Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα Αννούλα!!! Τώρα θυμήθηκα.... θα έκανε καισαρική ούτως ή άλλως λόγω υψηλής πίεσης στα μάτια? Έτσι δεν είναι?

Άννα έχω μια ερώτηση που όλο το ξεχνάω να σε ρωτήσω. Ο άντρας σου είναι από την Λαμία? Γιατί όταν ήμουν στο γυμνάσιο (στην Τιθορέα) περίπου '92-'93 είχα μια φιλόλογο με το επίθετο του άντρα σου από την Λαμία. Έχετε σχέση?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η κουνιαδα μου Βασω ηταν καθηγητρια στην Τιθορεα ναι.....χαχαχαχα μικρος που ειναι ο κοσμος Λενα την λενε

Μπράβο Λένα. Μου φαίνεται την θυμάμαι να λέει για έναν μικρό αδελφό που είχαν αρκετά χρόνια διαφορά. Χαιρετίσματα να της πεις. Σιγά μη με θυμάται βέβαια. Μίντζα είναι το επίθετό μου. Καλά ήταν φοβερή!!! :P

Όντως μικρός ο κόσμος.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε θυμαται καθε χρονο φτοιαχνει λιστες με τους μαθητες της....Ο αντρας μου εχει αρκετα χρονια διαφορα απο τα αδελφια του

Θα της τα δωσω τα χαιρετισματα

Καλημέρα!!!!ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Τι όμορφα νέα είχαμε! Να της ζήσει της Κίττυ μας!

Τζιτζίνα με το καλό κι εσύ! Όλα να πάνε τέλεια!!!

Μαρία-Ελενα ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Κοριτσια στείλτε μου κι εμένα όσες έχετε facebook με πμ τα ονόματά σας να σας βρω!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! 40 εβδ. + 1 και σήμερα και ακόμα τίποτα. Εντωμεταξύ, έχω συνέχεια πόνο περιόδου που έρχεται και χάνεται όλο και πιο έντονος ανά τακτά διαστήματα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι της προετοιμασίας. Χθες στο καρδιοτοκογράφημα οι συσπάσεις μου ήταν πολύ αραιές και το μωρό σύμφωνα με το γιατρό είναι ψηλά ακόμα. Αλλά όλα φαίνονται φυσιολογικά, θα περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες. Κοιμόταν κιόλας...

Τις καλύτερες ευχές μου στα κορίτσια που γέννησαν!!

Άννα και Τζασμιν σας έστειλα αίτημα!

Τζασμίν εγώ δεν γράφω ονόματα δημόσια γιατί δεν τα διαβάζουμε μόνο εμείς αλλά και πολύ άσχετοι. Δεν νομίζω να απαγορεύεται από το φόρουμ.

Klimt κουράγιο...!Είσαι πολύ κοντά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! 40 εβδ. + 1 και σήμερα και ακόμα τίποτα. Εντωμεταξύ, έχω συνέχεια πόνο περιόδου που έρχεται και χάνεται όλο και πιο έντονος ανά τακτά διαστήματα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι της προετοιμασίας. Χθες στο καρδιοτοκογράφημα οι συσπάσεις μου ήταν πολύ αραιές και το μωρό σύμφωνα με το γιατρό είναι ψηλά ακόμα. Αλλά όλα φαίνονται φυσιολογικά, θα περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες. Κοιμόταν κιόλας...

Τις καλύτερες ευχές μου στα κορίτσια που γέννησαν!!

Υπομονη τι αλλο να σου πουμε και λενε πως τα αγορια ειναι τεμπελικα και τα κοριτσια βιαστικα!!!! Εγω ελεγα ας γεννησω να ξελαφρωσω απο τον 7 μηνα κι οταν σπασαν τα νερα πριν της ωρας τους ελεγα τρεμαμενη """" δεν το εννοουσα αληθεια λεω""" Πω! Πω! τωρα τα θυμαμαι και γελαω αλλα εκεινη την ωρα ετρεμα.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Κίττυ να σου ζήσει το αγοράκι σου!Έκανες και συ παίδαρο!Να έχει πάντα υγεία και να είναι γερός!

Αrma μπήκες στον μήνα σου!Μπράβο!Από σήμερα θα μετράς και συ μέρες!Όλα θα πάνε καλά!Η Τζιτζίνα γεννάει σήμερα?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κορίτσια το πρωί πήγα στον γιατρό μου.Ήταν να πάω το Σάββατο,αλλά με ειδοποίησε,για σήμερα!Έχω και γω ευχάριστα!Την Δευτέρα 11/4,θα γεννήσω και γω το αγοράκι μου.Είμαι πολύ ευτυχισμένη!Το μωράκι μου,είναι 2.700 γρ.,κινείται πολύ και είναι 1α χαρά!Επιτέλους γεννάω!Αννούλα,θα μου αλλάξεις θέση και ημερομηνία στο πινακάκι?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Della,δεν καταφέραμε να γνωριστούμε.Την Παρασκευή, το βράδυ θα μάθω τι ώρα θα πάω μαιευτήριο.Εσένα θα σου πει, Σάββατο,λογικά!

Κlimt κάνε υπομονή!Θα έρθει και για σένα η σειρά σου!Μίλα στην κορούλα σου και πες της:"ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ"!

Τζιτζίνα, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Να είναι πάντα γερή και υγιής!

Μαρία-Έλενα να σου ζήσει το αγοράκι σου!Να είναι πάντα γερός και υγιής!Κοντεύει να γίνει 40 ημερών και ελπίζω να ηρεμήσεις.Να αρχίσει να κοιμάται το βράδυ.

Καλησπέρα κορίτσια!

Dimista φτάνει και η δική σου η σειρά!!! Με το καλό κοριτσάκι μου και να πάνε όλα καλά! Θα μπεις με πρόκληση?

Κι εγώ πήγα στον γιατρό, ακούσαμε μόνο καρδούλα σήμερα και τελικά και εγώ το άλλο Σάββατο πρώτα ο Θεός θα μπω για πρόκληση γιατί ο πλακούντας μου είναι πολύ ώριμος και η φλέβα μου πιέζεται όλο και πιο πολύ οπότε δεν το διακινδυνεύει να με κρατήσει παραπάνω..Αυτά βέβαια αν δεν με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα..

Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...