτυλα των ποδιών είναι πολλές φορές λίγο πρησμένα. Κατακράτηση υγρών είναι όλα αυτά.

Να σου πω, καλύτερα που δούλεψες μέχρι 38η εβδ., εγώ έκοψα τη δουλειά μόλις μπήκα στον 9ο, καθυστερεί κι ο τοκετός και έχω σκυλοβαρεθεί και τρελαθεί στην αναμονή. Βέβαια, αυτή η περίοδος της απραξίας δεν πρόκειται να ξανάρθει, στην ουσία πρέπει να τη χαρώ παρά να γκρινιάζω!! Τέλος πάντων, μέρες μου μείνανε ακόμη, όπως και νά' χει.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Τζαμίν,από σήμερα ξεκούραση μέχρι να γεννήσεις!Την Κυριακή με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου!Δύο μέρες μείνανε!

Και με το καλό τα τελευταία ψώνια!

Η πίεσή σου,είναι τέλεια!Έχουμε την ίδια.Εκτός από το πρήξιμο στα δάχτυλα των χεριών,έχεις πρήξιμο και στα δάχτυλα των ποδιών?Επίσης,έχω διαβάσει για πρήξιμο στους αστραγάλους.Αν σε σφίγγει η βέρα σου να την βγάλεις.Και κάθε φορά που πηγαίνεις στον γιατρό σου,να ελέγχει το πρήξιμο που έχεις.Αν έχεις και πρήξιμο στους αστραγάλους να αποφεύγεις την πολύωρη ορθοστασία και όποτε μπορείς να έχεις τα πόδια σου,ψηλά.Αυτό το βιβλίο είναι πολύ χρήσιμο,έχει τέλειες συμβουλές και με έχει βοηθήσει αρκετά.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις & Δήμητρα ευχαριστώ για τις ευχές. Πρήξιμο στα πόδια δεν έχω καθόλου. Την βέρα την έβγαλα ήδη γιατί όταν άρχισε το πρήξιμο φοβήθηκα μη σφηνώσει.

Klimt πόσο θα την περιμένεις την μπουμπού? Πότε ξαναπάς γιατρό?

Σε καταλαβαίνω που δυσανασχετείς. Εγώ έχω ακόμη σχεδόν 3 εβδομάδες και δυσανασχετώ. Εν τω μεταξύ αισθάνομαι ήδη πολύ βαριά και δεν θέλω να πάρω άλλο βάρος. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα +12, το οποίο ήταν το μαξιμουμ που υπολόγιζα. Αν πάω μέχρι τέλος τα 2 κιλάκια ακόμη τα έχω στο τσεπάκι. Ξέρω ότι μετά θα χαθούν γρήγορα αλλά είμαι και μικρόσωμη και είμαι σαν γοριλάκι. Τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω, καλά να έρθει το μωρό μου και ας έρθει όποτε θέλει.:rolleyes:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Τζιτζίνα,να σου ζήσει η κορούλα σου!Να είναι πάντα γερή και υγιής!

Αννούλα,σε ευχαριστώ για το πινακάκι.

Άννα και Della,σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Όταν γεννήσω με το καλό και βρω χρόνο θα σας γράψω και την δικιά μου,εμπειρία.Καισαρική κάνω,γιατί,υπάρχει λόγος.Αννούλα και Μαρία-Έλενα τις γνώμες σας τις σέβομαι!

Della εύχομαι και συ την Δευτέρα,να κρατάς στην αγκαλιά σου τον μπέμπη σου!

Ωραία που θα καθήσουν 40 μέρες!Θα σε βοηθήσουν!Και γω την μητέρα μου τόσο την θέλω.Κάθε αρχή και δύσκολη!

Τέλειο,ακούγεται το δωμάτιο του μπέμπη σας!Καλορίζικο!Γουστόζικο,είναι σίγουρα!

Το δωμάτιο του δικού μας μπέμπη είναι:Η κουρτίνα, έχει πάνω Τουίτι.Το φωτιστικό είναι γαλάζιο και έχει πάνω 1 τραινάκι.Η αλλαξιέρα και η κούνια είναι απόχρωση άσπρου και η προίκα είναι ακριβώς ίδιο χρώμα και σχέδιο με το φωτιστικό.Το στρώμα της κούνιας έχει 1 κουμπάκι που το πατάς και ακούγεται μουσική.Η αλλαξιέρα και η κούνια έχουν αρκουδάκια σε αυτοκόλλητα.Στους τοίχους θα βάλουμε αυτοκόλλητα και stickers.Αυτά με το δωμάτιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...