Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Οντως αυτο που το βαζεις...χαχαχαχαχα Θα πας και εσυ με καισαρικη?

Είναι αρκετά πιθανό, γιατί δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη και απ'την άλλη δε θέλει να με αφήσει μέχρι τέλος, λόγω του ζαχάρου..Και έχω και κάτι τύψεις γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω πως έχει γίνει και τρώω γλυκά σχεδόν κάθε μέρα. Έπεσαν και όλα μαζί, γενέθλια και γιορτή κοντά ο άντρας, γενέθλια εγώ, επισκέψεις που συνοδεύονται από το κάτιτίς τους!!!

Χθες μια φίλη έφερες κάτι ντόνατς ΘΕΪΚΑ!! Ελπίζω να μην έχω κάνει πολύ κακό. Εσύ είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καισαρική?

Μammy καληνύχτα, καλή επιτυχία!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέχασα να σας πω!!

Για όσες δεν έχετε φτιάξει ήδη δωμάτιο. Χθες χάζευα σε ένα άλλο φόρουμ και έλεγαν για ένα ζωγράφο που φτιάχνει τρομερά δωμάτια σε πολύ καλές τιμές. Το site λέγεται babyroom, μπήκα και το είδα, φανταστικό. Ειδικά ένα θέμα που έχει με τα "χαρούμενα αρκουδάκια", έλεγε μια κοπέλα ότι τους πήρε 170 ευρώ. Νομίζω είναι καλά. Το σκέφτομαι και εγώ όταν ξεμπερδέψω με την υγρασία.

uwJMp2.png?KqESJfSU

κοριτσακια γέννησα!!!!!!!! στις 29 Μαρτιου

ενας παίδαρος 4060 , με παιδεψε αρκετα αλλα όλα καλα.!!

το μωράκι παραμένει για αντιβίωση λόγω στρεπτόκοκκου κ εγω εχω πάρει δωματιο σε ενα ξενοδοχειο εδω κοντα για να μπορω να τον θηλάζω κ έχω πεθανει στην κούραση ...... όλη μέρα πήγαινε - έλα .

μου λειπει κ ο Αγγελάκος μου τρελά ......

αυτα τα λιγα προς το παρον τα νέα μας όταν πάω με το καλό σπιτι κ συνέρθω θα μπω να σας διαβασω κ να γραψω λεπτομέρειες.

φιλακια πολλα

Να σου ζήσει ο μπέμπης!!! Εύχομαι να γυρίσετε στο σπίτι σας το συντομότερο...

Πες μας λεπτομέρειες όταν μπορέσεις.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια ξέχασα να σας πω!!

Για όσες δεν έχετε φτιάξει ήδη δωμάτιο. Χθες χάζευα σε ένα άλλο φόρουμ και έλεγαν για ένα ζωγράφο που φτιάχνει τρομερά δωμάτια σε πολύ καλές τιμές. Το site λέγεται babyroom, μπήκα και το είδα, φανταστικό. Ειδικά ένα θέμα που έχει με τα "χαρούμενα αρκουδάκια", έλεγε μια κοπέλα ότι τους πήρε 170 ευρώ. Νομίζω είναι καλά. Το σκέφτομαι και εγώ όταν ξεμπερδέψω με την υγρασία.

Ωραία δουλειά πραγματικά. Κάτι αντίστοιχο μπορείς να βρεις και στο www.cosycorner.gr το οποίο έχει και διακόσμηση παιδικού δωματίου. Έχει και κατάστημα στο Χαλάνδρι που μπορείς να επισκευθείς. Εκεί σου λένε πώς να βάψεις το δωμάτιο και αγοράζεις μεγάλα αυτοκόλυτα. Εγώ μάλλον κάπως έτσι λέω να το κάνω γιατί μετά είναι πιο εύκολο να αλλάξεις διακόσμιση. Ρίξτε μια ματιά, νομίζω αξίζει τον κόπο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα

Βασω απο το μαγαζι που λες ειχα παρει κατι μεγαλα αυτοκολητα και ηταν φοβερα...αφου τα επλενα οπως πλενω τους τοιχους και δεν ειχαν παθει τιποτα....Ασε που τωρα μεγαλωσε η μικρη και δεν της αρεσαν τα παλια οποτε θα παρουμε αλλα και τελος

Καλημεραααααααααααα

Βασω απο το μαγαζι που λες ειχα παρει κατι μεγαλα αυτοκολητα και ηταν φοβερα...αφου τα επλενα οπως πλενω τους τοιχους και δεν ειχαν παθει τιποτα....Ασε που τωρα μεγαλωσε η μικρη και δεν της αρεσαν τα παλια οποτε θα παρουμε αλλα και τελος

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ. Ανανεώνεις τον χώρο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

κοριτσακια γέννησα!!!!!!!! στις 29 Μαρτιου

ενας παίδαρος 4060 , με παιδεψε αρκετα αλλα όλα καλα.!!

το μωράκι παραμένει για αντιβίωση λόγω στρεπτόκοκκου κ εγω εχω πάρει δωματιο σε ενα ξενοδοχειο εδω κοντα για να μπορω να τον θηλάζω κ έχω πεθανει στην κούραση ...... όλη μέρα πήγαινε - έλα .

μου λειπει κ ο Αγγελάκος μου τρελά ......

αυτα τα λιγα προς το παρον τα νέα μας όταν πάω με το καλό σπιτι κ συνέρθω θα μπω να σας διαβασω κ να γραψω λεπτομέρειες.

φιλακια πολλα

Να σου ζήσει, ania!!! Τι ωραία! Άντε να παίρνουμε φόρα σιγά-σιγά! :D

Εγώ παιδιά όλη τη νύχτα είχα πόνο χαμηλά, ερχόταν κι έφευγε συνέχεια...τώρα είμαι οκ! Νομίζω κοντεύουμε σιγά-σιγά!!

Το μεσημέρι πάω για καρδιοτοκογράφημα - βιοφυσικό προφίλ να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο πλακούντας.

tzamin, η ιδέα του cosycorner με τα αυτοκόλλητα μου αρέσει κι εμένα. Τα έχω δει κι όταν με το καλό μετακομίσουμε σε μερικούς μήνες σκέφτομαι να κάνω το παιδικό δωμάτιο "φάρμα"! Θα μάθει και τα ζωάκια από τα αυτοκόλλητα! Ξεκολλάνε εύκολα αυτά άραγε; Σκέφτομαι μήπως αρχίσει να τα ξεκολλάει μόλις μεγαλώσει λίγο:confused: χιχιχι!

Να σου ζήσει, ania!!! Τι ωραία! Άντε να παίρνουμε φόρα σιγά-σιγά! :D

Εγώ παιδιά όλη τη νύχτα είχα πόνο χαμηλά, ερχόταν κι έφευγε συνέχεια...τώρα είμαι οκ! Νομίζω κοντεύουμε σιγά-σιγά!!

Το μεσημέρι πάω για καρδιοτοκογράφημα - βιοφυσικό προφίλ να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο πλακούντας.

tzamin, η ιδέα του cosycorner με τα αυτοκόλλητα μου αρέσει κι εμένα. Τα έχω δει κι όταν με το καλό μετακομίσουμε σε μερικούς μήνες σκέφτομαι να κάνω το παιδικό δωμάτιο "φάρμα"! Θα μάθει και τα ζωάκια από τα αυτοκόλλητα! Ξεκολλάνε εύκολα αυτά άραγε; Σκέφτομαι μήπως αρχίσει να τα ξεκολλάει μόλις μεγαλώσει λίγο:confused: χιχιχι!

Αυτα ειχα και εγω την φαρμα!!!!!!Δεν ξεκολλανε παρα πολυ ευκολα για ενα παιδι αλλα ξανακολλανε πολλες φορες εγω τα επλενα κιολας με νωπο βετεξ...

Αντε να δεις το μπουμπουκακι σου και να ειναι ολα καλα μηπως το αφησει και ερθει απο μονο του και να μην σου πει να πας με προκληση

Καλησπερα κοριτσια.Τι ωραια νεα ειναι αυτα!!!

Tzamin,μπραβο για τον κοριτσαρο σου!

Klimt,εγω εχω τελευταια μερα την Κυριακη αλλα και ο δικος μου εχει καλοβολευτει και δεν θελει να βγει.Οι γονεις μου που ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν:"Επρεπε να μας πεις να φερουμε και τα μαγιω μας,οπως το παει ο μπεμπης θα βγει τον Αυγουστο!"

Arma,καθε μερα που περναει ειναι σημαντικοτατη οποτε ας σε ταλαιπωρει λιγακι το ζουζουνακι,χαλαλι του!

Tzitzina,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ,να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και να αγκαλιασεις συντομα το μωρακι σου!

Ania,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΡΟΣ,να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!

Mammy3,με το καλο αυριο να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας σας.Η Παναγια μαζι σου κοριτσακι μου!

della, λες να βρεθούμε μαζί στο Ρέα; Είμαστε πολύ κοντά στις μέρες και υπάρχει πιθανότητα! :D

Διαφημίσεις

Ανια μου βα σου ζησει το παλικαρι σου με το καλο να πατε στο σπιτι σας γερος και καλοτυχοσ να ειναι παντα !

μαμυ να σου ζησει και εσενα τωρα θα ειστε μαζι με το μωρακι σου !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλημερα και στισ υπολοιπες πως ειστε κοριτσια?ειδατε πως περασε ο καιρος ?

πο πο πολλες φορες δεν το πιστευω οτι σε λεγες μερες θα κραταμε ολες τα παιδακια μας αγκαλια μου φαινεται οτι εχω ακομα καιρο !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...